februar 2010

N A T T A

Jeg er stuptrøtt etter dagens lange skiturt med Sigrid.. Jeg er utrolig sulten på kinamat. Jeg vil ha en ny blogg og lese. Jeg har vært en dårlig blogger idag. Jeg er glad vi fikk gull idag. Jeg går og finner mat og legger meg, Natta :-)

Dagens vinnerbildet går til Sigrid, haha. Du er søt du, Sigrid.

bilder fra hyttetur/skitur
"Her kan vi sitte?" Sitat fra Sigrid.

Fint fall, Sigrid..Hva synes du om bildene? Bloggen til Sigrid er: www.commoizz.blogg.no

Hei :) Nå er vi på hytta til sigrid og spiller Quiz :) vi skal snart gå på ski, hva gjør dere?Oppda

629070-1-1267279099960.jpg
Hei :) Nå er vi på hytta til sigrid og spiller Quiz :) vi skal snart gå på ski, hva gjør dere?Oppdaterer senere (:

nå drar jeg

Om litt kommer Sigrid , for vi skal på hytta hennes :-) Eller jeg skal være med henne på hytta, sånn blir det. Jeg skal teste ut mobilblogging før jeg drar, men jeg lover ikke at jeg kommer til og blogge. Men imorgen kommer jeg hjem. Så det er ikke så veldig lenge og være der. Nå må jeg pakke ferdig. HUSK OG MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN NEDENFOR, OM DU VIL MELDE DEG PÅ, TRYKK HER.  Hva skal dere idag?

Håper det blir sånn vær! For idag skal jeg være sporty, haha.

Konkurranse

Nå skal jeg ha en liten konkurranse, og det er den første på denne bloggen! Den siste jeg hadde var på en blogg som het iskremen.blogg.no før, og da hadde jeg en parfyme som premie, denne gangen kan du vinne: 2 stk ansiktsmasker fra Tokalon, 1 stk Maskara fra Mayebelline New York (Define-A-Lash)  og en bloggvurdering av din blogg. Denne konkurransen kommer til og bli avsluttet på neste Fredag. 

Det du trenger og gjøre er: Skriv en kommentar i kommentarfeltet om at du melder deg i konkurransen (haha), og om du f.eks skriver et innlegg (om hva som helst) så kan du skrive at du er med i denne konkurransen nederst. Jeg kommer til og sjekke hver blogg som melder seg på, og vinneren trekker jeg tilfeldig. Lykke til!

Var dette en grei konkurranse?

Hvem vil ha konkurranse? :-)

Nå sitter jeg og spiser godteri og hører på musikk mens jeg vurderer og starte en mini-konkurranse, hvem vil ha? Vi leder sålangt i skiskytingen, joho :-) Men egentlig skulle dette innlegget bare være for og spørre om dere vil ha en konkurranse, for hva er vel vits om ingen melder seg på?


pictures
Bildene er redigert i PhotoScape. Nå har jeg prøvd ut smokey eyes, tror det mislykkes, ehe. Hørbøylen på bildene over er fra Lindex, og var på salg, jeg elsker den iallefall! Nå håper jeg foreldrene mine kommer tilbake fra butikken snart, jeg har nemlig bestilt påskeegg i lille kartong. Hva synes du om bildene?

alexander wang, vår/sommer 2010


Bildene er tatt fra http://www.fashionising.com/

Selv om klærne ikke akkurat kunne ha kledd meg, liker jeg klærne hans! Om jeg ikke hadde hatt så kort hår som jeg har, så hadde jeg gått med wang-flette utrolig mye! Hva synes du? Nå skal jeg spise, dusje og ordne meg før turen går til Lillehammer (haha, igjen), på sol. Denne gangen skal jeg ikke kjøpe noe!

produktanbefaling

Nå som det er vinter og kaldt får jeg ofte tør hud, hendene mine er de verste. Om du også ofte får tør hud om vinteren anbefaler jeg deg og prøve A-derma krem, det er omega 6 og vitamin B3 i den noe som gjør at huden din bli myk og fin, og hendene mine er ikke tørre når jeg smører de med kremen. Lukten er ikke noe og skryte av men den trekker seg fort inn i huden. Den "gamle" nivea kremen min skal byttes ut med denne, definitivt!

Haha, jeg kjøpte en stor flaske fordi at den ikke skal bli tom med en gang.

Noen som har prøvd denne kremen? Du kan kjøpe den på apoteket.

blå eller beige?

Jeg har skiftet farge på bakgrunnen på bloggen siden jeg er lei beige/rødt, men jeg vet ikke hvem som er finest. Think?


og litt flere innkjøp

Hallo! Idag har jeg vært en tur i Lillehammer, noe jeg også var igår, haha. Idag skulle jeg gjøre noe jeg trengte da, siden jeg har noe som ligner på eksem, så går jeg til sol, og det er så godt og komme inn dit når det er -20 ute! Det var utrolig godt og komme hjem igjen etter mange overnattinger, shoppinger og litt stress. Siden vi har kjøpt inn to filmer; Knerten og Michael Jackskon filmen, så skal jeg bare hoppe i OnePiecen min og slappe av forann tv-skjermen. Etterpå kommer det en anbefaling av et produkt, yeey. Siden jeg ikke klarer meg uten og shoppe når jeg er på Lillehammer, her er DAGENS små- innkjøp:

Stripete genser fra VeroModa, Liten balsam fra Björn Axèn og Karameller fra Kremmerhuset, nam!OnePiecen neste! Har noen prøvd den balsamen fra Björn Axèn? Hvis: Hva synes du?

jeg kjeder meg!

Føler meg skikkelig outsider her jeg sitter i senga på den ene siden av rommet, på den andre sidne av rommet sitter det to som ikke engang bryr seg om meg, stakkars meg! Om du vil legge igjen en slem kommentar på bloggen til Malin, trykk HER: Legg igjen en kommentar som: DU er slem mot Pernille as! Du og Silje. For og være litt slem mot Silje og Malin også, her:

Heldig, Malin.

jentekveld

Hola hola! Nå skal vi (Malin, Silje og jeg) ha spiritisme, det blir spennende, inatt skal vi sove hos Silje. Har ikke blogget fordi det har vært problemer med nettet ogsånn.

Jeg savner Sigrid så mye nå! Sjekk hva hun har skrevet om meg på bloggen sin, trykk HER for og komme til innlegget. Den jenta er herlig, og best! Hun oppmuntrer meg når jeg er lei meg, og det har hun gjort nå! Nå skal det spilles spiritisme. God Natt :-)

Haha, konkurranse om hvem som fikk mest godteri inn i kjeften, æsj for den som ser på, noe som denne gangen ble meg. Koselig når de bryter seg, og godteriet kommmer opp igjen!

...Sånn som dette.

Dette kjøpte jeg idag


Kardigan fra Cubus.

Topper, den rosa fra Bikbok, de andre fra HM.

Bukse fra Pieces

Øredobber og Kost fra HM.

Hårbøyle på salg fra Lindex.

Bortsett fra at vi måtte vente 1 time på toget og at vi gikk ned fra byen til torget når det var iskaldt så har denne dagen vært super! Fått svidd av noen hundrelapper idag også. Etterpå går turen kanskje til Malin på overnatting, og jeg tenkte jeg kunne lage en videoblogg til dere først, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre på den videobloggen, derfor får dere velge! Om du vil jeg skal f.eks vise smokey eyes (noe jeg må lære meg først), så skriver du: Jeg vil at du skal videoblogge om hvordan man lager smokey eyes, i kommentarfeltet. Hva synes du om innkjøpene mine?

haste- innlegg, eller nesten

Hei! Nå er jeg på vei til og begynne og fikse meg før turen går videre til Lillehammer på shopping med Malin :-) Jeg tar med kameraet så det blir noen bilder.

Tanken på at det er igjen 4 dager er herlig, men også litt nifst! Jeg vil ha mer ferie.. Men nå må jeg tørke håret mitt og få fikset meg. Blogges. Dette var bare en update.

polyvore

Kristen Stewart

Brightly Shines
Hvem av de antrekkene likte du best? Det er ikke jeg som har laget dem. Jeg likte det nederste best. Nå skal jeg snart legge meg, kommer nok en update fra meg imorgen tidlig før toget går kl 10:27.

shopholikere

Etter en lang dag med tjening av penger skal jeg endelig blogge for dere! Utrolig dårlig blogging igår og idag...

Imorgen bærer det til Lillehammer med Malin på shopping, jeg gleder meg, føles ut som om det er år og dag siden sist jeg shoppet med Malin. Det er så dumt at dem har vært så treige med og få Gina Tricot til byen! Noen som vet noe om når Gina i det hele tatt kommer til Lillehammer?. Idag kom det nye topp i postkassen, så nå skal jeg sette meg ned og lese litt i det. Vi blogges ikveld engang.Igår; et desperat forsøk på og tenne opp i ovnen uten tennbrikket.

malin og pernille tester Cafè au Chocolat


Nå har Malin og jeg smakt på Cafè au Chocolat, og jeg ble overrasket over at den faktisk smake godt... MED masse krem i, jeg elsker krem. Den er kvalmende etter noen slurker, men de slurkene er gode, så det skulle egentlig bare mangle. Karakter: 5, for at den er utrolig god med masse krem i, men at den er kvalmendes etter litt.

Har du smakt Cafè au Chocolat?

vurdering gange to


HTTP:/WWW.MMCB.BLOGG.NO

Header og Design:
Fin header og bra design, kunne gjort det litt ryddigere, men jeg synes det er helt greit. Bra med meny under header, lettere og følge med på ting når det er menyer som man har gjort litt med :-)

Skrivemåte og Innlegg:
Siden jeg først så innom bloggen istad, har jeg fått lest igjen noen innlegg, hun skriver bra. Men, kanskje hun kunne ha hatt litt mer bilder i innleggene sine, ihvertfall det jeg har lest. Ikke så mange smileys og bra skriving. 

Bilder og Tilbehør: 
Som sagt burde hun hatt litt flere bilder som er tatt av hun i innleggene sine. Det virker som om hun liker mote, så da kunne hun ha hatt mer outfits, for det hadde gjort innleggene bedre og bildene blir tatt av hun :-)

Negativt:
Har egentlig ikke noe negativt om denne bloggen, bortsett fra at hun kanskje kunne ha gjort designet mer ryddig, jeg liker bloggen :-)

HTTP://WWW.SILJEMON.BLOGG.NO

Header og Design:
Helt greit header, litt "kjedelig" design rundt. Bra med meny under header, kunne lagt på flere punkter i menyen. Designet er helt greit :-) Jeg liker det godt nok.

Skrivemåte og Innlegg:
Hun skriver utrolig bra, det er det som er så utrolig bra med bloggen hennes! Hun skriver bra, med bra bilder. Ikke noe negativt med innleggene hennes, blogg mer, er det eneste. Ha flere vs'er og flere vurderinger.

Bilder og Tilbehør:
Det sier litt når hun har speilrefleks, bra bilder i innleggene! Hun burde lage bildeserier. Liker bildene.

Negativt:
At hun ikke blogger mer enn det hun gjør. Og at hun burde fikse litt mer på designet, ellers er bloggen utrolig bra, jeg er fast leser iallefall! Lag vurderinger og vs'er, da hadde bloggen blitt ekstra bra.

Husk: Dette er min mening om bloggene.

kiss me, kiss me, kiss meee

Den settninen har jeg og Malin synget mange ganger de siste timene, fordi den Gina Tricot reklamen går tusener av ganger på tv'en! Så med hver vår pc sitter vi da her og blogger, jeg har forresten fikset designet til Malin, gå innom: www.maalint.blogg.no og sjekk ut! Jeg har valgt ut en blogg jeg skal vurdere, faktisk to blogger jeg skal vurdere, så da kommer det om få strakser. Så da får jeg vel starte med de vurderingene :-)

(trykk på bildet for og komme til bloggen) Flere som har reklame-sangen på hjernen?

tull og fjas

Overskriftene mine er ikke så veldig bra, skjønner ikke poenget med overskrifter i det hele tatt.

Nå kommer Malin snart, og det gleder jeg meg til, kommer sikkert mange bilder osv :-) Blir rørt jeg, når jeg logger på bloggen og ser at det faktisk er noen som leser bloggen min, hihi. Etterpå føler jeg at jeg skal gi dere en bloggvurdering, om du vil være en av de bloggerne som vil bli vurdert, skriv bloggen din i kommentarfeltet. Men nå skal jeg finne litt brus og godteri til Malin kommer, preikas!

Til Malin ♥

bildeserie-hunder


Hva synes du om bildene?

"nommin", "nei, så søt", "kom hit da, JAH, kom hit da"

Om litt skal jeg til tanta mi, og se på hennes nye valp. Og overskriften er vel litt av det som blir sagt når både jeg og søstra kommer inn og ser den nye valpen,haha. Igår følte jeg at jeg var en bad blogger, men egentlig så er sannheten sånn at jeg brukte opp alle de timene jeg kunne ha blogget på, til å fikse designet, så jeg er vel egentlig ikke så bad allikevel, eller? Akkurat nå fikk jeg lyst på en utrolig god frokost, så jeg går og lager meg det. SUNNHETSMANNEN...eller damen. Humoren svikter til tusen.

Se på dette vakre bildet av Sigrid og meg. Kan vel si at vi har forandret oss..

sminken jeg bruker

Siden det ikke ble noen fotballtrening så endte det opp med at jeg begynte og rydde rommet mitt, ha ha. Jeg tenkte jeg kunne vise dere hvordan sminke jeg bruker. Er ikke noe vits og vise på videoblogg pga to ting: Dårlig kvalitet, og at jeg ikke liker så godt og snakke til et kamera. Men her er ihvertfall det jeg bruker, forklaring fra start til slutt:

Jeg starter først med en fuktighetskrem for at huden min ikke skal bli tør og ekkel. Denne er fra Nivea.

Deretter tar jeg litt foundation i hele ansiktet med en svamp. (ikke den på bildet, fant ikke igjen den jeg egt bruker)Så bruker jeg en kost og tar på litt pudder/rouge på kinnebenene, ikke mye for den er veldig rød! Den er fra IsaDora

For og få øyevippene til og stå mer, bruker jeg en vippetang fra The Body Shop, den klemmer jeg på vippene i ca 5 sekunder. Denne vippetangen kan du lese mer om, her.

Jeg bruker ikke en svart eyeliner, for øyene mine kler det ikke , derfor bruker jeg en sjokoladefarge, som gjør øynene mine mer brune. Denne er fra H&M

Maskaraen sikk-sakker jeg oppover vippene mine, dette gjør at jeg får maskara på de minste vippene også. Dette er sminken jeg bruker til vanlig, om jeg skal på bursdag eller lignende, så bruker jeg f-eks et pudder med litt glitter i:

Pudder med litt glitter fra GOSH.

Jeg kan også bruke en øyenskygge til spesielle anledninger, men da bruker jeg brune/mørke farger:

Denne øyenskyggen er fra Loreal.

Tror jeg har fått med alt da, som jeg bruker i ansiktet til vanlig/hverdag. Var det bra nok forklart? :-)

slapp dag

Om ikke så veldig lenge må jeg ordne meg fordi jeg skal på fotballtrening. Jeg har fått meg en knappemeny under profilen min, så fra nå regnes det som min nye meny. Håret mitt har jeg faktisk begynt og like, etter jeg har fått noen søte kommentarer og til og med Ronja som har laget et innlegg om det, tusen takk :-) Idag har jeg ikke akkurat gjort så mye, sett på film og fikset designet imens jeg har sittet i onepiecen min, så nå må jeg gjøre meg klar til trening.

Hva har dere gjort idag?

fame, i'm gonna live forever

I 1 time og akkurat 40 minutter har jeg sett på filmen Fame, den var faktisk utrolig bra til tross for at den er litt langvarig. Handler om og følge drømmene sine, ble faktisk inspirert!
Har du sett Fame, isåfall, hva synes du om den?

før eller etter?

Nå har jeg ordna noen småting på designet mitt, b.l.a mellomrom mellom blogg og sidemenyen o.l. Men jeg er litt usikker på om jeg vil ha slik jeg hadde det før, derfor spør jeg dere. FØR:

ETTER:

Det er større mellomrom ,og mellomrom mellom header og bloggen. Hvem skal jeg ha, forrige eller det designet jeg har nå?

leopardmønster?

Leopardmønster. Jeg liker det! Det gjør noe med antrekket.F.eks en "kjedelig" svart genser, som kan freshes opp med et friskt leopardskjerf, og vips har man en kul outfit. Jeg skal investere meg et skjerf med leopardmønster!

Bildet er tatt fra Costume.no

Tror skjerfet er fra H&M


Dette skjerfet er fra ONLY. SÅ FOLKENS: HOT OR NOT?

mine garderobefavoritter

Nå har jeg hatt en liten fotoshoot med mine garderobefavoritter, de fleste, er egentlig mange klær igjen:Skjørtet er egentlig en kjole fra bikbok, hvor jeg har brettet ned stroppene og brukt det som skjørt.Jeg brukte hårbåndet mitt som armbånd, funker også bra!

Hvem av bildene likte du best? Og: Skal jeg fortsette med "motetips"?

mine aller første påske-egg

Tusen takk for kommentarene i innlegget under her, det fikk faktisk selvtilliten min til og stige, TUSEN TAKK ♥

Påsken starter tidlig i år, som julen startet tidlig i fjor. Da mener jeg, julebrusen kom vel i November i fjor. Påskeeggene i lilla kartong startet i Februar i år, og idag kjøpte jeg mine aller førte påske-egg i lilla kartong, nam! Siden jeg kjeder meg sykt mye nå, så tenkte jeg og ha en liten fotoshoot for meg selv hvor jeg viser yndlingsplaggene fra min garderobe, jeg legger bildene ut her etterpå, om noen i det hele tatt vil se? Haha.

jeg angrer på mye

Jeg er nå hjemme fra friøsren, og dette kommer til og bli et innlegg om frustrasjon, første gangen jeg har kommet gråtende hjem etter en hårklipp, bare se her:

jeg kledde det ikke i det hele tatt! Prøvde hvertfall og gjøredet litt meg, men neida, det funker ikke! Jeg tør ikke si ifra til de som klipper meg, atpåtil synes jeg synd på de, fordi de prøver og gjøre sitt beste. Ah, jeg angrer. Stygg fra før, og nå er jeg bare enda styggere, visste ikke at et hår kunne gjøre slite så hardt på følelser!

jeg trenger hjelp fra dere!

Idag skal jeg klippe meg, og jeg aner ikke hvordan jeg skal klippe meg! Har ikke så veldig langt hår, har til skuldrene, så det er liksom ikke så mye og få gjort med det, derfor lurer jeg på tips fra dere :-) Sånn er håret mitt:

Kanskje litt lenger nå, siden det er en stund siden.. TIPS?

irritasjoner

Siden mangle bloggere har 'irritasjoner' på bloggen sin, så følger jeg den trenden, her er mine verste irritasjoner:

- Alle mammabloggene på blogg.no som skriver om alt mulig, om hva barna spiser og drikker til klokkeslett de legger seg på kvelden, om de absolutt er f.eks 16 år og alenemamma, burde de skrive blogg som en 16 åring, ikke bruke ungen sin til å komme høyere opp på topplisten!

- Reklame: blogg.no, tv'en, på gata osv... you name it

- Tv-programmer som skifter til reklame hver gang en spennende scene i en film kommer, hver eneste gang er de nødt til og slenge poker-reklamer i trynet på en. SLUTT PÅ REKLAME!

- At lærere alltid har humørsvingninger, ene dagen hvor de er så blide, andre gangen hvor de er så sure så de bare gir deg ekstra ark om du mister en blyant når h*n har en rolig time. Om du har en bad dag hjemme, ikke la det gå ut over oss!

- Sminke som varer i kort tid. F.eks en god, dyr mascara som varer i noen få uker. Plagsomt!
Finner ikke på noen flere punkter på dette tidspunktet, hadde egentlig mye på hjertet.... nå hopper jeg i bosoa, en god klassiker til setning, natta :-)

Det har blitt en del lesing i dag for og si det sånn!

Upasselig bilde...

min nye onepiece


Den er så myk og god, ikke minst varm! Jeg elsker den allerede.Føler meg som en ekte nordmann, haha. Hva synes du om min nye onepiece?

jeg er i lykkerus

Etter en lang biltur hjem fra Sverige, er jeg da nå endelig hjemme! Fikk kjøpt en del, men ikke alt jeg hadde tenkt meg, er vel egentlig ganske fornøyd. Må si jeg følte meg litt outsider der jeg gikk, alle var helt ville etter kjøtt på butikken, og det verste var at det ikke så ut til og være noe godt kjøtt til tross for at det står : okse hale, over. æsj! Her er dagens innkjøp:

2 topper med puffermer fra H&M, 79,50,-

Genser (som jeg skal bruke som kardigan) fra bikbok, 99,-

Bukse fra H&M, 199,-

Kort kardigan fra VERO MODA, 100,-

Øredobber fra bikbok(49,-), hårskum fra H&M(29,50), ring fra H&M 49,50.


Når vi dro idag lå det en pakke i bilen til meg..

OnePiecen min har kommet! Bilder kommer etterpå :-) Hva synes du om innkjøpene mine?

tangerudbakken borettslag

Nå har jeg sett på tangerudbakken, de er så søte! Digger Bjørn Terje som alltid skal slanke seg, haha. Jeg er faktisk stup trøtt, så tror jeg skal legge meg snart, vil egentlig få med meg slutten på skiskyting i OL (ja, jeg synes det er spennende). Norge fikk gull istad med Tora Berger, yey :-) Imorgen er det Fredag og det betyr vinterferie, jeg ser fram til ferie nå, det trenger hjernen min ihvertfall. Natta ♥

Ser du på tangerudbakken og OL?

handleliste på bloggen

Imorgen drar jeg på harry-tur til Svergie etter skolen og har laget meg en liten handleliste eller det jeg trenger i hodet mitt, jeg har av en eller annen grunn fått en fetisj for smykker og store ringer, så det er en av tingene, her er min lille handleliste:

 Mange smykker og ringer!
En ny bukse.
Genser/ topp; blomstrete eller nagler.
Kanskje en ny god, tykk strikkejakke
Kanskje en ny kjole.
Nye, søte sko, maybe.
Høytlivsskjørt.


Bikbok.

Bikbok

Bikbok


Only

Bikbok

H&M


H&M

Forever21.com. Hvem av plaggene/skoene likte du best?

treig og flink!

Aller først så vil jeg si at jeg har fikset på designet, ble vel helt greit fornøyd. Hva synes du?

Jeg klarte og gjøre ferdig matte'n min overraskende fort! Og det betyr; bloggings. Etterpå skal jeg på det "store" (les: sånn passe) kjøpesenteret som kalles Coop Obs og kjøpe filmen fame, har hørt at den er bra på blogger osv, føles ut som om jeg er den eneste som ikke har sett den. Idag hadde vi den berømte mat og helse- timen på skolen, og lagde ostesmørbrød og skillingsboller, må si at vi ikke får lage så utfordrene mat! Nå stikker jeg på obs.

wæ, jeg er treig

Nå skulle jeg egentlig stått og sminket meg, men siden jeg er så treig og har øvd gloser så sitter jeg fortsatt dønn i stolen, i stua. Idag blir det ikke så mye blogging, idag heller. Fordi jeg må gjøre ALL matte'n min, yey. Men nå stikker jeg og sminker meg, ha en fin dag.

min nye yndlingsserie

Dere vet nok hvilken serie jeg snakker om, jada; Vampire Diaries. Jeg, som mange andre synes det er veldig likt Twilight, men allikevel så skiller det seg ut, min mening. Sitter og ser på det nå og spise tortilla, nam. Ser du på vampire diaries? Siste innlegget for idag, snakkes :-)

endelig er den her

Et eller annet sier meg at overkskriften hørtes ut som en eller annen reklame!

Pc'en min har kommet iallefall, og dette blir det første innlegget med denne mini pcen. I ♥. Tastaturet er utrolig godt og skrive på, myke taster! Nå blir det blogging med bilder og som det var før, jeg skal også fikse litt på designet snart og slår til med ny header og bakgrunn, fant også ut at det er kule bakgrunner på denne pcen,hoho. Idag er det fotballtrening/møte, så det kan hende jeg slenger inn et innlegg etter jeg har kommet hjem, nå er det mat.


Hva skal du idag?

jeg kommer etter :-)

Hei alle sammen. Unnskyld for litt deppa innlegg igår, men det er jeg ikke idag! Selv om, ja, dere vet; IKKE har kommet idag heller, så kommer den nok imorgen. Idag så har jeg vært frisk og greier, og vet dere hva?

Jeg har bestilt meg One Piece, og da mener jeg ikke slik som jeg egentlig hadde ønsket meg, med farger overalt, men en kul rød onepiece med den norske flagg, så - når jeg skal på ferier i utlandet, skal jeg vise at jeg er en ekte nordmann! Haha. Videre denne dagen skal jeg gjøre et tonn med lekser, så vi snakkes :-) Har du Onepiece? Isåfall hvilken farge?

oppsumering: viktig

Jeg får/har ikke blogget fordi jeg er syk. Jeg mister også rett og slett lysten til og blogge, og det er ikke bare fordi jeg ikke har noe oppi hodet mitt, men jeg har ikke en ordentlig pc. MIN pc skal egentlig komme til den og den dagen, men det gjør den da altså ikke. Jeg får også dårlig samvittighet fordi jeg ikke blogger, det blir liksom en ting jeg MÅ gjøre, jeg er avhengi av blogg, og av en eller annen grunn så vil jeg helst at jeg aldri hadde startet og blogge nå.

Rett og slett slem føler jeg meg når jeg ikke blogger, kan jo si at jeg også ikke orker, men jeg orker ikke vente i flere timer på at et bilde skal laste opp i et innlegg. Jeg håper dere forstår. Å nei, jeg skal ikke slutte, jeg får bare ikke lovet dere lenger når jeg starter igjen, om det blir en månede til eller noen dager, kanskje om en dag, jeg vet ikke. Og jeg vet dere kanskje er lei den pc snakkingen min, men om den ikke kommer på onsdag, skal jeg klage! Da er det opp til dere:  vil du jeg skal fortsette og blogge?

hei gamle bilder

yey dere! pc'en min har blitt sendt

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Camilla, som jeg har savnet så lenge nå! Ingen hun, ingen meg. Og dere som er med henne, pass på så hun ikke stjeler godteriet ditt!

Jeg har fått vite at pc'en min er i en eller annen lastebil nå og er på vei til reneste MOELVEN city! Så den kommer på Mandag. og da blir det blogging ,dere! Så fra Mandag er jeg tilbake for fullt.. kan hende Tirsdag også, men kryss fingrene for Mandag med meg (igjen). Over og ut med pc snakkingen min. Hva har dere gjort idag?

FOTO: MEG. et bilde jeg tok og redigerte her om dagen.

jeg er dritt lei allerede, ååå

Overskriften er rettet mot Elkjøp som er treige med og sende pc'en min hit! Den kom ikke idag heller, jeg er lei. Hvis den ikke kommer imorgen da gir jeg opp, eller nesten... jeg som til og med har BLOGGPAUSE pga de! JEG VIL KASTE MEG UT AV VINDUET NÅ OG SKRIKE ELKJØP ER NOE DRITT.

Men nok irritasjon. Jeg er ferdig med lekser, så er det noen som vil komme til meg idag, eller finne på noe, call me. Nå skal jeg finne litt is, og unnskyld for dårlig blogging. Over og ut

Her er altså den pc'en som er ødelagt, den har også litt skylden i at 99% av dette innlegget handler om irritasjonen min om elkjøp!

viktig viktig!

Nå har jeg en slags bloggpause siden jeg verken har data eller tålmodighet til og sitte og vente på at denne pc'en skal bli ferdig med og laste opp bildene, og innlegg uten bilder... er kjedelig! Kommer forhåpentligvis tilbake imorgen OM jeg får pc'en min i posten da. Så kryss fingrene sammen med meg at jeg får pc'en min! Hadet så lenge

baaaack

Hei alle sammen! Nå er jeg tilbake, har bare litt mye og tenke på om dagen; lekser, vennene mine, de som er mindre "vennene" mine osv... men nå skal jeg få prøvd og slenge inn et innlegg.

Nå er jeg akkurat hjemme fra biltema, faktisk. Var med broren min siden bilen hans klikker hele tiden, og idag har jeg vært flink til og gjøre matteleksene mine, ha ha. Og dere- i need some help, jeg trenger tips til hva DERE vil lese om, når jeg sier det mener jeg om dere vil ha flere outfits, vurderinger, vs'er, anbefalinger osv... Skriv i kommentarfeltet om det dere vil lese om :-) Nå er det ugly betty.

hoho, fant et bilde av søstra mi og meg på topp 20 konsert i 2008, jeg er glad i deg, søs ♥

blogger ikke idag

... fra nå av har jeg bloggfri på mandager (haha),  kommer tilbake imorgen. Blogges da :-)

humøret mitt har økt

Hei alle. Nå har Malin akkurat dratt, og det er koselig som alltid bortsett fra at hun nesten aldri spiser mye is, det er liksom en liten kule, og da mener jeg LITEN, så jeg føler meg som et matmonster (eller kanskje jeg er det) der jeg sitter og spiser all isen min...

Jeg gleder meg så utrolig mye til jeg får en lapp hvor pc'en min er på et eller annet posthus i nærheten! Og jeg kan blogge ordentlig igjen, istedenfor og vente på at denne stasjonære pc'en skal bli ferdig med og gjøre sitt før jeg endelig kan få blogge. Sorry for dårlig blogging idag forresten. Imorgen er det ny uke og nye muligheter, jeg ser faktisk fram til denne uken, bare den ikke går for sakte... Natti alle sammen ♥ Hva har dere gjort idag?

Siden jeg ikke har mange bilder på denne pc'en så får dette være greit nok. Meg, Silje og Erlend.

da er den kjøpt

Jeg har nå bestilt meg en mini pc, og sett rundt på nettet at den er bra. Den jeg skal ha er HP compaq 10,1. Tror det er best jeg har en liten en, siden da er den lettere og ha med seg. Jeg bestilte den på nettet så da får jeg den om 3-7 dager. Jeg har prøvd en liten en før, så tror jeg blir fornøyd! Er avhengi av pc rett og slett, jeg! Flere?

Noen som synes denne er helt grei og ha? Eller har den?

mini pc?

Har noen mini pc? Og iallefall; hva synes dere om den? Jeg har sett litt på elkjøp nå og har tenkt og kjøpe meg en billig, men BRA pc, men jeg er litt usikker. Plis, hjelp meg.

