januar 2010

ang. anbefalingen

Siden jeg fikk noen negative misforståelser på anbefalingen, sletta jeg den, så da slipper det blir flere misforståelser. Men iallefall; tinabk.blogg.no vant vs'en ;-)

outfit 310110


Genser/Topp fra H&M, Buksetights fra Bikbok og kjedet har jeg laget selv. Think? :-)

annelisebeck.blogg.no VS tinabk.blogg.no


annelisebeck.blogg.no VS tinabk.blogg.no .STEM I VEI TIL KL 20:00! Tinabk.blogg.no VANT :-)

anbefaling og vs

God Morgen! Iallefall for meg som sitter i senga med pc'en! Idag har jeg ingen planer bortsett fra og rydde på badet, wihu. Men skal iallefall bare slappe av idag.

Idag kommer det en anbefaling og en VS, og da skal jeg trekke ut 2 stykker som blir med i VS'en, om du vil være med, så skriv bloggen din i kommentarfeltet og jeg tar en titt. Men nå begynner jeg og bli sulten så jeg skal gå opp og spise litt mat så blogges vi senere idag (legg merke til at jeg ikke sa; så snakkes vi senere...).

+ et upassende bilde til :-)

støttekonseret pluss dagens innkjøp
Begge tingene fra H&M.. Hva synes du?
Nå er jeg hjemme fra støttekonserten, det var koselig, bortsett fra at lyden ikke hele tiden var så fin, he he. Inatt skal jeg sitte oppe og se på film (bra nok nå, malin? ha ha), er det noen som vil sitte på msn med meg i natt, så ta kontakt- neida, men skriv i kommentarfeltet om dere ikke har msn'en min fra før, og jeg vil ikke ha noen useriøse avtaler her altså, tulla. Men dere som har msn'en min, vil dere sitte på msn og snakke med meg i natt? Takk på forhånd! Snakkes.

nå skal jeg snart dra

Om litt skal jeg dra til Minnesund og kjøpe bunad, yey. Deretter skal jeg til Moelven med Åshild, på konsert- en innsamlingskonsert for Jan Fredrik som har kreft.

Nå har jeg fikset litt mer på designet, siden det andre ble litt rotete synes jeg, men det er jo nesten likt. Dette ble et kort innlegg fordi nå må jeg fikse meg og så skal vi dra. God Helg :-)

haha, Oskar sendte det til meg på MSN istad, synes det var så søtt, så det fortjener en plass på bloggen! Flere som skal på støttekonserten?

en spiselig hodeskalle


Hei alle sammen! Nå sitter jeg på rommet mitt og spiser godteri og øver på en sang jeg skal synge for dere, snart. Jeg kjeder meg helt sykt egentlig, så jeg tenkte at jeg skulle sjekke ut noen nye blogger- og kanskje få meg en ny favoritt!

Men da må jeg øve mer på sangen, så blogges vi sikkert en gang før jeg skal sove. Kanskje kommer det en videoblogg, vent og se :-)

hei og hopp

...siden jeg er så flink med overskrifter blir det bare noe sånn som hei, heisann, bø, mærn, halla, hei og hopp osv...

Jeg har tid til overs før jeg drar på skolen, første gangen i år, he he. Humoren min har svikta meg for fullt. Igår var jeg i bakken med Sigrid, Malin, Anniken og Sina, det var koselig, jeg fikk ødelagt for noen gutter i heisen også, fordi jeg datt av, også mente jeg at jeg kunne sitte på med de, og da datt de av også, sorry. Også; Fant jeg ut et nytt nyttårsforsett- at jeg skal klare og se på nesen min innen 2010 er over! Er ikke så godt igang her da, for her jeg ser faktisk på nesen min:

.. i mat og helsen igår hadde vi en slags "konkurranse" om hvem som klarte og se på nesen sin, og jeg kan vel si at jeg ikke kom så langt... Men nå stikker jeg på skolen, snakkes. Flere som får slike øyer som meg?

et desperat forsøk på og få benet bak hodet

Nå er jeg akkurat hjemme fra skolen, og skal snart begynne og forbrede meg til en ny sangvideo- tror jeg har funnet den rette sangen nå, så vent og se...

Jeg har sett på mange blogger at det er mange som får benet bak hodet, derfor prøvde jeg dette, og man kan vel si at det ikke gikk så bra, he he. Derfor skal jeg ha et nyttårsforsett om og få benet bak hodet innen 2010 er ferdig!

Her er vi igang, ser dere!

Også for og være litt emosjonelle (?) så legger jeg ut et bilde hvor jeg ligner på... ja, hva ligner jeg egt på? ehe.. snakkæs. Klarer dere og få benet bak hodet?

nå tar gamla kvelden

Synes den overskriften der passet meg ypperlig, for istad var jeg på fotballtrening, og nå ser det ut som om jeg bare mangler rullatoren. Skal ikke mobbe gamle folk, mer...

Imorgen kommer en ny sangvideo- men har ikke helt funnet den rette sangen jeg skal synge, så må nok lete litt mer! Nå skal jeg øve litt gloser og legge meg, unnskyld for lite blogging idag, mer imorgen :-) God Natt

søtinger. Kan dere vær så snill og gi meg en sang som er rolig, om dere vet om en?

outfit 270110


Genser fra Cubus Bukse(tights) fra Bikbok og Øredobber er fra Cubus. Hva synes du?
http://larosa.blogg.no/1264338882_blogg_vs_blogg.html#comment - stemme på meg i VS om du synes jeg fortjener det? ♥

puss, puss så får du en suss

Først vil jeg bare starte med og si TUSEN takk for alle kommentarene deres på Sangvideoen min under her, det kommer en ny om ikke så lenge, som er lengre. Men da får dere bestemme hvilken sang jeg skal synge, har du tips? Skriv sangen i kommentarfeltet.

Nå skal jeg snart ned, pusse tennene, og legge meg i senga mi og sove godt for en gangs skyld! Ihvertfall håper jeg på og sove godt, for imorgen er det samfunnsfagprøve så må jo øve til den først også. Blæh. Natti da, dere ♥Fine bilder, eller hva? Katta mi er søt da. Hvilken sang synes du jeg burde synge i neste sangvideo?

En kort sangvideo

video:en kort sangvideo
Siden Hanne ba meg legge ut filmen hvor jeg synger, så får jeg høre på henne! Den er utrolig kort, men jeg tør ikke legge ut en film som er lengre, hvis jeg skal lage flere sangvideoer, så får dere kommentere i kommentarfeltet! OG; ikke mobb fordi jeg ikke har pen stemme! Skal jeg lage en sangvideo som er lengre/hel?

jeg har dårlig humor

Hellu. Nå skal jeg snart begynne og fikse meg til jeg skal i bakken etterpå og stå slalom. Jeg har ikke stått slalom i 2010, ha ha, så det blir gøy,hvertfall da Sigrid skal være med, hun redder dagen! Skal få prøvd og få tatt litt bilder, med mobilen, gidder ikke dra med meg speilrefleksen i bakken, det håper jeg alle skjønner, kommet med kassen av et kamera på halsen.. ehe. Da snakkes vi da, siden jeg er så utrolig treig på og kle på meg...// We ♥ It.com , Flere som skal i bakken idag?

to faste lesere

Igår fikk jeg vite av søstra mi og broren min at DE leser bloggen min! Jaja, de kommer til og mobbe meg mer enn de pleier og gjøre, og det er litt ille. Så om dere leser dette så skal dere slutte og mobbe meg, for en dag tar jeg hevn!

Jeg er akkurat hjemme fra skolen, og idag hadde jeg gymmen for 7B, og vet dere hva? JEG kom over bukken! JEG altså, som pleier og bare ta sats og lande midt på bukken!

Men det kan godt bli sommer igjen nå altså, for jeg er lei norge! Jeg vil til syden, idag

Savner da jeg var i syden, og faktisk var litt brun, kan jo ikke si at jeg ikke var bleik!  Vil noen være med meg til syden?

Nytt design!

Nå har Malin dratt, og det var så koselig og se henne igjen! Hun tok blant annet headerbilde(r) til meg, og som dere ser så har jeg nytt design og header. Synes designet ble litt mørkt, hva synes du?

Nå skal jeg snart hoppe i senga mi, fordi jeg er trøtt! Ang. den videoen til spørsmålsrunden, så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, har spilt den inn, lagt den inn på youtube, også virker ikke lyden, har dere en anelse om hva jeg kan gjøre?

loveu ♥

Stem Stem

Jeg er med i Blogg VS Blogg hos Ronja , trykk her for og stemme på meg om du synes jeg fortjener stemmen! Ny header og design kommer snart, nå skal jeg og Malin ta headerbilde.

det funker ikke

Nå har jeg lastet opp videoen av svarene til spørsmålsrunden på youtube! Men lyden funker ikke, så vet ikke når den kommer. Dere får vente og se!

justin bieber in my heart!

Fytti, jeg har blitt helt forelska i Justin Bieber! Musikken hans er bra, og utseende er best!


Justin Bieber ft Flo Rida- Baby

One time

Favorite Girl

Love me

Svarene til spørsmålsrunden komme om litt. Hva synes du om Justin?

jeg er friiiisk, smilefjes

Nå er jeg tilbake, frisk som en...fisk? Dette blir nok det første og siste innlegget for idag, for jeg må øve til nat.fag prøven imorgen. Vi har hatt om planeter og stjerner, og det er et av de temaene jeg IKKE interesserer meg for! okei da, jeg interesserer meg ikke for noen andre fag heller, menne..

Ja, men over til noe annet. Istad var jeg på Gjøvik, og kjøpte meg en ny genser og litt småting jeg kan ha på rommet mitt, de småtingene har jeg ikke tatt bilde av, men genseren:

Striper og meg, merkelig det der.Fra cubus; 129,-.Jeg har hatt lyst på sånn lenge, men har aldri fått meg igang til og kjøpe det, så sånn egt så skulle jeg kjøpe den på Vero Moda, men der fant jeg den ikke. Og det som jeg synes er bra med denne genseren er at den har korte armer, og er ikke sånn som går i et med skuldrene nedover. Men nå må jeg øve til prøven. Snakkes. Hva er det faget du liker mest på skolen?

tommel ned!

Jeg blogger ikke idag, kommer kanskje tilbake imorgen.

Dere får nøye dere med søtingen Marlene så lenge

jeg er syyyyyk- og vil noen ha header?

Jeg hater og være syk og ha vondt i halsen! Imorgen blir det nok og være hjemme.. jeg må bli frisk til Onsdag! Den eneste som hjelper meg nå er kakao, og senga mi, ilu kakao og senga <3

Den videoen til spørsmålsrunden tror jeg vi venter med til jeg blir frisk, men den kommer nok denne uka engang, men om dere hadde hørt stemma mi nå så tror jeg dere hadde skjønt hvorfor jeg helst ikke vil lage og legge ut en video nå. Men tv'en venter. Er det noen som vil ha header, gratis? Slik at jeg har noe og drive med? Skriv i kommentarfeltet♥

Hjelp Unicef å hjelpe Haiti!

Som sikkert de fleste vet så har et jordskjelvet rammet Haiti på Tirsdag, og jeg ser på videoer fra vg, og blir så utrolig lei meg, og aner ikke hvordan jeg kan hjelpe dem, men da blogg.no hadde lagt ut en innlegg hvor vi kan donere penger til unicef, slik at de kan hjelpe barna i haiti,føler jeg at jeg kan gjøre noe, de trenger stor hjelp fra oss!Trykk på bildet over, for og komme til unicef's side hvor du kan skrive et beløp du vil gi, og donere! Ved og skrive et lignende innlegg på bloggen din, får mange andre også sjansen til og hjelpe...

Lag en bedre kakao!

Alle vet om de posene fra toro, som lages på 1-2-3. Den er selvfølgelig helt grei den, men jeg har gjort en vri på den og fått kakaoen litt fyldigere i smaken, og mye bedre, synes nå jeg... Dette trenger du:

Litt helmelk og litt mat fløte, en pose toro sjokoladedrikk, og oboy-pulver. Dette gjør du: Ha sjokoladedrikken i et krus, ta oppi ca 1 ts oboy pulver, deretter blander du matfløten og helmelken og tar det også opp i kruset, jo mer fløte og helmelk, jo mer fyldigere og usunt blir det.

Men jeg synes iallefall at kakaoen blir bedre om du blander toro-posen med litt mer!
Da blir den ikke så "kjedelig". Jeg har ikke lagd video til spørsmålsrunden enda, for nå er halsen min helt vrengt. Men nå skal jeg drikke opp kakaoen min, så kanskje halsen blir bedre...

Tusen takk for alle spørsmålene

hai, ang den spørsmålsrunden så skal jeg svare på de imorgen, fordi nå er jeg så sykt trøtt! Kort update, men tusen takk for alle spørsmålene! Trodde jeg bare skulle få en kommentar jeg, er kanskje lite for deg og få 8 kommentarer, men jeg er faktisk glad for og få 8! Tusen takk ♥

litt upassende bilde, men...

Spørsmålsrunde

Dere kan stille meg så mange spørsmål dere vil i kommentarfeltet til kl 23:00, så svarer jeg på videoblogg!
Update: Svarene kommer om litt

sjokolade VS sjokolade


Melkerull VS Melkedrøm VS Daim-melkesjokolade. Hvem liker du best?

Tenkte jeg skulle ha en vs, og da tok jeg en med godteri, jeg gleder meg til og spise alle sjokoladene ikveld! Treninga gikk bra, faktisk så var det ganske godt og begynne og trene igjen. Etterpå får vi besøk av mine søsken, sikkert koselig det, selv om jeg helst ville at Sigrid skulle sove hos meg... men nå får jeg kaste på meg litt mascara og pudder.

picasa 3 in my heart

God Morgen, jeg må snart begynne og fikse meg til treninga kl 11, synes det er litt teit at man har trening på en lørdag, menmen, jeg gleder meg til at fotballen begynner igjen! ♥

Har noen kjerringråd for sår hals? Det trenger jeg virkelig, jeg og halsen min krangler litt idag, og det ser ut til at halsen vinner, for den er så utrolig vond, jeg har prøvd curamed som på reklamen, men det smaker pyton! æsj...

Se, jeg våknet opp idag med langt hår! neida (jeg har så god humor atte..) takk for retusjering i picasa 3

Hadde jeg kledd langt hår? Nå er det badet neste, snakkes etterpå :)

Je suis fatigué de plongée

Heiaa, jeg er akkurat hjemme fra diskoen med de fra eina- og den kvelden kan jeg kalle minner, de folka er så utrolig herlige...

Overskriften btw er på fransk og betyr; Jeg er stupende trøtt, noe som faktisk er fakta! og takk for google! Jeg må legge meg litt tidlig idag, for imorgen er det fotballtrening- vi får nytt lag! nes/ringsaker, så det blir spennende... nå skal jeg fjerne sminken, snakkes imorgen, jeg skal nok få blogget litt før treningen kl 11:00...

egentlig skulle det være outfitbildet, men selvfølgelig så rakk jeg ikke og legge det til istad, så her er det. Hva har dere gjort idag? jeg må bli flinkere til og svare på kommentarene deres...

outfit 150110

Dette blir et kjapt innlegg fordi jeg skal dra på disko hos de fra leirskolen, det blir utrolig gøy og se de igjen! Men nå må jeg dra, skulle egt henta noen andre venninner for noen minutter siden... snakkes!

sunnhetsmannen
God morgen (morgen)fugler. Nå sitter jeg og spiser Fitness frokostblanding, ser helt æsj ut med det smaker sånn noenlunde, føler meg litt som sunnhetsmannen når jeg spiser det... også er det et lett måltid til frokosten!

Jeg må snart begynne og fikse meg til jeg skal på skolen om få strakser, og idag skal vi på "fest" til de fra leirskolen, har ikke sett de siden... oktober, tror jeg det var...men nå må jeg få i meg frokosten og gå. Liker du fitness?

hey, katta mi er trøtt


Som dere ser, ser katten min trøtt ut til tusen! Og det er jo helt rett... den er som meg, liker ikke kulde, og sover hele tiden, bortsett fra at hun kan sove hele tiden noe jeg ikke kan! Skulle ønske jeg var en katt! Hva synes du om bildene?
Nå skal jeg snart legge meg, fordi jeg er utslitt etter den .... lange joggeturen istad. Men aller først skal jeg spille litt sims 3, hvem liker vel ikke sims 3? JEG ♥

ettminuttognoensekunder

Jeg har ett minutt og noen sekunder og blogge på nå, fordi jeg skal se på hotel cæsar! Joggeturen var... frisk og god og kald! Nå ser jeg at den er akkurat halv, så her har dere noen bilder, jeg blogger mer etterpå:

redigert? neineinei, bare litt solbrent...

men nå er den 19:31 snakkeeees....

det enkle er ofte det beste!

Hellu. Nå sitter jeg i senga mi og skal snart få meg igang til og skifte til joggetur med Silje, det trenger jeg virkelig! Jeg er et matvrak så det holder, uff....

Jeg har fikset litt på designet nå, så nå er det ikke så mørkt, ganske enkelt design, det enkle er ofte det beste, eller hva? Men nå må jeg skifte til treningsbukse, og se litt sporty ut! Snakkes ikveld, og en ting; jeg skal bli flinkere til og blogge i hverdagen! Jeg må skjerpe meg...

Skal jeg ha det designet jeg har nå, eller det jeg hadde før? ♥

Dette er headeren jeg hadde før...

inspo-veggen min er endelig ferdig!
Endelig er den ferdig, brukte 5 timer på den til sammen, og den er 1 meter. 5 timer, med masse liming, og rive ut papir og klipping. En av timene ville jeg helst gi opp, men siden jeg først hadde startet, så kunne jeg liksågodt fortsette!
Hva synes du?

back in blog-time

Hei alle dere! Nå er jeg tilbake. Jeg skal bare få sagt at jeg kommer ikke til og blogge så mye i uken, fordi jeg må fokusere mer på skole, alt er ikke bare data, noe jeg trodde for en stund siden...

Jeg driver og lager meg et "ekstrarom" nede i kjelleren, som er ganske stort. Og når jeg sier kjeller, så mener jeg ikke de kjellerene som det ikke er strøm i, og som jeg nesten ikke tør og gå ned i. Jeg har rommet mitt i kjelleren, og siden søstra mi akkurat har flyttet ut har det blitt et ledig rom, som jeg kan bruke til hva jeg vil! Men jeg aner ikke hva, har dere noen tips? Og nå mekker jeg på en inspo-vegg jeg skal ha på rommet, det får tiden til og gå.
foto: meg

Tips- få myke lepper på 5 min!


Slik gikk det, det eneste du trenger er og blande sukker og olivenolje i en bolle, la det virke i 2-3 minutter, og skyll det av. Deretter tar du på Lip Balm, så de føles enda mykere. Hvorfor bruke penger på noe du kan lage enkelt og greit selv? For flere tips; Trykk HER

Videoblogg- sminkevideo

Første videobloggen min, og den er bad; dårlig kamera, og lys + at jeg har redigert den fortere, slik at dere slipper og se på i mange minutter. Men dere ser da meg og sminken min, hoho. Og en ting; det med innlegget under her, husk at det som står der anbefales av OSS, det er er vår mening, men det er fullt lov at dere kan ha deres meninger også, bare sånn at det er sagt...


Skal jeg fortsette med videoblogg?

Vi tester- Vippetang


1. Vippetang fra H&M kr 29,50 ,- 2. Vippetang fra The Body Shop 49,-

Positive med nr 1: Den er billig. Den har innebygd sillikonkant. Enkel og bruke.
Negativ med nr 1: Den lugger ved bruk, og man må bruke den noen ganger for og få vippene noen lunde, den gir ikke perfekt resultat, man føler egt at vippene knekker, men helt grei når du ikke skal på fest eller noe viktig....Karakter: 2

Positiv med nr 2: Det følger med sillikonputer. Den er supergod og holde i, den lugger ikke i det hele tatt uansett hvor hardt du klemmer den på vippene! Man kjenner omtrent ikke at man har den på + at du får et supert resultat etter og ha brukt den bare en gang! We ♥ it!
Negative med nr 2: Kort sagt; det finnes ingen negative sider ved denne vippetangen! Karakter: 5+ Anbefalespå det sterkeste! Dere får ha deres egne meninger, men vi synes at Nr 2 er best!

Vi tester - falske øyevipper:

Mailen og jeg har tester falske øyevipper fra H&M (39,50,-), dette synes vi om den:

Utseende ser fint og ekte ut, bortsett fra der hvor limen sitter, de ser man de små prikkene hvor øyevippene sitter.  Bra med øyevippene: De ser ekte ut, de sitter ganske godt når man endelig har fått de på. De er passe lange, og ser ikke for falske ut, men ikke bruk vippetang på dem! da kommer de til og knekke og falle av. De kan brukes om igjen, selv om det blir lag på lag med lim, og maskara for de som vil det. Negative med øyevippene: Vippene er vanskelig og påføre (vi brukte et kvarter på en vippe). Det er lite lim,og er ikke den beste limen. Og de sitter ikke så godt at de kan bruke vippetang på dem, noe som egentlig trengs. Her har dere resultatet, som er testet på Mailen:

Før:

Etter:Dere får ha deres egen mening om utseende selv... Karakter: 4. Etterpå skal vi teste vippetang

blunk blunk
Heeeei bloggeeeen ♥ Nå sitter jeg og Mailen og nerder nettby og blogg.no! Dette er litt pinlig, men vi har aldri møttes, bare "hørt" og snakket litt med/om hverandre, så vi bare sitter her, ho ho. Men dette er sikkert bare en "før-sjenert", vi kommer sikkert til og prate og bli mye mer hypre etterhvert.. håper jeg...

Vi måtte kjøre til Lillehammer idag da, for Mailen fikk ikke åpnet døra på toget, på riktig sted, men hva gjør det? JEG vil jo treffe søskebarnet mitt, her har dere en outfit for idag:

Hettejakke fra Carlings og alt det andre fra bikbok. bra outift det, pernille

Bilder del 3- Fyrverkeri
Fotograf: Meg Kamera: Nikon D40  SIGMA DG MACRO 70-33 mm.

Hva synes dere om bildene? Jeg er ikke en proff fotograf, men. Etterpå kommer søskenbarnet mitt og skal være her i helga, jeg gleder meg!  Nå skal jeg spille Sims 3, jeg har fått helt dilla, siden jeg fant igjen spillet jeg har lett etter i måneder, i går ♥
hits