mai 2013

dårlig dag

Hola! 

Her var det ikke akkurat så mye liv, haha. Skjønner egentlig ikke hva jeg har bedrevet dagene mine med siden siste innlegg, men det er vel kanskje grunnen til null blogging også. Nå er jeg i hvertfall ferdig med skriftlig eksamen, hvor jeg var så heldig å kom opp i matte... jeg får bare håpe på at det gikk sånn noenlunde og at muntlig går bedre. Ellers har jeg også vært syk et par ganger, og det er vel det "største" som har skjedd siden sist, så det sier jo litt. Nå sitter jeg i senga mi og venter egentlig bare på at denne dagen skal være over. Det sier vel nok om hvor fornøyd jeg er idag. Imorgen og på torsdag har jeg heldigvis fri fra skolen igjen, så jeg får håpe på at jeg får noen bedre dager da. 

Ellers har jeg planer om å slette gamle bilder fra minnekortet på kameraet mitt, slik at jeg får plass til noen nye, freshe sommerbilder som kan komme ut på bloggen i nærmeste fremtid. Om vi noen gang får noen ordentlig sommer da? Jaja, vi får bare krysse fingrene! Nå skal jeg hente meg en kurv jordbær og se litt "The Carrie Diaries", som har blitt min nye favorittserie, før jeg sikkert kommer til å legge meg. Satser på litt mer positivitet de neste blogginnleggene! 

 

Over og ut 

siste dagen :(

Heihei! Nå er vi akkurat hjemme igjen etter siste dagen på stranda. Kjenner det svir litt i hjertet mitt ved tanken på at imorgen er det slutt på fine sandstrender, masse sol og varmegrader og ikke minst mange nye mennesker. Brunfargen/rødfargen jeg har fått er vel ikke akkurat noe å skryte av, men jeg får bare leve livet som blek! Siden sist har vi vært ute og sjekket ut festlivet her nede, blitt kjent med noen veldig kjekke og snille gutter fra Finland (som forresten snakker svensk...), brukt 120 norske kroner på en manikyr hvor de brukte neglelakk som koster 8 norske kroner og danset. Jeg har vel kanskje danset mest av Emma og meg (...), men er man på ferie så er man! Haha. 

Ihvertfall, det her har vært en SUPER ferie, og jeg har kost meg utrolig mye. Akkurat nå sitter jeg i gangen hvor det er best nett og slurper i meg en iskald og deilig cola mens jeg plager Emma med å ha Justin Bieber-allsang. Snart må jeg begynne å forberede meg på å pakke og hjemreisen, men før det skal vi benytte den siste kvelden godt! Her er noen bilder fra de siste dagene:Dette må være noe av det morsomte som finnes! Vet ikke helt hva det kalles, men de går i hvertfall fort!

=)Dette bildet måtte jeg bare ha med.tidenes bursdag!

Hei! Fysøren, igår hadde jeg tidenes beste bursdag! Koste meg skikkelig og var rett og slett skikkelig lykkelig. Er jo ikke akkurat mindre fornøyd idag, men gårsdagen var prikken over i'en. Når jeg kom hjem igår hadde jeg endt opp med blant annet med en del blomster i veska fra tyrkiske menn som bare "GRATLERE med bursdag!!!!". Hadde også en skikkelig bra bursdagsmiddag, for å ikke glemme at jeg sang karaoke... Stakkars mennesker som måtte sitte å høre på meg og den irriterende stemma mi synge chiquitita av ABBA. Haha.

Jeg er jo ikke vant med så mye oppmerksomhet fra "gutter" som jeg får her, selv om vi snakker menn opp i 40-50 åra som snur seg etter oss og roper "nice ass" - er ikke akkurat den type oppmerksomhet jeg setter mest pris på, haha. Lurer på hvor mange ganger Emma og jeg har sagt på denne turen "har de ikke sett jenter før her eller?" når vi går forbi og de nistirrer, og når vi i tillegg svetter solkrem, har fett hår som står til alle kanter og røde øyer, DA begynner jeg å lure. Her er i hvertfall noen bilder fra gårsdagen! sweet sixteen!!


(Gårsdagens outfit)

Heihei! Idag er det faktisk min tur til å feire sweet sixteen, og kan vel ikke akkurat si at det er fælt å feire bursdag her med varme og kos. Nå er vi akkurat inne igjen etter mange timer på stranda. Litt tidlig, men siden huden min ikke er så veldig glad i sola enda og at jeg faktisk begynner å minne om synet av en gris, så var det like greit å stikke hjem. Nå slapper Emma og jeg bare av på hotellet med iste og kjeks, noe jeg lever av når jeg er i syden. Etterpå er det klart for å slenge på seg høye hæler og kjole, for da skal vi ut å spise bursdagsmiddag, og etter det skal vi feire skikkelig :-) Her og nå kan jeg ikke si annet enn at livet er perfekt. Slenger med noen bilder fra dagen idag! Takk for alle gratulasjoner til nå! 

 
Som dere ser er det jeg som har fått oppgaven med å bli rød.

¨tyrkia, dag 1Igår kveld kom Emma og jeg frem til Tyrkia! Kan ikke si annet enn at jeg liker livet passe godt akkurat nå. Idag har vi ikke gjort stort annet enn å ha vært på stranda, bada og solt oss. Har ikke tatt så veldig mange bilder enda, men flere blir det! Nå skal vi straks begynne å fikse oss, før vi stikker ut ikveld :-) Wiii, er så gira akkurat nå, storkoser meg her og er utrolig glad for at det her bare er den første dagen. Imorgen har jeg jo også bursdag, noe som ikke akkurat gjør meg mindre gira. Men nå skal vi begynne å gjøre oss klare for kvelden! Håper dere har det like fint i Norge! 

hits