Svar på Spørsmålsrunden #1

Dato:08.01.2011, Tidspunkt: 14:50 - Postet i kategorien: Spørsmål & Svar

Camilla:  
hva brenner du for? Fotball og vennene mine. er du glad i meg? Ja. hva liker du best med deg selv? At jeg bryr meg om andre. hva liker du minst med deg selv? Kroppen, utseende, ja, you name it. gleder du deg til ballet? JA! iks jeg er litt morsom? haha, nei! jooda hvor får du alt det morsomme fra? Øøh, morsomme? Meg selv da sikkert?Mina:
hvor høy er du? Tror jeg er rundt 1.65. hva er yndlingsfaget ditt på skolen? Tro det eller ei: norsk. værste fag? Matte! hva vil du bli når du blir stor? Sånn det ser ut nå: lege. hvordan ser ballkjolen din ut? hvis du har kjøpt? Jeg har ikke kjøpt enda... må nok det snart. Vet ikke riktig hvordan kjolen skal se ut enda...

Silje Moen:
hvem er dine 3 beste? Vanskelig å velge ut 3 beste, dessverre. når begynte du å elske henrik? Har vært utrolig glad i han lenge, men det er vel i det siste jeg har begynt å innse ekte følelser. er jeg en av dine beste? Ja!Tina:
Hater du noen? såfall hvem? Er veldig nær, men det er ikke en "bloggsak" Hater du meg? Nei :-) Offer blogger du? Egentlig vet jeg ikke helt, men må nok bli for at jeg elsker å få tilbakemeldinger på ting, samtidig som jeg vil dele ting med forskjellige personer. Liker du lærera dine? Kontaktlærerne så, men det spørs helt på hvem det er. Offer er du så søt? Søt og søt. Er nok ikke det. Er du pus? Yeah! haha.

Julia:
va synes du om Julia Landin? Utrolig snill, grei og pen! liker du boller? Elsker det! din favorit film? Vanskelig å velge ut en, men favoritten(e) må nok bli: The Last Song og Sex and the city (1 og 2) liker du og spise frosk? JA! NAMNAM vad synes du er best med deg selv? At jeg bryr meg. har du noengang spist sushi? Faktisk ikke, det MÅ jeg prøve. vad er din högsta dream? Å flytte til New York. liker du vann? om ikke hvorfor? Jeg liker vann. ditt favorit merke? Har ikke et spesielt favorittmerke, men elsker acne sine klær! ditt favorit klädesplagg? har veeldig lyst til å skrive joggebukse her, så jeg gjør det. haha.Del 2 kommer om ikke lenge.

Kategorien:Spørsmål & Svar, Dato: 08.01.2011, Tid: 14:50
POST EN KOMMENTAR:


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

Instagram
hits