gjesteinnlegg fra sigrid

Dato:19.12.2010, Tidspunkt: 14:29 - Postet i kategorien: Gjesteinnlegg

Nå skal jeg blogge for Pernille, fordi hu ligger sikkert i senga og spiser godteri, så hu orker ikke å blogge nå :)

Jeg tenkte at jeg skulle skrive litt om Pernille.

Er det en jente jeg ikke klarer meg uten, så er det pernille. Du er min aller beste venn, og jeg håper du kommer til og være min aller beste venn veldig veldig lenge! Hvis det er noe jeg er lei meg for, så er du der og får meg glad. Og hvis jeg er glad, så er du alltid glad med meg! Vi har kommet oss gjennom krangler og gjennom diskusjoner. Den aller dummeste diskusjonen\krangelen jeg husker er den ganger vi krangla skikkelig om hvem som skulle spørre foreldra våres om å kjøre oss til næs. Du ville ikke spørre og jeg ville ikke spørre, så det ble krangling. Men det varte en stund, så ble vi enige og dro til næs for å overraske mari og hadde det veldig gøy sammen. husker du?

Jeg er så utrolig heldig som har en jente som deg. Du oppmuntrer meg bare ved og le eller si noe dumt. Humoren din er noe av beste og dårligste jeg vet♥. Men jeg må si jeg ikke helt skjønner meg på deg, du sier så mye dumt, som at du er kjedelig eller at du er stygg eller at du ikke fortjener det bra'e du har. Du er den minst kjedeligste, den mest pene og den jenta som forjtener alt det bra'e mest her på denne planeten.  Du har fått meg til å gråte bare ved å si "jeg er så ufattelig glad i deg" og "du er så herlig" eller "jeg er så glad på dine vegne, du fortjener dette masse".

Det aller beste ved deg, er alle minnene du gir meg! Minner jeg aldri kommer til å glemme. Minner som jeg smiler av når jeg tenker på det. Husker du dette?↓Sommer 2010. det bildet er fra den gangen vi dansa i vannet og viste det til Kristiane.

Jentekveld nr. 1

Jentekveld nr. 2


Alle de merkelige videosamtalene.

Skoleturen.

Skolen.

Og ikke minst besøkene vi våres.

Fikk ikke den dumme videoen inn på bloggen din, men..

http://www.youtube.com/watch?v=SSMuBohxStQ

 

Og mange flere minner er det og blir det ♥

Jeg er så utrolig glad i deg, jenta mi ♥

-Sigrid

Gjesteinnlegg fra Lise.

Dato:24.07.2010, Tidspunkt: 13:45 - Postet i kategorien: Gjesteinnlegg

Hei alle lesere på Pernillehb! Nå er det Lise som skriver. I natt har Pernille sovet hos meg, og vi har sett på Paranormal Activity og Precious. Paranormal Activity er en dødsbra film! Men den er ikke akkurat for lettskremte kan man si. Men den anbefales virkelig på det sterkeste! Precious leide vi fordi vi skulle ha en film å se på etterpå, slik at vi fikk roet nervene litt! Hehe. Men en veldig fin film også!
Pernille var mye tøffere enn meg, jeg bare lå under dyna og titta mellom fingrene mine. Men vi kom da igjennom filmen helskinnet, og med ikke alt for mange psyke tanker oppi hodet.

Nå skal vi stå opp og ordne oss litt!
Sykt glad i deg firmenningen min!♥

- Lise :-)

Gjesteblogger: Kristianeee!

Dato:01.04.2010, Tidspunkt: 18:29 - Postet i kategorien: Gjesteinnlegg

Å, herreguuuuuud, dette er bare sååååå kult!! Får gjesteblogge på PERNILLE sin blogg, lizm... OH MY GAD! Neidaa.. tulla :-) Er hos Pernille nå, og har akkurat spist mat fra fabelaktige Helge/stefaren til Pernille! Pernille sitter å spiller "SuperMario" (taper etter ca. 2 sekunder). Begynner å bli lei av den lyden som kommer HVER gang hun taper (begynner å bli ett per ganger nå), men men.Nå skal jeg prøve meg på mario! Snakkes, her er et par PENE bilder:

BTW: HVA VIL DERE VI SKAL GJØRE PÅ VÅR NESTE "MÅ-GJØRE VIDEO"?

Gjesteinnlegg

Dato:06.03.2010, Tidspunkt: 11:04 - Postet i kategorien: Gjesteinnlegg

Heihei! Nå er jeg på bloggen til Pernille og gjesteblogger. Jeg og Pernille skal opp i øvern idag med Silje og Charlotte. Jeg skal prøve snowboard for første gang (wee) og Pernille skal kjøre slalom. Igår hadde vi jentekveld og jeg sov over hos Pernille med Margit, vi spiste godteri til vi nesten spydde. Vi så på film; luftslottet som sprengtes og knerten, jeg og Margit synes knerten var mye mer skummel enn Luftslottet som sprengtes, Pernille var mye tøffere enn oss. Nå blir jeg snart henta, hadeeee. Leser du bloggen til Pernille, sånn som meg? -Åshild

Dette er Pernille og meg fra fotoshooten igår.

One Life, One Love, One Piece, JUMP IN!


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits