Tips for slitt hår.

Dato:30.12.2009, Tidspunkt: 22:01 - Postet i kategorien: Tips og triks

Jeg har vært litt rundt på nettet og funnet noen råd for og pleie det slitte håret mitt. Plages du også med slitt hår nå som det er vinter og kaldt? Da kan du jo prøve dette:

♦ Drikk masse vann! Om du drikker mye vann får du igjen den naturlige gløden og fuktigheten i håret.
♦Ikke vask håret ditt hver dag, dette vil føre til at håret tømmes for de naturlige oljene, og da får du slitt hår, som virker dødt.
♦Føn, rett og krøll håret ditt så lite som mulig, for dette sliter utrolig mye på håret ditt! Varmen kan forverre det slitte håret, når du bruker føner, rettetang og krølltang så utvides det i varmen for så og trekke seg tilbake igjen når det kjøles ned. Dette gir strøm i håret, og gjør det slitt! Dette må jeg passe på oftere, iallefall med rettingen

♦Når det er vått: IKKE børst eller gre håret, om du gjør det forårsaker det skader på håret! La håret tørke naturlig, før du begynner og gre det.
♦Bruk en mild sjampo med en PH i mellom 4,5 og 6,5 når du vasker håret. Om du bruker en sterk sjampo vasker det bort det naturlige fettet i håret, og det blir slitt og dødt.
♦Etter du har brukt sjampo i håret, vask deretter over med en balsam, dette er med på og få igjen fuktigheten i håret, og det blir også enklere og style.
♦Når du er ute i vær og vind, prøv og dekk til håret ditt så mye som mulig. Spesielt sola gjør håret slitt!
♦Vask håret ditt i lunkent vann, dette sliter ikke på håret noe det gjør om du vasker det i varmt.Et tips til for øyevipper:
Har du korte øyenvipper? Prøv og smør de med vaselin (bruk en gammel maskarakost f.eks) om kvelden for og så vaske det av om morgenen. Jeg har lest at dette gir øyevippene glød og fuktighet... de blir til og med lengre.

Har du noen tips om slitt hår? Har du prøvd noe av disse tipsene, isåfall; synes du det/de virker? Vil noen ha en fotokonkurranse forresten, hvor dere kan sende inn bilder dere har tatt?

Synes dette bildet passet, siden vann er bra for alt... eller nesten alt da. foto: meg
Kategorien:Tips og triks, Dato: 30.12.2009, Tid: 22:01

trine dervo

30.12.2009 kl.22:12

Fine tips :)

23.01.2011 kl.15:14

er dt speilrefleks du brukte på bilde ? :) men gode tips ellers ;) vann er jo bra for alt :J

PERNILLE HB

23.01.2011 kl.16:05

Anonym: jepp, det er det :)
POST EN KOMMENTAR:














PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no




FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr





KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

Instagram
hits