5 tips mot en dårlig dag:

Dato:08.02.2012, Tidspunkt: 20:46 - Postet i kategorien: Tips og triks

Hvem har vel ikke vært borti en dag hvor virkelig alt er dritt? Er dere som meg, hvor enkelte dager føles ut som om verdens undergang, har selveste jeg noen tips, både til dere og meg selv... Hehe.

#1: Prøv å vær så positiv som mulig! For det første, er det ingenting som gjør ting bedre med å få enda mer negativt shit oppå "verdens-undergang-syndromet". Derfor kan et lite tips være å skrive ned, eller ramse opp alle de positive tingene i livet ditt. F.eks de gode vennene dine, kjæledyret ditt, og det du liker å gjøre eller er glad i.

#2: En annen ting som ikke hjelper stort, er å sitte i en krok helt alene og tenke på hvor fælt livet ditt er. Da burde du heller finne deg en kopp kakao, et ullteppe og se på en god tv-serie! I mitt tilfelle er dette Sex And The City ;-)

#3: Noe av det aller beste jeg vet, og som kan redde hele dagen min er å ta en lang og varm dusj/et bad, ta på ny neglelakk og "pleie" meg selv litt. Det pleier som oftest å funke på humøret, i tillegg til at du føler deg mye bedre (selfølgelig). Haha.

#4: Rydde i klesskapet! Haha, tro det eller ei. Men jeg blir skikkelig glad av å se klesskapet mitt ryddig og fint (noe som er veldig sjeldent, men allikevel). Dessuten kan du jo finne igjen noen fine klær du glemte at du hadde  :)  #5: Mange sier at man burde snakke med en person om alle tankene mine. Jeg mener noe litt annet; det er jo ingen andre enn deg selv som får snudd på problemene dine. Men selfølgelig er det godt å ha en person som kan lytte og gi deg gode råd. Jeg har en slik venn - Emma Øibakken ♥ Du er bra!!

Ellers er bloggingen min veldig dårlig om dagen, og det er fordi jeg ikke rekker å blogge så bra. Jeg kom hjem for ca. 1 time siden, og har vært borte siden klokken 7 idag tidlig. Haha, kan trygt si jeg er sliten, men alt i alt har det her vært en superduper dag! Har dere noen tips mot en dårlig dag?
 

Kategorien:Tips og triks, Dato: 08.02.2012, Tid: 20:46

Nanna Kristine Eriksen

08.02.2012 kl.21:07

Et tips kan kanskje være å gå en tur, om været er bra, og bare ta bilder av alt du synes er fint! :) Det hjelper på meg av og til :-) Lufte canon litt ;p

Kine ♥

09.02.2012 kl.20:14

Kjempe fine tips!♥

lone

10.02.2012 kl.18:59

såå fint innlegg!

Sanne

02.03.2012 kl.14:29

Er det klesskapet ditt?

PERNILLE HB

02.03.2012 kl.17:42

Sanne: Nei, det er det ikke :)
POST EN KOMMENTAR:


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

Instagram
hits