juni 2010

jeg er med i blogg vs blogg

Veldig kreativ overskrift, jeg vet. Men jeg er ikke ofte med i blogg vs blogg, derfor hadde det vært gøy og fått noen stemmer når jeg først er det. Om du synes jeg fortjener stemmen, så kan du stemme på meg her :-) Grunnen til lite blogging idag er fordi jeg driver og pusser opp rommet, og det går ikke akkurat i det raskeste laget. Men nå er jeg sinnsykt trøtt, så jeg avslutter her. Natta!


jatakk.

inspirasjon

Lag din egen highwaist shorts:

Dette trenger du:
-En bukse med litt høyt liv/ chinos.
-En saks.
-Og 10 minutter.


1. Finn buksen du ikke bruker/vil ha. I mitt tilfelle brukte jeg nesten ikke denne buksa.

2. Klipp av buksebeina så du kan brette opp shortsen. Ca 20 cm under skrittet. Ikke kast restene av buksebeina.

3. Brett opp shortsen.

4. Tilbake til restene av buksebeina. Klipp langs sømmen på det ene buksebeinet som er igjen, så det blir et slags langt "belte". Om det blir for kort, gjør det på det andre buksebeinet også og knyt begge delene sammen. Deretter tar du "beltet" rundt shortsen der hvor belter skal være, og vips:

.. en highwaist short! Om du har knytt to deler av restene av buksebeina sammen - prøv og gjem det så godt som mulig ved hjelp av belteholderen (?) bak, selv om det ikke syntes så godt. Du kan også droppe beltet, eller sette inn et annet. Hva synes dere om tipset? Og ikke minst: hva synes dere om resultatet mitt? Er ikke så veldig flink til og forklare ting, men håper dere skjønte det.

fight for this love

Til de som ikke vet at det går ann og blogge fra iPod, det gjør det. Idag har jeg vært på butikken og kjøpt diverse maling og pusse-opp-greier til rommet mitt: Jeg skal endelig slippe røde lister og matchende teppegulv, herlig. Jeg kan godt legge ut før og etter bilde når det blir ferdig om noen vil?

Men ellers så har jeg kost meg med Lise de to siste dagene, igår syklet vi til darn/moelven, spiste is og fikk shoppet noen småting, eller Lise fikk. Jeg brukte opp mine 100,- på is og mat... he he. På Søndag dro vi på stranda:

Som dere ser er jeg ikke akkurat den tynneste kniven i skuffen, men det hadde jeg aldri klart og være heller, så glad i mat som jeg er.. flaut og si dette på bloggen, men da har dere fått vite litt fakta om meg! lol

IPod blogging

Hei :) Nå blogger jeg fra ipoden. Vil bare si jeg lever, så blogges vi etterpå!

uten en eneste krone i lommeboka

Kan noen vennligst sette opp en liste over hvordan jeg skal klare og overleve minst 2 måneder uten handling? På grunn av at jeg skylder min mor penger for ipoden, så kommer det ikke til og bli så veldig mye shopping de neste ukene, med unntak av Trondheimsturen om 3 uker. For om jeg skal bruke månedslønnen min på og presse inn på kontoen til moren min når jeg er på ferie, det skjer ikke!

Tar med glede imot tips om hva jeg kan gjøre for og gjøre ting som ikke koster penger men allikevel kose meg som f.eks stranda e.l. Eller hva jeg kan gjøre for og tjene penger. Ja, jeg er en shopholiker og blir stresset når jeg vet jeg ikke har minst en hundrelapp på kontoen. Håper det ikke bare er jeg som føler det sånn? :-(

bygdekjent guide

Nå er Moelv og Brumunddal byer! Så idag har jeg vært i Moelv og sett på dansing, badet i et hoppeslott fullt av skum, møtt herlige folk, fått autografer av Wig Wam, vinket til ordføreren (som vinket tilbake), og fått øyekontakt med Gaute Ormåsen, alt dette i Moelv, tro det eller ei. For meg kommer alltid Moelv og Brumunddal til og være ei bygd, men er jo fortsatt gøy og få en litt mer "kjent" status på bygda. Om noen skal dit, så ring meg - jeg kan være guide.

Autografen på armen min, fan sa du?

Nå skal jeg se på vm :-) Og dere: noen som kan fatte at det allerede er 1 år siden Michael Jackson døde?Kommer ikke til og blogge så mye i helga, er på fotballskole. Det som er gøy er at vi er med 97'er guttene og spiller siden vi kun er 2 jenter fra laget jeg spiller på, haha.

musikkanbefalinger?

Idag har jeg vært på Expert og kjøpt meg iPod touch! Så langt er jeg veldig fornøyd. Selv om lommeboken lenger ikke er noe og skryte av, så var det verdt hver eneste krone. Det eneste jeg trenger og finne ut nå er hvordan man laster ned spill + at jeg trenger musikkanbefalinger, så er det noen snille sjeler der ute som vil gi meg en eller flere sanger, jeg kan laste ned, så blir jeg evig takknemlig!


Ønskeliste!


Sol og sommer hver dag.

En søt playsuit.
... mer penger! Noen flere som sikler etter noe av dette?

nytt kamera!

Nå sitter jeg i Moelven hos søstera mi og broren min, hvor jeg skal sove i natt! Til opplysning så skal Moelven om få dager bli en by (!!!). Imorgen blir det Hamar med søstern, så det blir koselig! Kanskje jeg får kjøpt meg noe nytt. Har egentlig tenkt og kjøpe meg iPod touch, men jeg vet ikke. Noen som har litt erfaring med iPod touch og kan gi meg noen tips om jeg kan kjøpe det eller ikke?

Forresten- jeg var på en brukthandel istad, og gjett hva jeg kjøpte meg: et agfa kamera/ utrolig gammelt kamera. Skjønner egentlig ikke hva jeg skal gjøre med det, men får prøve og sette inn film, så kanskje det blir bilder, haha.


Jeg fant et bilde av kameraet. Synes det var verdt sine 30,-.

Hva synes dere om det nye designet nå?

Har fikset på noen småting. Hva synes dere?

la meg få søvnen min!

Jeg er akkurat våken etter noen timer med den fantastiske, gode søvnen min, men i natt var den dessverre ikke like fantastisk på grunn av en katt som skal inn på rommet mitt kl 5 om morgenen, eller folk som går i trappene og smeller i dører, hater det!  Idag var jo egentlig planene og dra til Hamar med Malin, men siden det har blitt litt endring i planene så tror jeg heller at jeg hiver meg på sykkelen og ned til stranda, om det blir finere vær. Nå skal jeg lage meg en god frokost! Og om noen vil: send melding til meg om du vil være med meg til Hamar idag :-)

jeg elsker bakt potet

Overskriften var til opplysning, ellers lever jeg livet og nå skal jeg dusje (deretter spise bakt potet). Imorgen blir det hamar med Malinkjære. Dette ble et utrolig raskt og kjedelig innlegg, så vi snakkes imorgen. Hva synes dere om det nye designet?

"du har mye ingen andre har, ingen er som deg"

Jeg er akkurat ferdig med og klippe gresset, må jo tjene noen penger til Trondheim om under en måned! Idag vil jeg helst bare droppe fotballtreningen pga tåa mi, trenger ikke gå inn på hva som har skjedd her, men den er sjukt vond, åh! Tror også jeg skal fikse et nytt design og header, men er ikke like gøy og fikse det når jeg ikke har programmet jeg brukte til og lage headere før.. buhu. Nå er det dusjen neste, snakkes. Vet noen om et program hvor man kan lage klonebilder?

Jeg bare slenger med noen bilder fra sommerpartyet til Sigrid:

Sigrid. Min bestevenn, alltid.Kristiane går ikke sånn til vanlig, men hun hadde vært på fotoshoot. Elsker håret hennes!

pørnill is back

...eller nesten da!

Jeg tenkte egt bare og begynne og blogge igjen, litt ihvertfall. Jeg kommer til og blogge når det passer meg, og når jeg vil det. Jeg orker ikke presset til og blogge, noe jeg kjente sterkt på før. Kanskje kommer det noen videoblogger, vs'er, hot or not osv. Men ikke forvent at jeg skal sitte inne og droppe fritiden min for og blogge, for det skjer ikke. Så da ønsker jeg egentlig meg selv litt "velkommen tilbake" så får vi se når neste innlegg kommer!

HAHA, blid og glad! Random bilde.

bildeserie- detaljer fra rommet mitt.Hva synes dere om bildene?

blogging fra terrassen!

Hvorfor ikke blogge imens man soler seg? Smart. Idag har jeg vært på stranda og kost meg med Oskar, Alida og Øyvind. Vannet var mye bedre enn det var sist gang jeg var på vika. Denne gangen tok jeg hele 2 svømmetak, wow.  Med spotify på høytalerene ligger jeg da her, og har store planer om og sette på vannsprederen og ha et lite show for naboen(e) som feirer bursdag idag, sistenevnte tror jeg vi glemmer, men at jeg skal sette på vannsprederen, det skal jeg! Snakkes senere. Er det hetesjokk hos flere? Tror det skrives: hetesjokk?


et lite pip fra en kjedelig blogger :-)

Jeg må innrømme at jeg rett og slett driter i bloggen om dagen! Jeg er bare så utrolig opptatt med og nyte sommeren med vennene mine :-) Synes selv det er herlig og bare glemme bloggen, så jeg slipper og ha det som et "press". Så - til dere som følger bloggen min: bloggen er ikke førsteprioritert når det livet mitt, derfor kommer jeg ikke til og blogge hver eneste time om samme gamle lenger. Jeg skal prøve og få lagt inn en bildeserie o.l noen ganger. Men som sagt så er det sommer og sol, og om det ikke forandrer seg så tar jeg meg en pause, man kan kalle mini-bloggpause. Gjør som meg, dere også: vær lykkelige med dine aller beste venner og få litt brunfarge, ha en fin helg!


Sommerfølelse fra weheartit.com ♥
hits