knall lørdag

Dato:01.03.2014, Tidspunkt: 15:25 - Postet i kategorien: Blogg

Hallo og goood lørdag! Sålangt har det vært en veldig avslappende dag og det eneste jeg har gjort er å vært på en aldri så liten roadtrip i tillegg til at jeg har gått til innkjøp av godteri og annet digg til ikveld. Er skikkelig kjedelig og grått vær idag, men lørdag er lørdag, så det er god stemning uansett! Lagde meg en stooor kopp med kakao og krem istad så det veide opp for dårlig vær, haha. Ikveld kommer også Anna og Inge til meg og planen er at vi skal spise take away-pizza, masse smågodt og bare ha det kos, så det gleder jeg meg til!

Ellers kan det hende at det blir en liten tur ut ikveld med Malin, er jo tross alt fortsatt ferie, sant? Er ihvertfall helt sikker på at dette blir en knall lørdag!

tacofredag

Dato:28.02.2014, Tidspunkt: 14:35 - Postet i kategorien: Blogg

Siden sist har det ikke skjedd stort. Igår var jeg blant annet ute å øvelseskjørte før jeg og Malin dro ut for å spise, atter en gang... og det er vel det. Idag har jeg vasket rommet mitt og renska ut litt klær fra klesskapet som jeg så og si aldri bruker, og det trengtes! Ellers skjer det svært lite spennende. Idag er det jo fredag og helg, noe som betyr tacoaften her i huset, så det skal jeg absolutt ikke klage på. Satser på at det plutselig dukker opp noen planer for resten av kvelden, slik at jeg slipper å bli så rastløs. Haha. Adios. 

Minst innholdsrike blogginnlegget noensinne.  

adventure

Dato:26.02.2014, Tidspunkt: 17:48 - Postet i kategorien: Blogg


Bildene er hentet herfra. 

Akkurat idet jeg trodde det begynte å gå mot grønnere tider og vår, så begynte det å snø. Det er faktisk bare tre dager igjen til første vårmåned, så jeg krysser fingrene for at dette var avslutningen på snøen- pliiiiiis. Heldigvis finnes det bilder av lysere tider som jeg har sittet å drømt meg bort i en god stund nå som er resultatet av kollasjen ovenfor. 

Startet dagen idag med å ta meg en aldri så liten joggetur, noe som var veldig hardt siden det ble ganske sent i natt og energien ikke var helt på plass. Heldigvis er det alltid utrolig deilig etterpå. Resten av dagen har jeg brukt på å ligge i senga og høre på Arctic Monkeys, så nå er planen å se ferdig "Cry Baby"- enda en gammel "musikal"-film, haha. Johnny Depp er jo sååå deilig som hovedrollen i den filmen, så det er en stor grunn til at jeg i det hele tatt starter å se den, haha... Åh. 

søndag

Dato:23.02.2014, Tidspunkt: 15:54 - Postet i kategorien: BloggGårsdagen endte akkurat slik som jeg nevnte igår: med film og smågodt. Haha, en veldig rolig kveld med andre ord. Kan ikke si at det har vært så mye mer fart i denne søndagen, så nå skal jeg ordne meg litt før Malin og jeg skal ut for å spise pizza! Diggesen. Akkurat slik en søndag skal være.

VINTERFERIE

Dato:22.02.2014, Tidspunkt: 14:28 - Postet i kategorien: Blogg

Hei!

Endelig vinterferie. Kunne faktisk ikke trengt det mer enn nå. Startet ferien igår med å feire bursdagen til Amalie og Åshild, noe som var veldig koselig. En fin måte å starte ferien på i hvertfall. Idag sov jeg til jeg selv våknet, før jeg dro meg opp i morgenkåpa for å spise rester av gårsdagens middag: nemlig ♥ sushi ♥. Siden da har jeg blitt sittende her og pusle litt med designet mitt, så nå skal jeg straks få ræva i gir og ordne meg litt. Er litt usikker på hva dagens planer blir, så jeg får bare ta det som det kommer. Skal ikke se bort ifra at jeg ender opp hjemme i sofaen med smågodt og film-  noe som er ganske likt meg... hjerterhjerterhjerter lørdager

lørdagsfeeeeeelin'

Dato:15.02.2014, Tidspunkt: 10:57 - Postet i kategorien: Blogg

Lørdag, endelig! Selv om det er full snøstorm ute og vårfølelsen har forsvunnet helt, så har jeg allikevel troa på at dette blir en super lørdag. Skal straks begynne å ordne meg før jeg skal til Eirin for å filme noe til et prosjekt på skolen og ikveld skal jeg på en konsert som jeg har gledet meg veldig lenge til. Nå sitter jeg og spiser den obligatoriske bloggfrokosten, så det hører med noen obligatoriske bloggbilder også: Igår var det jo også Valentine's Day og den tilbrakte jeg først med en veldig hard treningsøkt før jeg og Ingeborg tok turen bort på McDonalds for å spise alt vi klarte. Tror vi satt der i rundt to timer og hang fordi vi var så mette, haha. Det må være lov på en slik dag! Håper dere får en fin lørdag!

torsdag

Dato:13.02.2014, Tidspunkt: 20:54 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Denne dagen har vært veldig lite innholdsrik, så har egentlig ikke så veldig mye spennende å komme med dessverre. Etter skolen idag dro jeg på trening for å ta en intervalløkt + litt styrke, så beina mine var helt skjelvne etterpå. Deilig! Når jeg kom hjem tok jeg meg en laaaang og varm dusj før jeg hoppet inn i koseklærne og rett opp i senga for å se siste episode i første sesong av "Breakout Kings". Siden da har jeg bare sittet her og det har jeg planer om å gjøre frem til jeg skal legge meg. ♥ Tumblr, te, weheartit, lesing av diverse blogger og denne spotify-lista ♥ Jeg kan faktisk ikke få det bedre, haha.

Imorgen er det jo også valentine! I og med at jeg ikke har noen kjæreste å feire med (hohooo), så har jeg og Ingeborg planlagt venninne-date med å dra ut å spise til den store gullmedaljen, noe jeg er sikker på blir minst like koselig. Ser skikkelig frem til fredag og helg nå, slik at jeg endelig kan si at det bare er en uke igjen til vinterferien, noe jeg bomma helt på forrige helg. 

kort hår!

Dato:10.02.2014, Tidspunkt: 19:21 - Postet i kategorien: Blogg

Igår gjorde jeg noe jeg faktisk tvilte på at jeg kom til å tørre å gjøre - nemlig å klippe håret mitt kort. Hvis dere har sett Kylie Jenner sitt hår slik som det er nå, så kan man vel si at jeg har hentet litt av inspirasjonen derfra. Har vært innom tanken på å klippe meg flere ganger før, men det har liksom bare blitt bortkokt- frem til igår da jeg satt foran speilet på rommet mitt med saksa i hånda og klipte ca 15 cm rett av. Var helt skjelven idet det gikk opp for meg at jeg nettopp hadde klipt såpass mye av håret jeg har spart veldig lenge, haha. Heldigvis er jeg mer fornøyd med håret mitt nå, og tror det er mer "meg" enn det lange håret som bare hang der uansett.

Jeg gikk i hvertfall fra dette:
Til dette:


Ellers trente jeg etter skolen idag, noe som var superdeilig å starte uken med. Videre ikveld skal jeg bare få unnagjort litt lekser og ikke minst se den siste episoden som er ute av Keeping Up With The Kardashians! Finfin mandag!

søndag & morsdag

Dato:09.02.2014, Tidspunkt: 14:03 - Postet i kategorien: BloggSøndag! Gårsdagen var veldig morsom og jeg håper det var en vellykket bursdag for Mari også. Når jeg kom hjem var jeg helt skutt, så jeg sovnet så og si med en gang. Idag stod jeg opp tidligere for å ordne til kort og gave til moren min til morsdagen idag. Håper at hun likte gaven og at hun får en super dag videre, for det fortjener hun ♥ Jeg har også brukt mye av dagen sålangt til å fikse designet mitt, men jeg kan ikke akkurat si at det er 100% ferdig enda. Blir bedre når jeg får inn en finere header og litt, slik at jeg blir helt fornøyd. Resten av dagen skal jeg bare bruke til å slappe av og lade opp til en ny uke med serier og koseklær!  

bursdagshelg

Dato:08.02.2014, Tidspunkt: 13:33 - Postet i kategorien: Blogg

Bursdagen til Sigrid igår var veldig koselig! Masse digg mat og desserter + supre jenter. Haha, liten nedtur når jeg kom på bursdagen og var bombesikker på at det var en uke til vinterferie, men så viser det seg at det faktisk er to uker til... Men men, er bare nødt til å holde ut to uker til. Idag har vi ikke gjort stort annet enn å bake oreo-iskake/Anna's spesial som jeg tenkte å legge ut oppskrift på senere. Ble en veldig bra kaloribombe som smakte delicious! Nå skal jeg klippe håret til Anna, før jeg skal hjem for å ordne meg til bursdag #2 for Mari. Hurraaaa. Bilder fra bursdagen og oppskriften kommer så fort som mulig.

freddan

Dato:07.02.2014, Tidspunkt: 16:57 - Postet i kategorien: Blogg

Image and video hosting by TinyPic

Endelig fredag, og en uke igjen til vinterferien! Ikveld skal jeg på bursdag for å feire Sigrid som ble 17 år i går, wohoo. Etter bursdagen drar jeg til Anna på sleepover - så denne fredagen skal jeg absolutt ikke klage på! Skal sies at jeg lever for helg, og det merker jeg spesielt nå. Sitter med ansiktsmaske på, og skal straks hoppe i dusjen, for jeg har nemlig ganske dårlig tid. Men men. Håper dere får en fin fredag videre! Nå må jeg ut av morgenkåpa, inn i kjolen og på med sminken. 

tilbake

Dato:06.02.2014, Tidspunkt: 17:02 - Postet i kategorien: Blogg

Kan ikke akkurat skryte på meg og si at de siste innleggene på denne bloggen har vært 100% supre i det siste, men nå har jeg planer om andre boller. Kameraet må bli mer brukt og bloggen må bli børstet støvet av. I tillegg skal designet endres så fort som mulig, slik at det blir litt freshere her. Jeg og Amalie har planer om å ta noen bilder i studio også, slik at det blir en bra header! Satser på at dette blir toppers. 

Ellers består dagene mine for det meste av skole, før jeg deretter drar på trening, lekser og ikke minst serier. Så fort jeg har mulighet hopper jeg som oftest (hver kveld) alltid opp i senga med tøfler og skrur på enten Breakout Kings eller 90210. Akkurat slik jeg vil ha det, så jeg skal absolutt ikke klage! Haha. 

Bilder fra den siste tiden, sett fra Photo Booth: 

bilder fra helga

Dato:19.01.2014, Tidspunkt: 18:28 - Postet i kategorien: Blogg

Den helga her har vært så bra!!! Ikke verst at jeg husket å ta masse bilder med kameraet mitt heller, derfor kan jeg jo like godt dele de her. På fredag var det ost og kjeks-kveld hos meg med jentene og igår hadde jeg tapaskveld med Amalie, Katarina og Malin! Amalie fyller 18 år idag, så når klokken slo 00:00 i natt sang vi bursdagssang, spiste kake og feiret enda mer! Kan ikke annet enn å si at denne helga har vært en super helg. Lar bildene tale for seg selv: 

Gratulerer med dagen, Amalie ♥

jul 2013

Dato:29.12.2013, Tidspunkt: 13:17 - Postet i kategorien: Blogg


(mitt veldig mislykkede pepperkakehus..)Dette må være tidenes beste jul, uten tvil! Har storkost meg med familie og venner og funnet på masse sprell så og si hver dag denne ferien. Igår kveld var faktisk den første dagen jeg ikke har vært ute på noe spesielt og den første natten hvor jeg har lagt meg ganske tidlig. Var utrolig deilig å sove helt ut idag, før jeg sto opp å så et par episoder "happy endings" som har endt opp med å faktisk bli livet mitt i det siste- er helt hekta, og hver episode er på ca. 20 minutter, så det passer helt perfekt. 

I hvertfall, ikveld skal jeg til Anna en tur som er hjemme en tur i jula, så det blir veldig koselig. Imorgen skal jeg kjøpe meg nyttårskjole før det på tirsdag skal feires det nye året inn. Sitter igjen med såå mange gode minner etter denne ferien og jeg har faktisk ikke kjedet meg ett eneste sekund. Ble storforøyd med gavene mine og ikke minst julekvelden i seg selv. Har faktisk ikke noe annet å si enn at denne juleferien har vært gull. Over og ut.

liten blåmandag

Dato:09.12.2013, Tidspunkt: 21:20 - Postet i kategorien: BloggIdag var egentlig planen å trene etter middagen, men siden formen min ikke er så veldig bra og halsen verker skikkelig så fant jeg ut at det var like greit å droppe det. Disket heller opp med varm te og annet digg mens jeg så på Fast And Furious 5. Akkurat slik jeg liker det på en slik type dag! Hoppet også opp i pysjbuksa og i verdens beste genser som jeg kjøpte i helgen. Det nederste bildet beskriver vel hvor deilig den genseren er å gå med? Håper så inderlig formen blir bedre til imorgen, for jeg har absolutt ikke tid til å være syk nå... God naaaatt! 

ikea

Dato:08.12.2013, Tidspunkt: 22:13 - Postet i kategorien: Blogg

Nå sitter jeg hjemme i senga mi og skal straks legge meg. Er skikkelig sliten etter en lang, litt hektisk men bra dag. Idag sto IKEA på planen siden det var søndagsåpent og idet vi kom frem dit fant vi ut at det ikke åpnet før en time senere, så da var vi bare nødt til å snu og dra hjem igjen før vi måtte vente på å kunne ta bussen bort istedenfor. På IKEA fikk jeg handlet enda litt flere julegaver og litt diverse småtteri til rommet mitt, så nå ser jeg meg fornøyd. 

Er i hvertfall hjemme igjen nå etter en togtur som gikk veldig greit. Denne helga har vært den beste på såå lenge og jeg kjenner at jeg blir litt lei meg ved tanken på at det er mandag imorgen og tilbake til samme, gamle (og forsåvidt kjedelige) rutiner igjen. Trengte virkelig den helga her og har kost meg så mye fra start til slutt. I tillegg var det veldig trist når vi måtte si hadet til Anna, selv om vi sees igjen i julen. Motivasjonen min for skole er på bunn, hodet mitt er et eneste stort rot og jeg er i fullt julemodus- så værsåsnill å la det går fort til juleferie... 

julestemning på topp

Dato:05.12.2013, Tidspunkt: 21:27 - Postet i kategorien: Blogg

Siden jeg hadde heldagsprøve idag, dro jeg tidligere hjem fra skolen. Benyttet derfor anledningen og tiden til å faktisk vaske og ordne rommet mitt ordentlig, og prøve å få inn litt julestemning der også. Det var i hvert fall verdt et forsøk, selv om det ikke akkurat skriker jul. Det siste som kommer til å bli dratt inn på rommet mitt er nemlig røde nisser og plastikkjuletre. Der går faktisk grensen. Ellers skal man ikke klage på julestemningen! Julesanger går på repeat på spotify om dagen og idag kom også snøen, på ordentlig. 

Nå har jeg tatt på meg koseklærne og skal til å rulle fillm på pcskjermen. Imorgen slutter jeg klokken 1 på skolen og etter det bærer det rett hjem for å pakke litt før jeg setter meg på toget til oslo med Eirin. Wiii, vet at dette blir en såååå bra helg! Trekløveren skal endelig samles igjen, haha. Skal sette kameraet til lading, slik at det er klart til å knipse masse snapshots i helga som jeg kan poste senere. ♥

Typisk bloggmateriale av bilder..? 

endorfiner

Dato:04.12.2013, Tidspunkt: 19:33 - Postet i kategorien: BloggIdag fikk jeg virkelig bevist hvor mye trening kan gjøre med humøret og energien. Når jeg dro for å trene etter skolen idag var jeg sykt sliten etter en skikkelig tung skoledag og humøret var absolutt ikke på topp, men etter en bra treningsøkt med god samvittighet, sitter jeg nå igjen med at jeg er skikkelig fornøyd. Etter trening igår bestemte jeg meg for å kose meg litt ekstra på en ellers kjedelig tirsdag, så jeg disket opp med sjokoladekake, te og "magic mike" på pcskjermen- ikke så ille tirsdagskveld med andre ord! Nå skal jeg fikse meg litt før jeg drar på besøk til Malin en liten tur! Sykt herlig at det bare er igjen to dager til helg, forresten... Haha, jeg lever virkelig for helgene. Imorgen har vi heldagsprøve i norsk, så fredagen nærmer seg med stormskritt. Wiii. 

mandagsinspo

Dato:02.12.2013, Tidspunkt: 22:19 - Postet i kategorien: BloggHeihei! 

Nyyyy uke og ikke en så bra mandag. Har vært helt utslitt og i dårlig humør i nesten hele dag, så det må vi få en endring på til imorgen! Ebay har heldigvis reddet litt av dagen- jeg har blitt heeelt hekta. Gleder meg til å få endel pakker i posten fremover. Har dessverre ingen bilder fra idag, så da slenger jeg med noen bilder som gjør at jeg ser litt lysere i hvertfall, haha... Resten av denne uka har jeg på følelsen at blir skikkelig bra- på fredag drar jeg nemlig til Oslo for å være hos Anna hele helga. Ser skikkelig frem til å se henne og ha en superbra helg, noe jeg ikke er i tvil om at jeg får. I tillegg har jeg faktisk endel planer denne uka, så da satser jeg på at disse fire dagene går fort! God naaaatt. 

gårsdagen

Dato:01.12.2013, Tidspunkt: 18:55 - Postet i kategorien: Blogg

Kvelden igår var både veldig morsom og ikke fullt så morsom. På starten av kvelden var vi på vors hos Amalie - skikkelig jentevors, noe som var veldig gøy. Det er jo ofte slik at vorset er bedre enn selve festen og det var også tilfellet igår. Alt i alt så var det i hvert fall en helt okei bra kveld, så jeg skal absolutt ikke klage. Bildene som ble tatt igår er vel kanskje ikke så mye å skryte av, men man kan vel kanskje ikke forvente mer på en slik type kveld heller. Med litt effekter og farger så får de duge! Bildene beskriver i det minste godstemningen.Nå har jeg nettopp sett på Linus i svingen, så nå sitter jeg med enda litt mer julestemning. Finnes ikke noe koseligere ♥

lykkelig med iphååååne

Dato:29.11.2013, Tidspunkt: 17:42 - Postet i kategorien: Blogg

Wææ, når jeg kom hjem fra skolen i dag lå det en splitter ny iphone 5c der til meg og hva er vel en bedre kombinasjon enn en ny, fin telefon i tillegg til at det er fredag og helg? Jeg hadde også heldagsprøve i matte idag, så nå er den verste prøven unnagjort- heldigvis. Kan jo nesten ikke annet enn å le litt over mine dårlige ferdigheter når det kommer til matte og det fikk jeg vel bevist enda bedre idag. Er det virkelig muuulig. Jaja, skjerpings! Nå er det i hvertfall gjort, så får jeg krysse fingrene og håpe på det beste.

Selv om denne uka har gått veldig fort, så er det alltid like deilig med helg og denne fredagskvelden skal tilbringes i senga med godteri og serier, noe som passer meg midt i blinken akkurat idag. Denne helga skal brukes til å bare ta det helt med ro uten noen form for stress. Nå først skal jeg rote igjennom mange uleste blogginnlegg på bloglovin før jeg må finne en eller annen ny serie jeg får nøye meg med imens jeg venter på en at en ny episode fra "The Blacklist" skal komme ut... 

God fredag amigoooos!

hej hej

Dato:25.11.2013, Tidspunkt: 19:03 - Postet i kategorien: Blogg

Back on track! - sånn delvis i hvert fall. Ser altfor dødt ut her nå, så det må gjøres noe med, haha. Må legge til at jeg ikke kommer til å blogge med "ramse-opp-hva-jeg-gjør-hver-dag"-innlegg, for hverdagen min består egentlig kun av skole, trening, prøve å være sosiale iblant og tilbringe tiden hjemme i cribben min som dere kan se under - ingen spesielt spennende hverdag som er så veldig gøy å lese eller skrive om med andre ord. Så med mindre jeg har opplevd noe veldig spennende så blir det mindre oppramsing av dagene mine, men istedenfor kommer jeg til å poste flere bilder (når jeg har noen da, vel og merke) og innlegg med litt mer fylde enn det har vært før, så jeg håper det blir bra! Får også håpe jeg blir flinkere til å dra frem kameraet som har en tendens til å bli satt bort på hylla i lang tid før det blir tatt frem igjen. Men men, vi får prøve å se hvordan det blir! 
oppdatering #2

Dato:08.11.2013, Tidspunkt: 19:34 - Postet i kategorien: Blogg

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert bloggen, så tenkte at jeg kunne slenge inn et innlegg nå slik at det ikke blir helt dødt her. Kommer ikke til å blogge så mye den neste tiden siden det skjer veldig masse om dagen og siden jeg ikke skal gå så veldig mye inn på det her på bloggen, så blir det til at jeg venter med å blogge til ting har fått litt mer orden i seg. Det er så utrolig deilig at det er fredag nå, selv om jeg så og si alltid er helt utslitt og ferdig på fredager etter skolen. Ikveld er ikke planene stort annet enn å bare ta det helt med ro og se på blant annet the voice. 


Siden jeg elsker å se på danseklipp, så slenger jeg med videoen under som er på ca en halvtime. På den halvtimen satt jeg med gåsehud og tårer i øynene opptil flere ganger, spesielt den på 18:19!

 


Håper dere får en fin helg! 

lørdagsfølelse

Dato:19.10.2013, Tidspunkt: 11:05 - Postet i kategorien: Blogg

Heiiiihei! 

Endelig helg og lørdag- herlig. Har vært en veldig kjedelig og litt hard uke av diverse grunner, så trengte virkelig lørdagsfølelsen nå. Idag våknet jeg i åttetiden, dro på meg treningstightsen og tykke klær før jeg tok meg en aldri så liten joggetur i minusgrader. Fresh start på dagen! Nå skal jeg straks begynne å ordne meg, så får jeg se som skjer videre. Ikveld skal jeg ihvertfall til Eirin med jentene, noe som helt sikkert blir veldig koselig. Videre tror jeg vi bare skal ta det som det kommer, så får vi se hvor vi ender opp, haha... Bildene over ble tatt igår forresten! 

oppdatering

Dato:16.10.2013, Tidspunkt: 19:16 - Postet i kategorien: Blogg

Oppdaterer tumblreren min mye oftere, så følg meg heller HER.hyttetur #2

Dato:12.10.2013, Tidspunkt: 23:26 - Postet i kategorien: Blogg

Idag kom jeg hjem fra min andre og siste hyttetur i ferien, noe som var superkoselig. Skjedde ikke så veldig mye der, annet enn det "vanlige", nemlig spilling, spising av masse godteri og bare slappe helt av. På kvelden igår var vi også ute å gikk en tur i en time med masse fin utsikt, så da ble det en del bilder! Kom hjem fra hytta ved fire-tiden idag, og siden da har jeg fikset, dratt møbler rundt og ordnet på rommet mitt, så nå er jeg fornøyd, haha. Har ikke så mye mer å si, så da legger jeg ved noen av bildene som ble tatt igår. 

 bilder fra hyttetur #1

Dato:10.10.2013, Tidspunkt: 19:01 - Postet i kategorien: Blogg 

Tidenes hyttetur ♥ Dette er nødt til å bli tradisjon! Iløpet av det siste døgnet har vi kost oss til tusen med spilling, latter, musikk og en haug med godteri. Skal ikke klage på denne turen ihvertfall og tror at bildene taler for seg selv. Har også planer om å samle masse videoklipp fra tiden som kommer sammen med klippene jeg har filmet fra denne hytteturen og sette det sammen til en videoblogg som kommer en gang i fremtiden, så det er bare å glede seg. Haha.

