februar 2011

Dagens Antrekk:


Topp , Halskjede og Ring Bikbok Jeans Gina Tricot.

Veeeeldig dårlig outfitbilder idag, sånn går det når man har dårlig tid, kamera som klikker oog dårlig selvutløser! Idag har jeg vært i hallen for å se på gutta spille fotballturnering med Silje og Marius. Har kost meg masse med bra folk og min herlige kjæreste! ♥ Nå skal jeg sove, før det er skolestart imorgen.Satser på en del bra karakterer og en veldig smart hjerne frem til påskeferien... yeah right.

Hva har dere gjort idag?
Hva synes dere om antrekket?

5 superfine blogger:


http://leneorvik.blogg.no/

Denne jenta kan virkelig å kle seg! Elsker utseende hennes, stilen hennes og alt! Hun skriver kjempebra og skriver om ting jeg leter etter og hva jeg interesserer meg om på bloggen sin! Verdt å ta en tur innom!


http://carolinemaria.blogg.no/

Caroline Maria er en av mine største inspirasjonskilder! Hun tar fine bilder, skriver bra og ikke minst er hun kjempepen og virker kjempesnill og hyggelig over bloggen sin...


http://ahloe.blogg.no/

Noen ganger vil jeg bare slappe av og lese en blogg med supersupersuperfine bilder, da kan jeg gå innpå Agnes sin blogg. Da jeg fant denne bloggen satt jeg lenge å studerte bildene hennes. Jeg blir helt imponert over hvordan hun kan få så mye "energi" i bildene sine... loveit!

http://werothehero.blogg.no/

Jeg trenger ikke si så mye mer enn at jeg elsker bildene hun tar! Sykt.

http://kristineam.blogg.no/

Stilen hennes er til å dø for! Elsker måten hun kler seg på og skriver på bloggen sin. Også verdt å ta en titt innom!
Leser du 1 eller flere av disse bloggene? Resten av bloggene jeg leser kan dere finne under 'favoritter'.

chicks before dicks

Dette blir et "idag-spiste-jeg-pølser-til-middag-innlegg", here we go:

Idag har jeg kost meg kjempemye med Malin. Har klart å shoppe bort en del hundrelapper idag også uheldigvis. Tok bussen til Moelv by (hehe) så møtte vi Amalie som skulle til oslo på stasjonen. Søte Amalie som ikke klarte å få den trådløse DVD-spilleren sin til å funke på toget og begynte å kalle den opp...

Vi var på Maxi i en stund, før vi gikk (!) opp til ankern. Malin fikk nærmest gledespanikk da hun oppdaget at det var diskodag på fredager, så vi oppførte oss som andre barn på vår alder (les: 7 årsalderen) i noen timer før vi dro hjem, så nå sitter jeg her og har egentlig ingen aning om hva jeg blogger om! Så da sier jeg takk for meg...
Faktisk de eneste bildene som har blitt tatt idag (bortsett fra noen veldig vakre av meg....) takket være Malin! *applaus*

Hva har dere gjort idag?

g'night

Hva er vel bedre enn en dag hvor Sigrid kommer inn døra med pops til meg som "sykebesøkgave", en kveld med facebook, gode "Kings Of Leon"-sanger, nydusjet hår og småtrøtte øyne. Akkurat nå vet jeg ikke. Men en ting er sikkert: denne helga her blir herlig! Imorgen skal jeg til hamar og på ankerskogen med Malin, noe jeg vet blir veldig koselig ,som vanlig. På lørdag håper jeg Henrik kommer hit, savner han greit mye nå!

Jeg hadde gledelig tatt imot flere uker til med ferie! Nå skal jeg sove! GOD NATT

ph/pernillehb.

when i look at you


ph/pernillehb + nikon d40, nikkor 50mm f/1.8/ brillene til sigrid.

Synes?

Tylar Ward

ÅH, elskerelskerelsker stemmen hans! For flere videoer av han eller for å følge han på youtube, trykk HER!

Ready For Summer

- Jeg gleder meg til snøen går vekk, bladene på trærne kommer, fuglene kvitrer når jeg går til bussen og sykkelen skal frem.

- Jeg gleder meg til å kunne gå i bikini, highwaist shorts, converse uten sokker, sandaler og tanktop.

