mars 2010

Holy Mascara!

Jeg sitter med en god følelse om at jeg kommer til og ende opp i senga mi etterpå, med en eller annen topp på hodet mens jeg ser på fanthomas the movie som jeg kjøpte meg istad... for og ikke glemme påskeegget mitt. Fanthomas faktisk, tro meg eller ei, men jeg har så syk humor at jeg ler av det... I sommer, når man kunne ligge i telt i hagen (med den brukne armen min, buhu) så fikk jeg Åshild også avhengi av det, vi satt der med hvert vår bærbare pc og så på episodene helt til det kom til den siste, da kom dagens: verdens undergang Så hva er vel bedre enn fanthomas the movie på en dag som dette?

Dette er også fra samme fanthomas maraton helgen, haha


Har dere sett filmen?

jeg suger

Hei! Nå har jeg fikset designet, og er vel egentlig nok fornøyd. Idag har jeg bare slappet av med min kjære tv, og facebook. Og siden jeg er lei av de samme gamle one tree hill episodene som jeg har sett på lenge nå, så har jeg tenkt og ta en tur på butikken, og kjøpe en eller annen film. Bloggingen min må bli bedre etterhvert, for akkurat nå føler jeg at jeg suger i og blogge... Blogges.


Hva synes du om designet mitt sånn det er nå?

31.mar.2010

... idag skal jeg ta nye headerbilder og fikse designet. Så kommer jeg til og blogge :-) En smule info

sommertid

Okei da: Jeg blogger i ferien, eller forresten: Jeg blogger når det passer meg! Kommer et seriøst innlegg etterpå. Headeren er borte fordi den var kjedelig... fikser en etterpå. Snakkes

min blogg.

I det siste har blogglysten gått i fra meg. Jeg var nok utrolig sta når jeg sa: "jeg blogger ikke for å ha bloggpauser, da kan jeg heller bare slette bloggen". Jeg kommer til og ta en bloggpause nå, fordi da slipper jeg å ha blogging som et slags press, jeg aner rett og slett ikke når jeg kommer tilbake... så dere får bare vente og se, men at jeg sletter bloggen, det blir det ikke noe av!

Tusen takk for de som har fulgt bloggen min så langt, og kommentert. Har aldri hatt så mange lesere som jeg har hatt, det er dere som har holdt lysten min oppe til å blogge, det er dere jeg får inspirasjon fra... :-)


Ha en riktig fin påskeferie, og kos dere :-) Det skal jeg!

Hva synes vi om gensere med motiv på?


Fra Modekungen.se.

Min mening: Jeg synes de kan være kule, men i den sammehengen på bildet over, så er den ikke like hot. Noen kan være kule, men jeg synes det blir litt overdrevent med alle fargene på bildet over... så til dere: hot or not?

240310

... Jeg blogger ikke idag. Imorgen kommer det en slags "må-gjøre-video" som Kristiane og jeg spilte inn idag :-) Bloggæs

noe nytt i garderoben og vinduet mitt

Hei! Dagen startet med at jeg forsov meg og jeg at jeg kom forseint til skolen. Når jeg hadde kommet et lite stykke på  veien til skolen fant jeg ut at jeg hadde glemt noe inne, så jeg måtte låse opp og inn igjen, og dette skjedde hele TRE ganger at jeg måtte snu og gå tilbake, følte ut som om jeg kom til å få en bad day resten av dagen..og kan jo si det ettersom jeg skal lese, lese og lese i RLE, Samfunnsfag og Naturfag, hvor gøy er ikke det?

Egentlig så er jeg vel litt ladet opp etter en tur på Lillehammer istad, hvor jeg spiste pizza på egon, fikk meg en ny blomst (som jeg aldri klarer å ta vare på, men må  jo selvfølgelig prøve igjen), og en utrolig kul, søt, blomstrete puffermet topp:

Topp fra Bikbok.

Blomst fra... plantasjen?

Men nå må jeg stikke. Hva synes dere om min nye topp? Blomsten er det ikke så farlig med, haha...

tålmodigheten min er dårlig!

Idag har jeg ikke blogget fordi at jeg har vært i Brumunddal med Sigrid. Jeg har ventet og ventet idag utenfor pianotimen hennes og på synsam, men det gikk faktisk bra til tross for den gode (les: dårlige) tålmodigheten min. Grunnen til at jeg var med Sigrid var fordi hun skulle få seg linser og se på nye briller. Hun kler de nye brillene, og det var uvant å se med linser...men hun er utrolig søt.

Idag skal jeg ingenting! Kanskje det blir en bildeserie etterpå da, så jeg kan ha en fotoshoot for meg selv... Akkurat nå, vil jeg oppleve dette en gang til:Ja; dette bildet her var litt overdrevet.... sjekk den store rød klumpen på nesen min: myggstikk...

SYYYDEN, kom til Norge!

nå er det søndag!


Det er søndag når: Alle har begynt og være sippete på msn-nicket sitt, som: jeg elsker deg, er ikke det nok?. Når katten sover hele dagen. Når man spiser godteri døgnet rundt. Når gymbagen er pakket. Når man gleder seg til neste helg. Når man går i onepiecen 70% av dagen.  Når man hiver innpå med salte pastiller hvert femte minutt.Nå er himmelblå ferdig, og jeg savner Kim. Jeg venter bare på at han skal banke på døren i hver episode. Imorgen er det en ny uke, og jeg gleder meg til å avslutte den uken med å møte de fra leirskolen på et diskotek, klassen skal arrangere. Eller komiteen i klassen skal arrangere, jeg er også med i komiteen. Etter diskoteket er det påskeferie, og da kommer Mailen, jeg gleder meg super mye til denne uken, faktisk. Hva skal dere i påskeferien? God natt alle sammen.

det handler om rrrrrespektttt

Det ble ikke noen trening idag pga at noen "mester-måkere" hadde glemt og måke der vi skulle trene.

... Derfor gikk jeg på jordet og møtte Lise og Elise, haha. Ja, på jordet. Egentlig skulle vi møtes på "plassen" som det kalles, hvor det er fotballkamper og den slags, men de var jo så snille, så jeg slapp å gå så langt. De ble mindre snille når vi snøbaste hverandre, altså: De kan ha litt respekt for meg med et to kilos kamera rundt halsen, eller?


Og til Lise, for at du snøbaste meg MED kamera rundt halsen:

Om du vil besøke bloggen hennes, trykk her :-)

værprat

Jeg er veldig fornøyd med resultatet på designet, da ble det litt forandring. Hva synes dere?

Etterpå skal jeg på fotballtrening, det blir gøy. Spesielt når Erlend og Lise skal komme og se på. Jeg savner de søtingene. I dag, da jeg sto opp, så jeg dette utenfor vinduet mitt:

SNØ!!! JEG SOM ELSKER VINTER OG SNØ, NOT! Men heldigvis så kom dette etterhvert:

SOL ♥ Nå kan sola bli her!

Men nok om værpratet mitt. Blir frustrert over værskiftet. Nå skal jeg ordne meg til fotballtrening. Blogges ikveld.

info

Nå skal jeg prøve og fikse designet mitt, igjen. For er så lei av det samme hele tiden! Haha, men vi får se hvordan det blir denne gangen. Bare slik til informasjon, at designet kan bli rotete nå :-)

fikk litt sånn lyst på...


... Denne ringen fra Forever21.com.

Forresten: Det er mulig og shoppe klær fra mango på Nelly.com. Praktisk for oss som ikke har mango i nærheten.
Trykk her for å se klærne.

Klesskapet mitt- bilder!

Tilbake til bloggen da, dere. Nå har jeg dratt inn og ut møbler fra det nye rommet til det gamle, og fra det gamle til det nye. Jeg liker rommet jeg har nå mye bedre! Får jo også et stort klesskap, eller hvertfall stort nok for meg. Før jeg gjorde noe med klesskapet:


Etter:

Jeg har satt inn en hylle over stangen hvor klærne henger, til skoesker o.l.

Det går mye i striper...

Knagg til belter.

Hyller til bukser og topper. Haha; nederst i hjørnet er det visst en t-skjorte fra leirskolen, saavn.

Det gjenstår fortsatt noen ting til rommet mitt. Jeg skal også få kurver som jeg kan ha buksene og toppene mine i etterhvert. I kveld skal jeg spise påskeegg i lilla kartong og slappe av. Hva synes du om klesskapet mitt?

190310

... Jeg blogger ikke idag fordi jeg holder på med og skifte rom, og fikse det :-) Rommet har Walk In Closet, jeg elsker det! Kommer kanskje bilder av skapet imorgen. Ha en fin kveld videre.

Har du walk in closet?

tidsfordriv

Jeg kunne ikke til Camilla allikevel, og hva tror dere at jeg startet med? Joda, rydde rommet. Når man deretter begynner og se på room raiders, så kjeder man seg! Nå går Life of Ryan på MTV. Han er kjekk... Føler bloggingen min har blitt så mye dårligere i det siste, men føler at jeg ikke kan slutte nå. Bloggpause blir det ikke, for da kan jeg heller bare slette bloggen! Jeg er en som ikke starter og blogge, for og ha bloggpause hele tiden. Men at jeg blogger MYE, det kan jeg ikke love! Men et spørsmål til dere: Hva vil dere ha mer av på bloggen? eks: videoblogg, motetips e.l..


