Ward Miles - First Year

Dato:10.12.2013, Tidspunkt: 16:36 - Postet i kategorien: Hoderot & paraplyer

Tror faktisk dette er en av de mest rørende videoene jeg har sett. Så den for første gang på søndag og tårene rant i lang tid etterpå. "Minidokumentaren" handler om lille Ward som ble født tre og en halv måned for tidlig og i videoen får vi følge utviklingen hans gjennom sitt første år. Det er faktisk ganske sykt hvor emosjonell jeg blir av å se på slike videoer, men det er virkelig verdt å ta en titt! 

utveksling?

Dato:03.12.2013, Tidspunkt: 18:44 - Postet i kategorien: Hoderot & paraplyer

Ååh, en tanke som har surret rundt i hodet mitt en stund er tanken om et utvekslingsår neste år, altså 2014/2015. I det ene øyeblikket tenker jeg at jeg har sååå lyst, noe jeg virkeligvirkeligvirkelig har, mens i det andre øyeblikket lurer jeg på om jeg kommer til å takle det psykisk- uten vennene mine, familien min og alt her i Norge. Jeg vet at det finnes mange skrekkhistorier der ute om utveksling, men allikevel så vet jeg også at det finnes skrekkhistorier om det meste, og at veldig mange sitter igjen med såå mange fine minner og opplevelser fra et slikt år. Jeg har støtte fra familien min og jeg vet at mange av vennene mine synes at jeg bare burde gjøre det vil, så akkurat det er på en måte ikke noe problem. Jeg vet at jeg hadde vokst veldig mye av et slikt år, noe jeg virkelig trenger nå.

Trangen etter å oppleve noe nytt har aldri vært større enn akkurat nå og det å få oppleve et helt nytt land, en ny kultur og et nytt samfunn har jo alltid vært en drøm. Nå som jeg har en sjanse til å oppleve noe nytt og noe som alltid har vært en drøm så vet jeg at jeg burde ta den. Har hatt den samme tanken om utveksling i mange år, men ikke på samme måte som nå i og med at tida på en måte "renner ut" litt. Jeg har jo alltid tenkt at hvis jeg skal dra på utveksling har jeg vært fast bestemt på å velge Usa, men i det siste har jeg også fått øynene mer opp for Argentina eller Spania... Haha, før den tid må jeg i hvert fall skjerpe spansken min en del hakk... I tillegg er det jo nettopp dette med karakterer som må være i orden, så jeg må virkelig skjerpe meg generelt når det kommer til skole og skolearbeid. 

Jeg blir helt tullerusk av denne tenkingen. Man vet aldri hva jeg finner på, og plutselig er søknaden om utveksling sendt inn, med mindre jeg får helt sperre. Hjelp. Hvis noen har noen tips, erfaring eller råd til meg når det kommer til utveksling, så værsåsnill å spytt ut! Mailen min står i sidebaren!


 #utveksling PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits