Svar på Spørsmålsrunden

Dato:19.09.2010, Tidspunkt: 15:17 - Postet i kategorien: Spørsmål & Svar

Lise: Er jeg kul? JA!  Tone: Hva synes du om meg? :) Du er utrolig snill og grei + pen!  Kan du si 3 negative og positive ting om deg selv? Negative: Utseende mitt, at jeg kan være sta og at jeg kan bli veldig fort sur. Positive: Hårfargen min, at jeg kan lytte på folk og at jeg kan være snill? Smågodt ell potetgull? Smågodt. Kjole ell skjørt? Kjole. Data ell mobil? Data Hvordan synes du u.skolen er? :) Helt greit egt. Hvem er din aller bestevenn? Har mange bestevenner, så kan ikke peke ut en. Facebook ell nettby? Facebook.  Alex: Hvem er dine beste venner nå (motsatt kjønn)? Jeg har ganske mange guttebestevenner, så det blir utrolig vanskelig og velge ut en. Hater du en spesiel nå ? Nei. Kino eller badeland ? Badeland. hholmlund: Liker du noen nå? Både ja og nei egt.  Er du glad i meg? JA! :-)  Hvem er din alleraller beste venn? Har ingen alleraller beste venn.  Har du planer om å slutte på fotball? Ikke slutte på fotball, men skifte lag.Hva er ditt favorittplagg? Det må være den rutete skjorta mi.  Favorittår hittil? Det må bli 2009. Living my life as Kristine Larsen: Hvorfor så søt? Jeg er ikke søt. Leser du bloggen min? Ja, det gjør jeg :-) Hvilke blogger leser du fast? Annais, Ingrrrid, L0ve,Tiia, Commoizz, Fotballfrue, Julianyl osv. Er du god på skolen? Er vel like god som 8.klassinger flest? Kan ikke si jeg er spesielt god. Favoritt fag? Det må bli Norsk, siden jeg elsker og skrive historier. Hva slags mobil har du? Sony Ericsson W595


Sigrid: Liker du noen? Det sier jeg ikke til bloggen, du. Isåfall, hvem? <- Hvem er din allleralleraller beste venn? Har ingen alleralleraller beste venn. Kan du svare på videoblogg? Nei.  Du får ikke lov til og slutte på fotball, skjønner du det? Kommer ikke til og slutte på fotball, men på laget. Hvem er den kjekkeste gutten i klassa? Hm, det vet jeg ikke. Hvem var den siste du var forelska i? Sier jeg ikke. Hvorfor har du ikke god selvtillit når du er så jævlig pen og søt? Fordi jeg ser på meg selv som et stygt esel.

Pernillelothe: Hva liker du å gjøre best på fritiden? Være med venner og spille fotball. Hvem er din aller bestevenn? Du får bare si èn. Hm, jeg vet seriøst ikke. Favorittmat? Taco, pizza og fiskeboller. Elsker du iste? Ja. Hvor lenge driver du på dataen hver dag? Det aner jeg ikke, lenge nok iallefall. Alex: Hva synes du om Audun Hippe? Helt grei han. Hva synes dere om svarene?

Kategorien:Spørsmål & Svar, Dato: 19.09.2010, Tid: 15:17

hholmlund

19.09.2010 kl.15:44

du får faen ikke lov til å bytte lag!!

vvaannjjaa

19.09.2010 kl.16:52

nei, pernille! ikke bytt lag :(:(

Ingrid (:

19.09.2010 kl.18:42

hvorfor bytte lag? :o
POST EN KOMMENTAR:


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

Instagram
hits