Jeg har begynt og dekorere catwalk-bilder rundt speilet mitt.

Bloggvurdering


http://lindasolhaug.blogg.no/

Design Og Header:
Jeg vil nå si at designet hennes er veldig kult! Min mening om sidemenyen er at hun kanskje burde ha fått ryddet opp litt i den, for den er litt rotete. Men jeg digger designet hennes ellers! Kul header :-)

Skrivemåte:
Hun skriver så utrolig bra! Det er et stort pluss på bloggen hennes, for hun skriver sine egne meninger. Hun har outfits, med bra bilder.'Med bra bilder' mener jeg: Hun gjør litt mer ut av bildene. Istedenfor og bare ta et bilde hvor du står rett, eller ta et i speilet hver gang du tar outfit bilder. Hun har tips i innleggene sine, noe som gjør at andre bloggere kan bli inspirert, jeg blir hvertfall inspirert av bloggen hennes!

Posititvt:
Headeren, designet, skrivemåten, jenta, stilen. DET MESTE!

Negativt:
Jeg finner ikke annet negativt en at hun burde få ryddet mer i sidemenyen.

Alt i Alt:
Hun fortjener og få flere lesere og å bli oppdaget for at hun tør og være seg selv. Hun skriver om mote og har outfits, noe som jeg hvertfall er veldig glad i å lese om. Jeg elsker bloggen hennes! Så Linda: STÅ PÅ! :-)
Leser du bloggen hennes?

180310

Hallaaa! Sorry for dårlig bloggings igår, men jeg var på trening. Og der ble jeg utslitt! Dårlig kondis kan man si...

Sånn det ser ut nå så skal jeg møte Camilla idag, så da blir det heller ingen blogging utover kvelden. Men: det kommer en blogganbefaling før jeg drar. Denne bloggen er bra, så følg med! På skolen idag hadde vi kunst og håndverk, hvor vi skulle lage en slags "inspo- vegg", det passet meg ypperlig selv om den ble sykt dårlig. Sier seg litt når man har: KK, Julia, Girls og litt av Topp å lage kollasj av..  Men vi blogges etterpå. Nå skal jeg spise sjokolade som moren min har hamstret, så vi får vel bare starte og spise...


170310

Da er jeg ferdig med innføringen i Norsk. Merker at det har blitt litt lekseprat i det siste...lev med det. Vi har skjermsparer på den stasjonære pc'en med nyheter, og nå kom det opp at facebook har slått besøkertallet til google, litt sykt, for jeg bruker google til alt som sikkert mange andre gjør også, eller til nesten alt da. Til og med igår da jeg hadde litt hjerneteppe med ordet Consealer, brukte jeg google.

Siden jeg ikke har noen andre bilder og bruke. her:Bruker du google til mye?

pusilusimusitusi
Hva er vel søtere enn en sjarmerende katt?

Har jeg fortalt at jeg hadde lykkedagene mine igår og idag? Den eneste lykken jeg har hatt er at jeg faktisk skjønner geometri i matte...lykkedager?. Istad lagde jeg meg min egen Eyeshadow Primer, jeg fant en video om hvordan man enkelt kan lage det, og selvfølgelig var dette en ting jeg måtte prøve, om du også vil prøve, trykk HER.  Jeg gleder meg til og hoppe i pysjen, se paradise hotel, spise frokostblanding, og deretter sove. God Natt.

God tur til Paris imorgen, Silje :-)

outfit 160310

hei

random innlegg

Da er jeg hjemme fra skolen, og der skjedde noe VELDIG dramatisk (tulla): Sigrid kastet skoen min på taket så læreren måtte løfte en annen lærer opp, så vi altså fikk hentet den, og jeg hadde kanskje en bit med i spillet; for jeg kastet luen til Sigrid opp først, men tviler på at dere vil lese om Sigrid og meg sine "krangler" videre?

Idag så skal jeg tilbringe min sjel ved kjøkkenbordet og gjøre lekser, helt til jeg må slenge en grandis i ovnen, for hvem benytter ikke sjansen til og bestemme middagen når moren din jobber, ikke jeg iallefall! Men: Outfitbilder neste.

Før var jeg og Sigrid faktisk glad i hverandre...

Forresten: Jeg er med på topplisten til noen søte jenter, er evig takknemlig,
TUSEN takk :-)

http://hholmlund.blogg.no/1268744628_min_toppliste.html#comment
http://vissy.blogg.no/1268332097_topplista_mi.html#comment

inspirasjon


SOMMER!!! ¢¾  Laget i polyvore.

jeg gleder meg som en unge


Flere?

flinkflinkflinkflink

Ang det med designet, så tror jeg at jeg helst vil gå for header nr 2. Kan hende noen synes den er stygg, men jeg likte den best, så da blir det den, OM jeg skal skifte design, vet ikke helt enda.

Jeg er akkurat hjemme fra Lillehammer hvor jeg enda en gang har tatt sol. Idag skal jeg være flink og rydde rommet mitt + gjøre lekser, er ikke ofte jeg gjør lekser på en MANDAG! OG rydder rommet samme dag, men siden jeg fikk svidd av et firesifret tall i helgen, så bør jeg nok helst gjøre litt for og tjene inn igjen... Tenker jeg skal ta noen outfit bilder nå, så kommer de kanskje etterpå. NOEN SOM VET OM EN JOBB PÅ DAGTID FOR MEG?

Og siden jeg har tenkt og bruke en av bildene disse i headeren min, så vil jeg høre hvem av bildene dere synes er finest:
Hvilken header?

Sorry for at innleggene blir så nære hverandre, men trenger litt hjelp. Hvilken header synes DU jeg burde bruke?
1

2

Eller den jeg har nå?

olashorts

Nå føler jeg at jeg har vært litt kunstneristisk (?) fordi jeg har laget meg min egen ola shorts ut av en jeans jeg aldri bruker. Sommer følelsen kommer mer og mer innover meg, og jeg gleder meg til og bruke shortsen! Før:

Etter:

Think? Tenker jeg skal begynne og mekke en ny header, begynner og bli lei hele designet og headeren min allerede!

innkjøp fra Tyskland


Neglelakk fra CHANEL.

Topp fra Gina Tricot (Denne kjøpte jeg i Oslo)

Parfyme fra DKNY.

Sko fra Moods Of Norway. Perfekt til olashortsen min!

Ring fra en butikk jeg ikke aner hva heter...

Eyeliner fra Clarins og Leppestift fra Lancome, den er lysere enn på bilde. Like? Hva likte dere best av tingene?

home

Nå er jeg da altså hjemme fra Tyskland, og jeg savner båten og alt, allerede. Derfor sitter jeg og trøstespiser meg feit på bonbon sukkertøy. Etter at vi kom oss av båten idag tidlig, så dro vi innom Operaen, må si at det ikke er så mye og skryte av når dørene inn til operaen ikke er åpne, menmen. Her er noen bilder fra turen:

Bilder av alle innkjøpene kommer etterpå.

130310

Toppetasjen på båten er herlig! Drinken på båten er herlig, men shoppingstedene i Kiel er mindre herlig! Det eneste som er et pluss er at HM er mye bedre enn i Norge, hvertfall de stedene jeg har vært i Norge. I kveld kommer jeg nok til og gå amok i sminkeavdelingen på båten siden jeg kun kjøpte meg en ring i byen, og når man har litt penger, så passer jeg på og kjøpe det jeg trenger og KAN. Nå sitter jeg i toppetasjen på båten med drink (som smaker herlig) og ser utover Kiel. Hva gjør dere?


Siden jeg ikke har med minnekortet opp, så blir det bare bilder fra Google.


PS! Tapasen her er utrolig god, haha!

en plagsom stefar

Hei alle i norge! Nå er jeg sikkert en plass på havet i Sverige. Jeg har kjøpt meg Chanel neglelakk, men ikke helt den jeg hadde tenkt meg, men den er utrolig fin! Før vi dro til båten så måtte jeg selvfølgelig innom Gina Tricot, men kjøpte meg bare en blomstrete topp. I kveld skal vi på show på båten, og imorgen er det shopping på blant annet New Yorker. Denne båten er så utrolig fin! Men det er litt flaut og sitte på en cafè og blogge + at en eller annen stefar prøver og ødelegge bloggingen min ved og trykke på en knapp og fjerne verktøylinjen. Ha en fin kveld videre! Det skal jeg!


Neglelakk fra Chanel og Blomstrete topp fra Gina Tricot.

Hva synes du om innkjøpene?
 Noen som har noen tips til shoppingsteder i Kiel?

sick before Germany

Halloisen! Idag er jeg så heldig at jeg er syk, dagen før jeg skal til Tyskland! Jeg MÅ bli bedre igjen til imorgen! Akkurat nå har jeg fått meg igang til å laste ned musikk på iPoden min og har begynt forbrede hva jeg skal kjøpe på taxfree imorgen, haha. Jeg gleder meg faktisk til og pakke ikveld, selv om jeg sikkert må sitte på kofferten min (Jeg har en liten koffert) for å få den igjen. Idag er det tangerudbakken, jeg gleder meg til nye episoder! De er så søte ♥
Hvem av dem burde jeg kjøpe? Jeg synes den grønne er litt harry, men allikevel kul!

blogg vs blogg!


siljemon.blogg.no & hholmlund.blogg.no.

Silje og Hanne ble det denne gangen, og jeg synes begge jentene er supre, så jeg klarer ikke velge mellom noen av dem! Så da er det bare og stemme i vei på den bloggen du synes fortjener en stemme! Det går ann og stemme flere ganger, og på seg selv.

gleder seg MYE

Jeg har ikke blogget idag for at jeg har hatt besøk av Åshild og at jeg har vært på trening. Til info: så kommer jeg ikke til og blogge før imorgen kveld da også, fordi jeg må tjene penger til Tyskland og gjøre lekser, haff..

Når Åshild var her satt vi på ginatricot.com og siklet etter noen favoritter og vi gleder oss ENDA mer til gina tricot kommer til Hamar! For og være mer presis, så kommer gt til hamar 22.April!!!!!! Men nå er det Farmen, varme horn med ost og kakao, nammi. Noen som gleder seg til GT kommer til hamar?Ikke mobb meg...

Prosjekt

Idag har jeg drevet på med et sko-prosjekt, nemlig og lage stjerner på noen "kjedelige" tøysko. Synes de ble litt kule, så jeg tenkte jeg kunne dele de med dere, sånn så skoene ut før jeg gjorde noe med de:


Etter:

Hva synes du?

Unnskyld for at innleggene blir så tett ved hverandre, men jeg tenkte jeg likså godt kunne poste dette i samme slengen. Jeg er så glad for at snøen begynner og smelte, selv om den ikke smelter så fort, så går det da litt etter litt. Natta.

Svar på spørsmålsrunden

Fra Camilla:
Er du glad i meg?
Jaja, jeg er utrolig glad i deg.
Er jeg kul? :D
Tøffere enn toget, camilla. haha
Du er litt jenta mi?
JA! MYE JENTA DE
Hvor mange kjærester har du hatt?
Uff, jeg har faktisk aldri vært i et seriøst forhold...
Har du en hemmelighet du aldri har sagt til NOEN? :o
Ja..

Fra Malin:
Liker du paradise hotel petter?
Liker? Nei, jeg liker ikke, men synes han er tøff.

Er du litt sånn småforelska i meg?
Småforelska? Jeg er skikkelig forelska i deg, haha!
Er du kul?
Åjada, neida
Legg bilde ut av f.eks favoritt buksa,genser/shorte/topp osv, veske.

Jeg kan sikkert skrive et innlegg om det senere.
Er du selvsikker?
Joda
Hvilke butikker handler du mest på?
HM, Veromoda og Bikbok
Si 10 blogger du leser fast.(hvis du leser andres blogger)
kristinahk.com,annais.blogg.no, haawt.blogg.no, lindasolhaug.blogg.no, siljemon.blogg.no, annelisebeck.blogg.no, julianyl.blogg.no, juliatn.blogg.no, mgti.blogg.no, minah0el.blogg.no, hholmlund.blogg.no osv..

Fra Thea:
Hva synes du om meg?:)
Jeg kjenner deg ikke, men du er sikkert snill du.
Liker du meg?
Svaret er ovenfor.
Synes du jeg er kul?
Svaret er også ovenfor.
Ditt idol?
Lauren Conrad

Peneste du vet om?
Av vennene mine, kjendiser? Jeg synes alle de beste jentevennene mine er pene, og Lauren Conrad den peneste kjendisen jeg vet om.
Den beste kjæresten du har hatt?

Beste? Har aldri vært i et seriøst forhold..
Det mest seriøse forholdet ditt?
haha, privatliv
Kan du svare på videoblogg?:D
svaret er i innlegget over.

Også fra Malin:

Er du fornøyd med livet ditt?
Joda
Er du lykkelig?
Lykkelig nok.
Hva savner du nå?
Sommeren!

Hva kaller du en dårlig venn?
En som ikke kan stå for sine egne meninger, og bruker andre.
Hvorfor er du så søt?
Er det nå jeg skal si: født sånn støtt sånn? Jeg liker ikke sånne spørsmål, for jeg synes ikke selv jeg er søt.

