mai 2011

Nytt kamera!

Nikon D3000! Er utrolig fornøyd, selv om det ikke er så ulikt det andre merker jeg litt forskjell på bildekvaliteten :-) Elsker det da ihvertfall! Tok med kameraet på skolen idag, noe som alltid blir brukt mye. Syver og Alex er noen utrolig gode fotografer... kremt. Etter skolen dro jeg til Henrik en liten tur, noe som alltid er like koselig! Etterpå skal på i moelven, på fotballkamp med Elise, så nå må  jeg fikse meg :-) Legger ut noen bilder som er tatt med kameraet idag! Om dere har kamera: hvilket kamera har dere?


Elise ♥

Odiiiinflinkpia

Idag har jeg vært hjemme å gjort ... ingenting. Heheh. Sånn går det når skolen vil vi skal ha jobbskyggingsdag og jeg ikke finner jobb. Heldigvis var vi minst 2 som ikke fant jobb. Så jeg og Marius har skypet i omtrent hele dag. For å ikke se bort ifra at jeg støvsugde hele huset da. Og spilt tetris. Jeg har forresten kommet i feriemodus alt for tidlig... selv om vi har igjen noen "skoledager". Imorgen skal vi levere inn bøkene! Ah, deilig.

Nå skal jeg snart på fotballtrening. Føles deilig å kunne si det igjen! ♥ 
Hva skal dere ikveld?

actually, i can.Det første jeg tenkte når jeg sto opp idag var at dette kom til å bli en meningsløs fredag. Jeg dro først til sykehuset hvor jeg fikk vite at jeg må på rikshospitalet for å bli litt mer normal. Neida. Joda. Deretter dro jeg å piercet meg i navlen. Egentlig kledde jeg det ikke i det hele tatt. Nå har jeg hvertfall fått prøvd! Den er jo litt søt der den henger med en rosa (!) perle. Angrer meg for at jeg valgte rosa! Tror jeg var nær ved å hyperventilere da jeg valgte den. Så vi skylder på det. Denne kvelden har jeg brukt på spise jordbær med fløte, skypet med Marius og Syver og halvsovet med Norske talenter på TV'en. Nå skal jeg se mer på det. Hadde rett med at dette kom til å bli en meningsløs fredag, når blogginnlegget mitt blir mer meningsløst enn selve dagen.

Har dere hatt en fin dag? 

Replay!

Peace


_pernillehb

Hvem av bildene er finest?

Marius liker dette!

Tenkte å introdusere dere for Marius:


Marius (i midten) liker kyssing...

Marius liker skopussere...

...Nes/ringsaker J14...

...Fotball...

...Dugnader...

... Jørgen uten Hanne (som Marius sa)...

...Sigrid...

Marius liker også å være glad... selv om vi taper. 

MEN: er det noe han IKKE liker så er det...

... forsøpling! 

Marius liker det meste. Liker dere Marius?

If the clouds don't clear


_pernillehb 

sleep is good


_pernillehb


noen som vil bytte rygg med meg?

Jeg selger (du kan få den) min rygg fordi min er helt mongo. Hadde det bare gått :-( Sitter nydusjet og med sykt smerter i ryggen etter fotballtrening idag. Brukte ryggen litt for mye, noe som ender med at jeg omtrent ikke klarer å gå. Heldigvis blir det sykehuset på fredag, så jeg endelig for gjort noe med den etter ca. 3-4 måneder med ventetid etter sist gang jeg var på røntgen. Er så lei. 

Snart skal jeg finne meg litt mat, også skal jeg vente på at paradise begynner. Deretter skal jeg legge meg tidlig og håpe på at ryggen blir bedre til imorgen... DRITTRYGG. Hvordan har deres dag vært?
 
Jupp, dette er min skeive og fine rygg! Ser det ikke så godt her, men man ser at den ene hofta stikker ut... heheh mongo


Neglelakk
I fargen "Temptress"

I fargen "Red nail". Begge fra H&M.

Jeg elskerelskerelsker neglelakk! H&M har omtrent alle farger man kan ønske seg, synd de flasser av så fort. Menmen, får aldri nok av neglelakker heller...  Synes?

every day is a new beginning
_ Nikon D40

Hvilket bilde er finest?

yesterday, today and tomorrow

- Idag har jeg vært på ankerskogen å kost meg veldig mye med Camilla, Marius og Syver 

- Idag overlevde jeg jordas undergang. 

- Idag har jeg spist utrolig mye godteri og annet usunt.- Idag har jeg lakket neglene mine i en lyselilla farge fra H&M.

- Idag har jeg tatt en del bilder.

- Idag har jeg kun slappet av inne i senga med pcen. 


_ Alle bildene er tatt av meg + Nikon D40. 

Synes?

Favoritter fra klesskapet - Denimshorts.Er det noe jeg elsker i klesskapet mitt, er det denimshortsene mine! Jeg får aldri nok! Man kan bruke dem til omtrent hva som helst, hvor som helst og når som helst. Med strømpis under på vinteren og uten strømpis på sommeren. Jeg har blitt veldig fan av highwaist shortsene i denim, så jeg bruker min highwaist VELDIG ofte. Den kommer nok heller ikke til å bli mindre brukt i sommer!


Mine to favoritter:

// BIK BOK

// Levi's

Hva synes dere?

match

Hei! På skolen idag hadde vi halv dag med aktivitetsdag ute. Etter det koste jeg meg med min kjære Henrik. Da jeg skulle hjem rakk jeg selvfølgelig ikke bussen. Så jeg måtte vente 1 time lengre til neste. Heldigvis bor ikke Camilla så langt ifra stasjonen, så jeg slo meg ned hos henne imens. Lucky day. 

Nå er det på med fotballdrakta, før jeg drar til vingrom med de beste fotballjentene for å knuse dem!!

Meg, Arnfinn og Emil. YEAH

Gingers have souls

Oddern

Værsågod Alex.

Simen er klar for aktivitetsdag!

Henrik er pro fotograf! 

18-05-11

Dagen idag har bestått av skole, mat, sove, trening oog latter med vennene mine! Første ordentlige skoledagen på lenge, noe som er heeeerlig. Igår var det som sikkert de fleste i hele norge vet: 17.mai! Jeg koste meg utrolig mye med mine aller beste. Utrolig bra dag med andre ord! 

Imorgen har vi halv dag på skolen, og etter det skal jeg kose meg med kjæresten min. Nå skal jeg snart hoppe i senga og sove! God natt.

PS! Er vel tilbake på bloggfronten. 

I Love You.

Du er den første som virkelig får meg til å føle. Den som får meg til å smile, uansett hvor sur jeg kan være. Den som er der, når jeg trenger det mest. Den jeg kan si alt til, å samtidig vite at det forblir hos deg. Kun deg. Du er den som holder meg igjen, når jeg er sint og bare vil gå. Du er den som kysser meg når jeg vil det som mest. Du er den som forteller meg det jeg vil og trenger å høre. Du er den personen jeg stoler mest på og som er ærlig.

Du er den jeg kan slappe av mest med, uten at det blir stillhet. Du er den som er i mine tanker uansett hva jeg gjør. Du er den som fikk meg til å føle meg verdt noe igjen. Du er den jeg drømte om. Som ble til virkelighet ♥

Jeg elsker deg.  

Ung.

«BRRBRR». Skoleklokken ringte for andre gang idag. Lisa pakket sammen matteboka med det nye, rosaglittrende bokpapiret hun fikk av moren sin før skolestart. Hun hadde gått på denne Nygård ungdomskole i noen uker. Hun trivdes her. Hun hadde funnet seg venner med like interesser, hun ble ikke plaget slik som på den forrige skolen, og det beste av alt - hun hadde funnet seg en gutt. En gutt så kjekk som få kan tenke seg. Ihvertfall for Lisa. Han hadde mørkt hår, brune øyne og var høy. Han hadde det perfekte navnet også - Trym. Han var to år eldre enn henne, men hva gjorde vel det. Lisa hadde chattet litt med han på MSN og sendt noen SMS'er med han. For ikke å glemme de MMS-bildene hun hadde sendt, som hun kanskje angret litt på. Men, han var kjempesnill og hun stolte på han. Hun måtte snart få orden på hodet og tørre å gå bort til han i friminuttet. Men tenk om hun dreit seg ut, tenk om hun snublet rett forann han? Tenk om han ikke likte håret hennes? Tenk om...?


