april 2010

dette har jeg på meg idag:

Hamar-turen igår med Kristiane var utrolig koselig! Jeg koste meg skikkelig. Fikk byttet om genseren og et skjørt. Kjøpte meg en annen genser med nagler på salg, som jeg har på meg idag, fornøyd. Her er outfit:

Genser only Jeanstights Cubus Ring HM. Hva synes dere om outfiten?

I helga, skal jeg få besøk av Malin og vi skal ha spa-kveld. Jeg har ikke sett henne... på det jeg vet. Så skal bli utrolig bra og se henne igjen. Forresten, hvis det er noen som vil ha noe fra modekungen, så er det igjen 1 dag med gratis frakt, koden dere må skrive når dere betaler er: KAM-208AV-924.

shopholiker/pernille

Etterpå drar jeg til Hamar (igjen) med Kristiane, det blir koselig. Den genseren jeg kjøpte når jeg var med Vanja og Hanne, den var for liten, så det blir vel til at jeg bytter om den. Selv om den var utrolig kul og enkel. Tror jeg kommer til og kjøpe meg en ny veske, en som ligner den jeg la ut i innlegget under. Dere får kose dere med bildene hvor jeg har lekt meg litt med webcam så lenge:
Image and video hosting by TinyPic
Hva skal dere idag? Nå skal jeg spise, blogges senere.

dagens-vil-ha


Veske fra Modekungen. Den er på salg, faktisk og koster bare 599,- .Hva synes dere?

jeg kommer ikke til og blogge idag og imorgen.

jeg trenger tips!

Treningskampen mot moelven/åsmarka endte med at vi tapte 4-0. Men:jeg synes alle spilte ganske bra idag uansett. Nå skal jeg snart møte Sigrid på plassen. Jeg har ikke batteri på kameraet mitt, derfor blir det 0 bilder. Idag er det forresten 1 uke og 4 dager til bursdagen min. Føler det går i sneglefart. Vet enda ikke om jeg skal feire, har lyst på en bursdag med et tema, det hadde vært gøy, ha ha. Forslag noen? Snakkes ikveld.

hei og hade

Jeg skal egentlig spise frokost nå, deretter fikse meg til treningskamp på plassen. Skulle bare si ifra, blogges senere.

Siden innlegget var ganske random fra før, så kan dere få et random (og gammelt) bilde:

he he he, syden ♥ Hva skal dere gjøre idag?

vintage mint 619

Image and video hosting by TinyPic
Min nye mint neglelakk, jeg elsker den! Mint-neglelakken fra chanel fikk jeg ikke kjøpt. Da jeg så på bloggen til Annelisebeck, at hun hadde kjøpt en nesten lik fra isadora, måtte jeg bare kjøpe den idag på cubus. Jeg elsker Annelise sin blogg, hun er en av de bloggene jeg leser som gir meg mest inspirasjon :-)

Hva synes du om neglelakken?

hm.com

Igår da jeg var i Hamar, så skulle jeg se etter leopard-tights, selvfølgelig hadde de ikke det noen sted! Derfor søkte jeg litt rundt idag, og kom over hm.com som hadde leopardtights på salg, "dessverre" så måtte man kjøpe noe for minst 190,- , derfor ble den en del andre ting som solbriller, armbånd og en bluse. Jeg synes at leopardtights er litt crazy og rart, samtidig som det er utrolig kult! Hva synes du om leopardtights?

Bilde fra weheartit.com.

HM.com, 49,50,-. Klikk her for og se den.

Siden de fleste vennene mine er borte idag, og ikke kan finne på noe med meg. Så ender jeg opp med og blogge likevel.

Disse bloggene leser jeg:


http://elinhultqvist.blogg.se/ .

http://mariaz.blogg.no/

http://ingrrrid.blogg.no/

http://annelisebeck.blogg.no/

http://thejune.blogg.no/

http://yulin.blogg.no/

http://noralba.blogg.no/

http://lorraine.blogg.no/

http://annais.blogg.no/

http://trinesjursen.blogg.no/

http://julianyl.blogg.no/ / http://julianyland.com/

http://hholmlund.blogg.no/

http://siljemon.blogg.no/

http://tuvaw.blogg.no/

http://tcmn.blogg.no/

http://fotballfrue.blogg.no/

http://fashiongeek.blogg.no/

Noen av disse bloggene har jeg funnet på bloggtrafik.nu (Et sted hvor du kan få flere til og oppdage bloggen din, trykk på linken for og se mer). Jeg følger også noen paradise-hotel-bloggere, men de er på topplisten kun fordi de har vært med i programmet, og da synes jeg at noen bedre bloggere fortjener og være der fordi de skriver mye bedre, enn det noen av paradise-bloggerne gjør. Det er ihvertfall min mening.

dette kjøpte jeg idag:


Tunika/Kjole fra Gina Tricot.

Høytlivskjørt med leopardmønster (rart bilde) fra Gina Tricot.Genser fra HM.

Hva synes du om innkjøpene? Det var utrolig koselig på shopping, ikke minst gøy og komme på splitter nye gt som åpnet igår. I helgen vil jeg ikke tenke på bloggen. Bare være med venner og slappe av, derfor kommer jeg altså ikke til og blogge i helgen ;-) Ha en fin helg videre!

220410

Hei! Idag har jeg gjort utrolig mye husarbeid mens jeg har vært hjemme med den stygge halsen min. Jeg må jo tjene penger til shoppingen imorgen! Moren min har vært så snill og kjøpt Costume til meg, utrolig dyre klær i bladet, men det er lov og drømme? Ikveld skal jeg sortere klær på rommet mitt, og se på tangerudbakken (♥). Blogges


Leser du Costume?

love.


Jeg tenker litt på og kjøpe denne kjolen. Den er utrolig søt, jeg kommer til og kombinere den med denimjakken min. Hva synes du om kjolen?

Kjolen er fra Gina Tricot som åpner kl 12 i Hamar imorgen, på tide. Jeg gleder meg iallefall! Gleder meg ekstra mye til jeg skal på shopping på Fredag med Vanja, Hanne og kanskje noen andre. Det blir kos.

Gratulerer med dagen, Kristiane :-)

Kristiane har bursdag idag! Gratulerer med dagen, håper du får en fin dag ♥

Jeg er fortsatt syk, og bestevennene mine er doc halspastiller, voss vann og dramaserier på tvnorge. Jeg går glipp av fotballtrening og overraskelsen til Kristiane som vi skulle ha i klassen. Halsvondt og hovne mandler, forsvinn!!! Det eneste jeg kan gjøre er og sitte forann tven, eller og lage antrekk på polyvore...takk for min tykke katt som holder meg med selvskap. Siden jeg er så godt igang med og klage, så kan jeg jo påpeke at det snør ute, det gjør jo saken mye bedre, tviler på at det blir sommer i Norge... buhu.Bildet er laget av meg.

Noen andre som sliter med vondt i halsen?

inspirasjonBildet er laget i polyvore av meg.

Jeg bare elsker denne stilen, høytlivs-shorts og brun neglakk! Idag er jeg syk, og knasker halspastiller som en galing. Hovne mandler er ikke noe godt! Håper jeg blir bedre til imorgen, for da er det Kristiane sin bursdag ♥
Hva synes dere om stilen? Falt du for noen av klærne ovenfor?

kroa-pizza i mitt hjerte

Nå sitter jeg og venter på at pizzaen fra kroa skal komme. Jeg er skrubb sulten og gjett om jeg har vondt i hodet! Etterpå er det fotballtrening, håper det blir bedre til da. Jeg har virkelig begynt og like fotball mer og mer i det siste, sikkert på grunn av jentene som er med på laget nå, vi spiller nemlig med 97 og 96-jentene fra Nes, de er noen snupper ♥

Jeg falt for denne leopard genseren/toppen fra Gina Tricot, men jeg vet ikke om det er 100% meg til at jeg skal kjøpe den... Hva synes dere? Jeg skal nemlig på shopping med Hanne på Fredag, det blir koselig!

sliten og trøtt

Hey! Nå gleder jeg meg til og fjerne siste rest av sminken, og hoppe i senga mi! Helgen har vært utrolig koselig, igår var jeg på bursdag, og idag var Lise hos meg. Imorgen er det ny uke, og nye muligheter til og bli sunnere. Jeg skal nemlig begynne med en slags "sunnhetsuke", hvor jeg ikke skal spise godteri hele uken! Jeg har nemlig en STOR må-ha for godteri. Så det går som det går. Nå skal jeg frigi litt plass på minnekortet til kameraet mitt, fjerne sminken og se på noen godbiter fra gina tricot som jeg skal kjøpe på torsdag/fredag! natta Image and video hosting by TinyPic
Når Lise var her, måtte jeg prøve extension, HAHA. Stygt?

jeg synes dette var et søtt antrekk:Noen andre?

følelser

Det skjer så mye nå ang livet mitt, både på godt og vondt. Takk for meg på pernillehb.blogg.no. Kan hende jeg kommer tilbake, om jeg kommer tilbake om kort tid eller langt tid det vet jeg ikke. Og til dere som vil gjøre livet til personer til et helvete: tenk dere om. En eller annen dag kommer dere til og angre på at dere en dag såret personer, og kanskje ødela et liv. -Takk.

