mai 2012

17.mai osv!

Hei!

Håper alle hadde en finfin 17.mai igår! Det hadde ihvertfall jeg. Elsker å ta på meg bunaden, men elsker også å ta den av meg, haha. Først var det barnetog som sto på lista, før jeg møtte masse herlige folk, og deretter dro til Anna hvor vi spiste pølser osv. før vi fikk besøk. Dagen ble vel så og si komplett ♥ Idag har jeg gjort litt av siste forberedelser før konfirmasjonen min som er om en uke og shoppet litt klær og andre saker! Bl.a Justin Bieber sin bok - haha, belieber much? I tillegg har jeg også vært på "jobbintervju" og fått litt informasjon ang. jobben, og skal faktisk allerede jobbe på søndag, så det blir sikkert bra! Blir også forhåpentligvis en god del jobbing i sommer, og det gjør egentlig ikke meg så mye, sålenge jeg får nok av tid til å kose meg med venner og lignende. Er jo også snart bare 2 uker igjen til jeg drar til Bulgaria også! Herregud som jeg gleder meg til å komme bort fra Norge en liten stund, til sol, varme og det å bare kunne slappe av med hele familien.

♥ P

InstagramPå Instagram heter jeg: pernillehagen! Legger ut flere bilder der hver dag, så for litt mer oppdateringer der enn her på bloggen så er det bare å followfollowfollow
:-) Haha. Edit: Legg gjerne igjen hva du heter på IG i kommentarfeltet, så sjekker jeg deg ut!

Treningsmotivasjon!


Bildene er hentet fra weheartit.

Nå har jeg ihvertfall fullt av motivasjon, og etterpå skal jeg trene med Amalie, så det blir bra! 

B-DAYIgår var en suuuuper dag!! Kunne ikke fått en bedre bursdag sammen med mine beste jenter ♥ 

0505-12Neon
Bildene i kollasjen er hentet fra Weheartit.

Jeg synes fargene og klærne ovenfor er dritkule, selvom jeg kanskje ikke hadde kledd dem selv. Freshe farger! Hva synes dere om klær i neon-farger? 

hello hello

Hei!

Okei, nå SKAL jeg starte med bloggingen igjen. Har merka jeg har savna det litt, men samtidig har det vært utrolig godt. Denne bloggen kommer nok til å gå mest utpå outfits, inspirasjon osv osv - slike ting jeg liker å dele med andre ord! Nå er det jo snart sommer, og jeg må finne frem kameraet mitt igjen og få tørket bort litt støv av det, for har massemasse fine dager i vente, som må inn på bilder. Herregud, synes ikke det er lenge siden julaften og jeg gleda meg til et nytt år, og nå er vi jo faktisk i mai, allerede. Kjenner det kiler litt inni meg når jeg tenker på hvor bra denne sommeren forhåpentligvis kommer til å bli ♥ Seelv om jeg sier det hvert eneste år... Haha.

Men nå er det jo en stund siden jeg har blogga, så om det er noe dere lurer på, så kan dere stille spørsmål her, så skal jeg svare så godt jeg kan!

hits