mars 2013

min påskeaften

Hei! Igår kveld kom Emma og Lise til meg og vi fikset oss før vi dro ut til Cecilie som har bursdag idag. Det var en morsom kveld sålenge det varte! Haha. Idag er jeg veldig sliten, og har ikke gjort stort annet enn å bare gått rundt og vært trøtt. Har jo vært i leiligheten til søstra mi siden mandag, så etter at jeg hadde ryddet og pakket sammen tingene mine idag, dro jeg hjem. Kjenner det skal bli superdeilig å sove i sin egen seng igjen. Ingenting slår sin egen seng! Har også sett "Pitch Perfect" idag, og kan ikke si annet enn at det er en av mine nye favorittfilmer - anbefales på det sterkeste til folk som liker å synge eller elsker musikk! 

Ellers er det litt kjedelig å tenke på at det er nest siste dagen av ferien... Men er jo helt sykt å tenke på at det er 1. april imorgen, herregud. Går sikkert veldig fort til snøen smelter helt og man kan begynne å gå i sommersko osv ♥ Woho. 

satc-hekta

Etter torsdagens festligheter, brukte jeg hele gårsdagen på å slappe av. Emma og Eirin sov over her, og kan ikke akkurat si at de var så mindre slitne når vi våknet igår, haha. Etter at de dro, var jeg helt skutt og endte opp med å ligge i sofaen for å se på Sex And The City hele kvelden, før jeg la meg tidlig. Når jeg våknet idag, lagde jeg meg en god frokost og plasserte meg i senga for å mer på SATC, og her ligger jeg enda. Vet ikke helt hva jeg skal bruke resten av dagen på enda, så jeg får nesten bare ta det som det kommer. 

Hva skal dere bruke denne lørdagen på? 

tanker som aldri går vekk

Noen ganger blir jeg så utrolig lei av å være stuck midt på toppen av jordkloden, på et rom uten utsikt, et hode fullt av meninger og med folk som "rakker" ned på hverandre i hytt og pine. Tanken på alt som er rundt meg og alt som venter på meg får hele kroppen min til å krible og hjertet mitt til å banke litt ekstra. Det er egentlig veldig sykt hvor stor jorda er, hvor mange steder jeg ikke vet om og som jeg aldri kommer til å oppleve, mennesker jeg aldri kommer til å møte og sjanser jeg ikke aldri får tatt. Det er sykt å tenke på hvor mange forskjellige mennesker det er her i verden akkurat på dette tidspunktet - ikke bare mennesker som smiler, er forelska og glade, men også mennesker som sliter, gråter, frykter og som det skjer uvirkelige ting med som vi aldri kan forestille oss. Akkurat nå. Mennesker vi ikke kan se for oss, men som allikevel er rundt oss et eller annet sted der ute. I denne store og syke verden. Det er faktisk ikke noe rart folk blir gale av å tenke. Det er så altfor mange ting å tenke på. Noen dager burde jeg være glad man ikke kan dø av for mange tanker, sånn generelt. Tanken på at jeg om fem, ti og femti år har opplevd ting jeg ikke kan se for meg nå at jeg opplever. Jeg har mest sannsynlig møtt mennesker jeg aldri kan se for meg nå at jeg møter. Tanken på hvor mange ganger jeg skal bli såra, sint, glad og lykkelig. Tanken på hvor mange ulike ting og steder jeg skal se med mine egne øyne. Åh, jeg gleder meg så inderlig mye, men samtidig er jeg dritredd for hva fremtiden min skal bringe. Hva som skjer som jeg ikke er godt nok forberedt på, og hva som skjer når jeg innser at jeg kanskje har brukt mye av livet mitt på ting jeg angrer på. Jeg er redd for den tiden hvor jeg innser at jeg har brukt opp min sjanse til å bruke livet mitt på noe.

 

Det verste er tanken på at jeg kanskje aldri får gjort noe forskjell for de som ikke har det like bra som meg, for jeg tipper jeg er en av de mange som har det best her i verden, og som kanskje ikke helt ser det selv. For ja, noen dager kan være jævlige, men ingen liv skal være perfekte - man må noen ganger kjenne at man lever for å få brukt livet til noe, og lære. Jeg er så redd for at jeg bare skal sitte på ræva slik som jeg gjør nå, og vite at ting ikke er like bra andre steder i verden, men at jeg ikke gjør noe med det. Rett og slett bli stuck slik som jeg er nå, sammen med de tankene i hodet mitt som jeg aldri får kontroll på. Veldig lenge siden jeg har skrevet slikt innlegg, men nå måtte jeg bare. Det er rett og slett for mye å tenke på her i verden. Alt mulig rart, og det kan gå meg på nervene.  

påskeferie i hjertet mitt

Hei! Haha, har helt glemt av å blogge denne gangen også, så har ingen bedre unnskyldning "dessverre". Har i hvertfall hatt en super ferie sålangt, og ser enda mer frem til ferien videre! Har blant annet vært på snøhuleturen med klassen, bursdagsfest til Tobias og bare kost meg skikkelig. Nå befinner jeg meg i leiligheten til søsteren og broren min, siden de er bortreist i ferien og noen må passe katten, haha! Er uansett utrolig deilig å ha en hel leilighet for seg selv.I natt har Anna sovet her med meg, og igår kveld var vi en tur til Martin. Jeg diska opp med en god frokost, siden vi våknet veldig tidlig idag - typisk å våkne tidlig når man har ferie? Nå er Malin her, og vi har akkurat spist (litt for mye) ♥ smelta sjokolade og frukt ♥. Ligger helt slakt på sofaen og slapper av. Finnes ikke noe bedre. Skulle ønske det kunne være ferie oftere, selv om jeg helt sikkert ikke hadde gjort annet enn å spise, noe jeg har brukt mye av disse dagene på... Jeg må skjerpe meg med den blogginga nå altså! Iphonekvaliteten får nesten bare være bedre enn ingenting. 

de tre siste dagene


Heihei! Har helt glemt av å blogge de siste dagene på grunn av tentamen og annet styr. Heldigvis er den siste tentamen på mandag! I hvertfall, på onsdag trente jeg med Eirin etter skolen, før jeg dro til Marius en tur. Etter at vi var ferdig med nynorsk-tentamen på torsdag, dro vi til Eirin for å lage vaffler (som ble til lapper) og så på paradise hotel, noe som var veldig koselig! Igår var jeg og Emma på russerevyen og bare slappet av hjemme før det. Skjer egentlig ikke så veldig mye om dagen, men men- det er påskeferie om en uke, og DEN følelsen er deilig! #denfølelsen :P


Idag hadde jeg egentlig tenkt meg på treningssenteret for å trene der, men siden jeg bor langt ut i ingenmannsland og er hjemme alene, måtte jeg ty til andre løsninger- nemlig trene hjemme. Lagde mitt eget lille treningsstudio hjemme, og det funka jo helt greit!

Et tips er å laste ned trenings-appene fra Daily Workout Apps! Bare å søke på "trening" på AppStore, så kommer de opp. Dette er apper med mange forskjellige øvelser, der hvor de i tillegg viser hvordan man gjør øvelsene, noe som er bra for meg som ikke skjønner en dritt ut ifra bilder. Appene jeg lasta ned er gratis. Når vi er inne på apper, så har jeg slått rekorden min på det jeg bruker 80% av livet mitt på, nemlig "Ice Cream Jump"! Haha, redder hele dagen når jeg slår rekorden, sier jo litt om hvor hekta jeg har blitt på det spillet jeg har spilt i flere måneder nå... 