- Jeg gleder meg til å kunne ligge i gresset med mine aller beste venner, imens iPoden er på full guffe i ørene.

- Jeg gleder meg til jeg kan legge vekk alle vinterklær, votter, luer og skjerf!


(bilder: weheartit)

- Jeg gleder meg til å dra på stranda tidlig om morgenen med jentene og være der hele dagen.

- Jeg gleder meg til å kjenne sandkorn imellom tærne igjen.

- Jeg gleder meg til å kjenne varm vind i håret når det er på det varmeste.

- Jeg gleder meg til å snakke om alt mulig med min beste venninne en varm sommerdag'11.


(bilder: weheartit)

- Jeg gleder meg til å kunne gå i kjoler uten bekymringer for å fryse ihjel.

- Jeg gleder meg til å gå opp en del kilo fordi jeg har spist masse, god is!

- Jeg gleder meg til å ta mangemange nye og fine sommerbilder.

- Jeg gleder meg til å tilbringe sommeren'11 med mine aller beste ♥  


(bilder: weheartit)

FLERE SOM SER SYKT FREM TIL SOMMEREN?

Innkjøp fra København:


Leppestift i fargen "Viva Glam Gaga" fra MAC.

Parfyme fra Burberry. Lukter hiiimmelsk.

Converse ♥♥♥

+ en bukse og et par sko fra Topshop og en del godteri som jeg ikke orker å ta bilde av..

det er på sånne dager jeg er glad for at Taylor Swift finnes

Hele denne dagen her har jeg tilbringt i senga, noe jeg sikkert kommer til å gjøre resten av dagen også. Jeg er nemlig så heldig å ha klart å bli syk de 2 siste dagene, så her sitter jeg med vond hals, stygg stemme og hovne mandler ♥♥ love my life. Heldigvis har jeg spotify, photoshop og dumlekjærligheter som redder dagen min.

Ellers i mitt sykeliv , trenger jeg flere blogger å lese. Så om du vil poste linken til din blogg i kommentarfeltet hadde jeg blitt glad! Forresten, i kveld kommer innkjøpene fra danmark!


i miss the old days


_pernillehb 

Synes?

winter wonderland


_pernillehb @ nikon D40

Hva synes dere?

h o m e

For noen timer siden kom jeg hjem fra en 2 timer lang biltur fra Oslo. Turen har vært herlig med Camilla! København var så utrolig bra. Shoppingmulighetene der også, ikke minst. Jeg orker ikke skrive så veldig mye egentlig, lar bildene tale for seg. Er veeeeldig sliten atm!Camilla liker mat, men ikke sunn mat... sånn til opplysning
Er ikke vi pene så vet ikke jeg! 


peacepeacepeace

copenhagenkald.dkVi var veldig snille som brukte opp alle legoklossene til de små barna å lagde et stooort hus! lolja


Camilla er veldig flink til å ta bilder..............

Etterpå kommer kanskje innkjøp, vi får se! Vi snakkes!

et lite pip

Nå sitter jeg på båten med Camilla :-) rakk ikke blogge før jeg dro så nå blogger jeg fra iPoden! kommer nok ikke til å bli store oppdateringer fra meg frem til tirsdag slik at dere vet det! Idag har Camilla og jeg shoppa en del ting på taxfree og lugaren vår ser ikke ut! Haha, men kos er det her! Gleder meg til København imorgen. Nå blir det nok å gå litt rundt på båten før vi går inn på rommet igjen. Veldig kos å ha Internett og Disney channel på samme sted, hihi. Ha en fin kveld videre! Cyaa.

Hva gjør dere?

natta


Blikket er tull!Idag har Camilla og jeg som sagt sett på fritt vilt 3. Jeg synes egentlig ikke den var så veldig bra. Likte bedre 2'eren. Jeg har enda ikke begynt å pakke til turen imorgen, så jeg burde vel snart begynne. Jeg kommer nok til å poste et innlegg rett før jeg drar, men frem til Tirsdag blir det 0 blogging, med mindre noen vil gjesteblogge for meg imens. Send meg en melding på facebook eller msn hvis du vil deet :-)

Nå er jeg kjempetrøtt og sliten, så det blir ikke mer blogging for idag, det er sikkert. GOD NATT.

