utveksling?

Dato:03.12.2013, Tidspunkt: 18:44 - Postet i kategorien: Hoderot & paraplyer

Ååh, en tanke som har surret rundt i hodet mitt en stund er tanken om et utvekslingsår neste år, altså 2014/2015. I det ene øyeblikket tenker jeg at jeg har sååå lyst, noe jeg virkeligvirkeligvirkelig har, mens i det andre øyeblikket lurer jeg på om jeg kommer til å takle det psykisk- uten vennene mine, familien min og alt her i Norge. Jeg vet at det finnes mange skrekkhistorier der ute om utveksling, men allikevel så vet jeg også at det finnes skrekkhistorier om det meste, og at veldig mange sitter igjen med såå mange fine minner og opplevelser fra et slikt år. Jeg har støtte fra familien min og jeg vet at mange av vennene mine synes at jeg bare burde gjøre det vil, så akkurat det er på en måte ikke noe problem. Jeg vet at jeg hadde vokst veldig mye av et slikt år, noe jeg virkelig trenger nå.

Trangen etter å oppleve noe nytt har aldri vært større enn akkurat nå og det å få oppleve et helt nytt land, en ny kultur og et nytt samfunn har jo alltid vært en drøm. Nå som jeg har en sjanse til å oppleve noe nytt og noe som alltid har vært en drøm så vet jeg at jeg burde ta den. Har hatt den samme tanken om utveksling i mange år, men ikke på samme måte som nå i og med at tida på en måte "renner ut" litt. Jeg har jo alltid tenkt at hvis jeg skal dra på utveksling har jeg vært fast bestemt på å velge Usa, men i det siste har jeg også fått øynene mer opp for Argentina eller Spania... Haha, før den tid må jeg i hvert fall skjerpe spansken min en del hakk... I tillegg er det jo nettopp dette med karakterer som må være i orden, så jeg må virkelig skjerpe meg generelt når det kommer til skole og skolearbeid. 

Jeg blir helt tullerusk av denne tenkingen. Man vet aldri hva jeg finner på, og plutselig er søknaden om utveksling sendt inn, med mindre jeg får helt sperre. Hjelp. Hvis noen har noen tips, erfaring eller råd til meg når det kommer til utveksling, så værsåsnill å spytt ut! Mailen min står i sidebaren!


 #utveksling 

Kategorien:Hoderot & paraplyer , Dato: 03.12.2013, Tid: 18:44

Emilie

03.12.2013 kl.20:31

Vet åssen du har det! Har hatt akkurat samme ønske- oppleve noe helt nytt (da jeg bokstavelig talt er dritt lei norsk skole), bli mer motivert for 3 vgs, (for meg) lære engelsk flytende, og rett og slett oppleve et amerikanskt år! Så utrolig mye morsomt å oppleve. Men så må man faktisk tenkte litt på det å forlate landet sitt et helt år. Dra fra familie, venner, kultur, skole, tradisjoner ++.

Etter sykt mye tenking fram og tilbake, endte jeg opp med å søke om intervju med en organisasjon, og ble godkjent. Da jeg hadde 7 dager å bestemme meg på, var det utrolig vanskelig å bestemme. Jeg hadde så utrolig lyst! Såå, jeg grep sjangsen og bestemte meg for å takke ja! Gleder meg og gruer meg så utrolig mye på samme tid. Vil ikke tenke så langt ennå, og heller nyte de siste månedene i Norge.. Regner med at jeg kommer til å få utrolig mange morsomme opplevelser, og vennene mine støtter meg fult ut.

Får håpe du finner ut av hva du vil! Masse lykke til :)

03.12.2013 kl.23:05

Grip sjansjen! Du kommer til å angre hvis du ikke gjør det. Du får bare sjansjen til denne typen utveksling en gang i livet! Hvis ikke er det jo alltids flere muligheter for utveksling senere, men high school i USA er helt spesielt!

-Jeg har selv bestemt meg for å reise, men for meg blir det ikke før om to år..

Rikke Rosseli

04.12.2013 kl.00:55

Reis! Jeg bor selv nå et år i Florida og livet er fantastisk! Man får nye venner! Og om vennene du hr hjemme er gode, er det ingenting som foranderer seg på et år! Ja, det kan bli vanskelig, og selv har jeg hadde noen vanskelige måneder, men det er virkelig verdt det!

Det er noe helt spessielt ved å bo her, å bli kjent med nye mennesker, ny skole ny familie! Nye tradisjoner!

Om det er noe du hadde hatt lyst til, så burde du virkelig vurdere det! og søk, man kan trekke seg helt frem til man har fått plass, så er jo alltid til til å ta det tilbake! Men anbefaler og søke litt tidlig, for det er en haug med papir arbeid! :)
POST EN KOMMENTAR:


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

Instagram
hits