Hårproduktene jeg bruker/Anbefalinger

Dato:26.10.2011, Tidspunkt: 23:04 - Postet i kategorien: Anbefalinger

Siden jeg aldri skrevet om hvordan hårprodukter jeg bruker og hvordan jeg fikser håret, tenkte jeg at jeg kunne vise det nå. Jeg får noen ganger høre at håret mitt er veldig tykt og vokser veldig raskt, og det vokser - Ja, men tror hvor fort hvert håret vokser har mye med hvordan man håndterer håret... Her er i hvertfall hvordan jeg fikser det:

Når jeg dusjer bruker jeg bare en vanlig shampoo fra Define. Vet ikke om shampooer fra dagligvarebutikker er så veldig bra og sunt for håret, men det funker helt greit for meg hvertfall. Samtidig som den koster lite. 

Balsamen er fra Tigi Bedhead, og tror jeg kjøpte en for rundt 300,-. "Poenget" med denne balsamen er at den skal gjøre så håret blir litt ekstra rett, krusfritt og glatt. Den beskytter bl.a mot UV stråler og gjør håret smidig og glatt.
 Før rettet jeg håret omtrent hver dag, før skolen og når jeg hadde andre planer. Nå har jeg kutta ned det til ca. 2 ganger i uken - Og det er for det meste i helgene, når jeg skal ut eller finne på noe med venner. Når jeg retter det bruker jeg en GHD rettetang som sliter lite på håret. Den krøller også veldig fine og bra krøller :-)

For å slite mindre på håret når jeg retter og krøller det, bruker jeg denne varmebeskyttende sprayen fra Got2be - En rimelig og grei spray:Det er produktene jeg bruker til håret mitt! Litt rotete innlegg, men det får holde. Nå er jeg stuptrøtt og gleder meg til å bare sove! Hva synes dere om "anbefalingen"/produktene?

Kategorien:Anbefalinger, Dato: 26.10.2011, Tid: 23:04
POST EN KOMMENTAR:


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

Instagram
hits