Outfit 190211
Bukse og Topp - Gina Tricot, Converse - DNA.

Nå er Camilla her og vi skal snart se på Fritt vilt 3. Ellers må jeg begynne å pakke ikveld, for imorgen går turen til Danmark hvor jeg skal ha med slafsecamilla, gleder meg til å lytte til slafsingen hennes i hele 2 dager, tulla.

Hva synes dere om antrekket mitt idag?

inspirasjon til tusen
_stockholm-streetstyle.com

Hvor henter du inspirasjon fra?

blogg vs blogg

Fant ut at jeg er med i blogg vs blogg her: http://heart97.blogg.no/1297925238_blogg_vs_bloggdel_2.html#comment . Om dere vil være litt snille å stemme på meg hadde jeg blitt happy :-)

ballballballball

Igår var en kjempekjempestressende dag samtidig som den var kjempebra! Jeg begynte å fikse meg etter at jeg kom hjem fra skolen, men ingenting ble som det skulle så jeg ga opp til slutt og dro til Camilla som var planlagt fra før. Deretter fikset moren hennes håret mitt og jeg fikk kastet på meg kjolen og sminken + håret på en halvtime...rekord sier nå jeg (til å være meg)

Så til selve ballet: jeg koste meg så sykt mye med vennene mine og ikke minst Henrik! Dere lyser opp dagen min når den er på det aller verste. Henrik er så best :-) Ellers gikk timene veeeldig fort og plutselig måtte jeg hjelpe en trøtt Camilla og meg hjem.

Syver, Henrik (som alltid er heldig med bilder, heheheh) og Camilla!

Bildene er tatt av Silje M (TRYKK)

Jeg var jo selvfølgelig så dum at jeg glemte å ta bilde av det jeg hadde på meg, men på bildene over ser dere iallefall litt. Så forresten veldig høy ut også på bildene over, men det av en grunn: skoene mine som ble brukt veldig lite på ballet, haha. Klarer ikke gå i høye sko uansett!

Har dere ball på skolen deres?

stress-mer stress-pernille

Kvelden min idag kommer til å bestå av mattelekser, norsklekser og en haug med andre lekser. Noen ganger skulle jeg virkelig ønske jeg var litt nerd, fulgte med i timen og kunne gjøre leksene mine på null komma niks. Dessverre er ikke jeg sånn og må bruke hodet i flere minutter før jeg endelig skjønner greia. Heldigvis har vi noen gode tv-serier som går på tv idag og som lyser opp dagen min noen hakk.

Imorgen er det skoleball, noe jeg grugleder meg til. Heldigvis er jeg veldig fornøyd med min lille sorte som jeg har fikset litt på. Kanskje jeg legger ut outfit fra ballet imorgen, om jeg rekker. Morgendagen kommer til å bli stressende!


haha, stressende og "pen" en onsdags morgen.

Fin skolesekk også :-)

shopholiker x1000

I nuet sitter jeg å slapper av etter en laaang dag med skole og shopping. Rett etter skolen dro jeg til søsteren min som hjalp meg med å sy opp kjolen jeg skal ha på ballet. Etter det dro vi på shopping, så jeg fikk kjøpt inn litt diverse saker til ballet og svidd av noen hundrelapper på en del andre klær og tilbehør. Må virkelig begynne å skjerpe meg med å kjøpe nesten alt jeg vil ha i butikker uten å tenke. Luksusfellen next...


... også kan sommeren komme like raskt som vinteren kom! 

Hva gjør du ikveld?

gladmandag

Jeg elsker kakao! Nemlig akkurat det jeg drikker nå. Jeg tilbringer valentine med kakao og msn ♥ elsker livet. Eneste minus er at det er 856767589 kuldegrader ute og 3/4 av kakaoen min inneholder kremtopping! ELSKER LIVET fortsatt. Dette har vært en ganske grei valentine og ikke minst mandag. Jeg har vært ganske effektiv også faktisk: gjort lekser, hentet ved (i 856767589 minusgrader) ooog ryddet i klærne mine. 

HAPPY VALENTINE ALLE SAMMEN! JEG ER IHVERTFALL HAPPY! he he

Nappe øyenbryn med tråd - Video:

Så her er videoen hvor jeg lærte å nappe øyenbryn med sytråd. Egentlig veldig enkelt!

yeah right


_pernillehb @ nikon d40, Nikkor 50mm f/1.8.

Hva synes dere?

lykkerus

Først vil jeg starte med å si: Gratulerer med morsdagen, min kjære mor! Er utrolig glad i deg ♥

Dere kan gjette 3 ganger hvor jeg sitter godt plassert nå. 10 poeng til de som gjetta senga. Jeg tilbringer sikkert 70% av livet mitt i senga noe jeg må skjerpe meg med. Jeg har fått dilla på Sex and the city. Elsker alle klærne som er med og ikke minst Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda! Er nesten så jeg føler jeg er med i serien når jeg ser så mye på det som jeg gjør. Skummelt.

ÅH, nå er jeg i lykkerus! Om akkurat 1 uke er jeg på vei til Danmark med Camilla. Gleder meg så sinnsykt mye, blir så utrolig bra. Shopping, shopping, bading og ikke minst Camilla! 


gammelt bilde, men i love you!

 

idag

Idag har jeg spist utrolig mye godis (spist utrolig mye generelt), sittet utrolig mye på pcen, lært meg å nappe øyenbryn med sytråd (funker bra forresten) og brukt opp ca. 1 time av livet mitt i dusjen. Videre ikveld skal jeg ha satc-maraton med meg selv, drikke masse brus, spise masse godteri og bare slappe av. 

Ha en fin kveld!

_pernillehb.

switch the love


_pernillehb

Hva synes dere?

Sminken jeg bruker:

Siden jeg har skiftet litt på sminken siden siste sminkevideo, tenkte jeg at jeg kunne være litt superblogger å blogge om sminken jeg bruker for tiden, here we go:


Først tar jeg på en fuktighetskrem, deretter en primer fra Smashbox for å få sminken til å holde.


Siden jeg får så utrolig røde kinn når det er kaldt ute, er jeg avhengi av en god foundation som dekker (men selvfølgelig ikke gir unaturlig farge), derfor bruker jeg denne fra Loreal. Eneste minus med denne er at den gjør huden ganske tørr. Men, dekkevnen er veldig bra.


Etter foundation bruker jeg et pudder fra Clinique for å matte ned huden. Pudderet passer akkurat med min hudfarge. Fargen er i 02 stay neutral.


Deretter bruker jeg et solpudder fra Everyday Minerals. Det funker helt greit, men jeg vil nok ikke akkurat anbefale det til noen som vil ha et solpudder som sitter lenge og varer lenge.


Så bruker jeg en flytende eyeliner fra H&M bare for å få øynene mine til å se litt mer våkne ut.


Øyenskyggepaletten min fra The Balm er en klar vinner i sminkepungen. Skyggene sitter lenge, har fine farger og får garantert terningkast 6 av meg. Et ekstra pluss er at skyggene også kan brukes som eyelinere.


Til slutt bruker jeg en maskara fra Max Factor!

Er ikke alltid jeg orker å sminke meg så mye til f.eks skole osv. Da går det mest i foundation, eyeliner og maskara.

girls (and boys) just wanna have fun

Den 15-dagerstingen funker ikke for meg. Jeg rekker rett og slett ikke sånne utfordringer... haff.

Ikveld har jeg vært på jentekveld med jentene/bursdag til Sigrid. Det var kjempekoselig bortsett fra på slutten da jeg halvsov i senga til Sigrid. Unnskyld Sigrid. Skal ikke gjenta seg.


Jeg er selvølgelig den som står for å steke (les: svi) kjøttdeigen på kjøkkenet til Sigrid! 

Så fikk vi besøk av Oskar og Ivan, veldig... "koselig".


Tror det er det 3.året hvor det har blitt tatt bilder på jentekvelder i senga til Sigrid :-) tradisjoner.Beklager dårlig kvalitet på noen av bildene. Men er ikke så veldig keen på å redigere bilder når øynene mine verker etter å få sove! Blir så deilig å sove leeeenge imorgen/idag. God natt!

Day 01 - What's in your bag?