Lisa pustet lettet ut de vonde 'drite-seg-ut-tankene', dro på seg jakken og var på vei til å gå ut for å ha friminutt. Silje kom nærmest løpende bort i sine nye LEVIS 501 bukser. «HERREGUD. Har du sett den nye gutten i klassen vår eller?» var det første Silje sa. «Eh, nei? Er han kjekk? Snill? Søt? Liker du han?» Sa Lisa spørrende tilbake. «Ikke så særlig. Helt grei. Han burde kanskje pumpe litt mer på treningssenteret før vi kan begynne å snakke om DET temaet!» Svarte Silje fnisende. Begge jentene gikk hånd i hånd ut av utgangen og snakket om hva de skulle ha på seg på festen til Ole imorgen - en gutt Silje alltid hadde drevet på med, men de har aldri tatt intiativet til å ha blitt sammen.. Lisa hadde sagt til moren sin at hun skulle på overnatting til Silje den helga, siden hun skulle ha overnattingsbursdag. Hun kunne aldri spurt om å få dra på den festen! Hun kunne høre de høylyttede svarene til moren skjære i hodet hennes allerede. Så hun lot være å spørre om akkurat det. Moren kom jo aldri til å få at hun var på den festen. Hun bare gjorde om sannheten en smule. Enkelt og greit.
 
Den kvelden når Lisa skulle sove kjente hun en smerte i hele kroppen. En skjelving. Hva om moren faktisk fikk vite at hun hadde dratt på en fest til en gutt moren ikke ante hvem var? Hun lukket øynene og så for seg en husarrest. Null data på to uker, null mobil på to uker og null venninnekvelder på to uker. Lisa hadde hørt at Trym skulle på festen. Kunne hun virkelig la den sjansen gå fra henne? Kunne hun la seg godta å få høre om den uforglemmelige festen av venninnene, dagen etter? Nei.


 Lisa hadde pakket kjolen, sminken, rettetang og alt det andre nødvendige hun trengte for helga. Hun satte seg på sykkelen, puttet bagen oppi kurven og kjørte den raskeste grusveien bort til Silje. Før, da hun var yngre og syklet denne veien følte hun lykke når hun så synet av det grønne gresset som lyste mot henne, kuene som sto ved veikanten og sola som skinte på de sommerbrune leggene hennes. Nå følte hun kun skjelvingen som satt igjen i kroppen fra kvelden før. Det var noe hun ikke burde gjøre, og hun visste det godt. Men hva om vennene hennes fikk vite at hun ikke fikk lov til å dra på fest? Nå som hun akkurat hadde fått blitt med i den populære gjengen, kunne hun ikke bli kastet ut på grunn av moren?

Spørsmålene sto fast i hodet hennes da hun syklet forbi gruselva, som hun kalte den elva. Minnene strømmet på. Hun husket så godt da ingen bekymringer var til stedet. Ingen gutter som trengte å minne henne på hvor stygg de mente hun var, ingen jenter som var misunnelige på hverandre fordi flere av guttene hadde kommentert hennes bilde på facebook eller for den nye toppen hun hadde kjøpt. Den tiden hvor faren hennes tok henne med på fisketurer og da hun virkelig slappet av. Ingen tanker måtte noen gang heve skuldrene hennes. Nå blir hun mer og mer stressa. Tårene strømmer på i øyekroken. Akkurat som en tornado i øyene. Hun tenker på farens død, av kreft. Hun tenker på mobbingen som startet på barneskolen. Hva hadde gjort at hun ble på akkurat samme nivå som de populære vennene med vanskelig bakgrunn? Hun følte den samme smerten igjen.


Hun banket forsiktig på døren til Silje. «Hallo! Sa Silje smilende». De klemte hverandre, slik de alltid gjorde og fant frem det de skulle bruke til kvelden. «ÅÅ, så fin kjole du har!» Sa Lisa misunnelig. «Tusen takk! Når mamma fikk høre at jeg skulle på festen til Ole, sa hun at jeg måtte få en ny kjole jeg kunne bruke, når jeg har vokst ut av alle mine. Puberteten vet du» Sa Silje og lo. Lisa fniste falskt tilbake. Tanken på at Silje hadde spurt moren sin og fikk lov til å dra på festen, gjorde Lisa kvalm. Lisa ville bare kaste opp. På det sekundet følte hun seg ubrukelig, stygg, tykk og falsk. «Hvor er toalettet?» Spurte hun. «I gangen til venstre!» Svarte Silje imens hun hadde problemer med å få spotifykontoen sin til å spille av musikk. Lisa kunne høre banningen til Silje idèt hun gikk ut av døra. Var det virkelig det største problemet Silje hadde?

«Dette kan du Lisa. Putt tannbørsten inn i munnen og pust rolig etterpå. Alt blir bedre da. Det vet du...» Sa Lisa lavt for seg selv. Hun hadde rett. Alt ble bedre da. Kanskje hun til og med ble litt tynnere. Hun kunne leve livet selv. Alt kan overleve hvis det har mulighet. Da skulle hun også kunne overleve. Det var ikke vanskelig.


Festen var igang. Det var mange der. Mange hun kjente og mange hun ikke kjente. Silje hadde allerede kommet igang med Ole. I en krok i sofaen satt de to og delte sin kjærlighet ved å kline.

Lisa hadde heller ikke hatt noe imot å kline, ihvertfall ikke med Trym. Hun hadde enda ikke sett han. Hvor var han? Hun fant seg noen jenter i tiendeklasse å snakke med. Yngvild og Frida. «Vil du ha litt øl eller?» Spurte Yngvild, imens Frida var i full gang med å skjenke et glass til henne. «Jeg tror ikke jeg får...» var det eneste Lisa rakk å svare før hun fikk et glass i hånda. Hun drakk litt. Litt mer. Og enda litt mer. Hun begynte å kjenne seg litt annerledes. Mye bedre. Alle de vonde tankene forsvant og hun følte endelig at hun var verdt noe. En gutt ved navn Jørgen kom bort til Lisa. De begynte å snakke, og de snakket lenge. Musikken sto på høyt volum og Lisa moret seg. Jørgen begynte å snakke om bildene Lisa hadde sendt til Trym. Hun kjente et sterkt sinn komme over det fantastiske humøret. Hun ble såret. Men hun kunne ikke la det ødelegge dagen. Dagen idag skulle være bra. Hun var jo tross alt ung. Hun skulle leve livet. Hun og Jørgen begynte å kline, før det gikk over til noe annet.De lå inne på soverommet til Ole. Hun var i en veldig trøtt og sliten tilstand. Jørgen begynte å beføle Lisa. Lisa skjønte ikke hva han drev med. Jørgen ga seg ikke selv om hun tok vekk hånda hans fra underkjolen. Hun begynte å skjønne at Jørgen mente alvor. Han ville. Hun ville det motsatte. "Jeg vil ikke." Sa Lisa. Det var det siste hun sa før hun sovnet på sekundet.

Dagen etter våknet hun av redsel. Hva skjedde etter at hun hadde sovnet? Hun ville ikke innse det. Akkurat nå var det, det siste hun ville se. Hvor var hun egentlig? Hun løftet hodet. Det dunket i hele kroppen. Hun var blitt utsatt for gruppepress, å lyve til moren sin, og en hendelse som føltes helt uvirkelig. Dette på under 24 timer. Hvordan kunne det ha skjedd henne? Lisa, på 14 år. En utrolig snill, men allikevel sjenert jente. Hun befinner seg på soverommet til Ole enda. Jørgen har forsvunnet. Det lukter øl av håret hennes. Hun tar av seg hårstrikken på høyre hånd og setter opp det halvlange, lysebrune håret sitt før hun går ut for å lete etter Silje. Beina hennes føles ødelagte etter de høyhælte skoene hun lånte av Silje før gårsdagens mareritt. Sjokka og såret går Lisa ut i stua.

«Silje? Hvor er du?» Skriker Lisa. Det ligger mange der. De sover rolig og tungt på samme tid. Det var ingen svar å få. Tårene renner hos Lisa. Hun kan ikke forstå hvordan alt dette kan ha skjedd. Hun fatter det ikke. Det første hun gjør er å gå ut i det våte gresset barføtt, med skoene i hånda. Hun kjenner vinden mot ansiktet. Hun begynner å se virkeligheten. Det siste hun gjør før hun legger seg ned i gresset, er å ringe moren sin for å fortelle alt. Hun hadde levd på en rosa sky de siste ukene. Vennene, som hun trodde var ekte - var uekte. Gutten, som hun trodde hun kunne stole på - var en av de mest falske på hele Nygård Ungdomskole. Moren, som hun virkelig kunne stole på -hadde hun sviktet. Livet, som hun trodde var perfekt - var et rent helvete. Lisa trodde hun hadde fått det livet hun virkelig ønsket seg helt siden den dagen hun begynte i 8.klasse - en tenåringsdrøm. Den tanken var feil. Alt var feil. Hvem vet, kanskje det å begå mange feil, er en del av det å være ung? Det å være ung kan dra med seg en stor, tung sekk med vanskelighet. Men også en del lykke. Bare man bruker den på riktig tid...

Bilder: Weheartit.
Føler meg egentlig litt dum som publiserer dette innlegget. Men, nå gjør jeg det.

he ate my heart

Egentlig, så er det ikke så mye som skjer om dagen! Idag har jeg hatt norsktentamen, og deretter dro vi til mo for å bare chille med de søte, små barna... kremt. Imorgen har vi mattetentamen. Det kommer til å gå HELT ræva! Men, blir glad for 3+ :-) Jeg har ihvertfall slått til og øvd skikkelig... ja. 

Men hvis dere vil ha noe å lese, kan jeg godt legge ut teksten jeg skrev på norsktentamen idag? Temaet var ungdom og identitet trooor jeg. Whatever. Det er ihvertfall en tekst. Jeg har ihvertfall ikke noe annet nyttig å skrive på bloggen. Så, hva vil dere? Dere bestemmer, med andre ord. 


godbildet....

siden sist igjen

2 dager siden bursdagen min allerede! Den var helt superduperfantastisk. Til og med 7 eleven huska meg og jeg fikk i gave 3pk med boller og kaffe som jeg ikke engang liker. Men det er jo tanken som teller. Hehe. JO, jeg har kjøpt meg keyboard alle sammen! Så ring 8521536 for private konserter (bursdager, bryllup o.l). Jeg kan EN sang, og det er 'coming home'. Men flere sanger skal det bli. Sangvideo anyone? Advarsel: ørene deres kommer til å falle av.

Men nå skal jeg ut å sole meg mer, er det eneste jeg har gjort idag også. Livet er chill.

happy birthday

IDAG HAR JEG BURSDAG!!! Og den skal jeg tilbringe med mine herlige og søte venner. Jeg skal feire med Camilla, noe som er ekstra koos :-) Men må nesten fikse meg ferdig, siden de kommer om en time og her står jeg med vått hår o.l! Kos dere ikveld!

oppdatering liksom


Heihei alle sammen! Har litt mye framlegg, lekser og annet dritt om dagen på skolen. Derfor blir bloggen litt (FOR MYE) nedprioritert! Men siden vennene mine maser så på at jeg skal blogge så får jeg vel det da ♥ Så, hva har skjedd i det siste siden jeg sist blogget:

- Jeg har jobbet mye med lekser.

- Jeg har endelig kommet i fotballmodus igjen!

- Jeg har fått time til sykehuset pga ryggen min /%&/(=(€%%#&€

- Også har Henrik og jeg hatt et halvt års-jubileum 3.mai. ELSKER DEG

 Imorgen har jeg forresten bursdag! Og den skal jeg tilbringe med mine herlige venner og kjæreste. Skal feire med Camilla så det blir koooselig. Skal også prøve å få lagt inn litt outfitbilder og litt av hvert når jeg bare loker rundt på nettet, de dagene jeg ikke har så mye å gjøre. Sånn som f.eks idag.


HAHA random! _NIKON D40
 
Har jeg noen lesere igjen egentlig? 

hits