januar 2011

min nye "fotoblogg"

http://pernillehb.tumblr.com/, der kommer jeg til å oppdatere hver dag fra nå av.


Vil du ha gratis sms?

Har du tomt på kortet, og må svare på en melding, eller bare sende en? For å få gratis sms på nett, trykk HER. Du trenger ikke betale noen ting, så 100% gratis.pause

Siden jeg har litt mye å drive med og fikse opp i om dagen, så tar jeg meg en bloggpause. Vet ikke hvor lenge den blir, kanskje noen dager, kanskje noen måneder. Hvem vet. Men siden jeg ikke kommer til å slutte med å ta bilder, så har jeg tumblr. Trykk HER for å komme til den.

Vi snakkes vel om ikke veldig lenge, da skrivesperren er over og blogghumøret mitt har kommer tilbake ;-) Håper jeg får tilbake leserne mine etterhvert som jeg begynner med bloggingen igjen!

godterislask

Dagen startet med at Marius ringte meg imens jeg sto å sminket meg. Kanskje ikke verdens beste tid å ringe på, men han fikk mer liv i meg, siden jeg var for trøtt. Merkelig at han alltid er så pratsom og kan ringe meg 100 ganger om dagen kun for å fortelle hva han spiste til middag. Han burde virkelig laget seg en blogg, hvor han kunne ha videoblogget 6 ganger om dagen, passer utmerket til han. 

Ellers er jeg så syyyykt keen på is og sjokolade! Det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra skolen var å finne frem isen, og sluke den. Heldigvis skal jeg på trening om ca 2 timer, så jeg får trent bort litt av isfettet!


Som dere ser, så kjedet jeg meg veeeldig igår.


PhotoScaperedigering er kuult.

what to do

Til dere som ringte meg ved 5-tiden idag tiiiiidlig: FUCK YOU!

Iløpet av dagen har jeg allerede gjort ferdig matteleksene og sett ferdig 2 episoder på One Tree Hill. Nå venter jeg bare på at en annen episode skal bli ferdig lastet ned, så jeg får sett den også. Ellers skal jeg bare slappe som vanlig på en "slappe-av-søndag". Den helga her har gått for fort! På fredag hadde jeg en timevis lang videosamtale med Marius, noe som gjorde at fredagen gikk fort. Lørdag var jeg på jentekveld i flere timer som gikk kjempefort. Forhåpentligvis går denne dagen også ganske fort.

Nå er det mer one tree hill som står på skjemaet!


i hope you still love me like you say you do

 

"I like the way you wanted me
Every night for so long baby
I like the way you needed me
Every time things got rocky

I was believing in you
Was I mistaken do you mean
Do you mean what you say
When you say our love could last forever"

...

 

mine herlige jenter

Ikveld har jeg vært hos Amalie på jentekveld! Har kost meg så utrolig mye. Så mye latter har jeg ikke opplevd på veldig lenge. De jentene er så sjukt best! Først dro vi på "la dolce vita" å spiste pizza. Er visse som er veldig glad i kameraet mitt og tar bilder av alt og ingenting, så vi fikk beskjed om å roe oss ned litt. Deretter kjøpte vi godis og brus og gikk til Amalie hvor alle nesten fryste ihjel og vekte alle moelv's innbyggere. 

Her er iallefall fra hele kvelden:


Haha, stakkars Amalie måtte spise pommes frites, siden hun hadde strammet reguleringa...

P R O


Også fant vi ut at Amalie hadde ganske mange "kostymer", så vi hadde utkledningsparty:

hahah penajeg er hulk.................


Sånn! Ble en del bilder da... 
Er du ofte på jentekvelder?

flashback is what i live for:-(((

take a bow_meg, nikond D40

Synes?

videoblogg fra skolen

Nå er jeg hjemme alene, noe jeg er i hele kveld. Egentlig ganske kos. På skolen idag har jeg lært meg forskjellige danser og ellers har det bare vært en ganske rolig dag, hvor vi ikke har gjort stort annet enn å gjøre som vi vil.

I Norsktimen hadde vi quiz, og med på laget hadde jeg Audun og Sigrid. Stakkars Sigrid som var den eneste som jobbet av oss 3. Tilgi meg, Sigrid - haha. Her er en video av Audun i timen idag som søker kjæreste:Kontakt Audun på 485929939856625. Takk på forhånd.

sykt hvor mye ting kan forandre seg på 1 år

Nå sitter jeg her, med skrivesperre til 1000. Allikevel føler jeg det er noe jeg må få ut! Jeg kan ikke helt sette ord på hva det er. Så derfor lar jeg bare sannheten i hendene komme over på tastaturet:

For omtrent 1 år siden, gikk jeg på en skole veldig nær her jeg bor, jeg kjente omtrent bare de i klassen min, røyking, alkohol o.l hadde jeg såvidt bare hørt om (selv om det selvfølgelig var noen som hadde begynt i tidlig alder),  jeg hadde 2 bestevenner jeg følte jeg kunne stole på 100%: Oskar og Sigrid. Det var i slutten av 6.klasse det hadde vært så mye tull med oss jentene i "gjengen" som jeg ville holde litt på avstand. Jeg hadde mange venner på andre skoler, men de fikk jeg omtrent aldri møtt: jeg hadde planer på feil dager og omvendt.

Det vi jentene gjorde på vinteren, var å sitte i fotballskuret og snakke om hvor herlig det skulle bli med sommer og det å komme seg vekk fra denne "drittskolen" samtidig som vi i frykt tenkte på om hvordan alt ville bli på ungdomskolen, om vi fikk dårlige karakterer, om vi i det hele tatt ble kjent med andre, om vi ble mislikt osv. Vi dannet oss en gjeng i 5-6 klasse, som forble til vi sluttet på barneskolen. Jeg husker så godt i matpausen, hvor vi satt rundt et stort bord, guttene som satt og spilte gangstermusikk, vi som skrudde på "party in the USA" hvor de fleste begynte å danse, synge og bare følte seg som... hjemme?Jeg savner Oskar, som alltid hang med oss, som støttet oss, ikke nødvendigvis med kloke ord, men med humoren sin. Den sære og spesielle humoren. Jeg savner Kristiane, som Åshild og jeg lagde sang med, som vi sto å sang i friminuttet. Alle ble veldig lei oss til slutt. Vi derimot lo så utrolig mye. Jeg savner Marlene, som jeg diskuterte mye med, som jeg ble skuffet over veldig ofte, men som jeg allikevel var veldig glad i.

De fleste brydde seg ikke mye om hvordan man så ut. Jeg ville være pen jeg også selvfølgelig, men jeg hadde så utrolig dårlig selvtillit så det eneste jeg så i speilet var ...stygghet som jeg følte jeg ikke kunne gjøre noe med. Som jeg bare måtte leve med. Det viktigste var det å bli godtatt i gjengen.

Det var kanskje vanskelig å komme i nærheten av gjengen vår, da vi kunne bli fremstått som litt...overlegne? Sannheten var bare det at vi var oss, vi var ikke kule, mer barnslige om jeg heller kan si det sånn. Da våren/sommeren kom, snøen gikk vekk, fotballbana kunne brukes igjen, guttene trodde de var best i alt, vi begynte å bry oss litt mer om sminke og hår osv. Noen av oss jentene spilte fotball fra før, så vi pleide å være med veldig ofte å spille med guttene.

Etterhvert som sommeren kom, 7.klasse avslutningen nærmet seg, kom vi nesten bare nærmere hverandre noe som gjorde at da dagen hvor vi skulle skilles ble veldig vondt. Tårene rant og rant hos omtrent alle. Dette må være noe av det verste jeg har vært med på. Takker og taler skulle gjennomføres. Flere tårer kom.

Sommerferien kom, ting begynte å forandre seg sakte. Sommeren var så utrolig herlig. Klassen ble skilt og vi drev ikke så mye sammen lenger. Vi som skulle begynne på samme skole til høsten, holdt enda sammen. Vi dro for det meste på stranda, til moelven, båthavna, narvesen, alle de sene kveldene med herlige mennesker. Ja, alt. Alt kommer sent til å glemmes. Synd at sommerferien sluttet like fort som den kom.Tiden for ny skole, nye muligheter, sjanser og nye venner var her. Jeg fikk en veldigveldig bra klasse. Jeg ble kjent med mange nye mennesker. Og alt ble på en måte snudd på hodet fra slik det var. Utrolig mange nye venner, røyking og alkohol kom mer frem, selvtillit kom sakte men sikkert litt frem og alt ble... nytt.

Nå sitter jeg her da, jeg har funnet en bit av hvem jeg er, har fått bedre selvtillit, vet hvem mine ekte venner er (som er en stor del av meg), har en utrolig bra og herlig kjæreste. Alt er så bra akkurat nå.  Håper det kan forbli sånn lenge. Men hvem vet? Det kan forandre seg. 7.klasse kommer jeg ikke til å glemme med det første! Tvert imot. 

Creds til deg som orker å lese alt. Tankene i hodet mitt tok litt overhånd.

en bra slutt på en kjedelig uke

Denne uka her har egentlig har egentlig gått kjempefort, men samtidig har den vært utrolig kjedelig. Heldigvis er det fredag imorgen hvor jeg skal til Johanne med klassen. Lørdag er det jentekveld med jentene og søndag blir det bare å slappe av hjemme. Ser veldig frem til denne helga som forhåpentligvis blir bra!

Om under en halvtime skal jeg på trening, så jeg burde begynne å fikse meg litt og dra. Blogges sikkert ikveld, hvis jeg ikke har sovna etter treninga. Hva skal du idag?


tvillinger da, he he.

hello

Nå er jeg omtrent akkurat hjemme fra Moelven, Camilla og revyen til 10. Sovna litt på sofaen til Camilla etter skolen, imens hun lagde en utrolig flott video av stemmen sin. Trenger ikke gå inn på hva mer som skjedde egentlig, bortsett fra at nå er jeg utrolig sliten, trøtt (går vel egentlig for det samme) og kald! Så snart skal jeg sove!

natta!

Atm, peace out! Uten sminke og greier, huff

vinterbilde


_Nikon D40. Nikkor 50mm f/1.8.

Nå har jeg fikset en del på designet. Er ikke 100% ferdig enda, men så langt er jeg passe fornøyd. Hva synes dere om det?

Från Hjärtat

Idag har jeg bodd i pysjen og foran pc-skjermen hvor jeg har sett på One Tree Hill. Herlig å kunne laste ned sesong 7 og se episodene når man vil, haha. Har også fått gjort litt mattelekser og diverse, men mer orker ikke. Er veldig slapp, varm og kald samtidig, svimmel osv. Men imorgen skal jeg på skolen, uansett hvor sliten jeg er. Skal også til tannlegen og etter skolen skal jeg til Camilla, for så på revy på kvelden med henne. Bortsett fra det å være syk, så kommer morgendagen til å bli herlig. Nå skal jeg se mer One Tree Hill!

Flere som er syke idag?

Elsker denne sangen! HighWon - Från Hjärtat

sminke i posten
Fra Coverbrands.

Gleder meg til å prøve ut sminken min som kom i posten idag! Har hørt veldig mye bra om shady lady paletten, så håper den holder det den lover. Solpudderet fra Everyday minerals vet jeg ikke helt hvordan funker, men kan sikkert ha en vurdering av det senere, hvis noen vil.

Noen som har erfaring med disse produktene?

it's all about love


_meg.

Synes?

dritt

Er så utrolig svimmel, vondt i hodet, kvalm osv. Så orker omtrent ikke stå oppreist. Så til dere som vil sende meg en melding eller 2: setter stor pris på det ♥ natta!


Savner kjæresten min gjør jeg også :-((( fml. Bildet er tatt av Silje Moen.

stay close to me...foreverfor hvert sekund som går, så er du i mine tanker og i hodet mitt. uansett

fotballsavn

Nå sitter jeg å ser på noe så sært som...america's funniest home videos. Mari: hvis det hadde vært norway's funniest home videos, så hadde jeg garantert sendt inn en video av deg når du spiller fotball.................. norges største tard da iallefall, HEHE TULLA ♥ Merker jo godt at Mari er glad i meg. Idag er jeg som Mari fikk sagt: syk.

Skulle egentlig vært på fotballtrening om 1 kvarter, men siden jeg både er syk og treningen ble avlyst så kommer jeg bare til å chille i senga til ikveld... igrunn litt kjedelig. Om du spiller fotball: hvilket lag spiller du på? Kreativ med spørsmål idag ja.


Creds til Sigrid som er så flink til å ta bilder når jeg spilte fotballkamp i høst, haha. Utrolig fin bandasje rundt kneet også. Knebetennelse er ikke godt... Ser jo forsåvidt ut som jeg er en overvektig kylling på det bildet der da.

yo, bitch don't ditch

HEY!  nå skal jeg blogge for Pernille, mohaha. Igår var jeg på trening med pørni og gjett hva hu sug i fotball.

Idag skal jeg i øvern med kule folk ender opp med bitching sikkert men -.- i det. hehe, nejda (joda).

Da skal jeg fortelle dere litt om meg: Jeg går på nes u-skole og ikke "kule" moelven, eneste dumme med det er at jeg ikke får se sigrid og pernille.. hardt.. Jeg er den eneste kule på skolen, alle elsker meg det er ingen som snøbaser meg , fyller votten og lua mi med snø ellerno sånt. alle er så snille ♥

jeg har masse herlige venner og noen bitcher, men man kan ikke leve uten dem. Pernille og Sigrid er nok de eneste jeg ikke har kranglet med, utrolig nok!

jeg er som sagt og kul og skolen er bare så digg iallefall fransk, ehe...

jeg klarer ikke å holde meg seriøs så jeg runder av her


babefaktor, sa du?til dere bitches der ute!!!

( bildene er gamle , derfor xmas tre )

men, jo pernille er syk ( buhu til deg) så jeg synes alle burde feire litt idag ♥

neida, dumt er det..

- mari


NB! DU FINNER IKKE IRONI I DET INNLEGGET HER!

sprek? nei

Nå skal jeg på trening! Bloggeeeeees!

noen bra filmer?

For ikke lenge siden dro Camilla siden hun var så syk. Så nå driver jeg å laster ned diverse filmer som jeg kan se på ikveld. Så, har dere noen filmtips dere kan gi til meg?

Idag skal jeg på fotballtrening i hallen, noe jeg ser frem til. Så ikke forvent så mye blogging av meg på mandager og torsdager fremover... ikke at jeg blogger så mye nå heller da. Ja, men dette innlegget skulle egentlig gå mest til filmtips, så: blogges!

ja...

Videoblogg - Mongo_97Hva synes dere om våre mongoliteter? Nå skal jeg opp å hente vann og litt annet snacks til Camilla som er syk. Har hentet et håndkle med kaldt vann som hun kan ha i panna, så nå ligger hun trygt og godt i senga mi og slapper av/sover. Føler meg litt som en pleiende doktor.

fotoshoot
_Camilla Grimerud.

Ja, jeg vet jeg ikke kler rød leppestift...men, hva synes dere?

minusgrader, #()/()&&#/%#&"€#%#€%"€%#

Idag hadde vi utegym i siste time, og gjett hvem som nesten frøs ihjel? Joda, jeg. Ble ikke akkurat noe bedre av at Audun og Jesper går på meg, kaster meg ned i bakken og klikker helt. Så der lå jeg i snøen da, uskyldig og nesten dø. Nei, overdriver ikke. Ellers har skoledagen vært...kald, kald og atter kald.

Om ikke lenge skal jeg på klubben med Sigrid, Alex og mange andre (kule) folk. Så nå skal jeg begynne å fikse meg! Blogger kanskje når jeg kommer hjem fra klubben._Johanne Sørheim. Syver og Arnfinn er kuuulee.

Hva skal du ikveld?

mulberry love


_weheartit.

random: jeg er så

Jeg er så lei av skolen. Jeg er så lei av stress og mas med lekser. Jeg er så lei av folk som ikke kan være seg selv og forandrer seg på 2 sekunder. Jeg er så lei av personer som tror de er noe og eier alt og alle. Jeg er så DRITTLEI av folk som ikke kan nyte at andre er lykkelige, for ikke å glemme de som kun tenker på seg selv.

Men, jeg er så glad for at jeg har verdens beste venn. Jeg er så glad jeg har verdens beste kjæreste. Jeg er så glad jeg har så gode guttevenner som jeg har, de er så gode å ha. Jeg er så glad jeg har funnet ut hvem som er mine ekte venner (og selvfølgelig de falske). Jeg er så glad jeg har blitt flinkere til å tenke på lekser,prøver osv. Jeg er så glad jeg endelig har fått en nesten perfekt liv.  For ikke å glemme: Jeg er så glad jeg har så herlige fotballjenter. Håper så utrolig mye at det blir det samme, gode laget som i fjor.

NATTA

Hysj på dere som vil ødelegge for alt og alle.

kjedelig lillelørdag

Dere husker kanskje det spanskframlegget jeg skulle gjøre? Ehe, det ble glemt. Så idag må jeg bruke litt (les: BITTElitt) tid på det. Kommer ikke til å få en bra karakter uansett. Vil bort, eller i det hele tatt finne på noe. Men vet ikke helt hva. Er så lei av at dagene kun går til skole, lekser og pc. Må få en litt mer innholdsrik hverdag føler jeg.

Men det positive da, er at ikveld skal jeg bestille masse ny sminke. Wihu.


Flere som kjeder seg mye om dagen?

kreativiteten tar virkelig overhånd

HAHAHAHA, jeg skulle prøve ut kreativiteten min og lage en "soveshorts" (som jeg kaller det) av en baggy, UCLA joggebukse. Dette ble det stygge resultatet:
Ser mer ut som en baggy tanga eller lignende Dette er nok det beste dere kommer til å se fra min kreativite side noensinne... ironi. Jaja, den kan jo være god å sove i?

Hva synes dere om den veldig vakre soveshortsen? (Nå skal vi shake ass nå, Camilla)

dagen idag

Sorry for dårlig oppdatering idag, men har vært litt opptatt! Idag-tidlig dro jeg til Camilla, så gikk vi til skolen sammen og sang litt (for) høyt. Det er vel standar oss. Dette har vært en utroooolig slitsom skoledag, jeg satt å så på klokka hele tiden samtidig som jeg sendte meldinger. For ikke å glemme at jeg er lei av snø nå!!!!!!!!!

Her er noen bilder fra skolen:

Dette er altså Camilla og hennes...troll.
Og siden alle kaller meg mongo for tiden, takk:

min bestevenn

Selv om du kanskje ikke er min bedre halvdel (tror kanskje du og de fleste forstår), og jeg er sikkert ikke din bedre heller, uansett -så er du min halvdel! Du er der for meg hele tiden, du støtter meg og du er min beste. Jeg kan snakke med deg om alt, selv ting jeg helst vil at ingen skal vite, så vet jeg at de er og forblir hos deg, ihvertfall de fleste. Kan gråte hos og til deg uansett, og du forstår! Det er jeg så glad for, at du er der.

Selv om mange vil at vi skal gå hver vår vei, så går det ikke. Vi holder sammen ♥ 


nail polish


_nikon D40, Nikkor 50mm f/1.8.

Hva synes dere?

Natta!

Til opplysning så skal ikke designet være sånn. Men er noe tull med lagringsgreia, så jeg får ikke lagret noe nytt i malen. Så jeg fikser resten imorgen.

Imorgen skal jeg jobbe med spanskframlegget jeg skal ha på tirsdag, så det blir ikke så veldig mye blogging. Forresten så må jeg begynne å spare til macbook pro. Jeg er så lei av den pcen jeg har nå som skrur seg av hvert andre sekund. Klikker. Da blogges vi imorgen. Good night.Forresten: Henrik er best, hihahahehahahehi ♥

babes

YO SIGRID ♥ I LOVE YOU

spilleliste:

Her er 10 av sangene jeg hører på om dagen. Enjoy:

1. DJ Earworm - United State of Pop 2010

2.The White Panda -Throw Some Tik on that Tok

3. Kottonmouth Kings - At it again.

4.Rihanna - Cheers (Drink To That)

5. Rihanna ft. Eminem- Love The Way You Lie (Part 2)

6. Justin Bieber - Pray.

7. Sara Bareilles- Love song

8. Katy Perry-Firework.

9. Kelly Clarkson - Breakaway.

10. DJ Gollum - Narcotic.

god "morgen"

Nå sitter Sigrid og jeg i senga og gamer - Sigrid gamer på agame (tard sa du) og jeg gamer icy tower ♥ Igår satt vi på videosamtale med Alexander og Syver. Syver sovna fra meg da, noe som er veldig koselig. Idag skal jeg ingenting, bortsett fra å rydde rommet (som ikke ser ut) og bare slappe av. Innholdsrik søndag med andre ord.

Nå skal vi gå opp å spise frokost, haha.

Hva skal dere idag?

bilder fra idag:

Hei! Nå er Sigrid hos meg, hun har vært her siden rundt 6. Først skulle vi egentlig lage en videoblogg til dere, siden det har blitt så mye skrift i det siste. Men det funket ikke. Så da fikset jeg Sigrid og vi hadde en liten "fotoshoot". Sigrid sine ble skikkelig vellykket! Hun er så peeen! Mine derimot, ble ikke så vellykket, haha:
Pena!

Mine stygge:


Styggeste.

Synes?.

Svar på Spørsmålsrunden #4

Martine C:
Sparer du til langt hår? Japp. Har du noe ny sminke etter den siste sminkevideoen? Foundation er det jeg kommer på nå. Jeg skifter sminke veldig ofte da. Betyr jeg noe for deg?Jepp. msn/facebook? Facebook. hva vil du bli når du blir stor? Lege. 3 positive og 3 negative ting med deg selv? Positive: Snill, omsorgsfull og positiv?, negative: at jeg kan være frekk (på mine dårlige dager, eller mot de som er frekke mot meg), er stygg og er veldig glemsk. Hva er gøy med å blogge? Tilbakemeldingene! Beste film? Svart. Beste tv-program? Oth. Liker du å pynte deg? Ja. Beste gutte/jente-venn? Jente: Sigrid, Gutt: Marius. Har du oppnådd noe ved bloggingen? Bortsett fra alle koselige tilbakemeldinger osv, så nei. 5 faste blogger du leser? Annais, Carolinemaria, Julianyl, Ingrrrid og Idafiskaa. Beste fag? Norsk. Verste fag? Matte.


(Sigrid og jeg er veldig flinke på skolen)

Martine:
hva er ditt høyeste ønske? Å flytte til new york. har du en liste over ting du vil oppleve før du dør, i såfall hva er disse tingene? Hoppe i strikk, dra til new york, shoppe alle tingene jeg helst vil ha, ha en ferie med alle mine venner, osv. Er så mange. hva er favoritt klesbutikken din? Gina tricot. når du er ute på shopping, hva er det første du ser etter, eller det du som oftest sitter igjen med etter hver gang? Jeg kjøper omtrent alltid en eller annen form for topp/genser/t-skjorte når jeg shopper. Har veeldig mange. har du likt henrik lenge før dere ble sammen? Så på han veldig lenge før vi begynte å snakke. hva legger du først merke til ved en gutt? Håret og hvordan han oppfører seg, haha. ditt beste og verste minne i 2010? beste: alle tingene jeg gjorde i sommer, verste vet jeg ikke helt. hva slags yrke er drømmeyrke? barnelege hvor jeg får hjelpe mange barn som har det vondt. favoritt klesplagg? joggebukse. trener du ofte, hva og hvor mye? (i uken) har blitt veldig lite med det i det siste, men når fotballen begynner igjen så blir det vel ca 4-5 ganger i uka. velg ut en gutt og ei jente fra hvert trinn på skolen, og plasser de i ulike kategorier innen "årets...." som du velger selv. Kan sikkert lage et innlegg om det når ballet nærmer seg, så dette innlegget ikke blir så langt

Lise:
Favoritt antrekk? Jeg elsker å kle meg i kjoler og høye sko. Favorittklær? Joggebukse på slaskedager, kjole når jeg skal pynte meg, men ellers går det i bukse og en eller annen topp/genser + smykker som ordner hele antrekket. Bilder? Kan lage et innlegg om det senere.

Sigrid:
hvis du hadde ligget inne i huset og vært sjuk i 5 måneder og ikke hadde sett noen bortsett fra de som bor hos deg, hvem var den første du hadde klemt når du kom tilbake på skolen? Det må bli den første vennen som evt hadde kommet å møtt meg. føler du deg lykkelig eller ulykkelig akkurat nå? Lykkelig. hvis jeg sier ordet -sommer. hva og hvem er det\de første du tenker på? Stranda med deg i sommer, da jeg sang for deg imens vi lå å solte oss og du leste i et blad. skal du fortsette på nes (fotballag) eller skal du gå over til et anna et? Jeg har utrolig lyst til å fortsette på nes, med samme jentene, men jeg aner ikke hva som kommer til å skje videre. hvem er din beste guttevenn? (ikke henrik) Marius. hva er favorittbloggen din? Annais. hva tror du kommer til å skje med deg i 2011? Forhåpentligvis myyye bra. Og selvfølgelig: mange bra minner med deg.Marton:
Åssen kan du være så glad hele tida? :D Det vet jeg ikke, har jo selvfølgelig mine dager jeg også. Men jeg prøver å være så positiv som mulig? Også har jeg jo herlige venner som gjør meg glad! B.l.a deg!


Marlene:
savn på gamle klassa og alle minnene? åh, jaa! sykt helt ærlig, savner du å være med meg? jeg savner deg, og alle minnene. Men det var vel etter alt som har skjedd at det har blitt som det har blitt, men ja: jeg savner tidene med deg. savner du oskar røhnebæk? hahaha, jaaa! han var den lille oppmuntrende gutten før.

Sånn: Da er alle spørsmålene svart på!

Svar på Spørsmålsrunden #3

Johanne:
Er du glad i meg? Ja! Hvorfor er du så sykt pen? Hvorfor er du blind? haha.

Ane:
Kort/langt hår? Skjønte ikke helt det spørsmålet? Men hvis du mente hva jeg synes er finest, så spørs det litt på hvem det er. Jeg derimot, kler ikke kort hår. Stramme/store bukser? Stramme, må det nok bli. Slalom/langrenn? Slalom. Venner/fotball? Venner! Brus/vann? Brus når jeg er slask, vann når jeg er skikkelig tørst, vil være litt sunnere eller når jeg trener. Taco/pizza? Taco.


(helg og pizza er også i hjertet mitt, haha)

Mari:
Girlsnight soon? JA! favorittbutikk? Liker mango sine klær, men er jo ikke det her i nærheten, så må nok velge gina tricot. yndlingsserie? OTH eller Sex and the city. er jeg kul? Ohyeah.

Mina:
hva fikk du i snitt til jul? Tror det var rundt 4.6. hvilken karakter har du i ditt beste fag? på kar.kortet 5. hvorfor er du så peeeen!? Er ikke det :-(

Malin:
hvordan pleier du fikse håret ditt? lage et innlegg om det? Det kan jeg sikkert en gang. favoritt fag? norsk. verste fag? matte. minste karakter? 2.
.

Del 4 ikveld en gang.

Svar på Spørsmålsrunden #2

Mailin: 
Les/skriv opp hvem og hva som står på den siste meldingen på telefonen din? Nei. Er du jomfru? Nei, tyren. HEHE Hvem/når var ditt første og siste kyss? Første var vel i 1.klasse, men med hvem trenger jeg ikke nevne her, siste var med Henrik, igår. Favoritt sangen din? (som har best melodi + lyrics + musikkvideo) Vanskelig å velge... Liker du fisk? Spørs hvordan fisk det er, er ikke så glad i det.

Sigrid Houmb:
nevn dine tre beste minner (med bilder hvis du har det til) Leirskolen, sommerpartyet hos deg(haha) og alle strandturene i sommer og brygga med folk i darn. Har maaange minner da. nevn dine tre verste minner. ÅÅH, hater sånne spørsmål. hva synes du om deg selv? Jeg synes at jeg kan være snill, og at jeg bryr meg om folk. Men jeg kan også være veldig bitchy. hvem er dine 7 viktigste personer (i random rekkefølge om du vil) Deg, Åshild, Henrik, Silje M, Marius, Camilla og HenrikL. hvem er forbilde ditt? Vennene mine. hva ser du mest fram til akkurat nå? Sommeren og ikke minst varme. hvem er den nyeste personen som ble en stor del av livet ditt? Tror det er Henrik? Ja. favorittfag? Norsk tror jeg. favorittmat? Taco og pizza (vet hva du tenker nå, Sigrid) favorittfilm? Svart på. favorittplaagg? Joggebukse og hettegenser, heh. favorittbok? Eeh, "jenta som lekte med ilden" eller "en shopholikers bekjennelser"


(Leirskolen)

Emma:
Hva gjør du på fritiden din? Er med venner, shopper mye, skole og fotball. haha. Mye annet også da selvfølgelig. hvem er din bestevenn? Sigrid. liker du moelv ungdommsskole? Helt greit. Kjenner du mange 10.klassinger? Vet hvem de fleste er. ser du opp til mange av de? Haha, er jo noen jeg synes er utrolig snille og pene f.eks. Men er jo også noen som går litt over streken om jeg kan si det.

Hholmlund:
Hvem er dine beste venner? Sigrid, Marius, HenrikL og Camilla. Hva er din favorittblogg? Hmm, vet ikke riktig. Kanskje Annais? Hva er ditt favorittplagg? Svart på. Hva ville du gjort om dette var din siste dag? Hatt en stooor fest med alle vennene mine, så jeg fikk sagt skikkelig hadet.

Martine:
Si 10 viktige personer? Sigrid, Henrik, Camilla, Åshild, Marius, HenrikL, Jørgen, SiljeM, Hanne. (og deg da, men kjenner deg ikke så veldig godt) Hvem er den beste venn? Sigrid. Er du fornøyd med skolen du går på? Helt greit fornøyd egentlig. Er du glad i meg? Ja, hih. Nevn 3 ting du ville tatt med deg til den øde øy? Vann, båt og årer (så jeg kan ro hjem) Vil du bli bedre kjent med meg? Jepp. Favoritt mat/drikke? Mat: Taco. Drikke: Cola eller vann. Hvorfor begynte du å blogge? Svart på.


Del 3 kommer etterpå.

Svar på Spørsmålsrunden #1

Camilla:  
hva brenner du for? Fotball og vennene mine. er du glad i meg? Ja. hva liker du best med deg selv? At jeg bryr meg om andre. hva liker du minst med deg selv? Kroppen, utseende, ja, you name it. gleder du deg til ballet? JA! iks jeg er litt morsom? haha, nei! jooda hvor får du alt det morsomme fra? Øøh, morsomme? Meg selv da sikkert?Mina:
hvor høy er du? Tror jeg er rundt 1.65. hva er yndlingsfaget ditt på skolen? Tro det eller ei: norsk. værste fag? Matte! hva vil du bli når du blir stor? Sånn det ser ut nå: lege. hvordan ser ballkjolen din ut? hvis du har kjøpt? Jeg har ikke kjøpt enda... må nok det snart. Vet ikke riktig hvordan kjolen skal se ut enda...

Silje Moen:
hvem er dine 3 beste? Vanskelig å velge ut 3 beste, dessverre. når begynte du å elske henrik? Har vært utrolig glad i han lenge, men det er vel i det siste jeg har begynt å innse ekte følelser. er jeg en av dine beste? Ja!Tina:
Hater du noen? såfall hvem? Er veldig nær, men det er ikke en "bloggsak" Hater du meg? Nei :-) Offer blogger du? Egentlig vet jeg ikke helt, men må nok bli for at jeg elsker å få tilbakemeldinger på ting, samtidig som jeg vil dele ting med forskjellige personer. Liker du lærera dine? Kontaktlærerne så, men det spørs helt på hvem det er. Offer er du så søt? Søt og søt. Er nok ikke det. Er du pus? Yeah! haha.

Julia:
va synes du om Julia Landin? Utrolig snill, grei og pen! liker du boller? Elsker det! din favorit film? Vanskelig å velge ut en, men favoritten(e) må nok bli: The Last Song og Sex and the city (1 og 2) liker du og spise frosk? JA! NAMNAM vad synes du er best med deg selv? At jeg bryr meg. har du noengang spist sushi? Faktisk ikke, det MÅ jeg prøve. vad er din högsta dream? Å flytte til New York. liker du vann? om ikke hvorfor? Jeg liker vann. ditt favorit merke? Har ikke et spesielt favorittmerke, men elsker acne sine klær! ditt favorit klädesplagg? har veeldig lyst til å skrive joggebukse her, så jeg gjør det. haha.Del 2 kommer om ikke lenge.

give me, give me

Wishes
wishes #2

_laget av meg i polyvore! Åh, vil ha aaaalt av tingene ovenfor! Tror nok ikke jeg kommer til å få råd til en Mulberry-veske. Er lov å håpe, haha. Synes?

Still fortsatt mange spørsmål i spørsmålsrunden her. Tusen takk til de som har stilt!

SPØRSMÅLSRUNDE

Har spørsmålsrunde. Vet ikke helt når jeg kommer til å svare på de, men iløpet av de nærmeste dagene iallefall!STILL I VEI!

hei og hopp

Har egentlig ikke så mye og blogge om, om dagen, siden det ikke skjer så mye! Derfor skal jeg prøve å blogge om ting jeg ikke har blogget om på lenge: outfit, legge inn flere bilder, og få litt mer ut av bloggingen min, ikke bare sånne "tulleinnlegg". Idag, når jeg kom hjem fra skolen gjorde jeg masse lekser, noe som ikke er likt meg til å være. Føler jeg har fått litt ut av dagen idag da, iallefall mer enn å bare sitte å spille sims 3 hele kvelden, hah.

Idag har jeg også lært å hekle (?) på skolen! Meget stolt nå. 

Har brukt bildet før, men har ikke noen andre for øyeblikket, dessverre.

Spiller du sims?

040111

Blir ikke noe annet blogging idag. Sånn at dere vet det. Snakkes imorgen!

jeg lever

Overskriften er tull. Men, idag har jeg altså brent nesen, wihu: slipper å blø neseblod på veeeeldig lenge (æsjæsj). Det gjorde ikke vondt sånn egentlig, det var bare litt ubehagelig i starten.Jeg hadde forestilt meg at det var mye verre enn det egentlig var. Ble også ferdig på under 5 minutter. 

Har forresten blitt hekta på Sims 3 igjen. Icy Tower er nå byttet ut med Sims 3. O'yeah, har lett etter cd'en veldig lenge. Må bare informere vennene mine om at jeg ikke lenger har så mye tid til dem, må være hjemme og finne juksekoder, få nok berømmelse osv på Sims... tulla


Igår hadde jeg filmaraton alene. 

Er også veldig trist at dette er siste feriedagen i juleferien, døgnrytme: kom tilbake, du trengs virkelig nå.

nøkkelen til hjertet mitt
_ Nikon D40, Nikkor 50mm f/1.8.

Synes?

wish that i could be there for you

Jenta mi, jeg føler så med deg nå! Skulle ønske jeg kunne være der for deg, støtte deg, klemme deg og la deg gråte på skulderen min. Dette er noe du ikke fortjener i det hele tatt! Jeg føler med deg i smerten din, jeg føler med deg i sorgen. Håper du vet at jeg er her for deg, uansett.

Du må vite at jeg er sykt glad i deg! ♥ ♥

Tatt av meg...

hjelp og tips søkes

Idag har jeg ikke gjort noen ting! Bare sovet lenge, sett på tv og spist. Imorgen derimot, skal jeg hos øre-nese-hals-lege (?) og brenne nesen. Jeg vet ikke helt om jeg tør, så hvis noen vil være med meg dit og holde meg i hånda, så setter jeg pris på det. Jeg er så pysete når det kommer til leger og sykehus.

Men jeg har da overlevd alle gangene etter sykehusbesøk da: den gangen jeg brakk armen fordi jeg kjørte scooter, når jeg brakk tåa og den gangen jeg ble tråkket på av en hest... vonde minner altså. Men ikke da jeg fikk 1000 navn på gipsen da! Heldigvis er det ikke så big deal å brenne nesen, trooor jeg.

Noen som vet hvordan man brenner nesen?...

mari er babe i bakken

Denne "morgenen" ble veldig stress, derfor blogget jeg ikke før jeg dro i bakken. Jeg våknet i halv 12-tiden, også brukte jeg veeeldig lang tid på å spise og fikse meg. Men er ikke alltid så lett og fikse seg raskt, når man har en venn kalt Marius som snakker om alt mellom himmel og jord. Åshild og jeg møtte en del folk i bakken, som jeg ikke har sett på lenge. Vi drev for det meste med Håvard, Peder, Emil og Mari. De gutta er seriøst syke i bakken. Dritgode.

Åshild og jeg rota det selvfølgelig til ved å skulle prøve ut noen nye "triks" i heisen, det endte med at jeg tryna. Men vi tok da noen bilder i heisen da, uten at vi mistet mobilen min, creds til oss! Overskriften er forresten til Mari fordi hun alltid sier: JA, fordi jeg leste det på bloggen din!!!! og fordi hun er herlig! ♥


Dette var før jeg dro i bakken, ufiksa... hahah stygga

jeg er veldig pen med hjelm også, tulla


Står du på ski?

2011


Tatt av meg. Synes?

hits