produktanbefaling

Dato:25.02.2010, Tidspunkt: 21:30 - Postet i kategorien: Jeg/vi tester...

Nå som det er vinter og kaldt får jeg ofte tør hud, hendene mine er de verste. Om du også ofte får tør hud om vinteren anbefaler jeg deg og prøve A-derma krem, det er omega 6 og vitamin B3 i den noe som gjør at huden din bli myk og fin, og hendene mine er ikke tørre når jeg smører de med kremen. Lukten er ikke noe og skryte av men den trekker seg fort inn i huden. Den "gamle" nivea kremen min skal byttes ut med denne, definitivt!

Haha, jeg kjøpte en stor flaske fordi at den ikke skal bli tom med en gang.

Noen som har prøvd denne kremen? Du kan kjøpe den på apoteket.

malin og pernille tester Cafè au Chocolat

Dato:23.02.2010, Tidspunkt: 14:32 - Postet i kategorien: Jeg/vi tester...


Nå har Malin og jeg smakt på Cafè au Chocolat, og jeg ble overrasket over at den faktisk smake godt... MED masse krem i, jeg elsker krem. Den er kvalmende etter noen slurker, men de slurkene er gode, så det skulle egentlig bare mangle. Karakter: 5, for at den er utrolig god med masse krem i, men at den er kvalmendes etter litt.

Har du smakt Cafè au Chocolat?

Vi tester- Vippetang

Dato:02.01.2010, Tidspunkt: 20:28 - Postet i kategorien: Jeg/vi tester...


1. Vippetang fra H&M kr 29,50 ,- 2. Vippetang fra The Body Shop 49,-

Positive med nr 1: Den er billig. Den har innebygd sillikonkant. Enkel og bruke.
Negativ med nr 1: Den lugger ved bruk, og man må bruke den noen ganger for og få vippene noen lunde, den gir ikke perfekt resultat, man føler egt at vippene knekker, men helt grei når du ikke skal på fest eller noe viktig....Karakter: 2

Positiv med nr 2: Det følger med sillikonputer. Den er supergod og holde i, den lugger ikke i det hele tatt uansett hvor hardt du klemmer den på vippene! Man kjenner omtrent ikke at man har den på + at du får et supert resultat etter og ha brukt den bare en gang! We ♥ it!
Negative med nr 2: Kort sagt; det finnes ingen negative sider ved denne vippetangen! Karakter: 5+ Anbefalespå det sterkeste! Dere får ha deres egne meninger, men vi synes at Nr 2 er best!

Vi tester - falske øyevipper:

Dato:02.01.2010, Tidspunkt: 18:41 - Postet i kategorien: Jeg/vi tester...

Mailen og jeg har tester falske øyevipper fra H&M (39,50,-), dette synes vi om den:

Utseende ser fint og ekte ut, bortsett fra der hvor limen sitter, de ser man de små prikkene hvor øyevippene sitter.  Bra med øyevippene: De ser ekte ut, de sitter ganske godt når man endelig har fått de på. De er passe lange, og ser ikke for falske ut, men ikke bruk vippetang på dem! da kommer de til og knekke og falle av. De kan brukes om igjen, selv om det blir lag på lag med lim, og maskara for de som vil det. Negative med øyevippene: Vippene er vanskelig og påføre (vi brukte et kvarter på en vippe). Det er lite lim,og er ikke den beste limen. Og de sitter ikke så godt at de kan bruke vippetang på dem, noe som egentlig trengs. Her har dere resultatet, som er testet på Mailen:

Før:

Etter:Dere får ha deres egen mening om utseende selv... Karakter: 4. Etterpå skal vi teste vippetang


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits