Day 18: Ditt siste kyss

Dato:09.07.2013, Tidspunkt: 19:03 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Denne er jo egentlig veldig kjedelig og litt klein siden det er veldig useriøst og bare tull. Men mitt siste kyss var fra Eirin på en eller annen jentekveld! Haha. Hva mer skal man si om det? Et helt vennskapelig kyss fra mine gode venn Eirin ♥ Ikke et romantisk kyss fra en eller annen kjæreste, her nei. Ellers kysser jeg jo ofte på katten min, som jeg noen ganger bare har lyst til å klemme ihjel. Hvor ensom høres jeg ikke ut nå? Nei, huff - over og ut.


Meg, Eirin & Anna!

Day 17: Dine favoritt skopar

Dato:09.07.2013, Tidspunkt: 11:50 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Kunne jeg ha valgt noe som passet mindre bra til den typiske "bloggstilen", så ville jeg definitivt valgt converse eller joggesko som mitt favoritt skopar, fordi det er så utrolig behagelig og lett å ha på seg. Men siden det ikke er veldig "spennende" å se par etter par med converse og joggesko, får jeg vise mine favoritt høyhælte skopar. De burde jo vises, siden jeg så og si aldri får brukt de med mindre det er en fin bursdag, eller et arrangement. Skal være ærlig å si at de mest behagelige skoene er de grå helt til høyre, de to andre skoparene går jeg bare med om jeg virkelig må, så det sier vel egentlig sitt om hvor behagelige de er. 

Jeg burde kanskje invistere i noen freshere høyhælte sko snart, som i hvertfall kan få plass ved siden av disse på hylla som... pynt. Haha. Day 16: Ditt mest pinlige øyeblikk

Dato:06.07.2013, Tidspunkt: 21:49 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Hahaha, den her er egentlig bare morsom akkurat nå, men i det øyeblikket det skjedde var jeg ikke like lattermild...

For noen år siden var Malin og jeg på båten på vei til Kiel i Tyskland, og de gjennomsiktige heisene var veldig populære hos oss, i og med at vi kunne se alle de kjekke guttene i alle etasjene og ha skikkelig utsikt, hoho. Etterhvert som vi hadde gått litt lei av å ta heisen opp og ned mange nok ganger, tok vi heisen ned til "shoppinggata" på båten, og på den ene siden av utgangen til denne heisen lå det et eller annet "utested", som jeg tydeligvis ble veldig interessert i. Idet vi går ut av heisen ser jeg mot dette stedet og konsentrerer meg mest om alle fargene som er der inne, og skal til å vise dette til Malin, så av en eller annen grunn med blikket kun rettet mot dette utestedet, mener jeg å skal ta på skulderen til Malin som jeg tror er rett bak meg, og av en eller annen merkelig grunn klarer jeg heller å ta på brystene til en eldre dame... og her mener vi ikke at jeg bare kommer borti, men skikkelig tak altså. Herregud. Idet jeg ser hva som nettopp hendte, husker jeg at jeg ble helt rar, sa "unnskyld" og nærmest løp opp på lugaren. 

Jeg tør ikke engang å se for meg uttrykket jeg hadde da, men jeg kan vel tippe på at Malin husker det, som var i full latterkule en goood stund etterpå. Det eneste jeg var opptatt av var å kunne komme meg rett opp på lugaren, og jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle ut i shoppinggata leeenge etterpå, i frykt for å møte på denne stakkars dama. Haha. Huff.Day 15: Beskrivelse av drømmemannen

Dato:05.07.2013, Tidspunkt: 13:02 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Ah, den her er vanskelig, for jeg aner faktisk ikke selv hva jeg ser på som den såkalte drømmemannen. Men noen få ting som jeg tror kommer godt an hos meg er at han må ha humor, han må få meg til å le, ha et godt hjerte og han kan kanskje være en smule "spennende". Det viktigste er egentlig at vi har veldig god kjemi, og selv om det er stillhet blir den aldri pinlig eller klein - altså at jeg kan være 100% meg selv med den kommende drømmemannen, som forhåpentligvis kommer en eller annen gang? En man kan kalle sin kjæreste, men også bestevenn! 

Når det kommer til utseendet, noe som i bunn og grunn er mindre viktig enn personligheten, har den jo naturligvis noe å si allikevel. Man må jo kunne se på den man er sammen med for å si det slik, haha. Av en eller annen rar grunn har jeg på "følelsen" at jeg faller mest for gutter som har mørkt hår - vet ikke om dette er tilfelle, men. En annen ting jeg synes er veldig deilig på gutter er litt (ikke for mye) muskler og fiiiine tatoveringer! Ah, himmelen. Day 14: Noe som alltid får deg i godt humør

Dato:04.07.2013, Tidspunkt: 14:11 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Dagens challenge er å nevne noe som får meg i godt humør, og her kan det være veldig mange, forskjellige ting. Men en ting som alltid får meg i godt humør er serien New Girl! Har dere ikke sett den før, burde dere uten tvil sjekke den ut så fort som mulig. Det er ikke en typisk jente-klisjè-serie, men ganske jentete allikevel. Får meg i hvertfall alltid til å dra på smilebåndet!Day 13: 10 punkter på din Bucket list.

Dato:03.07.2013, Tidspunkt: 16:06 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

1. Flytte til et annet land og bo der i minst ett år, for å møte mange nye mennesker og lære massemasse. Eventuelt bruke metoden hvor man kaster en pil på et kart og drar dit hvor den lander! 

2. Lære å spille enten gitar og/eller piano! 

3. Ta med meg den (forhåpentligvis) kommende drømmemannen min for å reise verden rundt, uansett hvilken alder jeg er i. 

4. Dra på fullmånefest, "poolparty", dra på Tomorrowland, feire nyttår i New York, feste slik som på project x og dra på maskeradeball!

5. Forhåpentligvis kunne få oppleve mitt (eneste) drømmebryllup.  

6. Se drive-in-kino.

7. Ha en såkalt "color-powder-fight".

8. Møte og snakke med en eller annen kjent person som jeg digger.

9. Dra på en skikkelig roadtrip med mine aller beste venner, hvor vi kjører rundt og opplever masse i noen uker! Åh. 

10. Lære meg spansk veldig bra. Sånn det ser ut nå er jeg ikke så godt på vei, men hvem vet? Kanskje om en (god) del år snakker jeg spansk flytende? ;-) Day 12: Merkelige ting du gjør når du er alene

Dato:03.07.2013, Tidspunkt: 01:06 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

1. Jeg snakker med meg selv.. Og her er det ikke bare et par ord som "utveksles" men en hel samtale... med meg selv. Foreksempel enkelte ganger når jeg scootrer snakker jeg med meg selv som om det skulle ha vært to av meg, og kommenterer så og si alt jeg ser - spesielt hvis jeg kjører på kvelden, sånn at turen skal gå litt fortere, haha. Noen ganger snakker jeg så mye at jeg til slutt innser hva jeg driver med og må se rundt meg for å se om noen i det hele tatt ser meg. Huff, haha.

2. Jeg står ofte midt på soveromsgulvet mitt med pcskjermen i senga, hvor det ruller og går diverse karaoketekster som jeg står å synger av full hals. Det kleine er hvis noen plutselig kommer inn døra og jeg blir ferska i å leke superstjerne der jeg står å skriker... Det har skjedd altfor mange ganger.

3. Har jeg sittet på pcen en god stund og begynner å kjede meg stort, kan jeg finne meg selv i å ligge i alle mulige stillinger som det går an å ligge. 

... ellers er det foreksempel ting som å se på og danse zumba fra diverse youtubevideoer, snakke med kattene mine og sitte å grine av diverse triste videoer.  Hva passer vel bedre enn dette bildet akkurat nå.

Day 11: Hva du ville gjort med en lottogevinst på 20 mill

Dato:02.07.2013, Tidspunkt: 12:39 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Herregud så mye penger, sliter faktisk med å finne ut hva jeg skulle ha brukt alle disse pengene på samtidig som det er veldig "enkelt". 

Jeg tror faktisk jeg ville ha spart inn en god del, til foreksempel mine store reiseplaner rundt om i verden. Jeg ville ha spart opp masse til en fiiinfin bolig om knappe to år, invistert i en brukbar bil, tatt noen fine tatoveringer, brukt kanskje litt (for) mye på festivaler, shopping o.l, også ville jeg ha gitt en stor del av pengene til veldedige formål! Jeg hadde nok også gitt noe til mine nærmeste, og hjulpet de med evt gjeld osv. Da er vi vel snart i "bunn"? Åh, det må jo være drømmen å vinne en lottogevinst på 20 mill?! Kjære Gud, la dette skje meg en gang... Day 11 kommer også senere idag, siden jeg tok meg en aldri så liten challenge-fri-dag igår! Haha. 

Day 10: 5 ting som gjør deg lykkelig akkurat nå

Dato:30.06.2013, Tidspunkt: 18:04 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

1. Mine aller nærmeste ♥ Hva skulle jeg vel gjort uten disse? Får meg opp på dager hvor jeg bare vil ligge i senga og grave meg ned, de er der for meg og ikke minst: de får meg til å le, noe som egentlig er det viktigste. 

2. Latter! Med en gang jeg ler og har det utrolig morsomt føler jeg meg egentlig veldig lykkelig, haha. Funker hele tiden, på det meste.

3. Musikk. Musikk er noe jeg faktisk ikke aner hva jeg skulle ha gjort uten. Hører på musikk når jeg er sint, glad, lei meg, stressa, når jeg dusjer, fikser meg, når jeg er gira, kjeder meg - egentlig hele tiden. 

4. DJ GAUPEN! Haha, DJ Gaupen er en ganske intern greie mellom Malin og meg og består av... meg og Malin. Vi finner på så mye tull konstant hele tiden, og magemusklene får virkelig kjørt seg hver gang vi er sammen. Tror de fleste tror at noe feiler oss etter å ha sett oss sammen, og det er kanskje tilfelle også...

5. Å få noen andre til å le! Tror faktisk ingenting er bedre enn å se en person som f.eks har det litt tøft eller bare virker litt smålei seg, ha det utrolig morsomt. Om de ler av meg eller med meg har egentlig ingenting å si da, bare de har det litt fint i et øyeblikk. Da gjør det egentlig veldig godt i hjertet mitt, haha. 

... kunne jo også ha nevt mange andre ting som gjør meg lykkelig som f.eks "sommer"ferie, fester og sånne små ting som jordbær og sjokolade og at jeg kan slappe helt av en kveld i senga med en god film o.l. Day 9: Favoritt klesplagg

Dato:29.06.2013, Tidspunkt: 12:58 - Postet i kategorien: 40 days challenge!


Mitt favoritt klesplagg er uten tvil alle shortsene mine. Utrolig synd at jeg får brukt de veldig sjeldent på grunn av det mindre flotte sommerværet Norge har... De to over her er mine favoritter, og jeg digger at jeg kan kombinere de med såå masse fine topper og tilbehør, woho.

Day 8: 3 ting som beskriver deg veldig godt.

Dato:28.06.2013, Tidspunkt: 12:58 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Haha, her trengte jeg faktisk litt hjelp fra vennene mine, så her er deres svar:

- Har smittende (mitt svar: og til tider veldig dårlig) humor. 
- Ærlig...... 
- Sprudlende. 

Mine svar:

- Når jeg først blir sjalu, blir jeg veldig (...) sjalu.
- Er det en person i en folkemengde som spør (maser) om å bli kilt under føttene, er det mest sannsynlig meg.
- Noen ganger får jeg en stor trang til å hjelpe folk, som i å være en slags "mor" for dem når de f.eks er syke eller har det vondt. Hahaha, huff. Day 7: Et bilde av deg selv som barn.

Dato:27.06.2013, Tidspunkt: 22:39 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Nå er jeg tilbake, og fortsetter dermed 40-days-challengen! Har lovet meg selv at denne gangen skal jeg holde ut hele denne challengen. Nå er det i hvertfall tid for at jeg skal vise et bilde av meg selv som barn, og kan vel ikke akkurat skryte på meg at jeg var den peneste ungen på jord, men det får gå:Bilde nr en er fra en eller annen 17.mai, og bilde nr to er fra min aller første skoledag! Haha. 

Day 6: En ting du skulle ønske du var flink til

Dato:24.06.2013, Tidspunkt: 12:33 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

... å danse! Hadde vært utrolig kult å kunne ha danset slik som f.eks noen av disse: 

Day 5: Et sted du kunne flyttet til

Dato:23.06.2013, Tidspunkt: 12:28 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Denne er faktisk ikke vanskelig i det hele tatt, fordi jeg kunne ha flyttet til utrooolig mange steder. Det som blir vanskelig her, er å velge ut kun ett, derfor tar jeg 3 steder:

1. Stockholm ♥Hvis jeg ikke skulle ha flyttet til et land så langt unna, så ville det definitivt blitt Stockholm! Var jo der i fjor sommer, og ble helt forelska bare av den ene gangen, haha. Ble i hvertfall skikkelig fornøyd med shoppingen, og klesinspirasjon er det nok av! Skikkelig koselige gater, og ja... Nei, Stockholm altså. Vil tilbake dit så fort som mulig.

2. New York ♥Jeg kunne ha flyttet hit, men tror faktisk ikke at jeg hadde overlevd økonomisk om jeg hadde bodd her, haha... Er jo sååå mye shopping og annet som jeg sikkert hadde brukt om mesteparten av pengene mine på. Allikevel er New York et sted jeg skal besøke. Uansett.

3. Bali ♥Tror bildene over sier sitt! Herregud så fint. Åh, tviler ikke et sekund på at livet der ville ha vært herlig... Ta meg ditt. 

Day 4: Din favoritt partylåt

Dato:22.06.2013, Tidspunkt: 12:12 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Denne kan variere litt, faktisk. Men en låt som alltid er en slager på jentefester, er jo den gode gamle Wannabe, haha.

Ellers er dette noen sanger jeg digger å høre på fest:

 
Day 3: Din drømmedate

Dato:21.06.2013, Tidspunkt: 12:07 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Hmm, å beskrive min drømmedate er egentlig veldig vanskelig. Det kan være utrolig mye rart jeg kan se på som en perfekt date. En ting jeg alltid har sett for meg, er en date i solnedgangen, med en liten "piknik", musikk og med en jeg har god kjemi med. Haha, veldig klisjè, men det får gå! En drømmedate kommer jo helt an på personen man er med, og er man med en person man virkelig har god kjemi med og man bare har det skikkelig koselig sammen, så holder det i massevis. Day 2: Din favoritt nettbutikk

Dato:20.06.2013, Tidspunkt: 11:51 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Denne er egentlig litt vanskelig, i og med at jeg ikke handler sååå veldig mye på nettet, men jeg kan jo alltids sitte å drømme meg bort på diverse nettbutikker. Her er i hvertfall mine tre favoritter:

- Victoria's Secret: victoriassecret.com


- Asos:
asos.com

- Nasty Gal: nastygal.com


Day 1: Ditt drømmebryllup.

Dato:19.06.2013, Tidspunkt: 11:00 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Mitt drømmebryllup: hvitt, hvitt, hvitt. Har alltid drømt om hvit, lang brudekjole, kirkegulv og roseblader med tanke på mitt eget bryllup, og selv om det er en goood stund til så tror jeg ikke det kommer til å endre seg. Det finnes så utrolig mange fine brudekjoler, herregud! Når jeg var mindre var alltid drømmen å få prøve en ordentlig brudekjole, og selv om det aldri skjedde så gleder jeg meg til den dagen hvor jeg selv skal planlegge min egen kjole til den store dagen. Wiiii. Her er noen inspirasjonsbilder til hvordan jeg vil at mitt eget bryllup skal se ut:

 

40 days challenge!

Dato:18.06.2013, Tidspunkt: 15:00 - Postet i kategorien: 40 days challenge!

Nå følger jeg med strømmen og tar en 40-days-challenge på bloggen min jeg også! De fleste vet sikkert hva det går ut på etter at såpass mange bloggere har hatt en slik type challenge. Men i hvertfall har jeg latt meg inspirere av Styleconnection sin morsomme challenge, og tatt den med min egen lille vri:

Day 1: Ditt drømmebryllup
Day 2: Din favoritt nettbutikk
Day 3:
Din drømmedate
Day 4:
Din favoritt partylåt
Day 5: Et sted du kunne flyttet til
Day 6: En ting du skulle ønske du var flink til.
Day 7: Et bilde av deg selv som barn. 
Day 8: 3 ting som beskriver deg veldig godt. 
Day 9: Favoritt klesplagg. 
Day 10: 5 ting som gjør deg lykkelig akkurat nå.
Day 11: Hva du ville gjort med en lottogevinst på 20mill. 
Day 12: Merkelige ting du gjør når du er alene.
Day 13: 10 punkter på din Bucket list.
Day 14: Noe som alltid får deg i godt humør.
Day 15:
Beskrivelse av drømmemannen.
Day 16:
Ditt mest pinlige øyeblikk.
Day 17:
Dine favoritt skopar.
Day 18:
Ditt siste kyss. 
Day 19:
Et bilde av den siste meldingen i innboksen.
Day 20:
Det beste som har hendt deg hittil i år. 
Day 21: Ditt aller beste minne fra barndommen.
Day 22: Din yndlingsrom i huset ditt. 
Day 23: Den mest sexy kroppsdelen på en mann. 
Day 24: Hvordan du ser deg selv om 10 år. 
Day 25: På toppen av hat-listen. 
Day 26: En sang du er skikkelig lei. 
Day 27: 3 ting du er flink til. 
Day 28: Noe du er redd for.
Day 29: 5 ting du ønsker deg.
Day 30: Noe du selv har laget. 
Day 31: Ting du vil skal skje innen dette året er over.
Day 32: 10 fakta ingen vet om deg. 
Day 33: En ting du aldri kommer til å gjøre. 
Day 34: En vanskelig del av livet ditt. 
Day 35: Et bilde av deg selv tatt i dag. 
Day 36: Noe du ikke er god til. 
Day 37: Soverommet ditt. 
Day 38: En sang som får deg til å gråte. 
Day 39: Dine kommende reiseplaner.
Day 40: Hvor du befinner deg akkurat nå.

Let's goooo.PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits