Sons of Anarchy

Dato:04.11.2012, Tidspunkt: 19:39 - Postet i kategorien: Anbefalinger

Hei! Jeg tenkte å komme med en liten serieanbefaling til dere, siden dette er en veldig spennende serie jeg har fått heeelt dilla på. Så den først hos søsteren min for en god stund siden, og begynte å se den nyeste sesongen igjen for ikke så lenge siden. Serien heter 'Sons Of Anarchy' og handler om en motorsykkel-klubb med samme navn. I tillegg er også Charlie Hunnam med, og han er så D-E-I-L-IG, så det gjør egentlig hele greia bedre.

Dere kan se den her, sammen med andre serier, som f.eks pretty litte liars, gossip girl, keeping up with the kardashians osv. 


Charlie Hunnam ♥♥♥ Ååh

Hårproduktene jeg bruker/Anbefalinger

Dato:26.10.2011, Tidspunkt: 23:04 - Postet i kategorien: Anbefalinger

Siden jeg aldri skrevet om hvordan hårprodukter jeg bruker og hvordan jeg fikser håret, tenkte jeg at jeg kunne vise det nå. Jeg får noen ganger høre at håret mitt er veldig tykt og vokser veldig raskt, og det vokser - Ja, men tror hvor fort hvert håret vokser har mye med hvordan man håndterer håret... Her er i hvertfall hvordan jeg fikser det:

Når jeg dusjer bruker jeg bare en vanlig shampoo fra Define. Vet ikke om shampooer fra dagligvarebutikker er så veldig bra og sunt for håret, men det funker helt greit for meg hvertfall. Samtidig som den koster lite. 

Balsamen er fra Tigi Bedhead, og tror jeg kjøpte en for rundt 300,-. "Poenget" med denne balsamen er at den skal gjøre så håret blir litt ekstra rett, krusfritt og glatt. Den beskytter bl.a mot UV stråler og gjør håret smidig og glatt.
 Før rettet jeg håret omtrent hver dag, før skolen og når jeg hadde andre planer. Nå har jeg kutta ned det til ca. 2 ganger i uken - Og det er for det meste i helgene, når jeg skal ut eller finne på noe med venner. Når jeg retter det bruker jeg en GHD rettetang som sliter lite på håret. Den krøller også veldig fine og bra krøller :-)

For å slite mindre på håret når jeg retter og krøller det, bruker jeg denne varmebeskyttende sprayen fra Got2be - En rimelig og grei spray:Det er produktene jeg bruker til håret mitt! Litt rotete innlegg, men det får holde. Nå er jeg stuptrøtt og gleder meg til å bare sove! Hva synes dere om "anbefalingen"/produktene?

5 superfine blogger:

Dato:26.02.2011, Tidspunkt: 22:29 - Postet i kategorien: Anbefalinger


http://leneorvik.blogg.no/

Denne jenta kan virkelig å kle seg! Elsker utseende hennes, stilen hennes og alt! Hun skriver kjempebra og skriver om ting jeg leter etter og hva jeg interesserer meg om på bloggen sin! Verdt å ta en tur innom!


http://carolinemaria.blogg.no/

Caroline Maria er en av mine største inspirasjonskilder! Hun tar fine bilder, skriver bra og ikke minst er hun kjempepen og virker kjempesnill og hyggelig over bloggen sin...


http://ahloe.blogg.no/

Noen ganger vil jeg bare slappe av og lese en blogg med supersupersuperfine bilder, da kan jeg gå innpå Agnes sin blogg. Da jeg fant denne bloggen satt jeg lenge å studerte bildene hennes. Jeg blir helt imponert over hvordan hun kan få så mye "energi" i bildene sine... loveit!

http://werothehero.blogg.no/

Jeg trenger ikke si så mye mer enn at jeg elsker bildene hun tar! Sykt.

http://kristineam.blogg.no/

Stilen hennes er til å dø for! Elsker måten hun kler seg på og skriver på bloggen sin. Også verdt å ta en titt innom!
Leser du 1 eller flere av disse bloggene? Resten av bloggene jeg leser kan dere finne under 'favoritter'.

blogganbefaling!

Dato:06.12.2010, Tidspunkt: 20:53 - Postet i kategorien: Anbefalinger

http://www.supermarie.net/Først og fremst vil jeg bare starte med å si at denne jenta er: SUPER! Hun skriver suberbra, tar superbra bilder og er supersøt. Jeg vil rett og slett bare si at denne jenta, skriver den beste bloggen jeg noen gang har lest! Jeg har visst om denne bloggen lenge, men har ikke før i det siste blitt fast leser. I det hun skriver virker hun så utrolig snill og omsorgsfull samtidig som hun har sterke, egne meninger. Måten hun skriver på, får meg til å interessere meg som jeg ikke gjør for andre bloggere, som blogger om klær, sminke og når de har norskprøver (jada, jeg er en av de). Ikke bare skriver hun inspirerende tekster, hun tar også inspirerende bilder, her er noen:


Supermarie (eller Marie) er i militæret, og det er liksom prikken over i'en. Selv om jeg omtrent ikke kunne vite hva det innebærer å være med i militæret var for noe før, har jeg nå fått litt mer kunnskap. Jeg har også tenkt tanken selv: militæret, hm. Kanskje det kunne ha vært noe for meg? Jeg vet ikke om jeg tar helt feil over hva jeg skriver her om militæret, men en ting er sikkert: Jeg elsker supermarie.net og hennes meninger!Alle bildene som er i dette innlegget er fra bloggen til Marie.

3 blogger som er verdt og titte innom!

Dato:12.09.2010, Tidspunkt: 20:33 - Postet i kategorien: Anbefalinger


http://annakilli.blogg.no/ (bildet er tatt fra Anna's blogg)
Denne bloggen fortjener mer oppmerksomhet! Hun skriver bra, kler seg bra og er utrolig pen. Hun skriver ofte om mote og legger ut outfits + at hun skriver om hverdagen sin og meninger. Denne bloggen er en av mine inspirasjonskilder!


http://inspiracion.blogg.no/.
Denne jenta tar så utrolig inspirerende bilder! Hun skriver om mote og litt om hverdagen sin. Fortjener en titt!


http://idawisth.blogg.no/
Denne bloggen er en blogg du kan gå innom flere ganger daglig. Hun oppdaterer, og har akkurat det jeg ser ute etter i en blogg - bra design, bra skrivemåte og bra bilder! Hun skriver om hverdagen sin, mote, fotografier osv. Me like!

Leser dere noen av bloggene?

Blogganbefaling/Bloggvurdering.

Dato:30.07.2010, Tidspunkt: 13:43 - Postet i kategorien: Anbefalinger


http://lisamoee.blogg.no/ (trykk på linken for og komme til bloggen)

Jeg synes denne bloggen burde få mer oppmerksomhet! Kanskje mange har sett sminkevideoene hennes på youtube? Hun er skikkelig, og da mener jeg skikkelig flink til og sminke seg. Skriver bra gjør hun også. Bloggen hennes handler om hennes hverdag, sminke og mote. Ut ifra det jeg har forstått av bloggen er at hun har stor interesse for sminke, mote og det å ta bilder.

Førsteinntrykket mitt er at hun har brukt tid på designet, noe som er positivt. Hun har en veldig kul drop-down meny over headeren og har fine,naturlige farger på bloggen.

Designet ser det som sagt ut som om hun har brukt tid på. Hun har en kul meny og fine farger som passer sammen. Hun har noenlunde ryddige innlegg og veldig fin beskrivelses"meny" under profilbildet.

Bildene/Videoene hennes er veldig bra. Bra kvalitet og ryddige. Jeg elsker bildene hvor hun viser hvordan hun sminker seg, og ikke minst videoene. Hun er veldig flink til og snakke for seg, forklare og vise forskjellig måter og sminke seg på.

Skrivemåte.
Hun er flink til og skrive og har ryddige innlegg når det kommer til skriftstørrelser og skrivtyper.

Helhet.
Hun har veldig bra videoer, og fine bilder. Bloggen hennes er helt greit ryddig, men hadde vært bedre og ryddigere om headeren hadde vært av hun og at hun hadde skilt alle de inspirasjonsbildene og selve innleggene fra hverandre slik at det ikke hadde blitt så mye i ett. Hun skriver bra, og tør og stå forann kamera og forklare. Dette er en blogg du kan hente inspirasjon fra samtidlig som om du kan lære mye om sminke og mote. Karakter, alt i alt: 5+.

Her er en av sminkevideoene hennes, for flere kan dere gå inn på bloggen.


Leser dere bloggen til Lisa?

musikkanbefalinger?

Dato:23.06.2010, Tidspunkt: 22:15 - Postet i kategorien: Anbefalinger

Idag har jeg vært på Expert og kjøpt meg iPod touch! Så langt er jeg veldig fornøyd. Selv om lommeboken lenger ikke er noe og skryte av, så var det verdt hver eneste krone. Det eneste jeg trenger og finne ut nå er hvordan man laster ned spill + at jeg trenger musikkanbefalinger, så er det noen snille sjeler der ute som vil gi meg en eller flere sanger, jeg kan laste ned, så blir jeg evig takknemlig!
PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits