hjemmespa: tips!

Dato:29.06.2013, Tidspunkt: 15:01 - Postet i kategorien: Tips og triksFor noen dager siden bestemte jeg meg for å ta en skikkelig spadag, hvor jeg bare kunne slappe helt av og freshe meg opp litt. Søkte litt rundt på nett og fant diverse oppskrifter til ansiktsmasker, hårkurer og forskjellige tips til "hjemmespa". Derfor tenkte jeg å dele disse billige tipsene og oppskriftene som passer perfekt til hjemmespa på foreksempel en regnværsdag med dere ♥ Så da er det bare å fylle opp badekaret og sette i gang, haha. 

Ansiktspeeling og hårmaske: Dette ser ikke akkurat så deilig ut, men det funker i hvertfall helt greit! Hjemmelaget ansiktspeeling: Ca 2 spiseskjeer honning + havregryn. Dette skal du bare massere i ansiktet, til huden blir myk og god. Vask så av med en klut med varmt vann. Hjemmelaget hårmaske: 1 most banan + honning. Påfør i håret, surr et håndkle rundt og la virke i ca. 30 minutter før du vasker det. For ekstra god virkning ta et varmt håndkle, slik at masken trekker mer inn i håret! Vær også sikker på at du får most bananen godt nok, slik at du slipper å måtte dra ut masse bananbiter fra håret når du vasker det. 

Ansiktsmaske: Ansiktsmasken jeg bruker, er fra Formula 10.0.6 som jeg troor man får kjøpt på KICKS eller Vita, for ca. 99,-. Denne kan man virkerlig kjenne jobbe seg inn i huden og inn i porene. Veldig fornøyd med denne i hvertfall! Ellers er en hjemmelaget ansiktsmaske også et godt alternativ: 1 avokado + en spiseskje honning. Skrell og mos avokadoen, og bland inn honningen. La virke i ca. 15 minutter og skyll av med lunkent vann. Honningen kan også være varm når du tilsetter den med avokadoen.

Leppeskrubb:Jeg bruker denne leppeskrubben fra Lush, med smak av mint og sjokolade. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker smaken eller selve skrubben best, men men! Om du vil lage din egen, er det bare å blande f.eks olivenolje og litt salt i en bolle og massere det på leppene! Et annet tips er å bytte ut det kjedelige badet hvor man bare tar oppi litt vanlig såpe og hopper oppi, med litt diverse oljer og badesalt. Man kan også ta et såkalt kleopatrabad hvor man tar melk og solsikkeolje oppi vannet. Avslutt med å smøre kroppen inn med en deilig bodylotion og påfør freshe farger på neglene. Voila: så føler man seg mye freshere! 

Kategorien:Tips og triks, Dato: 29.06.2013, Tid: 15:01
POST EN KOMMENTAR:


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

Instagram
hits