Drømmegutten:

Dato:09.11.2011, Tidspunkt: 22:28 - Postet i kategorien: Tips og triks

Om du ser slik ut så scorer du utrolig høyt hos meg, så det er vel det eneste: 


Neida. Min drømmegutt finnes nok ikke for meg - ENDA. Jeg er veldig kresen når det kommer til gutter, og er heller ikke den typen som vil teste diverse gutter for så å såre dem. Akkurat nå liker jeg veldig godt å være singel og har ikke så stort behov for å få kjæreste. Men, her er noe jeg ser i på en gutt:

- Omtenksom!! Jeg må ha en kjæreste som bryr seg, ikke nødvendigvis bare om meg - men også om andre. Som kan vise at det ikke bare er han selv og hvordan han har det, som står i hodet hans.

- Snill. Sier seg vel selv at jeg helst vil ha en gutt som klarer å "takle" meg i alle situasjoner uten å trekke seg unna, samtidig som han må tåle at jeg har tankene på litt annet enn bare han, hele tiden. En ting jeg ikke klare er gutter som stalker deg og må vite absolutt hva du har gjort til enhver tid. Nei, nei og nei. 

- Ærlighet og åpenhet. Det er et utrolig stort pluss hos meg om gutten sier ifra om det er noe og er ærlig hele tiden, slik at jeg slipper å måtte presse ut ting fra hodet hans. Og istedenfor å gå rundt og være sur + trekke seg tilbake hele tiden, at han heller kan snakke om det. Irriterer meg grenseløst når kjæresten din holder ting for seg selv hele tiden og prøver å skjule ting ...

- Sosial. Hvor kjedelig er det ikke om man har en kjæreste som kun vil være hjemme og henge foran tv'en eller playstationen? Jeg er hvertfall veldig opptatt av at man burde gjøre litt annet enn å bare henge et sted og gjøre det samme, gang på gang.. Kan bli veldig kjedelig og uinteressant over tid.

- Kommer nok sikkert ikke som noen overraskelse at utseendet teller en smule. Utseendet er jo en av de tingene som gir et bra eller dårlig førsteinntrykk. Og hos meg er det nok et pluss om man ser litt bra ut og er en smule opptatt av det. Da mener jeg ikke en gutt som bruker lengre tid enn meg selv på badet, for det blir feil... Men en som er opptatt av å ha en sunn og frisk kropp osv. Ja, dere skjønner sikkert greia. 

- Trening. Haha, jeg er litt opptatt av at gutten skal være glad i å trene og røre på seg akkurat som meg og ikke bare sitte foran datamaskinen og game. Er igrunn ikke så stor fan av det! Men selvfølgelig ikke overtrene, slik at jeg er den som blir nedprioritert, mer en treningen. 

Jaja, her har dere hvertfall noen av de tingene jeg ser etter i en gutt. Nei: jeg er ikke noe spesielt interessert i noen akkurat på dette øyeblikk og orker heller ikke å lete etter noen å være interessert i. Det kommer når det kommer! Nå er jeg storfornøyd med livet mitt og orker ikke begynne å ødelegge det av meg selv, ved å dra inn en gutt som sårer meg gang på gang, uansett. Lever etter dette ordtaket når det kommer til denne sammenhengen: Don't find love, let love find you! 

Har dere kjæreste?
Hvis ikke, hvordan er deres drømmegutt, beskrevet med 3 ord? 

Kategorien:Tips og triks, Dato: 09.11.2011, Tid: 22:28

Mina A. Hoel

09.11.2011 kl.23:41

jaa, jeg har kjæreste :-)

Hanne

10.11.2011 kl.06:35

jeg har kjæreste, og han er drømmegutten min:) heahe

Julie

10.11.2011 kl.11:35

jeg også har kjæreste! det som er viktig for meg, er at han har en bra rumpe xD vi har jo sex også da...

PERNILLE HB

10.11.2011 kl.18:06

Mina Antonsen Hoel: Koselig! Hihi :-)

PERNILLE HB

10.11.2011 kl.18:06

Hanne: Hihi, det vet jeeg :-)<3
POST EN KOMMENTAR:


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

Instagram
hits