Planen var jo egentlig at jeg skulle dra videre på hytta med Ingeborg nå ikveld etter at jeg kom hjem fra hytta til Sigrid men i og med at det ble litt stressende så drøyer vi det til imorgen. Så fra imorgen blir det enda mer hyttekos! Frem til da har jeg tenkt å bare slappe av med et par filmer og en god natts søvn noe det ble lite av denne i natt. Fire personer i en dobbeltseng var kanskje ikke det beste valget, haha - men men!

lykkelig

Dato:08.10.2013, Tidspunkt: 20:34 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Nå sitter jeg i badekåpen med ansiktsmaske og hårkur, så tenkte at dette var perfekt timing for å blogge litt. Gårsdagen skjedde det ikke så veldig mye annet enn at jeg var på sleepover hos Pia med Ingeborg og Anja hvor vi spiste tonn med godteri og så på Saw, noe som absolutt ikke er min type film i det hele tatt. Sitter mer med hendene foran øynene enn jeg faktisk ser på filmen, så det sier vel litt. Idag tidlig fikk vi servert en suuuper frokost som bestod av ikke annet enn pannekaker. Vi kaller det 'pannekaketirsdag' for en grunn, haha. 

Ikveld skal jeg satse på en spakveld og prøve å freshe meg opp litt i tillegg til at jeg må pakke til hyttetur som jeg drar på imorgen - skal nemlig på hytta til Sigrid med alle jentene, noe jeg tror blir suuuuperkoselig. Jeg gleder meg! Har faktisk fullt program nesten hele resten av uka noe som betyr at det blir minimalt med blogging fra meg, men jeg skal i hvertfall prøve å forhåndsskrive noen innlegg som muligens kommer de neste dagene så det ikke blir helt dødt her. Går alt etter planen drar jeg til Anna i Asker på fredag også, så jeg tipper på at det blir en del bilder både derfra og fra hytteturen. Håper dere også får en fin uke videre! 

høstferie!!!

Dato:05.10.2013, Tidspunkt: 19:54 - Postet i kategorien: Blogg

Endelig ferie! Ah, denne har vært veldig etterlengtet og nå kan jeg endelig slappe av i en hel uke, haha. På skolen igår løp vi cooper-testen og jeg kan dessverre ikke si meg helt fornøyd med resultatet mitt, så heretter og frem til neste test må jeg få gjort noe med den veldig dårlige kondisjonen min, herregud. Man vet man har dårlig kondisjon når man blir andpusten av å gå opp et par trapper? Det sier jo litt om min kondisjon. Det morsomme er jo at jeg har hatt ca. fire-fem uker på meg til å forberede meg til den testen, men ikke før mandag denne uken bestemte jeg meg for at det kanskje var lurt å jogge noen km noen dager i uka, så mandag, onsdag og torsdag gikk til akkurat det. Nå har jeg i det minste fått svaret på hvor dårlig kondisjonen min har blitt etter at jeg sluttet med fotball, huff.

I hvertfall, etter skolen igår startet jeg med å feire at det var ferie med å kaste en grandiosa inn i ovnen og se første episode av den nye sesongen i vampire diaries. Senere kom Ingeborg til meg, så vi fikk slengt på oss sminken før vi dro på vors til Amalie. Vi ble en god del jenter og ingenting er vel bedre enn det, høy musikk og god stemning! Senere dro vi videre på bursdagsfest, før noen av oss tok taxi hjem. Ingeborg og jeg endte kvelden med å sitte på gulvet og spise knekkebrød før vi sovnet ganske så tidlig. Nå har jeg nettopp spist ♥ taco ♥ og ikveld blir det veeeldig rolig for min del. 


Dette er vel det eneste bildet jeg tok igår som var sånn noenlunde, haha

Skal forresten prøve å få oppdatert bloggen litt mer nå som jeg har ferie!

mandag

Dato:30.09.2013, Tidspunkt: 19:16 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Herregud så fort tiden går for tiden.. blir nesten litt småredd når jeg ser på kalenderen og tenker over at det snart er to måneder siden skolen startet og fire måneder siden sommerferien startet. Hjelp. Ihvertfall, nå er en ny mandag her og jeg har faktisk ingenting negativt å si om denne dagen. Jeg dro meg opp med en gang alarmen min ringte i dag tidlig, lagde meg super frokost og fikset meg før jeg trasket ned til bussen. Nå er jeg nettopp ferdig med dagens treningssøkt og skal straks ut å øvelseskjøre! Haha. Må faktisk skryte litt av meg selv og si at jeg har blitt mye bedre når det gjelder bilkjøring - utrolig nok. 

I helga skjedde det ikke så veldig mye annet enn at jeg hadde sleepover med Eirin og det eneste vi gjorde var vel stort sett å spise og se på alle episode som har kommet ut av "side om side" fra NRK. Haha, elsker den serien! Igår hadde vi også på alarm slik at vi kom oss opp tidlig for å dra ut å jogge. Etter at Eirin dro hadde jeg svært lite å gjøre, så jeg bestemte meg for å laste ned... Sims 3! Haha, tar meg plutselig rett tilbake til barneskolen hvor mitt største høydepunkt i hverdagen var å være hjemme og spille sims... Vi blogges!

søndag

Dato:15.09.2013, Tidspunkt: 18:38 - Postet i kategorien: Blogg

Holaaaa! Nå har det gått snart en mnd siden jeg sist oppdaterte bloggen, og hva som er grunnen til det har jeg igrunn ingen godt svar på annet enn at jeg har vært opptatt med skole og diverse andre ting. Skolestart gikk egentlig veldig greit, selv om alt var litt uvant og rart i starten av. Er ihvertfall fornøyd med klassen min og miljøet sålangt! Har jo også blitt kjent med noen skikkelig fantastiske mennesker i tillegg, så det gjør det jo alt mye bedre. Kameraet har blitt veldig lite brukt i det siste, så har dessverre ingen supre bilder på lur fra den siste tiden, annet enn noen bilder fra denne helgen.

Den helgen her har gått altfor fort (noe jeg sier hver søndag) men den har vært veldig bra! På fredager etter skolen pleier jeg å være helt skutt, så som vanlig sovnet jeg med en gang jeg kom hjem. På kvelden var alle jentene hos Thea hvor vi egentlig bare snakket og slappet av før flesteparten dro videre på fest. Amalie og jeg derimot, var begge slitne så vi dro til hun istedenfor. Igår var alle jentene samlet hos meg før vi dro videre på fest. Jeg tror jeg er i ferd med å bli en litt kjedelig person, så når klokken nærmet seg 12 dro jeg hjem, slengte på meg jobbebuksa, fant frem godteriet og la meg flat på sofaen med tv-serier. Jeg var i tillegg hjemme alene, og såpass paranoid som jeg er så måtte jeg jo dra for alle gardinene og forsikre meg om at ingen var utenfor huset før jeg kunne sovne trygt, haha. Føler alltid av en eller annen rar grunn at noen står og ser inn på meg fra vinduene når jeg er alene hjemme... Idag har jeg en sånn typisk "deppesøndag" hvor jeg ligger i senga, hører på trist musikk og hater livet. Har ikke spesielt mye å deppe for, men været og alt gjør humøret helt ræva. Heldigvis har jeg noen bilder som kan lette litt på stemningen ♥

Sommeren' 13 i bilder

Dato:18.08.2013, Tidspunkt: 20:05 - Postet i kategorien: Blogg

Herregud, helt sykt å tenke på at det har gått to måneder, åtte uker allerede. Jeg er faktisk litt usikker på meningen min om denne sommeren, siden den har vært litt spesiell og merkelig, men allikevel så har jeg opplevd så utrolig mye til tross for at jeg har jobbet masse og ikke akkurat vært på en typisk "ferietur". Jeg har møtt mange nye mennesker, hatt sene kvelder/netter med mine beste venner, kommet hjem når andre har stått opp, spist masse is, danset så mye at jeg ble støl dagen derpå, hørt på Backstreet Boys- for å ikke glemme "Ubesvart anrop" (interne greier) fra lista "DJ GAUPEN", gått (for) mye barføtt, sagt altfor mye dumt, tatt karuseller (hvor jeg og Malin forresten var helt alene om å ta), leid tråkkebåt, brukt mange timer på å fikse meg før enkelte vors (noe som var lite vits når sminken ble dratt utover trynet etter to timer), jeg har brukt mange av kveldene mine på terrassen samme med familien, scootra, vært postbud etter nach, sett på solnedgangen og masse, masse, masse mer. Når jeg tenker på det nå, så kan jeg virkelig ikke klage på alle minnene denne sommeren har gitt meg! Sommeren 2013 kommer til å bli husket ♥

oooh happy day

Dato:15.08.2013, Tidspunkt: 22:42 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Nå vet dere, er formen mye bedre og nå har jeg faktisk noen få bilder å dele. Idag har jeg også fått svidd av masse penger på shopping... Kanskje litt for mye, men i og med at klesskapet har fått litt oppgradering, så er det vel verdt det. Jeg er ihvertfall storfornøyd med mine nye innkjøp som kommer til å bli brukt flittig. Etter at jeg hadde shoppet i noen timer, dro jeg og Malin for å spise litt, før vi dro ut på en liten "roadtrip" på scooter rundt omkring, haha. Det ble også et par karuseller og ballonger på oss, kun for moro skyld. Avsluttet dagen med å se på kamp før vi spiste is med noen supre jenter. Denne dagen har vært helt utrolig bra og jeg har kost meg veldig - for å ikke glemme at magemusklene virkelig har fått kjørt seg etter all latteren. 

Når jeg kom hjem istad var jeg skikkelig kald etter en kjølig scootertur hjem, så nå sitter jeg i boblebadet med en bolle bær og tente lys. Har planer om å ta en aldri så liten spakveld, med skrubbing, smøring og lakking av negler med den nye neglelakken min fra Essie. Har faktisk aldri prøvd neglelakkene derfra, så det kan jo bli bra!

gårsdagen

Dato:11.08.2013, Tidspunkt: 20:00 - Postet i kategorien: Blogg

I går tenkte jeg egentlig ikke på å oppdatere bloggen, siden alt gikk i ett. Toppturen jeg og moren min egentlig skulle på igår droppa vi på grunn av veldig merkelig vær, så den må jeg ta igjen så fort som mulig! Dagen igår gikk egentlig utrolig fort, og plutselig var kvelden der og jeg skulle på familiebursdag, før jeg dro en liten tur for å besøke Anna som endelig er hjemme igjen fra spania. Resten av kvelden var jeg ute med supre jenter, før jeg ramla inn dørstokken idag tidlig! Alt i alt var det en veldig bra kveld/natt ♥ Idag har jeg ikke gjort noen ting annet enn å vært ute og spist kinesisk med Malin, i tillegg til å ha hatt lykken med meg på Flaxlodd, som jeg forhåpentligvis blir styrtrik på en vakker dag.