Fra Mailin:
Værste insekt?
Vet ikke jeg. Edderkopp?

Still meg spørsmål til kl 21:00!!!!!!!!

Still meg spørsmål til kl 21:00! Siden jeg ikke har hatt en ordentlig spørsmålsrunde med svar pga kameraet mitt, kommer jeg nå til og svare i et innlegg. Still meg spørsmål om hva det enn måtte være. TIL: KL 21:00!!!

090310

Hei! Sorry for dårlig bloggings idag, men jeg dro rett til Lillehammer etter at jeg har vært i bakken med skolen. Og bakken kan beskrives med en ting: DRITGØY! Og på Lillehammer ble det selvfølgelig noen innkjøp, og jeg kjøpte meg en ny vårjakke, og det skal bli deilig og bytte ut boblejakka med den! Her er bilder fra bakken:

Litt viggo, Sigrid?

Marlenee


Og til dagens innkjøp:

Parkas fra HM, 299,-

Stripete genser fra Lindex, Bukse fra VeroModa. Hva synes dere om innkjøpene? Nå skal jeg gjøre lekser, ikke glemme det som igår.

klar for bakken!

Nå er jeg klar for bakken! Jeg skal ta med meg digital kameraet mitt MED ekstra batterier! Paradise hotel igår var helt greit og se på, savner de andre folka egentlig.. Flere? Men dere kjenner meg: Jeg har egentlig ikke så veldig god tid nå, nærmere bestemt: jeg må skynde meg. Snakkes

Tursjokolade hører med! Haha

080310, 20:23

Hellois! Det sistenevnte i forrige innlegg ble glemt. Og de siste timene har jeg vært på butikken og ryddet i klesskapet mitt, og siden jeg har fritidsproblemer, så kategoriserte (?) jeg klærne mine etter farge. Som sikkert hele bloggnorge vet; så er det paradise hotel idag! Jeg elsker og se folk drita, og drite seg ut på tv.  Jeg skal prøve og få blogget imorgen før jeg drar i bakken, skal jo tross alt stå opp en halvtime senere enn ellers, over og ut!
Haha: Liker du og se folk drite seg ut på tv?

Tusen Takk, Hanna.

Kan ikke all snøen bare dra seg bort nå? Jeg var jo selvfølgelig så smart istad at jeg gikk over jordet på vei hjem fra skolen, og jeg ble klissvåt! Takk for at Onepiece finnes...

Idag så skjer det ingenting. Så sant ingen snille engler dukker opp og vil finne på noe med meg? Etter at jeg ble klissvåt over jordet så sank humøret mitt, men det økte når jeg så at jeg hadde blitt ukas blogg på Hanna sin blogg, tusen takk, Hanna ♥  Imorgen er det ikke vanlig skole, og det liker vi, klassen skal nemlig til bakken imorgen og stå slalom! Nå skal jeg lese noen blogger før jeg slår hodet mitt ned i en norskbok.. Har du blitt ukas blogg før?

Pusiiii

wishNoe her som falt i smak hos dere også? Alt er fra Modekungen.Se.

hot or not- jeansjakke?Denne jakken er fra Modekungen.se.

Jeg synes jeansjakker er hot! Passer til ganske mye, f.eks en litt rocka stil: ettersittende jeans, en kul t-skjorte/topp og en jeansjakke med tilbehør. Eller den litt mer søte stilen: en sommerkjole, sandaler og jeansjakke. Hva synes dere: hot or not? Nå er det fotballtrening som står for tur, tok med det lille digitalkameraet mitt i øvern istad, men gjett hva som skjedde? Joda, det ble strømtomt når vi skulle ta bilde i heisen, flott.

rask update

Hello guys! Om en halvtime drar jeg til øvern med Sigrid og Åshild, det blir gøy, som vanlig! Dette har vært min beste helg, og tror ikke akkurat at neste helg blir noe verre, for da slipper jeg skolen på Fredag og drar til Tyskland!

Jeg føler at jeg er sent ute til og begynne og fikse meg, og jeg er personen som trenger god tid! Ha en fin dag folkens!

Vurdering

.
www.emmagullet.blogg.no

Header og Design:
Helt greit design egentlig, bortsett fra at hun burde gjort noe med menyen. Og kanskje en tydeligere header, men helt greit design! Liker fargen i bakgrunnen.

Skrivemåte:
Jeg har ikke lest så veldig mange av innleggene hennes, men hun har vs'er og hot or not, og det er veldig bra. Kanskje hun burde vurdere noen blogger, og blogge mer. For hun skriver bra.

Positivt
Hun har valgt en fin farge til bakgrunn og har helt greie, ryddige innlegg. Jeg elsker at hun har outfits. Hot or not og vs'er er kjempebra.

Negativt: 
Jeg synes hun har en fin blogg, men at hun burde hatt en litt ryddigere header og kanskje gjort noe med menyen under profilbildert.

Alt i alt: 
Hun har outfits, noe jeg liker veldig godt. Hun skriver bra, men burde passe på og ikke ha for mye smileys. Hun burde vurdere flere blogger, men jeg liker bloggen hennes :-) Designet er helt greit, og innleggene er helt greit. 

first price og random

Istad endte jeg opp med 0 inspovegg, men og spille monopol med stefaren min i en time, helt til jeg fant ut at jeg gikk konkurs. Jeg synes jeg har vært sunn idag; jeg spiste en hel boks med cherry- tomater istedenfor all den usunne grisefettet i all godterien. Og siden vi er så godt inne på mat allerede, så sitter jeg nå og spiser is, first price is; jeg synes faktisk det er like godt som den dyre isen. Nå kjenner jeg det verker i hodet etter at vi var oppe til halv 4 i natt og sto opp kl 9. Natta.Synes du first price vaniljeisen er god? haha, fint spørsmål...

"nei, så tjukk du har blitt"

Det ordet som beskriver meg mest nå er; stappmett! Jeg er så mett etter at jeg akkurat har spist kinamat at jeg tror jeg skal dø, en smule overdrivelse gjør ingenting?

Idag kommer jeg til og tilbringe lørdagen for meg selv, ender sikkert opp med og lage en inspo-vegg eller og ta bilder av alt mulig. Jeg fant igjen mitt gamle digital-kamera, så når jeg skal i bakken og stå slalom, så får jeg tatt noen bilder uten at jeg trenger og dra med meg den store speilrefleksen! Flere som er stuck hjemme? 

Med trutmunn og møkkete speil, fineste bildet evahhhh likzzåm. 

Ups; fant ut at jeg har en annen ting og gjøre, nemlig og skrive en vurdering av bloggen som vant konkurransen! 

ny nettleser?

Nettleseren jeg bruker nå er Windows Explorer, og den er så utrolig treig! Jeg trenger en ny, har du en og anbefale?

Gjesteinnlegg

Heihei! Nå er jeg på bloggen til Pernille og gjesteblogger. Jeg og Pernille skal opp i øvern idag med Silje og Charlotte. Jeg skal prøve snowboard for første gang (wee) og Pernille skal kjøre slalom. Igår hadde vi jentekveld og jeg sov over hos Pernille med Margit, vi spiste godteri til vi nesten spydde. Vi så på film; luftslottet som sprengtes og knerten, jeg og Margit synes knerten var mye mer skummel enn Luftslottet som sprengtes, Pernille var mye tøffere enn oss. Nå blir jeg snart henta, hadeeee. Leser du bloggen til Pernille, sånn som meg? -Åshild

Dette er Pernille og meg fra fotoshooten igår.

One Life, One Love, One Piece, JUMP IN!

Fotoshoot
Sminke og klær av Åshild.

Haha, vi har hatt fotoshoot her, og det var utrolig gøy! Hva synes du om bildene? Hvilket bilde likte du best?

Vinneren av konkurransen!


Vinneren er altså: www.emmagullet.blogg.no :-) GRATULERER! Du må sende meg adressen din på min mail: pernille_brende@hotmail.com.

siste sjanse!!!!

Ikveld trekker jeg vinneren av konkurransen! Du kan vinne to ansiktsmakser og en maskara. Om du ENDA ikke har meldt deg på, kan du gjøre det her: http://pernillehb.blogg.no/1267217518_konkurranse.html. Vinneren blir trukket på videoblogg.

outfit - 050310

Ikveld er det jentekveld hos meg, så jeg må rydde rommet mitt og fikse litt rundt om kring. Gleder meg til å se: Luftslottet som sprenges, den siste filmen i serien av Stieg Larsson. Hva synes du om outfiten? Og har du sett ¨luftslottet som sprenges¨?

JEG ELSKER DOTS!


Med en gang jeg kjøpte Dots, likte jeg det ikke i det hele tatt! Men etter at jeg leste på pakkningen at den skulle dyppes i melk, elsker jeg det! Liker du Dots?

Siden jeg prater så mye om mat har jeg laget en egen kategori om mat, haha. Etterpå skal jeg gå på ski med Sigrid på bakkejordet (som det kalles). Det ble det siden Sigrid ikke kunne i øvern.

ny heeeeader

Jeg tok en header jeg har fikset nå, jeg. haha. Hva synes du? Skal jeg ha den, eller den forrige?

Den jeg har nå:

Den forrige:

ensom ringsaker-spiller

Hei everybody! Idag blir're ikke outfit, for jeg har gått i onepiecen min i hele dag! Utrolig godt

Etterpå skal jeg skifte header, til den som de fleste hadde "stemt" på i noen innlegg under her. Jeg er litt lei den jeg har nå egentlig. Deretter skal jeg kanskje til øvern med Sigrid. Treningen igår var egentlig ganske slitsom, for det første (og siste) ble jeg satt på et lag med bare de 97'erne fra nes, og ei 96'er. Nå er det. M-A-T.

Spiller du fotball?

MELD DEG PÅ!!!

På Fredag trekker jeg vinneren av to stk ansiktsmasker og en maskara. Om du ikke har meldt deg på, kan du gjøre det her: http://pernillehb.blogg.no/1267217518_konkurranse.html. God natt :-)

outfit 030310

Denne dagen har vært super, bortsett fra en stygg naturfagsprøve! Jeg og Kristiane har danset tango, som vi alltid pleier og gjøre i friminuttet, og øvd oss på det fine hoppet vårt. Etterpå skal jeg på fotballtrening og møte noen søte jenter, deriblant Vanja, som har skrevet noe søtt til meg på bloggen sin, tusen takk ♥

matmonsteret

Heihei! Nå har jeg gjort mye lekser, faktisk. På en time tror jeg at jeg ble ferdig med tre fag, og det er MYE til og være meg. Men vil du lese mer om mine leksevaner, gå inn på... neida, tulla..

Jeg sitter stuck i senga med pc'en og vurderer og spise, tror jeg må kutte litt ned på all spisingen min. Jeg spiser så mye.. Har en liten unnskyldning da: Jeg er ALLTID sulten. Jeg blir bare mer når jeg snakker på mat..

forresten: skal jeg bruke denne headeren?

Mine beste


Om det var bilde av deg her betyr du veldig mye for meg! Dere er mine beste, husk det! Jeg er kjempe glad i dere ¢¾

min mening om topplisten

Mange bloggere blogger for og komme høyest som mulig opp på topplisten, jeg er ikke en av de som blogger for og komme høyest opp! Jeg ser på topplisten som litt stress, tenk da: jeg er utrolig glad for de kommentarene jeg får, og det er ingenting i forhånd til de kommentarene f.eks Voe får, kan hende hun ikke leser igjennom alle kommentarene, men hva er vits med kommentarer da? Jeg føler at livet mitt er stressende nok, med skole, fritid, venner, blogg osv... og om jeg hadde kommet høyere opp hadde det bare blitt enda mer stress, jeg ville ha lest igjennom kommentarene, jeg elsker og få snille kommentarer! Jeg setter pris på de leserne jeg har!

Selvfølgelig hadde jeg blitt glad for og komme litt høyere enn det jeg har nå, men skal jeg være ærlig, vil jeg ikke komme høyt opp, de fleste leserne jeg hadde fått hadde sikkert vært skikkelig snille og greie, men da hadde jeg ikke rukket og satt pris på dem! Jeg synes at det og blogge også er og sette pris på leserne sine og kommentarene. Når jeg får kommentarer leser jeg de, og går innpå bloggen dems, noen svarer jeg på , noen rekker jeg ikke å svare på, om jeg hadde vært høyt opp hadde jeg ikke rukket noen av delene. Noen sponsorer kanskje; kommentarer, lesere man får brev av (noe som er koselig, men at man ikke får svart), må svare på de få brevene man kan få svart på, lekser, skole, venner, fritid...det kaller jeg stress! Det er mange som blogger for og "bli" noen andre kjente bloggere, men det er falskt, om du virkelig vil komme høyt, så vær deg selv! Min mening. Og; jeg leser voe sin blogg :-)

Hoj, langt innlegg! Det var gøy i øvern idag med Hanne og noen andre. Nå skal jeg fikse meg og legge meg. Imorgen må jeg gjøre masse lekser, så blir ikke så veldig mye blogging. Natta

outfit 010310

Hei alle sammen. Om litt må jeg begynne og kle på meg for jeg skal i øvern med Hanne og Mia, det blir gøy :-) Istad var det så fin sol utenfor huset, så jeg tok noen bilder:

Jeg har redigert fargen på himmelen. Hva synes du om bildene? Nå går jeg og ordner meg.

hits