6 dager!

Jeg klarte meg 6 dager uten blogg. Men ikke tro at jeg kommer til og blogge flere ganger om dagen, jeg blogger når det passer meg, og når jeg vil :-) Har heller ingen planer om og få mange lesere!


Jeg kommer til og dele inspirasjonen min og litt av tankene mine. Men ikke hele livet mitt. For jeg har ikke blogg for og legge ut livet mitt. Jeg har blogg for og få inspirasjon og dele det jeg tenker. Noen som leser bloggen min egentlig?

sporty pernille

Hey! Jeg har kjøpt meg ny sykkel.. jeg! Jeg skal bli sporty for.. første gang. Sier jo litt da, når man sier av seg selv til noen jeg går på skole og fotball-lag med: Blir dere med og sykler til fotballtreningen imorgen? Jeg tenkte at svaret jeg fikk var: Nei, jeg orker ikke. Og selvfølgelig fikk jeg det svaret også... jeg kommer til og bli viggo på sykkel imorgen :-)

Jeg har og gjøre RLE-leksa og øve på samfunnsfagprøve til imorgen, derfor blogger jeg ikke så mye idå. I klasserommet idag begynte tilfeldigvis alle og telle ned til sommerferien, og læreren er så glad som alltid og sier mens alle sitter og teller: Det er bare 11 uker til sommerferie dere, whoho! Det eneste man kan høre fra oss er et dypt sukk.. stakkars oss. 11 uker igjen med et helvete. Akkurat 4 uker til bursdagen min idag forresten, yey.

Ntå, gamlesykkelen min. Jeg kommer ikke til og savne deg, okei; litt da. Flere som gleder seg til sommerferie?

chanel nailpolish
© alle bildene er tatt av meg.

Jeg elsker chanel sine neglelakker! Som dere ser er jeg ikke verdens beste til og påføre neglelakken. Neglelakken jeg har er i fargen 475 dragon. Hot or not?

soool

Vanja dro for noen timer siden, og jeg nyter solen hjemme. Litt leit at det er siste dag med ferie, at det er da sola kommer frem. For hvem vil vel sitte inne i et klasserom når det er sol ute.. Jeg gleder meg til jeg kan ta på meg shortsen og sitte ute og sole meg! Her er noen bilder, for jeg skal ut i sola igjen:
OG: Nå må dere stemme på hva det skal bli etterpå: Vurdering av blogg (for dere som stemmer det, må skrive deres blogg i kommentarfeltet), bildeserie eller inspirasjons-antrekk fra polyvore?

en natt til

Heia! Vanja står på badet og fikser seg, mens jeg blogger. Haha, vi lo og lo igår av chatroulette. Vi tok på oss skjerf rundt hodet slik at det lignet på en hijab (?), og lyste opp dagen til mange ved og vinke og smile, snille piker leker best, haha. En ting er sikkert: vi har utrolig hypre igår. Og det skal vi også bli idag; Vanja skal nemlig sove her inatt også. Men må nesten oppdatere senere, for nå er batteriet på pc'en snart tomt. Preikas
Designhjelp: Hvordan få mellomrom mellom blogg og sidemeny.

Steg en: Det første du må gjøre er og gå inn på stilsettet ditt og fjerne bakgrunnsfarge for #wrapper og #side. Om alt går i ett på bloggen nå, så er man riktig på vei.

Steg to: Det finnes ingen kode hvor du får mellomrom mellom blogg og sidemeny, som jeg har sett. Derfor må du nå gjøre så du får ramme rundt alle innleggene dine. Lim inn denne nederst i stilsettet ditt, og endre det etter sånn du vil ha det:

.entry {   
border: 5px solid #ffffff; [Her kan du endre bredden (5px) og fargen (ffffff) på rammen]
background: #FFFFFF; [Her endrer du farge (FFFFFF) på bakgrunnen, altså der hvor skriften står]
text-align: left; [Her kan du endre hvilken side skriften står på (left), kan endres til center og right]
width: 1070 px; [Her kan du endre bredden (1070) på boksen, der hvor innleggene dine her]
}

Steg tre: Vi er ikke ferdig enda. For som dere sikkert ser så er det ikke ramme rundt sidemenyen. Og det skal vi få gjort noe med, dette er koden for og få ramme rundt sidemenyen.

#side {
width: 190px; HER ENDRER DU STØRRELSEN PÅ SIDEMENYEN.
background-color: #ffffff; HER ENDRER DU BAKGRUNNS-FARGE I SIDEMENYEN.

Steg fire: Du kan regulere hvor stort mellomrommet mellom bloggen og sidemenyen skal være, ved og endre størrelsen på #Wrapper. Jo større tall dere har på #Wrapper jo mer mellomrom blir det.

Håper dette var til hjelp. Jeg har lært denne koden av www.daimls.blogg.no.

grønn te

Nå sitter jeg faktisk og drikker grønn te, og aner ikke om jeg liker det eller ikke. Føler på meg at smaken er noe likt gress, ja.. ikke at jeg har smakt gress altså...

Jeg skal hamstre godteri idag: lørdag og påskeegget er tomt. Da må man ha godteri! Jeg har tenkt og vise dere en form for designhjelp etterpå: redigering, html-koder e.l. Så da kan dere foreslå hva jeg kan vise i kommentarfeltet.

trøtthet.

Jeg er trøtt av langfredag, så trøtt at jeg har begynt og synes det er rart at om du skriver pernillehb.blog.no så kommer ikke bloggen frem, men med en bokstav til på `blogg`, vips så er man på pernillehb.blogg.no, skjønner? Jeg er supertrøtt. Sulten er jeg også, litt merkelig etter den steken min mor lagde istad, vil ikke vite hvor mye fløte det var i den sausen... tror jeg lager meg spaghetti om litt, noe jeg også gjorde i natt, nattmat vet dere... det er det beste måltidet! Forresten funnet drømmerommet mitt:

JATAKK ♥

Nå går jeg og lager meg spaghetti. Vil noen trylle frem dette rommet til meg?

en topp, to antrekk.


Lagd i polyvore av meg.

Hvem av antrekkene likte du best?

14:35

Jeg rekker ikke blogge nå, får besøk. Blogges ikveld :-)

overredigerte bilder

Hei! Kristiane er her fortsatt, og vi har sett på fanthomas (noe jeg ikke rakk igår). Tror vi brukte mer av tiden i filmen på og spise salte pastiller, og ha kilekonkurranse. Hvem vant, Kristiane? Ble jo selvfølgelig et bilde, eller tre:

.. med eple og greier.

Mislykket hoppebilde.

Kristiane er søt :-)

Hva synes dere om bildene?

Gjesteblogger: Kristianeee!

Å, herreguuuuuud, dette er bare sååååå kult!! Får gjesteblogge på PERNILLE sin blogg, lizm... OH MY GAD! Neidaa.. tulla :-) Er hos Pernille nå, og har akkurat spist mat fra fabelaktige Helge/stefaren til Pernille! Pernille sitter å spiller "SuperMario" (taper etter ca. 2 sekunder). Begynner å bli lei av den lyden som kommer HVER gang hun taper (begynner å bli ett per ganger nå), men men.Nå skal jeg prøve meg på mario! Snakkes, her er et par PENE bilder:

BTW: HVA VIL DERE VI SKAL GJØRE PÅ VÅR NESTE "MÅ-GJØRE VIDEO"?

jeg liker ikke første april

Sjansen for at jeg kommer til og bli lurt idag, er stor når jeg er så lettlurt! Har faktisk gått og grudd meg til denne dagen lenge, for at en eller annen skal gjøre en sykt slem ting mot meg og jeg kommer til og gå rett på! Heldigvis så er ikke 1.April en skoledag! 

Føler at jeg ikke gjør så mye annet i påskeferien enn og slappe av med en fetisj for humor-serier, som egentlig er dårlige! Hvorfor ikke lage en liste over hvilke syke serier jeg ler av for tiden når vi er så godt innpå det med serier:

.
Otto Jespersen - Birger

Gode, gamle fanthomas <3

he he he...

BLOGGES!
hits