Denne skal jeg ha isåfall!

Bursdags-bilder

Flott innlegg under her, Sigrid! Virkelig

Elise,Sigrid (bursdagsbarn en), Silje, meg (ehe) og Oskar

Sigrid og meg

Sigrid, Elise, Charlotte, Oskar, Silje, Åshild (bursdagsbarn to) og meg

Oskar og Sigrid

Marlene og Sigrid

Litt av Silje, Åshild og Marlene

Elise, Charlotte og Sigrid

Sist men ikke minst, så er det Åshild som fikk en iPod nano med KAMERA til bursdagen sin!
Nå skal jeg se litt på tv og fjerne sminken noe som skal bli utrolig godt, imorgen skal jeg bare slappe av! Natta da dere ♥ Og gratulerer med dagen, Åshild og Sigrid

Gjesteinnlegg\ folk på jintekvelden (:

Heihei :)))) (commoizz.blogg.no)
dette er Sigrid, jeg  
er bestevennene til Pernille : D
Pernille er søt, men sur :( neia, hu er grei og snille og søt :)
Åshild er fuuuuuuullllllllll ; o hu hopper rundt med en kaninbamse !
ÅSHILD; TA DET ROLIG!!
Silje ødelegger gulvet våres ; ( hu har gulle brudesko som hu hopper
og drar bortover gulvet.
Marlene har funnet en stooooor llue s,om hu har på seg
mens hu løper rundt etter Oskar for å ta(¨n ; o
Charlotte drar opp toppen sin heeeele tida :(
Hu løper ut og inn etter Marlene :)
Oskar klarer ikke ¨klemme, når jeg skal klemme han snur han hodet...
Pernille ødelegger pianoet våres ;s  nå gå hu for å hente gyngestolen å setter den på kjøkkenet,  later
som det sitter noen der, haha : D
Elise prøver å spille en sang fra en pianobok ; O hu er flink.....
Det var ale , tror jeg :)
da veit du sånn ca. hvordan denne kvelden er akkurat nå 22:02 : D


Oskar, Charlotte, Elise, Marlene, Silje, Åshild, Pernille og meij :DD
Jeg og Åshild har bursdag i dag som dere anskje veit, vi liker gratulasjoner, tullaaaa : DD

jajaa, men gå inn på min blogg også
~hva gjør dere på en lørdagskveld med vennene dine?? :)

-Sigrid :)

Bare en ting ; o
ÅSHILD ER DRIIIIIITAAAAAAA!!!!!!!!!!
å hu skal ligge hoss meg i natt ; o :(((((((((

r.i.p pc'en min

Har noen en pc og låne meg? Pc'en min er nemmelig ødelagt. Så må bruke den stasjonere pc'en til foreldrene mine. Det er så kjedelig uten pc, hvertfall da foreldrene mine beskylder meg for og ha ødelagt den, noe jeg ikke har gjort! Er ikke min feil at pc'en detter i fra hverandre! Åh, skulle ønske jeg kunne ha vært rik nå, neste pc jeg skal kjøpe meg, skal være liten! Da har jeg fått ut litt frustrasjon... blogges.

Jeg bare slenger med et uredigert bilde nå.

jeg elsker kyllinggryte, for mye!

Hei dere! Først vil jeg starte med og si Gratulerer med dagen til Åshild og Sigrid! Ikveld skal jeg på jentekveld (+ Oskar) hos Sigrid hvor de skal feire bursdag sammen, det blir koselig, jeg er så utrolig glad i de jentene!

Resten av dagen før bursdagen så har jeg ingen planer! Bare for og ha sagt det; Idag skal vi ha kylling-gryte til middag, og det er så utrolig godt! Jeg er et matvrak, lev med det. Men nå skal jeg lese noen blogger (igjen) også skal jeg duuusje. Blogges. Elsker du kyllingryte?

Gamle bilder fra leirskolen, men de er søte for det! (om dere vil kan dere gratulere dem; oshilda og siiigriids på nettby) ♥

det siste timene har jeg drevet på med...

... og laget om en genser til en cardigan, jeg elsker og drive med sånt! Her er resultatet:

Jeg skal feste på flere nagler på lommene. Hva synes du om min "nye" cardigan? Dette blir nok det siste innlegget for idag. OG; IDAG HAR RONJA BURSDAG, SÅ DERE MÅ GRATULERE HENNE! ..imorgen kommer Sigrid og Åshild etter og blir 13 år. Yey ♥ Gratulerer med dagen ronja :-) å; Du er flink til og masere!

en fredagskveld, alene!

Camilla vil ikke komme til Gaupen city idag fordi da må hun gå hjem, er ikke det, det minste man kan gjøre for bestevennen sin, eller som var bestevennen din, Camilla! tullaa

Idag kjøpte jeg min første foundation! Ikke mobb, fordi jeg har aldri hatt det, har bare lånt av søstra mi og venninner. Synes det er litt bra, jeg; at jeg alltid har klart meg uten! Men nå er dessverre den tradisjonen slutt, rip.


Hva skal dere gjøre på en fredagskveld som dette?

god morgen

Nå står jeg faktisk og sminker meg i gangen, og siden jeg ikke blogga igår-kveld så gjør jeg det nå. Igår var jeg i øvern med sigrid, noe som alltid er gøy, haha; jeg tryna i et tre... say no more

Siden jeg er hjemme alene nå, så står MTV på fullt med musikk, herlig. Men nå må jeg nesten skynde meg og sminke meg ferdig. Ha en fin dag på skolen :-) Flere som elsker mtv litt?

uten sminke å greier, peeent...

Forresten; http://helenesnuppas.blogg.no/1265304109_topplisten_er_ferdig.html#comment - jeg er med på topplista til Helene, tusen takk! Setter utrolig stor pris på det :-)

kunstnere gange ti


Jeg er nå akkurat hjemme fra skolen, som faktisk var helt okei i de tre siste timene med fingermaling (noe jeg og silje fant på) og masse annet malegreier og resultatet mitt ble ikke så bra:

Ser ut som om en... 3.klassing har laget det, skal ikke mobbe de som går i 3.klasse og er flinke til og male, men det er ikke jeg! Jeg hater og male- bortsett fra fingermaling, hoho :-)  Etterpå blir det kanskje outift og en bloggvurdering! Så vi blogges.

Hva synes du om det flotte maleriet mitt?

ingen overskrift #1
Jeg har redigert noen bilder, og tipsene fikk jeg fra denne bloggen. Hun tar utrolig fine bilder, og hun er ikke minst flink til og redigere bildene! Jeg digger ihvertfall den fotobloggen! Jeg er fortsatt utrolig kvalm, men jeg vil på skolen imorgen, første gangen dere hører meg si det, men jeg vil treffe vennene mine igjen. 3 dager uten de er nok! Jeg får iallefall prøve.

Ikke bli sur fordi jeg ikke er så kreativ til og finne på overskriften, men det er da med et kult tegn, eller hva? Men nå skal jeg se igjennom favorittbloggene mine, som er en del, også skal jeg ta en varm dusj! Hva synes du om bildene jeg har redigert?

mangler jeg noe?

Da føler jeg at jeg er ferdig med designet, synes du at jeg burde endre på noe, eller fikse på noe?
Jeg lagde meg kakao med oboy istad, og det smakte faktisk nesten akkurat det samme som toro, hoho. Også ryddet jeg i det gamle klesskapet mitt, siden det var igjen litt forskjellig ting der, også fant jeg et litt fint smykke- aner ikke hvem det er sitt, så jeg sier det er mitt fra nå av, jeg :-)

Min nye favorittsang, garantert; United state of pop 2009.Hva synes du om smykket jeg fant igjen?

går det ann og bruke oboy til kakao?

Jada, jeg skal snart lage meg kakao, også fant jeg ut at vi ikke har igjen toro kakao poser, men oboy, går det ann og bruke det i kakao? jeg får prøve!

Nå driver jeg og fikser på litt "småting" på designet litt rundt om kring, og om det blir litt sånne småfeil, så ikke fortvil- det er bare Pernile som aldri blir ferdig med designet sitt! Idag skal jeg se over det som ble igjen av klær igår, og se om jeg hadde glemt noen av klærne, og somsagt så trengte klesskapet mitt en rydd igår:

Det ble igjen mer som jeg ikke trengte iallefall, enn det som ble igjen! Har du mange klær du burde ha ryddet bort?

happily ever after

Nå er jeg nesten ferdig med designet, vet det har vært om og men med det lenge nå, plutselig er bakgrunnen grå, også blir den i en annen farge osv... men nå har jeg funnet den rette fargen. Også om dere ser under profilbildet mitt så har jeg laget meg en mail; pernilehb.blogg@live.no, der kan dere sende meg spørsmål. Jeg er faktisk utrolig glad for at jeg har klart og fikse designet mitt som jeg er skikkelig fornøyd med denne gangen!

Men nå skal jeg slappe av litt og kanskje bli litt mindre kvalm etter jeg har dusjet, som jeg skal nå! Blogges

Tøflene mine har blitt mine to bestevenner de siste dagene. Hva synes du om designet nå?

Meet Me In The Dark


Siden nesten alle drar til med lyse farger på neglene sine, drar jeg til med en mørk en. Denne heter "Meet Me In The Dark" og er fra H&M . HOT OR NOT? jeg går for hot!

bildeserie- vann, del 2
Hvilket av bildene likte du best? :-)

syden neste, ja takk

Hei alle sammen! Jeg er sjuk idag også, så jeg får holde meg hjemme og prate med Malin, som også er sjuk! Også har jeg rydda klesskapet mitt idag, og det kan man si trengtes- utrolig mye klær jeg ikke trengte der.

Nå vil jeg til syden, det begynner og bli shit kaldt igjen! Jeg vil være med til tenerife med Silje, den 14.Februar.Vil du være med?

JATAKK! Men vi blogges senere

min toppliste!

Siden jeg skal være litt flink og blogge litt, så har jeg lagd min egen toppliste, med de bloggene jeg leser mest:

Da har dere fått svar på de bloggene jeg leser til vanlig :-) Står du på listen så er du en av de bloggene jeg leser!

jeg er sjuuk

Jeg kommer ikke til og blogge idag, fordi jeg er sjuk, kommer kanskje tilbake imorgen. Flere som er sjuke?

+ et upassende bilde...igjen!
hits