Nå skal jeg se på enda en episode "Orange is the new black" som er min nye hekta-seria. Videre i kveld får jeg bare se hva jeg gjør. Er utrolig sliten og trøtt, så sofaen og Netflix er mine beste venner idag. 

obligatorisk bloggbilde

Dato:09.08.2013, Tidspunkt: 22:49 - Postet i kategorien: BloggI kveld har jeg vært med Amalie og kost meg skikkelig. Ble massemasse latter, og ingenting er bedre enn det, jordbær & smelta sjokolade! Ganske obligatoriske bloggbilder av "måltidet" - den skal jeg ha... Haha. Nå skal jeg se på intet annet enn Gossip Girl, før en ny topptur venter imorgen. Har vært en veldig bra start på helga, som forhåpentligvis blir like bra. 

topptur

Dato:09.08.2013, Tidspunkt: 15:39 - Postet i kategorien: Blogg

Idag skulle jeg som jeg skrev igår begi meg ut på en topptur! Så idag tok jeg og moren min på oss joggesko for å gå oppover. Kom hjem for en stund siden, og dette er virkelig ikke den siste toppturen min! Var utrolig deilig å komme opp, litt skjelven i beina og bare se utover den bra utsikten. Tror faktisk vår neste topptur blir allerede imorgen, så dette blir bra. Idag har jeg lovet å lage middag, så taco står på menyen. På grunn av all grillinga i sommer, er det en god stund siden jeg har spist taco. Fredagsfølelse ♥
Senere i kveld kommer Amalie til meg, så det blir hyggelig! Har på følelsen av at det her blir en bra helg. 

VS- MODELL NESTE

Dato:09.08.2013, Tidspunkt: 01:46 - Postet i kategorien: Blogg

Igår var en typisk "meg-kveld" som alltid = Gossip Girl, terrassen, stearinlys og mat. Haha, lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet om det der, men det er altså i øyeblikket jeg setter meg på terrassen, helt alene og setter på serier at jeg virkelig er i mitt rette element. Huff. Derfor er det kanskje en fordel om at jeg blogger om noe annet for en gangs skyld? Idag har jeg altså gjort noe annet enn å være stuck på rommet mitt med macen og Netflix (selv om jeg satte på klokka 09.00 for å rekke å se på en GG-episode i senga før jeg sto opp)! 

Før klokka var 12, satte jeg meg nemlig på scooteren i pøsende regnvær med full regnrustning på for å besøke Lise! Det er veldig lenge siden vi har møttes, og hun har jo vært i NYC (... sjalu) så vi hadde mye å snakke om. Koselig som alltid! Idag har jeg også fått trent, og siden jeg hadde fått nok av å kjøre scooter i regnvær for idag, droppet jeg å kjøre på treningssenteret. Derfor søkte jeg heller opp diverse treningsøvelser på YouTube, og det funka like bra - utrolig nok! Videoene jeg brukte får deg visst til å se ut som en Victorias Secret- modell iløpet av tre måneder, så tror jeg burde begynne med det litt oftere, haha. Kjempesliten ble jeg i alle fall, og jeg følte meg absolutt ikke som en VS-modell etterpå... Jeg kan legge ut diverse "Victorias Secret"- treningsvideoer fra YouTube i et annet innlegg, som jeg ble positivt overrasket over. 
Kom hjem fra Malin for litt over en time siden, og siden da har jeg drevet å redigert disse bildene som ikke ble så veldig bra... Macen min har nemlig bestemt seg for å plutselig bli supertreg, så disse bildene har jeg brukt typ en time for å redigere pga tregheten. Ah!!! Får se om jeg gidder å dra meg på Eplehuset for å sjekke det imorgen, for jeg er utrooolig lei det allerede etter noen timer. Imorgen tror jeg også at jeg skal gå en topptur, så det blir spennende! Nå skal jeg sove (eventuelt se en episode Gossip Girl først...haha) 
 

welcome to my crib

Dato:07.08.2013, Tidspunkt: 17:21 - Postet i kategorien: BloggHer er altså rommet mitt! Planen var jo å vise det i et innlegg i en av de dagene på den challengen jeg hadde kommet så godt igang med, men siden jeg jobbet og prioriterte bloggen veldig lite en stund så ble det helt bortglemt, så da lager jeg heller et innlegg om det nå istedenfor. Mangler fortsatt noen bilder og småting før jeg kan si meg helt ferdig, men det får gå. 

Idag har jeg jobbet masse med det nye designet på bloggen, så får vi håpe på at det blir veldig bra til slutt! 

hjertesmelt

Dato:05.08.2013, Tidspunkt: 20:15 - Postet i kategorien: BloggPå fredag kveld kom Malin, Katarina og Amalie til meg, og vi hadde det veldig koselig med grilling og vors. Senere utpå kvelden dro vi videre, og det ble en helt grei kveld. Var veldig redusert på lørdagen, og sov mesteparten av dagen frem til kvelden kom igjen, da var det ut på enda flere eventyr og det ble en veldig bra kveld! I går var jeg også veldig sliten etter lørdagen, men det var helt verdt det. 

Uansett, som jeg skrev for noen uker siden måtte vi avlive den eldste katten vår, og huset har føltes veldig tomt i en god stund nå, "utrolig" nok. Så igår henta vi en søt liten jentepus, som har fått navn Klara! Haha. Sså det er hva mesteparten av tiden min går til nå. Nesten så hjertet mitt smelter hver gang jeg ser på henne. Åh.Dagen idag har bestått av trening, og det er egentlig det eneste jeg har gjort idag annet enn å ta det helt med ro, og det er akkurat det kvelden min skal gå til også. Jeg blir nok å se på søstrene kardashians i senga med noe godt! Akkurat slik jeg liker det, og kanskje akkurat hva jeg trenger for øyeblikket. Haha. 

Skafferiet

Dato:02.08.2013, Tidspunkt: 13:45 - Postet i kategorien: Blogg

Hallo! Nå er jeg nettopp hjemme igjen etter en liten roadtrip og lunsj på Skafferiet med moren min. Anbefaler å dra på Skafferiet til alle som bor i nærheten! Superkoselig hele stedet. Er et slik type sted som jeg kan gå å drømme meg bort i leenge. Haha, ikke så veldig likt meg å ha fått såpass mye ut av dagen, og klokka er bare halv to - men men, det liker vi. Senere i kveld kommer det noen fine jenter til meg, og vi skal vorse litt, så får vi bare se hva resten av kvelden bringer. Kan ikke annet enn å elske denne fredagen her sålangt.

Måtte jo såklart knipse noen bilder idag også: 

Etterpå kommer dagens antrekk!

livet

Dato:02.08.2013, Tidspunkt: 00:36 - Postet i kategorien: BloggIdag har vært en skikkelig god start på "ferien"! Deilig å kunne sove helt ut, uten alarm og den slags som plager meg. Startet med å se på serier på sengekanten, før det bar ut for å prøve få litt mer brunfarge på kroppen, noe som funker like dårlig hver gang... Jeg kan umulig eie pigmenter?! Sovnet i hvertfall av på solsenga i noen timer før Malin og jeg dro for for å ha en liten date. Var utrolig gøy! Vi ble også kjent med noen nye mennesker, noe som er like gøy og koselig hver gang :-) Hihi. Før vi dro hjem passet vi på å kjøpe en haug smågodt og jordbær, slik at vi kunne ha det med på stranda hvor jeg kom hjem fra for en liten stund siden - stranda, tente lys, godteri og musikk slår aldri feil. Kan ikke klage på livet nå ♥ Satser på at morgendagen blir like bra!

snapshots fra dagen

Dato:31.07.2013, Tidspunkt: 23:30 - Postet i kategorien: Blogg

Alle bildene over er tatt med mitt nye og fine kamera Samsung NX1100 ♥ Har forelsket meg i det allerede, selv om jeg ikke akkurat har lært meg alt det har å tilby, noe som er en god del. Jeg er i hvertfall superfornøyd med det sålangt! Med kameraet fikk jeg også med ett Samsung nettbrett, noe som passer meg perfekt nå som jeg er ferdig med å jobbe, og kan tilbringe mange av morgenene mine fremover i senga med Netflix, noe denne lille saken er perfekt til. Så nå kan jeg altså si at jeg har ferie, jeg også! De tre siste bildene over er fra nuet, og som dere kanskje ser nyter jeg feriefølelsen allerede, haha. 

Har egentlig ikke så mye annet å tilføye, så nå skal jeg krype opp i senga med tv-serier og bare slappe helt av. Ah, deilig. 

perfekt

Dato:25.07.2013, Tidspunkt: 17:27 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Igår etter jobb møtte jeg Eirin, og etterhvert bestemte vi oss for å leie tråkkebåt. Så tråkket vi oss utover mjøsa og bada, haha - sommerstemning ble det i hvertfall! Etter det måtte jeg dra hjem en tur for å freshe meg opp litt, før jeg og Malin hadde date på brygga, noe som var utrolig koselig. Lyset fra brua, stearinlys, jordbær & sjokolade, musikk og solnedgang - nei åh, superkoselig var det ♥ Bildene under snakker for seg selv:

Elsker slike dager! Nå må jeg jobbe videre, igjen... 

herlig dag

Dato:23.07.2013, Tidspunkt: 18:58 - Postet i kategorien: Blogg

Som jeg skrev i går hadde jeg på alaram til klokken ni idag, for å få noen ut av dagen og det fikk jeg! Lagde meg en superduper frokost, før jeg la meg på solsenga med musikk i ørene, hvor jeg var mesteparten av tiden før jeg dro på jobb hvor jeg er nå. Deilig! Tok også noen bilder som fikk litt bedre kvalitet enn ellers! Før tok jeg jo bilder og fotograferte hele tiden, noe som er veldig lenge siden nå. I noen perioder er det nesten så jeg kan si at kameraet mitt støver bort, så det må vi få gjort noe med, haha. Er så utrolig mye finere med bilder man har brukt litt tid på, istedenfor de som bare blir tatt på noen sekunder. 

Men nå har jeg igjen tre timer på jobb, så nå må jeg nesten gå! 

smaken av sommer

Dato:22.07.2013, Tidspunkt: 22:23 - Postet i kategorien: Blogg

Ah, kan ikke annet enn å elske sommerlivet ♥ Føler meg så utrolig lykkelig når jeg ligger å soler meg, med bra musikk på ørene, noen fine blad og bassenget rett ved siden av - da trenger jeg faktisk ikke mer for å være på topp. Etter jobb i dag dro jeg rett hjem og ble møtt med grillmat til middag før jeg tok meg en deilig joggetur. Etter det pakket jeg sammen baderingen, solkrem og håndkle for å dra på brygga med Amalie og Eirin. Eirin hadde med seg en gummibåt som vi til slutt fikk tatt med langt ut på mjøsa, haha... Gøy var det i hvertfall! 

Nå skal jeg se på en serie og bare slappe av før jeg har satt på alarm til ni imorgen for å få litt ut av dagen. Da er det rett på med bikinien og ut i sola før jeg skal jobbe på kvelden! Må forresten legge ved en sang som går på repeat til meg hele tiden om dagen, skrevet og laget av Tori Kelly. Hun er utrolig dyktig og flink så anbefaler å se på flere av sangene og coverne hennes! 

VLOG

Dato:21.07.2013, Tidspunkt: 19:14 - Postet i kategorien: BloggHer er en video med klipp fra så og si hver dag denne uka! Den uka her har gått veldig fort, og de to fridagene jeg har hatt i helga har virkelig gitt meg mesteparten av energien og motivasjonen tilbake - forhåpentligvis. Humøret er ikke helt på topp, men jeg har det bra allikevel! På torsdag var en ikke så veldig morsom dag, i og med at vi måtte avlive den ene katten vår, og jeg skal være ærlig å si at jeg ikke trodde det gikk an å ha det så vondt på grunn av det, men det har jeg nå erfart. Etter den triste hendelsen dro jeg til Anna som hadde en koselig kveld, hvor hun samlet de fleste av oss jentene. Hun skal nemlig flytte nå snart, noe som betyr at vi ikke får sett hverandre like mye... Det svir veldig i hjertet mitt, men det må gå. Det er heldigvis ikke mer enn en togtur unna! 

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å solt meg og badet litt i bassenget. Sommerværet er virkelig på sitt beste nå, og jeg elsker det. Vurderer å ta meg en scootertur ned til stranda etterpå, for å ta et kveldsbad og kanskje glemme dumme tanker litt. Imorgen skal jeg jobbe tidlig, før jeg skal jobbe hver dag resten av uka. Heldigvis har jeg bare igjen 10 arbeidsdager, før jeg endelig har litt ferie igjen ♥ Wiiiiii. 

lesehest

Dato:17.07.2013, Tidspunkt: 20:24 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Nå er jeg igjen på jobb og har da litt tid til å få oppdatert bloggen. Siden sist har det ikke skjedd såå veldig mye interessant. I går kveld dro jeg og Eirin for å jogge, og det ble en fin runde med jogging og mye snakk! Veldig godt å komme hjem for så og dusje, smøre meg inn med bodylotion, og krype opp i senga med deilig kveldsmat etter å ha fått kjørt kroppen litt. I dag ringte alarmen klokken åtte, slik at jeg hadde litt god tid på meg istedenfor å måtte stresse med å spise, og i tillegg kunne freshe meg opp litt. I det siste har jeg faktisk forsovet meg noen ganger, noe som er grunnen til hvorfor jeg faktisk ikke har sett ut de siste dagene... Idag hadde jeg goood tid til å krølle håret og kaste på meg litt sminke før jeg, moren min og søsteren min dro til Lillehammer for lunsj og en aldri så liten shoppingrunde.

Vi spiste på 'oliven' på Lillehammer, og kan ikke si annet enn at det stedet anbefales på det sterkeste. Har vært der noen ganger før, og blir like fornøyd hver gang! Kjøpte også med oliven i løsvekt, slik at jeg hadde noe å gnage på på jobb i dag, haha - elsker det. Var i hvertfall utrolig koselig med lunsj ute i det fine været og å bare kunne slappe av!Har forresten blitt helt hekta på boka "politi" av Jo Nesbø, noe som passer perfekt til tiden jeg ikke har så mye å gjøre på jobb. De timene på jobb i dag har ihvertfall gått superfort på grunn av den boka, så den anbefales! Er jo kanskje et par år siden sist jeg tok meg tid til å lest en slik type bok, så det var på tide. Har igjen ca et par timer på jobb nå, så de timene skal nok brukes til å lese videre! Når jeg kommer hjem venter det mest sannsynlig terrassekos med familien. Alltid like koselig! Her er igjen en liten videosnutt fra de siste dagene: 

smil

Dato:15.07.2013, Tidspunkt: 23:14 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Idag har faktisk ikke bloggen vært i mine tanker i det hele tatt, noe som resulterer til litt dårlig med blogginnlegg. Igår hadde jeg heller ikke så veldig mye tid til å blogge. Dro nemlig for å møte Malin i går, og etterhvert bestemte vi oss for å ha sleepover hos henne. Våkna tidlig idag av at Lotta, søøøte valpen til Malin kom hoppende oppå oss i senga - åh, smelt!! Det ble en liten treningsøkt, før jeg dro på jobb i dag, og jeg har faktisk ikke gjort annet enn å smilt i hele dag og det er så utrolig deilig. Er sikker på at jeg kommer til å sovne smilende i kveld også! Haha. 

Nå skal jeg slappe av litt, før jeg må hoppe til sengs - tidligvakt imorgen! Satser på litt bedre blogging imorgen. Natta ♥triiiiiiivelig

Dato:13.07.2013, Tidspunkt: 23:40 - Postet i kategorien: Blogg

Hola! Nå kommer det en liten update rett fra terrassen, haha. Er så deilig å ha varmelampe her og sammen med det, tente lys, musikk og kesam med bær er det her helt toppers! Ble en rolig lørdagskveld på meg i og med at jeg skal opp tidlig imorgen, men det er vel egentlig like greit. Har forresten fått helt dilla på å lage videoblogger med Videofyme på iphonen, så det kommer helt sikkert til å bli mye av det fremover. Jeg synes i hvertfall det er mer spennende å se på enn et par kjedelige bilder fra dagen, så legger ved en video fra denne dagen nederst i innlegget ♥ 

Nå skal jeg slappe av videre på terrassen med søsteren min og kjæresten hennes en stund til, så får jeg vel få meg til sengs så jeg kommer meg opp igjen imorgen. Er utrolig glad jeg har tidligvakt imorgen, føler jeg ikke "ødelegger" hele dagen da av en eller annen rar grunn. I hvertfall: god natt! 

Videoblogg + challenge

Dato:11.07.2013, Tidspunkt: 16:28 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Nå er det faktisk to dager siden jeg har blogga sist, og de dagene har gått veldig fort. Igår ble Malin og jeg "gjenforent" etter at hun hadde vært borte fra meg i to uker, så det var veldig koselig. Idag ble det veldig lite søvn på oss, siden vi dro ut i går. Var en morsom kveld/natt, men kan ikke si at det er like gøy å måtte jobbe seinvakt nå, med gjesping på fullt nivå. Må si det var verdt det da! Veldig deilig å kunne jobbe i butikken samtidig som jeg kan jobbe med bloggen, kanskje tiden går litt fortere på jobb fremover også! Så sånnsett kan jeg vel ikke klage. Videobloggen under er fra gårsdagen, da det var utrolig fint vær og topp stemning! Nå har jeg nemlig laget meg en bruker på Videofyme, slik at det kanskje blir litt flere videoblogger fremover, rett fra iphonen. 

Dagens challenge tror jeg at jeg bare stryker over, i og med at det går ut på at jeg skal vise siste melding i innboksen, og det er jo utrolig lite spennende. Det er veldig lite kunder i butikken i dag, så hvis dere har noen tips til hvordan jeg kan få tiden til å gå litt fortere, spytt ut! Haha, neida. Jeg er i hvertfall ikke i tvil om hva jeg skal gjøre med en gang jeg kommer hjem fra jobb i kveld, og det er å legge meg rett i senga for å få en goood natts søvn. Åh, gleder meg! 

travel

Dato:09.07.2013, Tidspunkt: 01:30 - Postet i kategorien: Blogg

Beklager for veldig dårlige blogginnlegg de siste dagene, men som sagt jobber jeg hver dag, annenhver dag med tidlig og seinvakter, og den tiden jeg har fri bruker jeg som oftest ute, og med venner. Men nå har jeg i hvertfall fått forhåndsskrevet både dag 17 og 18 i challengen som begge kommer i morgen! Etter jobb i dag, dro jeg rett hjem, trente litt, før jeg stresset med å få fikset meg før jeg skulle møte Sigrid, Anna kjæresten til Anna, Inge for å dra ut å spise! Inge blir nemlig 17 år i dag, så vi måtte feire han litt. Etter middagen, kjøpte vi inn litt is og dro til Anna for å spise is og kake for å "feire" litt mer. Veldig koselig!

Resten av kvelden var Sigrid og jeg hos Audun med Syver, noe som også var veldig hyggelig. I morgen jobber jeg seinvakt, noe som betyr at jeg kan gjøre hva jeg vil før klokken bikker halv 4, haha. Gleder meg såå utrolig mye til denne måneden er ferdig, slik at jeg også får helt ferie i litt over et par uker! Er jo veldig deilig å tjene penger også, så det at jeg jobber såpass mye kommer vel til å bli verdt det til slutt! Før jeg drar på jobb i morgen blir det vel bare til at jeg skal ligge ved bassenget, prøve å få litt farge og muligens få et lite besøk av Eirin. 
Kjæresteparet as!

Men nå holder øynene mine på å falle sammen. Så nå legger jeg meg, og håper på en like super dag i morgen til tross for at jeg skal jobbe ♥ 

workaholic

Dato:07.07.2013, Tidspunkt: 11:37 - Postet i kategorien: Blogg

Første tidligvakten i går gikk overraskende bra, selv om det ble kun fire timer søvn på meg, og jeg skulle opp igjen klokken 07.00. Men det gikk! Kvelden var veeldig koselig. Det ble grilling med familien, jeg tok en hard joggetur, vi satte opp bassenget og ja, satt ute til langt over midnatt. Koseliiiig! I dag jobber jeg ikke før klokken er 15.30, så før den tid skal jeg prøve å få litt sol på kroppen, noe den virkelig trenger. Ser jo mildt sagt ut som en blåhval, altså mer blå enn i det hele tatt brun/rød..
night

Dato:06.07.2013, Tidspunkt: 00:28 - Postet i kategorien: Blogg

Gooooood kveld ♥ Tenkte egentlig bare å stikke innom for å si god natt. Kom hjem fra jobb for litt over en time siden, og imorgen tidlig bærer det tilbake, så alarmen er satt på en god del tidligere enn 11.00 for å si det sånn, haha. Istad skrev jeg jo at denne sommeren var veldig lite innholdsrik, men det har plutselig endret seg nå -skal nemlig jobbe i hele juli. Egentlig litt kjipt men også greit på samme tid. Men nå holder øynene mine på å falle sammen, så jeg kommer sterkere tilbake med bloggen imorgen! Gooooood night.

Ah, beste sangen å sovne til! 

innholdsrik sommer

Dato:05.07.2013, Tidspunkt: 14:40 - Postet i kategorien: Blogg

Idag skulle jeg jo egentlig feire de fine jentene, Thea, Eirin og Elise, men istedenfor måtte jeg jobbe, så det er jo litt kjipt men sånn er det! Håper de får en super feiring i hvertfall. Har egentlig ikke skjedd så veldig mye de siste dagene, noe som forklarer hvorfor jeg ikke har så veldig mye spennende å fortelle. Skjer faktisk svært lite denne sommeren, og de fleste dagene mine består av at jeg har på alarm som ringer klokken elleve, jeg trasker litt rundt i huset, finner meg noe å gnage på, leser utallige blogger og scroller nedover utallige sider på Tumblr og weheartit, kanskje tar jeg meg en aldri så liten treningsøkt, før klokka plutselig er fem-seks. Kveldsstundene består for det meste av akkurat det samme som resten av døgnet består av: mat, tumblr og diverse blogger. Mulig jeg tar meg tid til å laste ned en eller annen trist film, som jeg sitter å hulker til før klokka plutselig er 2-3 på natten og det er på tide å krype til køys. Jaja, hverdagen min er kanskje en smule kjedelig i sommer, men deilig er det uansett!

Neida, vi får håpe jeg får en litt mer innholdsrik sommer, selv om det er greit å slappe av også, bare ikke hele tiden. Må nesten be for at det norske sommeren til nå plutselig for en helvendig, og at sola plutselig bestemmer seg for å bli, sånn at vi faktisk får noe som ligner en sommer! Woho. Bilder fra gårsdagen

Dato:03.07.2013, Tidspunkt: 14:30 - Postet i kategorien: BloggGrillingen i går var utrolig koselig! I tillegg var vi utrolig heldige med været utover kvelden, kom bare litt regn på starten, så det var jo også supert! Koste meg i hvertfall skikkelig :-) Håper virkelig på mange flere slike kvelder utover sommeren. I dag har jeg vært å tatt en hard økt på treningssenteret, før jeg dro og handlet inn bursdagsgaver til de fiiine jentene som skal feires på fredag! Utover dagen er jeg foreløpig litt usikker på hva som skjer, men blir nok en bra kveld uansett.  

bilder fra lørdagen

Dato:01.07.2013, Tidspunkt: 18:25 - Postet i kategorien: Blogg

Som sagt skulle jeg og Anna ha en skikkelig slappe-av-kveld på lørdag, etter at hun hadde vært på jobb - og det ble det! Først var vi faktisk på mcdonalds og litt rundt omkring, før vi dro innom butikken for å handle inn litt til kvelden. Vi fylte opp badekaret, delte opp diverse frukt og poppa popcorn, så satt vi der en god stund! Veeldig koselig.  Ble en god del jentesnakk før Anna til slutt sluknet før meg. Tenkte å dele noen bilder fra kvelden! 

 stemning

Dato:29.06.2013, Tidspunkt: 11:08 - Postet i kategorien: Blogg

Haha, igår var en veldig morsom kveld! Startet med vors hos meg med bare oss jentene før vi dro videre, og kan ikke si annet enn at jeg hadde en super kveld. Ble i hvertfall en god del latter og ikke minst dansing!

Ble en tidlig morgen idag, i og med at Anna bor hos meg i helga og måtte på jobb 11, men men. Dagen i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke på annet enn å slappe av. I kveld har i hvertfall Anna og jeg planlagt å ha en skikkelig slappe-av-kveld med boblebad, film og bare kos. Koseliiiig!

danmark

Dato:24.06.2013, Tidspunkt: 21:31 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Nå er jeg faktisk på vei til Danmark, derfor blir det litt dårlig blogging og noen dager av 40-days-challengen blir utsatt frem til jeg er hjemme. Før i dag var vi også på IKEA og handla inn litt ting til rommet mitt, så når jeg kommer hjem herfra er det bare å begynne å skru, haha...

I hvertfall har jeg egentlig ikke så mye mer å si akkurat nå. Men tenkte bare å oppdatere litt fra mobilenmens jeg er her. Woho. Slenger meg det eneste bildet jeg har tatt idag:

handywoman

Dato:22.06.2013, Tidspunkt: 22:59 - Postet i kategorien: Blogg

Hola. Idag har jeg hatt en stooor ryddeaksjon på rommet mitt, noe som virkelig trengtes. Har kasta ut ting, skrudd, hengt opp, vaska og skrubba, og nå er jeg endelig ferdig etter utrolig mange timer! Haha. Dette er da hva lørdagen min har gått til. Utrolig deilig at rommet er helt strøkent for en gangs skyld, noe det ikke har vært på en stund, så sånnsett var det verdt det. Nå mangler det bare litt shopping på IKEA, så blir det her bra! Resten av rommet blir vist i en av dagene på 40-days-challengen, så da er det bare å stay tuned :-) 

gårsdagen

Dato:21.06.2013, Tidspunkt: 16:52 - Postet i kategorien: BloggGårsdagen var en veldig fin dag. Hadde jo som sagt avslutning med hele trinnet og utdeling av vitnemålet i går, noe som var utrolig koselig. Etter avslutninga dro jeg hjem, pakket litt og dro rett til Anna igjen før vi dro til avslutningsfesten på stranda hvor flesteparten av trinnet var. Kommer i hvertfall til å huske den dagen, og ikke minst de 3 årene på ungdomsskolen :-) I dag har det ikke skjedd stort annet enn at jeg har vært å trent med Eirin, før jeg suste hjem i regnet. Var ikke så veldig glad i livet når jeg kom inn døra hjemme og det nesten bare rant av meg, men men. Senere i dag skal jeg være barnevakt, noe som betyr en rolig kveld på meg!

finfin dag

Dato:20.06.2013, Tidspunkt: 15:40 - Postet i kategorien: BloggHei! Dette har vært en veldig bra dag, så får håpe den fortsetter slik. Idag tidlig sto jeg opp før jeg gikk rett ut for å sole meg, deretter bestemte Malin og jeg oss for å dra å kjøpe inn reker, loff, vannmelon osv som vi kunne spise. Så nå sitter vi her på terrassen og har akkurat spist oss veldig mette. Straks må jeg begynne å fikse meg og finne frem bunaden til avslutning i kveld! Litt trist er det jo å slutte, men håper allikevel på en koselig kveld hvor trinnet er samlet for "siste" gang. Nå må jeg nesten bare hoppe i dusjen og få ræva i gir! 

klassetur!

Dato:13.06.2013, Tidspunkt: 15:29 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! På mandag dro jeg på klassetur med hele trinnet, og idag kom jeg hjem med hele kroppen full av myggstikk og nesten bare bløte klær i bagen. Det har heldigvis vært en super tur, og jeg har storkost meg. Har jo også blitt rikere på blåmerker etter paintball og fått prøvd meg på å svømme i vann fullt av dritt. Vi jentene vant faktisk infanteriløpet, så akkurat det å svømme i dritt og å være helt ferdig etterpå var verdt det! Haha, følelsen jeg hadde når vi løp mot "mål" og fant ut at vi hadde vunnet er faktisk litt ubeskrivelig- det å vinne over to guttelag er så utrolig herlig. 

Annet enn det har jeg padla en mil og hatt noen skikkelig koselige stunder rundt bålet med musikk og bra folk. Må jo også nevnes at jeg har stått midt i en foss, vaska håret og "dusja" sammen med resten av trinnet, haha... Minner er det i hvertfall mange av! Tror bildene under sier nok.
Har planer om å lage en film etterhvert som jeg får flere klipp fra sommeren og lignende, så da får dere muligens se noen klipp fra denne turen på den filmen! 

lykkelig

Dato:08.06.2013, Tidspunkt: 20:18 - Postet i kategorien: Blogg

Åh, igår ble jeg ferdig med alt som heter skolearbeid, eksamner og normal skolehelvete! Det er så deilig. Nå gjenstår det bare skoletur og dager som er annerledes på skolen, og om under 2 uker har jeg endelig sommerferie. På toppen av det hele klarte jeg scooterteorien igår, noe som betyr at jeg har lappen. Woho, nå kan jeg ikke klage! Idag tidlig hadde jeg og Eirin en hard treningsøkt før dro hjem en stund, og nå er jeg nettopp hjemme fra å ha sett på beachhåndball og vært ute å spist med Malin. Har det egentlig litt travelt nå og må straks løpe ut døra igjen. Skal nemlig ut idag og håper på en bra kveld! 

Håper dere får en fin lørdagskveld ♥ 

juni

Dato:02.06.2013, Tidspunkt: 21:17 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei!

Nå er det søndag igjen - noe som vil si en dag hvor jeg bare ligger rett ut og slapper av hele dagen. Idag må jeg også bruke store deler av dagen på å øve til scooterteorien, noe som er veeeldig kjedelig, men det burde jo gjøres. Vil jo ikke ikke bestå heller. Så får vi bare satse på at jeg har lappen i slutten av denne uken! Denne helgen her har vært veldig koselig. På fredag sov jeg hos Anna med Eirin, og vi stakk ned til havna på kvelden, spiste godteri og snakket - utroolig koselig ♥ Igår var jeg først med Malin hvor vi satt i solen, spiste jordbær og hørte på musikk, før vi stakk ut på kvelden. 
 


Bildene er fra fredagen.

Helt sykt å tenke på at det allerede er juni! Woho. Nå skal jeg ta meg en lang dusj og lade opp til en ny uke, som sannsynligvis blir litt stressende i og med at det også er muntlig eksamen denne uken... 

dårlig dag

Dato:28.05.2013, Tidspunkt: 22:35 - Postet i kategorien: Blogg

Hola! 

Her var det ikke akkurat så mye liv, haha. Skjønner egentlig ikke hva jeg har bedrevet dagene mine med siden siste innlegg, men det er vel kanskje grunnen til null blogging også. Nå er jeg i hvertfall ferdig med skriftlig eksamen, hvor jeg var så heldig å kom opp i matte... jeg får bare håpe på at det gikk sånn noenlunde og at muntlig går bedre. Ellers har jeg også vært syk et par ganger, og det er vel det "største" som har skjedd siden sist, så det sier jo litt. Nå sitter jeg i senga mi og venter egentlig bare på at denne dagen skal være over. Det sier vel nok om hvor fornøyd jeg er idag. Imorgen og på torsdag har jeg heldigvis fri fra skolen igjen, så jeg får håpe på at jeg får noen bedre dager da. 

Ellers har jeg planer om å slette gamle bilder fra minnekortet på kameraet mitt, slik at jeg får plass til noen nye, freshe sommerbilder som kan komme ut på bloggen i nærmeste fremtid. Om vi noen gang får noen ordentlig sommer da? Jaja, vi får bare krysse fingrene! Nå skal jeg hente meg en kurv jordbær og se litt "The Carrie Diaries", som har blitt min nye favorittserie, før jeg sikkert kommer til å legge meg. Satser på litt mer positivitet de neste blogginnleggene! 

 

Over og ut 

siste dagen :(

Dato:10.05.2013, Tidspunkt: 15:30 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Nå er vi akkurat hjemme igjen etter siste dagen på stranda. Kjenner det svir litt i hjertet mitt ved tanken på at imorgen er det slutt på fine sandstrender, masse sol og varmegrader og ikke minst mange nye mennesker. Brunfargen/rødfargen jeg har fått er vel ikke akkurat noe å skryte av, men jeg får bare leve livet som blek! Siden sist har vi vært ute og sjekket ut festlivet her nede, blitt kjent med noen veldig kjekke og snille gutter fra Finland (som forresten snakker svensk...), brukt 120 norske kroner på en manikyr hvor de brukte neglelakk som koster 8 norske kroner og danset. Jeg har vel kanskje danset mest av Emma og meg (...), men er man på ferie så er man! Haha. 

Ihvertfall, det her har vært en SUPER ferie, og jeg har kost meg utrolig mye. Akkurat nå sitter jeg i gangen hvor det er best nett og slurper i meg en iskald og deilig cola mens jeg plager Emma med å ha Justin Bieber-allsang. Snart må jeg begynne å forberede meg på å pakke og hjemreisen, men før det skal vi benytte den siste kvelden godt! Her er noen bilder fra de siste dagene:Dette må være noe av det morsomte som finnes! Vet ikke helt hva det kalles, men de går i hvertfall fort!

=)Dette bildet måtte jeg bare ha med.tidenes bursdag!

Dato:07.05.2013, Tidspunkt: 15:51 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Fysøren, igår hadde jeg tidenes beste bursdag! Koste meg skikkelig og var rett og slett skikkelig lykkelig. Er jo ikke akkurat mindre fornøyd idag, men gårsdagen var prikken over i'en. Når jeg kom hjem igår hadde jeg endt opp med blant annet med en del blomster i veska fra tyrkiske menn som bare "GRATLERE med bursdag!!!!". Hadde også en skikkelig bra bursdagsmiddag, for å ikke glemme at jeg sang karaoke... Stakkars mennesker som måtte sitte å høre på meg og den irriterende stemma mi synge chiquitita av ABBA. Haha.

Jeg er jo ikke vant med så mye oppmerksomhet fra "gutter" som jeg får her, selv om vi snakker menn opp i 40-50 åra som snur seg etter oss og roper "nice ass" - er ikke akkurat den type oppmerksomhet jeg setter mest pris på, haha. Lurer på hvor mange ganger Emma og jeg har sagt på denne turen "har de ikke sett jenter før her eller?" når vi går forbi og de nistirrer, og når vi i tillegg svetter solkrem, har fett hår som står til alle kanter og røde øyer, DA begynner jeg å lure. Her er i hvertfall noen bilder fra gårsdagen! sweet sixteen!!

Dato:06.05.2013, Tidspunkt: 14:37 - Postet i kategorien: Blogg


(Gårsdagens outfit)

Heihei! Idag er det faktisk min tur til å feire sweet sixteen, og kan vel ikke akkurat si at det er fælt å feire bursdag her med varme og kos. Nå er vi akkurat inne igjen etter mange timer på stranda. Litt tidlig, men siden huden min ikke er så veldig glad i sola enda og at jeg faktisk begynner å minne om synet av en gris, så var det like greit å stikke hjem. Nå slapper Emma og jeg bare av på hotellet med iste og kjeks, noe jeg lever av når jeg er i syden. Etterpå er det klart for å slenge på seg høye hæler og kjole, for da skal vi ut å spise bursdagsmiddag, og etter det skal vi feire skikkelig :-) Her og nå kan jeg ikke si annet enn at livet er perfekt. Slenger med noen bilder fra dagen idag! Takk for alle gratulasjoner til nå! 

 
Som dere ser er det jeg som har fått oppgaven med å bli rød.

¨spørsmålsrunde!!!

Dato:27.04.2013, Tidspunkt: 21:16 - Postet i kategorien: BloggNå skal jeg faktisk sette igang en spørsmålsrunde, siden det er en goood stund siden jeg har hatt det og det er jo en del som har skjedd siden da. Så still spørsmål om alt mulig rart! Den blir svart på enten ikveld eller imorgen. 

fin helg

Dato:07.04.2013, Tidspunkt: 20:34 - Postet i kategorien: Blogg


Hei! Denne helga her har vært helt super. Igår var nemlig Emma, Amalie, Camilla og jeg samlet hos Emma hvor vi egentlig bare lo og hadde det utrolig koselig. Vi satt faktisk ute og hørte på musikk en stund på kvelden igår også, så hva blir vel bedre enn det i tillegg til frukt og smelta sjokolade? Tror kanskje bildene over snakker for seg selv! Svir like mye i hjertet hver søndag med tanke på at det er skole imorgen, åh. Men men, har egentlig ikke så mye mer å oppdatere, så vi får blogges senere. 

min påskeaften

Dato:31.03.2013, Tidspunkt: 21:32 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Igår kveld kom Emma og Lise til meg og vi fikset oss før vi dro ut til Cecilie som har bursdag idag. Det var en morsom kveld sålenge det varte! Haha. Idag er jeg veldig sliten, og har ikke gjort stort annet enn å bare gått rundt og vært trøtt. Har jo vært i leiligheten til søstra mi siden mandag, så etter at jeg hadde ryddet og pakket sammen tingene mine idag, dro jeg hjem. Kjenner det skal bli superdeilig å sove i sin egen seng igjen. Ingenting slår sin egen seng! Har også sett "Pitch Perfect" idag, og kan ikke si annet enn at det er en av mine nye favorittfilmer - anbefales på det sterkeste til folk som liker å synge eller elsker musikk! 

Ellers er det litt kjedelig å tenke på at det er nest siste dagen av ferien... Men er jo helt sykt å tenke på at det er 1. april imorgen, herregud. Går sikkert veldig fort til snøen smelter helt og man kan begynne å gå i sommersko osv ♥ Woho. 

satc-hekta

Dato:30.03.2013, Tidspunkt: 11:35 - Postet i kategorien: Blogg

Etter torsdagens festligheter, brukte jeg hele gårsdagen på å slappe av. Emma og Eirin sov over her, og kan ikke akkurat si at de var så mindre slitne når vi våknet igår, haha. Etter at de dro, var jeg helt skutt og endte opp med å ligge i sofaen for å se på Sex And The City hele kvelden, før jeg la meg tidlig. Når jeg våknet idag, lagde jeg meg en god frokost og plasserte meg i senga for å mer på SATC, og her ligger jeg enda. Vet ikke helt hva jeg skal bruke resten av dagen på enda, så jeg får nesten bare ta det som det kommer. 

Hva skal dere bruke denne lørdagen på? 

påskeferie i hjertet mitt

Dato:26.03.2013, Tidspunkt: 20:11 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Haha, har helt glemt av å blogge denne gangen også, så har ingen bedre unnskyldning "dessverre". Har i hvertfall hatt en super ferie sålangt, og ser enda mer frem til ferien videre! Har blant annet vært på snøhuleturen med klassen, bursdagsfest til Tobias og bare kost meg skikkelig. Nå befinner jeg meg i leiligheten til søsteren og broren min, siden de er bortreist i ferien og noen må passe katten, haha! Er uansett utrolig deilig å ha en hel leilighet for seg selv.I natt har Anna sovet her med meg, og igår kveld var vi en tur til Martin. Jeg diska opp med en god frokost, siden vi våknet veldig tidlig idag - typisk å våkne tidlig når man har ferie? Nå er Malin her, og vi har akkurat spist (litt for mye) ♥ smelta sjokolade og frukt ♥. Ligger helt slakt på sofaen og slapper av. Finnes ikke noe bedre. Skulle ønske det kunne være ferie oftere, selv om jeg helt sikkert ikke hadde gjort annet enn å spise, noe jeg har brukt mye av disse dagene på... Jeg må skjerpe meg med den blogginga nå altså! Iphonekvaliteten får nesten bare være bedre enn ingenting. 

de tre siste dagene

Dato:16.03.2013, Tidspunkt: 13:55 - Postet i kategorien: Blogg


Heihei! Har helt glemt av å blogge de siste dagene på grunn av tentamen og annet styr. Heldigvis er den siste tentamen på mandag! I hvertfall, på onsdag trente jeg med Eirin etter skolen, før jeg dro til Marius en tur. Etter at vi var ferdig med nynorsk-tentamen på torsdag, dro vi til Eirin for å lage vaffler (som ble til lapper) og så på paradise hotel, noe som var veldig koselig! Igår var jeg og Emma på russerevyen og bare slappet av hjemme før det. Skjer egentlig ikke så veldig mye om dagen, men men- det er påskeferie om en uke, og DEN følelsen er deilig! #denfølelsen :P


Idag hadde jeg egentlig tenkt meg på treningssenteret for å trene der, men siden jeg bor langt ut i ingenmannsland og er hjemme alene, måtte jeg ty til andre løsninger- nemlig trene hjemme. Lagde mitt eget lille treningsstudio hjemme, og det funka jo helt greit!

Et tips er å laste ned trenings-appene fra Daily Workout Apps! Bare å søke på "trening" på AppStore, så kommer de opp. Dette er apper med mange forskjellige øvelser, der hvor de i tillegg viser hvordan man gjør øvelsene, noe som er bra for meg som ikke skjønner en dritt ut ifra bilder. Appene jeg lasta ned er gratis. Når vi er inne på apper, så har jeg slått rekorden min på det jeg bruker 80% av livet mitt på, nemlig "Ice Cream Jump"! Haha, redder hele dagen når jeg slår rekorden, sier jo litt om hvor hekta jeg har blitt på det spillet jeg har spilt i flere måneder nå... 

mandag + pretty little liars = sant

Dato:11.03.2013, Tidspunkt: 21:09 - Postet i kategorien: BloggIdag lærte jeg meg noe nytt på kameraet mitt, så har bare gått rundt og tatt bilder av alt mulig rart, noe som endte opp med litt tilfeldige bilder i dette innlegget, haha. Har også ryddet i klesskapet (noe som trengtes), hatt mattetentamen og sett på Pretty Little Liars- en veldig grei mandag, faktisk. Mattetentamen gikk overraskende bra til å være meg og å ikke ha øvd! Har jo egentlig gitt opp matte for lengst, huffhuff. Forresten, Levi's 501-shortsen på bildet over er sååå fiiin, men dessverre akkurat for liten for meg... Så om noen er interessert i å kjøpe den, så er det bare å ta kontakt på e-posten min (som står i sidemenyen) eller på melding på Facebooksiden min HER

hyttetur!

Dato:03.03.2013, Tidspunkt: 20:26 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Denne helga her har vært helt super. Har kost meg kjempemye, og ikke minst ledd en hel masse! I går var Marius og jeg å gikk på ski, haha... Det var jo hyggelig, selv om det alltid ender opp i konkurranse og hvem som er best, og i går var det meg, bare for å ha sagt det! Wohoo. Etter det dro jeg på hytta til Emma med Eirin, og er nesten nettopp hjemme derfra. Har kost meg kjempemasse, og slappet av, noe som trengtes etter en litt slitsom uke. Elsker hytta til Emma, den er så utrolig koselig. Blir skikkelig stemning med tente lys, masse godteri og kortskalle, for å ikke glemme supre jenter. I dag ble Eirin og jeg vekt med varme rundstykker og frokost, og kan ikke si det var noe ille å våkne opp til. Ellers idag har vi gått litt på ski, grilla pølser og bare slappet helt av. Haha. En veldig vellykka helg i hvertfall! 

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, ta ansiktsmaske, hårkur og lade opp til en ny uke. Tanken på skole imorgen dreper meg litt innvendig etter en slik bra helg. Men men! I mellomtiden poster jeg noen bilder fra helga: 

Hahaha, supertrikset til Eirin som ikke gikk helt som det skulle.mattefææn

Dato:26.02.2013, Tidspunkt: 17:01 - Postet i kategorien: Blogg


Bildene er fra ferien.

Nå burde jeg egentlig ha sittet å pugge matte så svetten renner, men jeg velger å prioritere bloggen. I hvertfall litt (slik at jeg kan drøye matten en stund). I går var ferien over for min del, selv om jeg var hjemme i går også. Har nemlig dansa litt (for mye) i helga tydeligvis, og klarte å slå armen min på et eller annet vis, slik at det forårsaket et eller annet beinhinnegreier i albuen. Men men, er allerede bedre idag, selv om jeg kjenner det. Blir nok så god som ny om litt over en uke, ifølge legen. Uansett, nå er nedtellingen til påskeferien allerede startet for fullt hos meg, haha, har egentlig ikke helt gått opp for meg hvor fort tiden går, har jo til og med søkt videregående. Synes ikke det er lenge siden jeg gikk i 8. klasse og ikke gadd å tenke på hva jeg skulle gjøre etter ungdomsskolen og videregående, ææh... 

Men, nå burde jeg sette meg ned med matte, for det trengs virkelig ooog jeg hater det. Gi meg en geni-matte-hjerne. Værsåsnill

hello bloggen

Dato:20.02.2013, Tidspunkt: 21:52 - Postet i kategorien: Blogg

Hallo! Kan ikke beskrive hvor godt det er med vinterferie, herregud... Ikke at det skjer så veldig mye spennende, haha, men det er vel det som er godferie. Idag fikk jeg i hvertfall med meg Malin for å trene! Må jo snart begynne for fullt om jeg skal få løfta opp ass-en litt til sommeren. Gleder meg sååååååå innmari mye til sommeren, at jeg heller ikke klarer å beskrive det. Er jo snart bare 2 måneder igjen til jeg kan ta lappen! Gud hvor digg det skal bli. Nå har jeg en haug av klær som venter på å bli rydda i, og rydding i mitt tempo kan jo ta sin tid. Hadde ikke så mye annet å gjøre idag etter at jeg trente, så jeg sminka meg litt og tok noen bilder, wohoo: Skulle så gjerne hatt en unnskyldning på hvorfor jeg er så bleik her, men sannheten er at jeg er bleik 365 dager i året... Dessverre #livetsugersombleik

den siste uken

Dato:17.02.2013, Tidspunkt: 14:59 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Denne uka her har vært en av de mest stressende ukene på lenge... Er så mye som skjer for tiden, både på godt og vondt, men det blir forhåpentligvis bedre med tiden. Uansett, på torsdag hadde vi ball på skolen! Veldig trist at det var det siste ballet for vår del, men må si at det var det beste ballet på mine tre år. Sigrid, Emma, Anna og jeg dro rett hjem til Anna etter skolen på torsdag, og sto i kanskje 4 timer for å fikse oss, med musikk, godteri og pizza- noe som var utrolig koselig. Var ihvertfall et veldig vellykket ball! På fredag dro Anna og jeg tidligere fra skolen, fordi vi skulle til Danmark, hvor vi har vært hele helgen. Var utrolig godt å bare slappe av helt og få tankene bort fra litt annet. Vi shoppet jo endel, og var blant annet på Skandinavias største kjøpesenter - Fields! Fikk bare gått igjennom en etasje, selv om vi var der i mange timer, haha. Prøvde også fiskespa for første gang! Her er noen bilder fra turen:Etter en lang dag med mye frem og tilbake, shopping osv, kom vi hjem til lugaren hvor vi lå helt utslitt og bestemte oss for å ringe og bestille roomservice! Åh, hadde det bare vært like enkelt hjemme.. Hva er vel bedre enn å få maten rett på døra, slik at man kan spise det i senga? 

Stemninga var ikke like på topp i dag, når vi måtte opp, spise og pakke utrolig tidlig, i tillegg begynte Anna å bli syk igår, som dere kanskje ser..

Tok ikke så mange bilder med kameraet, men la ut litt på instagram: pernillehagen, så det er bare å sjekke ut. Alt i alt har denne helga vært superbra ♥ Videre i ferien har jeg ikke lagt store planer enda, så jeg får nesten bare ta det som det kommer. Litt synd at typen drar fra meg en uke i tillegg, for å late seg i varmere strøk.. men ferien skal nok bli veldig bra uansett! Er ihvertfall utrolig deilig å bare kunne slappe helt av. 

lørdannnn

Dato:02.02.2013, Tidspunkt: 23:17 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Igår tidlig hadde jeg en treningsøkt med Anna før skolen, og det kjennes på kroppen i dag for å si det slik. Har nesten ikke klart å gå idag, haha. Får bare håpe det blir bedre til imorgen. Ellers idag har jeg vært med Marius, og nå er Malin hos meg. En ganske chill lørdag med andre ord! Nå står "sex and the city" på planen. Preeekas 

Fornøyd med ny mac!

español

Dato:31.01.2013, Tidspunkt: 13:10 - Postet i kategorien: Blogg

Deilig å være ferdig med spansk prøvemuntlig!! Fikk vite at jeg kom opp i det på mandag, og kan vel ikke akkurat si jeg ble så veldig fornøyd - spansk er jo det faget jeg kan minst. Fokuset har derfor kun vært på det de to siste dagene. Tror jeg har jobbet med spansk like mye på de to dagene her som jeg har gjort hele ungdomsskolen. Det sier jo litt, haha. Endte opp med en 4'er, og vet ikke om jeg er så fornøyd, men får jo bare ta til takke med det. Er uansett utrolig godt å være ferdig. Siden jeg har vært opptatt med både revyuka forrige uke og prøvemuntlig denne uka, så har det blitt mindre med trening. Kan også innrømme at motivasjonen ikke er helt på plass, så etter at jeg var ferdig med muntlig idag, dro jeg for å kjøpe meg noen nye treningsting. Endte opp med nye joggesko og ny gymbag! Suuupert ♥ Håper motivasjonen øker litt nå! Og siden det er så fint vær idag, tenkte jeg å ta meg en skiøkt etterpå. WohooVideoblogg - Revyuka!

Dato:25.01.2013, Tidspunkt: 23:29 - Postet i kategorien: Blogg

Åh, kan ikke beskrive hvor herlig denne uka har vært. Har hatt det så utrolig bra med alle sammen, og hele klassa har kommet mye nærmere hverandre. Vi hadde "High School Musical"-revy i år og tror de fleste var fornøyde med det. For ett år siden kunne jeg ikke engang se for meg at jeg skulle stå foran så mange personer og faktisk være hovedrolle i tillegg til å synge, når jeg såvidt turte å spørre om hjelp på en butikk. Ikke engang familien min har hørt meg synge ordentlig før, så det var utroolig gøy.

Igår kveld hadde vi siste forestilling, noe som var helt forferdelig trist. Plutselig sto jeg der å gråt og gråt, uten og stoppe, og jeg var ikke den eneste. Tyder bare på at denne uka har vært tidenes uke. Minner for livet, ihvertfall ♥ Har også satt sammen en videoblogg med litt klipp jeg har filma fra uka, så håper dere liker den!


 
Husk å trykk på tannhjulet og sett på 720pHD!min helg i noen få bilder

Dato:20.01.2013, Tidspunkt: 20:48 - Postet i kategorien: Blogg

Den helga her har gått alt for fort, herregud... Har hvertfall vært en veldig bra helg med feiring av Emma og Hafjell! Nå gruer jeg meg bare til en ny uke med masse øving og revy, selv om det helt sikkert blir veldig morsomt også. Wohoo

fin start på uka!

Dato:07.01.2013, Tidspunkt: 20:54 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei ♥ Første mandagen i 2013 har vært en veldig fin mandag - utrolig nok. Starta faktisk med en treningsøkt før skolen idag, noe som var kjempedeilig. Kan ikke si det var så deilig når klokka ringte 05:20, men det gikk! Ble ihvertfall mer våken og mer i humør etter treningen, wooho. På skolen idag hadde vi halve dagen med revyøving, noe jeg faktisk ikke hadde sett såå frem til, men det gikk også mye bedre enn forventet.

Etter skolen ble jeg med Anna hjem og ble der en stund, før jeg dro hjem for å ta en skiøkt! Så nå har jeg akkurat tatt en god dusj etter en bra trening, og har rota sammen en del diiiigg mat. Kjenner på kroppen at det skal bli godt å sove før morgendagen... Verste dagen i uka for min del. Huuuffffffff

stemning

Dato:16.12.2012, Tidspunkt: 23:05 - Postet i kategorien: BloggHar ordna litt på rommet mitt, for å finne litt av julestemningen, så nå synes jeg det ble koselig :-) Sitter å hører på julemusikk akkurat nå, bare for å sette prikken over i'en, haha. Imorgen skal jeg faktisk til legen, så jeg vet ikke om det blir skole på meg imorgen heller. Blir helt utslitt med en gang og det irriterer meg så mye, vil bli frisk igjen så fort som mulig!! Kan ikke beskrive hvor lei jeg er. Jeg får vel bare krysse fingrene for at legen finner ut hva det er! Det som er positivt er jo at det er ferie på fredag, noe som betyr at denne uken her blir ganske herlig! Livet er tipp topp ♥ Goood natt! 

flower power

Dato:15.12.2012, Tidspunkt: 18:31 - Postet i kategorien: BloggFREEEEDAG

Dato:14.12.2012, Tidspunkt: 14:05 - Postet i kategorien: BloggPå bildene over, ser dere for det meste hva dagen min har bestått av. Er sååå lei av å være syk nå, åååh. I tillegg er jeg så utroolig selskapssyk, haha... Har jo ikke vært på skolen, eller i det hele tatt ute av huset siden tirsdag, så det er egentlig det verste. Jeg klarer jo nesten ikke være rolig heller. En positiv ting er jo at det er juleferie om en uke!! Wihu. Synes det året her har godt så himla fort, at det er sykt å tenke på. Men men, idag er det hvertfall fredag, og nå gjør jeg egentlig ikke annet enn å sitte og vente på at foreldrene mine skal komme hjem slik at jeg får vite hva vi skal ha til middag- haha, dagens høydepunkt!  

Ønskeliste til jul!

Dato:14.12.2012, Tidspunkt: 10:07 - Postet i kategorien: Blogg

wishlist for christmas

 

1. Sølvklokke fra Michael Kors // 2. Nike Free Run Pink Neon // 3. Sminke mappe(r) fra Lulu's // 4. Duftlys fra Yankee Candle // 5. iPhonedeksel fra Marc Jacobs // 6. Diverse pynteputer //
Slik ser for det meste min ønskeliste ut! Haha, kanskje litt sært å ønske seg puter og duftlys til jul, men jeg får virkelig aldri nok av det. Er storforbruker av lys og elsker å fylle opp hele senga mi med puter, haha. Hva ønsker dere, dere til jul?

onsdag

Dato:12.12.2012, Tidspunkt: 16:47 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Har egentlig ikke så mye å blogge om, men i og med at jeg ikke har blogga ordentlig på en stund, tenkte jeg at det var på tide å gjøre det nå. Har vært hjemme fra skolen idag fordi jeg er syk.. Hater å ha vondt i halsen og ha influensa, så nå venter jeg på at boblebadet skal fylle seg, i håp om at formen blir litt bedre! Ganske sykt å tenke på at det er julaften om under to uker, og at jeg ikke har starta med julegaver enda engang, æææh... Kan ikke si annet enn at jeg ser frem til en helg med masse shopping i Oslo neste uke med Anna ♥trøøøtt

Dato:22.11.2012, Tidspunkt: 22:11 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Nå har jeg akkurat tent stearinlys over hele rommet, satt meg godt til rette i senga og skal se en episode Glee. Må nesten slutte å se serier for en stund, blir FOR hekta. Annet enn serier, går det for det meste i lekser, tumblr og trening - ikke så veldig morsomt liv med andre ord. Blir automatisk litt dårligere når det er slik vær som det er nå, hvor det er mørkt døgnet rundt og jeg er konstant trøtt. Vinterdepresjon, minus snø... men men. syk

Dato:25.09.2012, Tidspunkt: 13:21 - Postet i kategorien: Blogg

Idag er jeg syk, så det eneste jeg gjør er å slappe av, se på 90210 og stalke Andreas Wijk. Finnes det egentlig noen som er mer deilig? Guuuuud.  

Væææ.

wiho

Dato:22.09.2012, Tidspunkt: 16:33 - Postet i kategorien: Blogg

Heihei! Har ikke blogget den uka her fordi jeg rett og slett ikke har orket. Har vært helt utslitt hver dag etter skolen, og det ender alltid med at jeg sovner, i tillegg til at jeg må gjøre lekser osvosv... Ihvertfall, var glad igår da jeg fant ut at det endelig var fredag og helg! Denne kvelden kommer nok til å bli bra med masse bra folk. Sitter egentlig bare å venter på at iphonen skal bli ferdig oppdatert, og at  jeg skal orke å pakke det jeg trenger, før jeg drar til Ida. Ha en fin kveld! Hejdå!

Dope

Dato:17.09.2012, Tidspunkt: 21:13 - Postet i kategorien: Blogg

Hvor finnes disse?

vææ

Dato:13.09.2012, Tidspunkt: 22:44 - Postet i kategorien: Blogg

bare 4 dager igjen til helg

Dato:10.09.2012, Tidspunkt: 21:14 - Postet i kategorien: Blogg

Hei! Idag etter skolen dro jeg en tur til Lillehammer, for enda en bursdagsmiddag med familien, haha. Og bortsett fra det har jeg egentlig bare slappet av og gjort noen lekser. Standard mandag med andre ord! Sitter nå og gruer meg til imorgen. Synes tirsdager alltid er de verste i uka, de passer liksom ikke inn sammen med resten av dagene, haha. Vææ... 


Haha, med en gang jeg kommer hjem er det alltid på med den styggeste og beste buksa. Fashion :PP

Nå er det skypedate med Anna, som med alle andre kvelder! 

innkjøp osv

Dato:08.09.2012, Tidspunkt: 19:40 - Postet i kategorien: Blogg

Hei hei! Idag har jeg bare løpt rundt i Oslo og shoppet. Det var totalt kaos i byen i og med at det var markedsdag i Karl Johan. Fikk ihvertfall kjøpt litt! Er veldig fornøyd, selv om jeg ikke er vandt med å kjøpe sånne dyre ting i det hele tatt. Pleier alltid å kjøpe mange billige ting istedenfor, noe som egentlig ikke er så veldig lurt. Blir ihvertfall en god stund til neste shopping merker jeg! Dette er hva jeg kjøpte:


Veske til pcen min fra Marc Jacobs. Denne synes jeg er så fiiin. 
Lommebok med plass til iphonen, fra Michael Kors. 


Veske fra Mango og genser fra Vero Moda. 

Etter shoppingen, var vi på friday's for å spise en slags bursdagsmiddag for moren min. Der måtte jeg selfølgelig prøve ut desserten jeg har lest og "hørt" så mye om, haha. Var utrolig digg ihvertfall!

Haha, bloggingen begynner vel å bli bittelitt bedre nå...?

osloooo

Dato:07.09.2012, Tidspunkt: 20:31 - Postet i kategorien: Blogg

Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, hvor jeg skal tilbringe tiden min hele helgen. Imorgen blir det en slags "bursdagsmiddag" siden moren min fyller år på mandag, og har derfor tatt med hele familien hit. Koselig! Skal nok heller ikke se bort ifra at det blir en del shopping, og har allerede noen tanker om hva som blir mitt imorgen, wohoo. 

Følg meg på tumblr!

Dato:07.08.2012, Tidspunkt: 15:51 - Postet i kategorien: Blogg

Om dere vil følge meg på en eller annen blogg, kan dere sjekke ut min tumblr HER. Har pussa opp designet der litt også, så nå er jeg fornøyd! Der kommer jeg til å oppdatere hver dag. Enjoy ♥


 

summerlovin'

Dato:26.07.2012, Tidspunkt: 19:33 - Postet i kategorien: Blogg

smil

Dato:21.07.2012, Tidspunkt: 14:13 - Postet i kategorien: BloggLise er her, og det kan ikke bety annet enn masse latter og kos. Livet er herlig ♥PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits