januar 2012

better than I know myself


Tror jeg sparer dere for flere bilder av meg idag, i og med at det over her var det "peneste" og det sier sitt.

Idag har jeg i hvertfall lært om bioenergi, og andre energier. Det andre husker jeg ikke, men regner med at det ikke er så farlig heller. Skal være ærlig å si at den store ungen i meg alltid kommer frem når vi er på slike "museer", og idag ble jeg virkelig fascinert av alt. Til slutt skjønte jeg jo hvorfor nesten alle vennene mine gikk fra meg også ...

Ellers idag har jeg ikke gjort stort fornuftig, bortsett fra å kjøpe en almanakk Jeg er jo typen som glemmer omtrent alt jeg skal, men er det noe som ikke er så viktig, sitter det. Derfor investerte jeg i en almanakk hvor jeg kan skrive ned absolutt alt jeg skal:-) Smarteste investeringen på lenge. Nødvendig ihvertfall.Må jo også fortelle at jeg skal til frisøren og farge håret en av de nærmeste dagene! Spørsmålet er bare hvilken farge... Mørkere/Lysere? Det eneste jeg vet er at jeg er lei av å se ut som en grå mus. Kom gjerne med tips!!

I tillegg kommer jeg med en liten musikkanbefaling dere MÅ høre på:

en herlig mandag


Haha, egentlig et veldig kleint bilde... Men det går! Fra en bildeserie.

Er utrolig sliten etter en veldig bra mandag. Kom hjem fra fotballtrening for litt over en time siden, og kjenner jeg gleder meg utrolig til å sove! Imorgen har jeg ikke vanlig skoledag, derfor tenkte jeg å lage en liten videoblogg om mesteparten av dagen - en liten "videodagbok" som kan gjøre bloggen litt mer enn bare kjedelig med alle bildene.

God natt ♥

sunday is funday


_privat.

stand behind the music

tjueåttende januar tjuetolv

Hei!

Denne dagen her har gått nesten litt for fort... Men har vært en finfinfin lørdag ♥ Var på butikken og kjøpte inn masse usunt, før jeg dro til Malin. Har jo ikke vært med henne på kjempelenge, så det var koselig! Haha, har iallfall fått flere magemuskler etter all latteren. Nå har jeg tent masse stearinlys på rommet mitt, snart spist opp alt av godteriet jeg kjøpte idag og ... ja, koser meg.


HALLO BLOGGEN!!

Hva synes dere om det nye designet forresten?

hallo i luken

Det er jo faktisk bare 2 uker siden jeg sist blogget! Må jo nesten starte med å si tusen takk til alle som kommenterte på innlegget under, til de som har skrevet til meg på bl.a facebook og sist men ikke minst: MINE ALLER BESTE VENNER ♥♥ Føles jo ikke akkurat som om jeg svever på noen rosa skyer etter kun 14 dager. Egentlig, føler jeg ingen forskjell - men en ting er sikkert: og det er at jeg er i full gang med å bli kvitt mesteparten av negativitetene i hjernen og kroppen generelt hos psykolog. Haha. Er også igang med å friske opp designet litt, så får håpe det også blir like bra til slutt! 

Dette er hva jeg skal gjøre resten av kvelden:

1. Slette alle "Sippe"-innleggene mine på hele bloggen. Hvertfall de jeg finner. Alt av stygge innlegg og egentlig alt som ikke hører hjemme på en blogg, skal bort! Checiticheck
2. Finne meg litt mer Coca Cola og lage meg noe supergodt alà Pernille. 
3. Se litt på Sex And The City. Vurdere å gamle litt tetris.
4. Kanskje game litt mer tetris.
5. Se litt mer på SATC.
6. Game litt mer tetris. Eller vurdere å prøve og slå highscoren min på Temple Run.

 Alle gode ting er seks vet dere. Sier bare god natt, kjære blogglesere! Forresten, følg meg på Instagram: Pernillehagen!!!

t.g.i.f

Nå er jeg hos søsteren min og er dyrepasser siden hun skal være borte denne helga. Så nå har jeg masse godteri, en hel sofa og alt for meg selv. Eller nesten da, siden Camilla kommer om ikke lenge - så ikveld blir det å chille massemasse med denne søte katten:Og meg selv da..............fordi Camilla er treig.

Hva skal dere ikveld?
 

I got nothing to loseHei! En god stund siden jeg har blogget ordentlig nå, og siden jeg må gjøre noe for å holde meg våken, tenkte jeg at jeg kunne slenge inn ett innlegg. Denne dagen her har egentlig gått veldig fort! Dro på cafè en liten tur med Elise rett etter skolen, før jeg gikk for å trene og var hjemme i 6 tiden. Nå har jeg akkurat dusja, og tenkte å ta en hårkur før jeg skal se noen episoder av Gossip Girl og deretter legge meg tidlig (hvertfall prøve).

Imorgen har jeg "leksedag" hvor jeg  få gjort alle leksene, og på onsdag skal jeg trene rett etter skolen og en stund utover, derfor er jeg veldig usikker på om jeg får blogget ordentlig før fredag. Skal klare å få fikset den siste delen av spørsmålsrunden da! :-) 

Q&A - 2

Synes dere synd på Pernille fordi hun må bruke korsett?

Thea: Så klart er det ikke noe morsomt, men det er jo for Pernilles beste!
Thea Kristine: Synes jo det er synd på hu, men om ryggen hennes skal bli bedre så er det vel verdt det!
Elise: Selv om det er for hennes beste, synes jeg utrolig synd på hun! 

Hva er det beste og verste med henne? 

Thea: Beste - Hun hjelper alltid til når vi trenger det!! Verste - Egentlig ingenting, men hun er litt usikker på seg selv..
Thea Kristine: Det beste ved Pernille er at hun er det uansett når man trenger det, og alltid får et smil frem i andre, selv om man har en dårlig dag! Værste er vel kanskje at hun til tider er litt negativ at hun kanskje ikke greier og stole helt på seg selv, og som Elise og Thea sier at hun er litt usikker på seg selv.
Elise: Det beste er at hun alltid er det for deg og hun er til å stole på. Det verste er vel egentlig at hun er litt usikker på seg selv, som Thea sa. 

Ikkesant hun er kulest i hele VÆLA? 

Thea: Pernille er kul hu!
Thea Kristine: Hu er kul ja, men jeg er litt kulere da ;-) 
Elise: Jo, det er hun! Ingen jeg har det så gøy og kult med som Pernille!! Vi finner alltid på noe sprøtt.

Hva tror dere egenetlig Pernille synes om hver og en av dere? Både positive og negative ting!  

Thea: Jeg tror at Pernille synes at jeg er en person som støtter henne uansett hva!
Thea Kristine: Jeg vet faktisk ikke, men er vel kanskje det at hun vet at hun kan stole på meg. Negative vet jeg ikke, men vet at det er noe. 
Elise: Det jeg har hørt fra Pernille er i hvertfall at jeg alltid er blid og at jeg stiller alltid opp. Negativt aner jeg egentlig ikke, selv om det helt sikkert er noe. 

Hvordan er Pernille som person? 

Thea: Omsorgsfull, snill og ei jente som har MANGE muligheter forran seg!
Thea Kristine: Rett og slett herlig! 
Elise: Henger meg på Thea her. 

Hva synes dere sånn helt ærlig om henne?

Thea: Det har jeg svart på før.. Men hun er utrolig flink til å hjelpe til når det trengs, og det setter vi/jeg STOR pris på!
Thea Kristine: Hun er ei super jente, men en kjempe bra personlighet. 
Elise: At hun er en helt ubeskrivelig bra jente! Men hun har som alle andre, ikke fult så bra dager, men det er søren meg ikke ofte! 

