Vinneren av konkurransen!

Dato:05.03.2010, Tidspunkt: 21:13 - Postet i kategorien: Konkurranse


Vinneren er altså: www.emmagullet.blogg.no :-) GRATULERER! Du må sende meg adressen din på min mail: pernille_brende@hotmail.com.

siste sjanse!!!!

Dato:05.03.2010, Tidspunkt: 15:31 - Postet i kategorien: Konkurranse

Ikveld trekker jeg vinneren av konkurransen! Du kan vinne to ansiktsmakser og en maskara. Om du ENDA ikke har meldt deg på, kan du gjøre det her: http://pernillehb.blogg.no/1267217518_konkurranse.html. Vinneren blir trukket på videoblogg.

Konkurranse

Dato:26.02.2010, Tidspunkt: 22:00 - Postet i kategorien: Konkurranse

Nå skal jeg ha en liten konkurranse, og det er den første på denne bloggen! Den siste jeg hadde var på en blogg som het iskremen.blogg.no før, og da hadde jeg en parfyme som premie, denne gangen kan du vinne: 2 stk ansiktsmasker fra Tokalon, 1 stk Maskara fra Mayebelline New York (Define-A-Lash)  og en bloggvurdering av din blogg. Denne konkurransen kommer til og bli avsluttet på neste Fredag. 

Det du trenger og gjøre er: Skriv en kommentar i kommentarfeltet om at du melder deg i konkurransen (haha), og om du f.eks skriver et innlegg (om hva som helst) så kan du skrive at du er med i denne konkurransen nederst. Jeg kommer til og sjekke hver blogg som melder seg på, og vinneren trekker jeg tilfeldig. Lykke til!

Var dette en grei konkurranse?PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits