mai 2010

jatakk

JEG HAR FÅTT SKILLE IDAG ETTER CA 2 TIMER I SOLA ? mer og mer sommer jo flere dager som går. Jeg ER lykkelig.

Nå har jeg kommet ut av dusjen etter kamp mot moelven som endte med at det ble 2-2. Jeg synes jentene på laget spilte utrolig bra idag! Jeg har funnet en kjole som er perfekt på sommeren, den er fra kolleksjonen til h&m: fashion against aids. Jeg har ihvertfall falt for denne kjolen:

Image and video hosting by TinyPic

Tror dere jeg hadde kledd den kjolen?

rydding på g

Jeg er hjemme fra bursdag og overnatting hos Silje, noe som var utrolig koselig, samtidlig som det var litt pinlig for enkelte, siden vi hadde "pandoras eske". Vi fikk da vite litt mer om hverandre, haha.

Etter at jeg kom hjem fra Silje, så dro jeg rett på plassen. Planen var egentlig og dra på stranda med Sivert og Ole Amund, og vi begynte og gå ned til stranda, men da ble selvfølgelig de henta. Koselig var det den stunda jeg var med de da, selv om Ole Amund ikke er til og stole på når det gjelder og bli spruta vann på...Alle bildene er tatt av meg bortsett fra det siste som er tatt av Silje.

Nå må jeg rydde ferdig rommet mitt, og kanskje få en liten forandring. Jeg har forresten klart og laste ned spotify, og driver på og finner sanger. Har dere noen sang-tips dere kan gi til meg?

Høytlivsskjørt - hot or not?


..fra nelly.com.

Hva synes vi om høytlivsskjørt? Jeg synes det er kult bare man kombinerer det riktig. Liker veldig godt at antrekket er avslappet istedenfor med knæsje farger på tilbehør og overdeler. Hvilket av antrekkene likte du best? Jeg likte best antrekket til høyre. Har et nesten likt høylivsskjørt, bare uten glidelås. Tror jeg kommer til og bruke det på bursdagen til Silje idag.

jeg har ridd! he he

Heiaaa!!! Jeg bada idag også jeg, og var på stranda med mine herlige jenter. Jeg ridde i vannet, på den elskbare hesten til Åshild, det var gøy! Jeg har ikke ridd sånn ordentlig på det jeg vet, tror det er fordi jeg har blitt litt skremt etter at Nille (hesten til Åshild) tråkket på meg. Så det var godt og få ridd igjen, uten sal og hesten som svømte med meg oppå i vannet, herlig følelse ♥

Tror jeg ikke kommer til og blogge så mye i helga, for imorgen skal jeg spille fotballkamp på dagen, hvor turen deretter går til Silje på bursdag og overnatting. Blir kos og være med den jenta igjen, for jeg har savnet henne! Nå er jeg trøtt og godterisyk, så tror jeg fjerner sminken og finner godtebollen + film. Ha en fin helg, det skal jeg!

Hva skal dere i helga?

stranda


Sigrid drakk ananas-saft fra boks, æsj.

Ja, det er jeg med gnagsårplaster, skyld på skoene fra 17.mai.
Image and video hosting by TinyPic


Kaller man ikke dette sommer, så vet ikke jeg!

Denne kvelden har vært herlig. Vi har vært på stranda, hvor jeg bada (!!!) i 10 grader. Vi spilte volleyball, sola oss, og snakka om alt mulig rart. Nå orker jeg ikke blogge mer for idag. Tok ca en halvtime bare og laste opp bildene pga at alt er helt klikk. Hva synes dere om bildene? natta.

årets første bad

Om ikke lenge kommer Sigrid, hvor vi deretter skal på stranda, og prøve vårt første bad. Gleder meg egentlig til og bade og bare slappe av, siden dette er min første fridag denne uka, hvor jeg ikke har NOEN planer. Vi var også på stranda med skolen idag:Kristiane ♥
Har dere bada i år? Nå skal jeg skifte til shorts, og pakke strandklær osv.. så snakkes vi kanskje i kveld.

Et nytt kapittel.

Idag er det soool ♥ ENDELIG!  Jeg begynner og få sommerfølelsen, ihvertfall når det snart ikke er igjen vanlige skoledager og når vi ikke har lærer i timene, når klassa river ned ei taklampe i klasserommet mens Mp3 spilles på full guffe, akkurat det som skjedde idag, haha. Ikveld er det fotballtrening, før det så skal jeg bare slappe av og kanskje sove litt. Tror jeg avslutter her, jeg.

Vanja og Pernille prøver seg på rytmisk gymnastikk - videoblogg

Kopien:

Orginalen:


HAHA: Synes du vi er flinke? Lettere sagt: flinkere enn jenta? Det synes jeg...

gratulerer med dagen, silje!
Jeg er utrolig glad i deg ♥ snupp. Gratulerer med dagen! :-)

gutter

Gutter forstår bare ikke hvordan jenter kan føle det. De ser på jenter som dukker de kan kjøpe (iallefall noen av de). Gutter tror at jenter bruker 1000 år på badet, og den eneste følelsen de tror vi har er: følelsen av maskara-børsten som beveger seg sikk-sakk oppover vippene. Guttet tør virkelig ikke og vise følelser. Ta et eksempel: jenta sender en melding om at hun har følelsen for en gutt, gutten skal tøffe seg og svarer ikke, FORDI? Akkurat. Mange gutter bryr seg ikke om hvordan vi føler det. Gutta "tar" det de får, men på en bettingelse; at hun har langt hår, store pupper, fin kropp og svær rumpe. DA er det plutselig jenta bra nok?  Med store pupper og svær rumpe -ser gutter på det som naturlig? Men innerst inne, langt langt inne i hjertet vet også han at det finnes så mange bra jenter der ute, som er så sjukt mye bedre, og naturlige! Hva betyr det, bare kompisene synes dama er deilig? Ingenting. Så drar han dama med hjem, uten en smule følelser for henne.

Den jenta som FAKTISK har følelser for gutten, og som vet hun fortjener han mer enn jenta som ikke har måttet kjempet seg gjennom en mange tårer, hun sitter hjemme og får meldinger av gutten, hvor det står f.eks: "drit i meg, tard". "jeg er glad jeg ikke liker deg'as, stygga", "du er bare ikke bra og fin nok for meg, sorry". Vips så har gutten klart og få et merke på seg: falsk og klart og såret + knust jentas hjerte. 1 av 1000'ener av falske gutter som er ute etter en ting, noe jeg ikke trenger og gå inn på her. Skulle ønske popularitet ikke fantes, at gutter kunne sett at jenter også har følelser, sterke følelser, og at det er mange jenter som fortjener og bli elsket mer enn de som er "populære" og unaturlige. . at flere gutter kunne ha skjønt hvor vondt det er og miste nattsøvn, konsentrasjon, energi OG fritid pga akkurat HAN! Jenter er så utrolig mye mer sårbare enn gutter tror og vil tro. De guttene som ser følelsene til jenta, og ikke ser etter hva kameratene synes og etter hvor populær jenta er, det er de som fortjener og bli lykkelig.

Det er sikkert noen skrivefeil osv i teksten, men jeg måtte bare få ut noen følelser nå! Husk: dette er min mening.

outfit 23.mai
Denim-jakke cubus Genser vero moda Bukse pieces Converse DNA.

Hva synes dere om outfiten?

send gratis sms fra nettet

Trykk på denne linken: http://dinsms.no/u/7245649691d589a9/

tar en pause

Jeg har ikke blogglyst, grunnen er vel egentlig det at jeg ikke har tid til bloggen: venner, skoleturer, følelser, skole og ikke minst SOL!!! Gud, så varmt det er nå. herligherligherlig. Derfor sier jeg bare: nyt sola (de som har), så blogges vi sikkert igjen, om jeg orker. HADE

god 17.mai!I natt har Hanne sovet her, og jeg har feiret 17.mai med henne. Det var utrolig kos! Nå skal vi spise middag, og etterpå går turen til brumunddal for og se på russetoget. Idag er det jo "is-dagen", så jeg og Hanne har store planer om og kjøpe en kule-is med 5 kuler, nam, GOD 17.MAI!

jeg trenger tips til hårfrisyrer


sånn her kanskje? nei.

Imorgen er det jo den "store" dagen, og hvem vil vel se ut som et kråkereir på hodet (noe jeg forsåvidt alltid gjør)? Igår satt jeg minst en time for og prøve og lage krøller med en rettetang, og det gikk ikke så bra, derfor skal jeg øve meg litt igjen idag:


Tror noen at jeg hadde kledd noe alà (?) sånne krøller?

huff, huff og huff

Hei :-) Idag har jeg vært i Hamar og sett "the last song". Gud så fin film! Greit nok at gutten som spilte hovedrollen ikke var så kjekk, men jeg er overrasket over at Miley Cyrus faktisk er en noenlunde god skuespiller...

Imorgen blir det kanskje teltparty på det mest upraktiske området man kan tenke seg og telte på: plassen. Nå lengter jeg jeg egentlig bare etter og krype i senga mi, men gjett hvem som var dum nok til liksom og skulle være flink og skifte sengesett? meg. Så, det blir vel litt huffing og skriking før jeg får lagt meg, dere vet - jeg som skal få på et sengesett kan ikke bli noe annet en krig. Natta.Har du sett "The last song"?

innkjøp fra harrytur


Converse fra DNAKjole fra Bikbok

Topp fra Bikbok.

Øredobber fra H&M

Neglelakk i fargen 117 porcelain fra H&M

Kjole (som jeg skal bruke på 17.Mai) fra Bikbok.

Idag har jeg vært i Sverige i hele dag og svidd av bursdagspengene jeg fikk til bursdagen min. Jeg fikk kjøpt det jeg tenkte og kjøpe meg, b.l.a converse ♥ Nå slipper jeg gå i de slitte H&M skoene mine. På den nederste kjolen er det en sløyfe bak, som er så utrolig søt! Føler at jeg matcher med det norske flagget, haha. Hva synes dere om innkjøpene?

playsuit - hot or not?
Jeg synes at det er utrolig kult, om man bruker det riktig! Jeg ville brukt den med et par gladiatorsandaler og en stor veske med et smykke til. Hot or Not?

Tusen takk for gaven, Mari!

Igår, da jeg var på fotballtrening, fikk jeg bursdagsgave av Mari! Den gaven var bare så utrolig søt, for og ikke glemme kortet! Hun hadde printet ut bilder og lagd et utrolig fint kort, aw ♥

Jeg fikk disse to neglelakkene + en ûbersøt såpe!

Imorgen skal jeg på shopping med mami (haha) og kjøpe 17.Mai kjole, men jeg har enda ikke bestemt meg! Et antrekk som dette hadde gått:

Converse fordi jeg ikke klarer og gå med høye hæler! Dessuten hater jeg det fordi jeg vikler (?) beina hele tiden. Synes dere at et lignende antrekk som dette kunne ha passet meg?

bloggfri :-)

... Helt til Torsdag! Snakkes..

Hvem av kjolene burde jeg kjøpe?
Det er jo bare 8 dager til 17.Mai, og jeg trenger en ny kjole. Hvem av dem synes du jeg burde kjøpe?

svar på spørsmålsrunden- del 2

Malintilley:
Kan du si noen negative og posetive og deg selv?
Negativ: Små, stygge hender, korte bein og utseende kunne vært bedre. Positive: Passe lange føtter, nå er jeg helt okei fornøyd med håret mitt (gleder meg selvfølgelig til og få lenger), også kommer jeg ikke på mer, haha.
Hvorfor er du så nydelig?
Ntå, Tusen takk Malin. Som sagt så vet jeg ikke hva jeg skal svare på sånne spørsmål fordi jeg synes ikke det selv.
Kan du si det beste minne vi har sammen?
Kiel 09 var utrolig bra! Men ellers blir det all latteren og overnattingene.


Hva er ditt favoritt klesplagg?
Mitt favoritt klesplagg er vel jeanstights og topper/gensere med motiv.
Favoritt filmen din?
Blir aldri lei sex and the city, ellers må det bli titanic!
Ida:
Liker du de folka du går i klasse med?
Joda, helt greie de.
Hvor mange har du vært sammen med?
Øøh, får vel si at jeg har hatt mange useriøse forhold!
Hvorfor blogger du?
Sånne spørsmål stiller jeg til meg selv ganske ofte, er vel egt for og få inspirasjon fra andre gjennom kommentarer osv!
Liker liker du noen nå?
Ja.
Sigrid:
Liker du best guttevenner eller jentevenner? Hvorfor?
Selv om jeg har helt fantastiske jentevenner, så må jeg svare guttevenner, først og fremst fordi jeg er så sinnsykt lei av alle krangler med jenter. Og fordi vi jenter kan være så utrolig falske og slemme mot hverandre.
Hvorfor begynte du og blogge?
Det har jeg svart på .
Kan du svare på videoblogg?
Nei.
Er du glad i "MOA"?
Ja :-)


Liker du best de vennene som er eldre enn deg?
Alder har ingenting og si på vennene mine. Jeg er like glad i alle sammen!
Vanja:
Hva liker du best med deg selv, og hva liker du minst?
Minst: utseende mitt. Mest: Fargen på håret mitt, haha
Hvem er dine bestevenner?
Får vel bare ramse opp alle sammen da: Oskar, Sigrid, Kristiane, Åshild, Lise, Vanja, Hanne, Malin, Siljeb, og Mailen er mine aller beste venner. Jeg har også mange andre venner :-)
Hva synes du er det beste med å blogge?
Få høre tilbakemeldinger.
Favoritt klesbutikk?
H&M.
Hvem av dine venner føler du at du kan stole 100% på?
Kristiane, Sigrid og Oskar.
Liker du fotballlaget ditt? og hvem synes du er de beste på laget? :D
Ja, jeg liker fotball-laget mitt. Jeg synes alle er like gode!
Lise:
Kan du svare med videoblogg?
Nei.
Kan du vise favoritt antrekket ditt?
Kan sikkert vise de i et innlegg om ikke lenge?
Er du glad i meg? :D
Ja
Skal du på glade mai dager? hehehe
Var der igår, hvor jeg møtte deg, heheh.
Det var alle spørsmålene. Var det greie svar?

jeg gleder meg!

Premieren på Sex and the City 2 i Hamar er 4.Juni. Den skal ikke jeg gå glipp av! Noen andre som gleder seg?

svar til spørsmålsrunden- del 1

hholmlund:
HVem er din aller beste venn?
Jeg har ingen aller beste venn, jeg har MANGE aller beste venner.

Oskar er min aller beste guttevenn, da :-)

Hvorfor spiller du fotball?
Fordi jeg trenger trening, og fordi jeg elsker  det!
Hvorfor er du så pen? :(
Tusen takk, men nei. Hva skal man svare på sånne spørsmål?
Liker du fotballaget ditt?
Ohyes!
Hva synes du om meg? :D hih
Du er utrolig herlig!
Er du flink på skolen?
Er vel som 7.klassinger flest?
Camilla:
Hvem er din bestevenn?
Jeg har mange bestevenner, alle er like bra.
Hva synes du om meg?
Jeg føler jeg ikke kjenner deg lenger, men sånn som minnene våre er, så er du super.

Gammelt... hoho.

Har du noen gang driti deg ut skikkelig? isåfall åsn?
Selvfølgelig har jeg driti meg ut, men ikke sånn skikkelig som jeg kommer på akkurat nå.
Thea:
Liker du meg?
Jeg kjenner deg nesten ikke, men du virker ålreit :-)
Din aller beste guttevenn?
Oskar, uten tvil!
Din aller beste jentevenn?
Hmm.. jeg har ingen FAST jentebestevenn. Jeg hater jentekrangler!
Liker du hester?
Jeg har ridd engang i tiden, og gikk på ridekurs, elsket hester da, men så skjedde det en ting som endte opp på sykehuset. Etter det har jeg ikke ridd sånn seriøst. Men jeg har ridd på vennene mine sine hester.
Har du noen dyr?
Ja, jeg har 2 katter. Pusi er en av mine beste venner, faktisk.

Pusi ♥


Krangler du ofte med foreldra dine?
Joda.
Mailin:
Beste du har opplevd noen gang, so du kommer på akkurat nå?
Uff, det var et vanskelig spørsmål...
Hvor mange seriøse forhold har du hatt?
Ett.
Er du glad for at du har akkurat de vennene du har, eller kunne du ha ønsket deg noen andre?
Jeg elsker de vennene jeg har!


Vil du beskrive deg som lykkelig eller ulykkelig akkurat nå?
Begge deler
Er du fornøyd med skolen din?
Nei!
Hvilket fag liker du best på skolen, av ; Norsk, Engelsk og Matte?
Norsk.
Hvis du kunne ha ønsket deg en ting her i verden som skulle ha vardt livet ut, hva ville det ha vært?
Gutten jeg har sterke følelser for.


Neste del kommer imorgen!

bursdag

Ikveld skal jeg feire bursdag, og om en halvtime kommer jentene. Kommer sikkert noen bilder etter bursdagen, om de ikke kommer imorgen. IKVELD SKAL JEG KOSE MEG!

Her et egentlig et bilde bare for og vise litt av hva jeg har på meg ikveld. tna, barnehagebilde bak meg, HAHAH.

Hva skal dere idag?

tusen takk, mine beste!

Dette er nok den beste bursdagen jeg har hatt! Sigrid kom og overrasket meg på senga i dagtidlig, hun hadde med kake (noe også Oskar hadde), bursdagsfløyte og hatt. Mine andre beste venner sang bursdagssang for meg, og alt har bare vært helt herlig. For og ikke glemme min kjære mor som vekte meg idag, med pakke, kake og brus.

Men det herlige er langt ifra over, imorgen skal jeg feire bursdag med de beste jentene: Sigrid, Åshild, Kristiane, Vanja, Hanne, Siljeb og Malin. Det blir koselig. TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONER, TUSEN TAKK TIL DE SOM HAR GJORT DAGEN MIN SUPER OG FÅTT HUMØRET MITT SOM HAR VÆRT NEDE EN STUND, OPP IGJEN! ♥ Dere aner ikke hvor mye dere betyr for meg, jeg elsker dere alle! 

Dette er et bilde fra bursdagen min når jeg ble  3 år, altså 10 hele år siden, wow.

Og forresten: Herlig spilt mot Raufoss, Nes/Ringsaker! Velfortjent seier! Nå skal jeg finne pysjen min, se resten av paradise og bare sovne med et smil om munnen selv om jeg egentlig ikke vil bli eldre nå, haha.
HUSK: http://pernillehb.blogg.no/1273074958_sprsmlsrunde.html

spørsmålsrunde.Dere kan stille meg spørsmål om hva som helst. Blir det spørsmål som er litt for private, kommer jeg ikke til og svare på de. Jeg svarer på Søndag. Still spørsmål i kommentarfeltet:

fotballtrening next

Nå skal jeg snart på fotballtrening, så blir ingen blogging idag. Ville bare si: Gratulerer med dagen, Vanja ♥ Hun fyller 14 år idag. LOVE YOU! Gå innom bloggen hennes, her. Tror hun setter stor pris på en gratulasjon :-)


Imorgen er det min tur til og fylle et år eldre, wihu.

nye tingEndelig kom pakken fra hm.com som jeg har ventet på. Jeg kjøpte også en bluse, men den har jeg ikke bilde av. Nå har jeg huset for meg selv, så jeg får vel benytte sjansen til og gjøre litt lekser i fred og ro uten at moren min maser på meg at jeg må gjøre det.

Denne sangen er på hjernen min, konsant hele tiden. Likte du noe av mine nye ting?

mitt hjemmelagde smykkestativ:Hva synes dere om smykkestativet? Jeg har laget det av en kvist, og satt det i en slags planke, deretter har jeg sprayet det med maling. Smykkene som er på bildene, er bare litt av alle smykkene jeg har, bare for og vise dere.

tørrprating

Heia. Denne søndagen har vært sånn passe grei hvis man ser bort ifra varetellingen med fotball-laget på morgenen. Jeg har bare slappet av. Ser faktisk fram til denne uka, for på Torsdag blir jeg 13 år, wihu. Igår når Malin var her så ble det mye latter, og hun hadde leopardtights på seg, nå gleder jeg meg bare enda mer til pakken fra hm.com kommer, med min tights, hun kledde den ihvertfall kjempe godt. Jenta i seg selv er genial ♥

Leopardtightsen til Malin er fra bikbok :-)

Jeg driver på og laget meg mitt eget smykkestativ nå, siden smykkene mine ligger omtrent.. alle steder i huset. Derfor hadde det vært mye enklere med et smykkestativ, som er større enn det jeg har. Legger ut bilder og tips om hvordan du kan lage det når mitt blir ferdig. Du kan jo også hente inspirasjon her.

denim jakke- hot or not?


Denim jakken min er fra cubus.

/ weheartit.

Så, hva synes dere- hot or not?

outfit- shorts


Strømpebukse KappAhl Shorts Laget selv av en bukse fra Bikbok. Blomstertopp gina tricot Cardigan HM Ring fra en butikk i Tyskland.

Nå sitter jeg og spise jordbær med vaniljesaus, det er så utrolig godt, hvertfall for et matvrak som meg. Som jeg sa i forrige innlegg, så kommer Malin idag, det blir kos! Hva synes dere om outfiten?
hits