Er hun morsom? 

Thea: Ja, magemusklene kommer mer og mer!
Thea Kristine: Trur ikke at jeg ler så mye med noen andre en Pernille! 
Elise: Jaaa!! INGEN jeg ler så mye med!

Hvem kyssa Pernille sist?  

Thea: Hehe, det kan du lure påå! ;-)
Thea Kristine: En kjekk kar ;-))))))))))))
Elise: Sii deeet..:-)

Bruker Pernille narkotiske stoffer?  

Thea: Nei, ikke som jeg vet..
Thea Kristine: Nei
Elise: Neiii. 

Har Pernille en favorittmat?  

Thea: Pomme frites, er ikke lenge mellom hver gang hun spiser det!!
Thea Kristine: Pasta? 
Elise: Pomme frites og pasta.

 

Q&A - 1

Hva er det beste med Pernille?

Thea Kristine og Elise: Hu stiller alltid opp! Og har en utrolig bra personlighet.

Hvor lenge har dere kjent henne?  

Elise og Thea Kristine: Elise har kjent hu siden 1 klasse, og Thea Kristine har kjent hu siden 8 klasse.

Hva er favoritt fargen hennes? 

Thea Kristine og Elise: Rød.

Hvor mange har hun vært sammen med?

Thea Kristine og Elise: 5, men et seriøst.

Hvilken barneskole gikk hun på?

Thea Kristine og Elise: Saugstad, Jølstad og Gaupen.

Er hun positiv?

Elise og Thea Kristine: Ja, for det meste.

Vet dere noe spesielt med pernille som ingen andre vet enn dere?

Thea Kristine og Elise: Elise gjør.

Vet dere om hun har vært borti tobakk eller alkohol i det siste?

Thea Kristine og Elise: Alkohol, men ikke tobakk.Thea rakk dessverre ikke å svare på denne delen.

Videoblogg

Siden jeg kjedet meg, redigerte jeg sammen noen klipp sammen til en videoblogg. De fleste av klippene er veldig gamle og noen er ikke så gamle. Noen av bildene er også bare tull, for de som ikke skjønte det. Ikke glem å still spørsmål til spørsmålsrunden heller da. 

...

Spørsmålsrunde - Elise, Thea Kristine og Thea svarer!

Tenkte å sette igang en spørsmålsrunde, med en ny vri hvor Elise, Thea Kristine og Thea kommer til å svare på spørsmål om meg og på alt mellom himmel og jord. Så da er det bare å stille i vei om alt mulig rart :-)

Spørsmålene blir svart på iløpet av helga!

Your Song

Kan ikke si annet enn at jeg ELSKER denne sangen! Og ikke minst stemmen til Ellie Goulding som synger. Er i full gang med å lære meg denne nå, og det er en veldig vanskelig sang å synge, haha. Synes?

memories are precious

"The only reason people hold on to memories so tightly is because memories are the only things that don't change when everyone else does". ♥ Året 2011 har ikke vært så ille allikevel! Hihi. 

Hva er ditt beste favorittminne fra 2011?  

2 0 1 2Hei og GODT NYTTÅR! Hadde dere en fin nyttårsfeiring igår? Det hadde iallfall jeg! Koste meg masse med Emma og Thea, hvor vi bl.a var ute for å se på fyrverkeriet (selfølgelig). Var utrolig gøy! Idag derimot... Jeg hater søndager generelt. Men nå har jeg i det minste fått rydda opp etter i går, blitt litt kvikkere og skal snart sette meg ned for å se på " All About Steve" og spise is. Hadde jo som dere kanskje vet "Å bli sunnere" på listen min over nyttårsforsetter, men dere vet: Det er bare nyttår en gang i året ;-) Har en følelse på at 2012 kommer til å bli et år jeg sent kommer til å glemme - Så da er det bare å la tiden vise og håpe... Hihi.

hits