Svar på Spørsmålsrunden #4

Dato:08.01.2011, Tidspunkt: 21:46 - Postet i kategorien: Spørsmål & Svar

Martine C:
Sparer du til langt hår? Japp. Har du noe ny sminke etter den siste sminkevideoen? Foundation er det jeg kommer på nå. Jeg skifter sminke veldig ofte da. Betyr jeg noe for deg?Jepp. msn/facebook? Facebook. hva vil du bli når du blir stor? Lege. 3 positive og 3 negative ting med deg selv? Positive: Snill, omsorgsfull og positiv?, negative: at jeg kan være frekk (på mine dårlige dager, eller mot de som er frekke mot meg), er stygg og er veldig glemsk. Hva er gøy med å blogge? Tilbakemeldingene! Beste film? Svart. Beste tv-program? Oth. Liker du å pynte deg? Ja. Beste gutte/jente-venn? Jente: Sigrid, Gutt: Marius. Har du oppnådd noe ved bloggingen? Bortsett fra alle koselige tilbakemeldinger osv, så nei. 5 faste blogger du leser? Annais, Carolinemaria, Julianyl, Ingrrrid og Idafiskaa. Beste fag? Norsk. Verste fag? Matte.


(Sigrid og jeg er veldig flinke på skolen)

Martine:
hva er ditt høyeste ønske? Å flytte til new york. har du en liste over ting du vil oppleve før du dør, i såfall hva er disse tingene? Hoppe i strikk, dra til new york, shoppe alle tingene jeg helst vil ha, ha en ferie med alle mine venner, osv. Er så mange. hva er favoritt klesbutikken din? Gina tricot. når du er ute på shopping, hva er det første du ser etter, eller det du som oftest sitter igjen med etter hver gang? Jeg kjøper omtrent alltid en eller annen form for topp/genser/t-skjorte når jeg shopper. Har veeldig mange. har du likt henrik lenge før dere ble sammen? Så på han veldig lenge før vi begynte å snakke. hva legger du først merke til ved en gutt? Håret og hvordan han oppfører seg, haha. ditt beste og verste minne i 2010? beste: alle tingene jeg gjorde i sommer, verste vet jeg ikke helt. hva slags yrke er drømmeyrke? barnelege hvor jeg får hjelpe mange barn som har det vondt. favoritt klesplagg? joggebukse. trener du ofte, hva og hvor mye? (i uken) har blitt veldig lite med det i det siste, men når fotballen begynner igjen så blir det vel ca 4-5 ganger i uka. velg ut en gutt og ei jente fra hvert trinn på skolen, og plasser de i ulike kategorier innen "årets...." som du velger selv. Kan sikkert lage et innlegg om det når ballet nærmer seg, så dette innlegget ikke blir så langt

Lise:
Favoritt antrekk? Jeg elsker å kle meg i kjoler og høye sko. Favorittklær? Joggebukse på slaskedager, kjole når jeg skal pynte meg, men ellers går det i bukse og en eller annen topp/genser + smykker som ordner hele antrekket. Bilder? Kan lage et innlegg om det senere.

Sigrid:
hvis du hadde ligget inne i huset og vært sjuk i 5 måneder og ikke hadde sett noen bortsett fra de som bor hos deg, hvem var den første du hadde klemt når du kom tilbake på skolen? Det må bli den første vennen som evt hadde kommet å møtt meg. føler du deg lykkelig eller ulykkelig akkurat nå? Lykkelig. hvis jeg sier ordet -sommer. hva og hvem er det\de første du tenker på? Stranda med deg i sommer, da jeg sang for deg imens vi lå å solte oss og du leste i et blad. skal du fortsette på nes (fotballag) eller skal du gå over til et anna et? Jeg har utrolig lyst til å fortsette på nes, med samme jentene, men jeg aner ikke hva som kommer til å skje videre. hvem er din beste guttevenn? (ikke henrik) Marius. hva er favorittbloggen din? Annais. hva tror du kommer til å skje med deg i 2011? Forhåpentligvis myyye bra. Og selvfølgelig: mange bra minner med deg.Marton:
Åssen kan du være så glad hele tida? :D Det vet jeg ikke, har jo selvfølgelig mine dager jeg også. Men jeg prøver å være så positiv som mulig? Også har jeg jo herlige venner som gjør meg glad! B.l.a deg!


Marlene:
savn på gamle klassa og alle minnene? åh, jaa! sykt helt ærlig, savner du å være med meg? jeg savner deg, og alle minnene. Men det var vel etter alt som har skjedd at det har blitt som det har blitt, men ja: jeg savner tidene med deg. savner du oskar røhnebæk? hahaha, jaaa! han var den lille oppmuntrende gutten før.

Sånn: Da er alle spørsmålene svart på!

Kategorien:Spørsmål & Svar, Dato: 08.01.2011, Tid: 21:46

hholmlund

08.01.2011 kl.21:57

du skal fortsette på nes, for da kommer vi mest sannsynlig til å spille sammen neste sesong! Ikke sesongen 2011, men sesongen 2012.

Martine Cecilie

08.01.2011 kl.22:41

bra svar, snuppi :)<3

marlene aspelund

08.01.2011 kl.23:08

aww, søta :} <3

Marton :)

09.01.2011 kl.13:05

Førnøgd med svaret :)

Oskar Røhnebæk

11.11.2014 kl.14:33

Veldig hyggelig, Pernille ;)

Betyr mye <3
POST EN KOMMENTAR:


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

Instagram
hits