Jeg bruker ikke så mye veske, bare hvis jeg er på shopping e.l. Derfor har jeg mesteparten av tingene mine i lomma på jakken min som jeg bruker til hverdags:


iPoden, penger, lipgloss og leppomade, tyggis, hårstrikker (går jeg med HELE tiden, om jeg ikke har det i jakka har jeg det på hånda og omvendt) og mobilen min.

Sorry for dårlig oppdateringer!

edit

Jeg starter med 15-dagers prosjektet imorgen siden jeg ikke orker idag. Er så trøtt og sliten. Har kost meg kjempemasse med verdens beste kjæreste idag :-) love u!

Snakkes imorgen!

15 days challenge

Day 01 - What's in your bag?
Day 02 -
A photo of your cellphone
Day 03 - A photo of the item you last purchased.
Day 04 -
A photograph of yourself without makeup.
Day 05 -
Your dream room.
Day 06 -
A picture of yourself you're happy with
Day 07 - A photo of your favourite jeans. 
Day 08 -
What's in your makeup bag?
Day 09 -
The most beautiful picture of your best friend.
Day 10 -
Your current wishlist.
Day 11 - Your favourite top.
Day 12 - 10 things about yourself
Day 13 - Something you miss
Day 14 - A picture of me as little
Day 15 - Your favourite movie

Jeg starter med utfordringen imorgen! :-)

gammelt bilde, men.

spilleliste for tiden:

Siden jeg har 3 spotify-lister som blir oppdatert veldig sjeldent, så velger jeg å legge ut noen av de sangene som jeg hører på atm, her istedenfor å linke til spotifylisten(e):

Uffie - Pop The Glock

Rihanna - Shut up and drive (The wideboys)

Avril Lavigne - What the hell.

Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey.

Usher - More (RedOne & Jimmy Joker remix)
H*Wodd - Could It Be You.

HighWon - Från Hjärtat.

Enrique Iglesias (feat. Ludacris) - Tongiht (I'm fucking you)

Kelly Clarkson - Breakaway.

Nå står lekser for tur, og deretter frustrere fruer ♥♥♥

love is all around me
_nikon D40. Synes?

dagen min

Hva synes dere om designet mitt nå? Er ikke 100% ferdig, men er ikke langt unna føler jeg.

Akkurat nå er jeg godt plantet i senga mi imens "jersey babes" ruller over tv-skjermen samtidig som stemmen til Camilla skjærer i ørene mine over en videosamtale vi har. Neida. Joda. Ellers idag har jeg vært på fotballtrening hvor jeg var så heldig å bli tråkket på opptil flere ganger + at jeg viklet ankelen. Utrolig gøy. Idag hadde jeg egentlig planer om å legge meg tidlig, men den tanken ble visst rotet bort.

Nå skal jeg se videre på tv og om ikke lenge skal jeg sove! GOD NATT ♥

i heart you

Synes?

bursdagsbarnet!

Først vil jeg bare starte med å si at Sigrid har bursdag idag (altså 6.februar). Jeg vet at hun har gledet seg veldig til dagen sin, og jeg håper hun får en strålende bursdag! Noe hun fortjener kjempemye. Hun har alltid støttet meg, vært der for meg når jeg trenger det og hun har alltid vært en jeg kunne ha snakket med om alt. Vi er veldig like samtidig som vi er veldig ulike. En ting vi har til felles er at vi er veeeeldig sårbare begge to! Noe som ofte gjør at vi begge begynner å gråte når forskjellige ting skjer. Både bra og dårlige. 

Vi har omtrent aldri krangla, bare diskutert. Noe jeg er veldig glad for. Hun er en person som har sterke meninger om ting, samtidig som hun er en person som heller trekker seg tilbake istedenfor å lage noe drama ut av en liten ting. Det er 1 liten (!) ting av hva jeg liker med Sigrid. Hun er så utrolig bra. Bare det at hun er der og ser på meg når jeg trenger det gjør at et lite smil skjuler seg bak meg når jeg er trist og lei meg. 

Sigrid fortjener at dette skal bli en bra dag! Senere idag eller imorgen (mandag) skal jeg sørge for at du får den dagen du har sett frem til! HIHI. Gratulerer med dagen min beste Sigrid ♥


Dette bildet er fra da Sigrid og jeg var på hytta hennes ifjor. MINNER

♥♥♥♥♥♥

hits