Oppskrift på jordbær & blåbær- smoothie

Lagde denne smoothien idag, og den var veldig god, så tenkte å dele oppskriften med dere! Har ikke lagd med blåbær før, og siden jeg hadde en pakke med fryste blåbær i fryseren tok jeg de bare med, og det ble faktisk bedre enn med bare jordbær, woho. Haha. Her er i hvertfall oppskriften på ca. 2-3 glass:

- 200 g jordbær (helst fryste) 
- En pakke blåbær
- Vaniljeyoghurt
- Appelsinjuice

Også er det bare å stappe alt oppi en smoothie blender og kjøre den på full guffe helt til det blir en myk konsistens på smoothien. Mengden på yoghurt og juice kan dere bestemme selv helt ut ifra hvor tykk eller tynn dere vil smoothien skal bli. Stapp oppi et sugerør og enjoy!

onsdagsinspo!
styggedagHallo! Denne dagen her har vært en sånn dag hvor jeg er stygg uansett hva jeg gjør. Har i tillegg fått et rødt og stygt utslett rundt øynene som svir kjempemasse, derfor kan jeg heller ikke bruke sminke, haha. Resulterte i at jeg tok bildene i svarthvitt- dere får i hvertfall se dagens outfit! Vi sluttet på skolen klokken 11 idag, og det samme skal vi imorgen, så det kan jeg like. Elsker at det begynner å bli varmere og mer sol om dagen, åh ♥ vårfølelse ♥.

Etterpå skal jeg slenge på meg treningsklærne igjen for å trene med Eirin og Anna, wohoo. Er jo en stund siden jeg har trent nå, dessverre... Men vi blogges senere!

mandag + pretty little liars = santIdag lærte jeg meg noe nytt på kameraet mitt, så har bare gått rundt og tatt bilder av alt mulig rart, noe som endte opp med litt tilfeldige bilder i dette innlegget, haha. Har også ryddet i klesskapet (noe som trengtes), hatt mattetentamen og sett på Pretty Little Liars- en veldig grei mandag, faktisk. Mattetentamen gikk overraskende bra til å være meg og å ikke ha øvd! Har jo egentlig gitt opp matte for lengst, huffhuff. Forresten, Levi's 501-shortsen på bildet over er sååå fiiin, men dessverre akkurat for liten for meg... Så om noen er interessert i å kjøpe den, så er det bare å ta kontakt på e-posten min (som står i sidemenyen) eller på melding på Facebooksiden min HER

Høyest på ønskelisten akkurat nå:

VICTORIA SECRET


- Victoria Secret klær og superfine bikinier! Åh, hvorfor finnes ikke det her i Norge?! 


Workout

- Masse nytt og fint treningstøy fra NIKEReady for summer


- Ooog kule overdeler fra Zara, Ray-Ban solbriller, Marc Jacobs lommebok, denimjakke fra Nelly.com, TOMS og shorts fra River Island

Kan noen gi meg litt penger? Jeg er tidenes fattiglus om dagen, og det er selfølgelig da jeg skal finne masse fint... 

hyttetur!

Hei! Denne helga her har vært helt super. Har kost meg kjempemye, og ikke minst ledd en hel masse! I går var Marius og jeg å gikk på ski, haha... Det var jo hyggelig, selv om det alltid ender opp i konkurranse og hvem som er best, og i går var det meg, bare for å ha sagt det! Wohoo. Etter det dro jeg på hytta til Emma med Eirin, og er nesten nettopp hjemme derfra. Har kost meg kjempemasse, og slappet av, noe som trengtes etter en litt slitsom uke. Elsker hytta til Emma, den er så utrolig koselig. Blir skikkelig stemning med tente lys, masse godteri og kortskalle, for å ikke glemme supre jenter. I dag ble Eirin og jeg vekt med varme rundstykker og frokost, og kan ikke si det var noe ille å våkne opp til. Ellers idag har vi gått litt på ski, grilla pølser og bare slappet helt av. Haha. En veldig vellykka helg i hvertfall! 

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, ta ansiktsmaske, hårkur og lade opp til en ny uke. Tanken på skole imorgen dreper meg litt innvendig etter en slik bra helg. Men men! I mellomtiden poster jeg noen bilder fra helga: 

Hahaha, supertrikset til Eirin som ikke gikk helt som det skulle.hits