juni 2011

perfection is a flawSiste dag i tyrkia er snart over... herregud, rart å tenke på at jeg har vært her en uke allerede! Imorgen ved 8-tiden (7-tiden, norsk tid) må jeg stå opp for å gjøre alt  klart og få pakket ferdig før bussen kommer tidlig for å kjøre oss til flyplassen. Jeg elsker egentlig å kjøre fly, men jeg sovner vel med en gang jeg får satt meg ordentlig til i flysetet, noe jeg alltid gjør, haha. Deretter blir det taxfree (♥♥♥), også 2 timer i bil hjemover. Deretter er det hjem kjære hjem. Skal bli veldig godt å komme hjem, samtidig som det skal bli trist å måtte dra fra denne deilige varmen! 

Men akkurat nå er det viktigste at jeg får se vennene mine. Savner dere så sykt!

29. Juni 2011

Igår var jeg for det meste ute, i byen og hos frisøren - Jeg fletta nemlig håret mitt på halve siden! Vel, vet ikke om jeg er fornøyd eller ikke. Men jeg kommer nok til å ha den en stund til. Om ikke lenge må jeg hoppe i dusjen, for etterpå er det grillmat og masse annet kos! :-) Er utrolig rart at jeg skal dra hjem om 2 dager, og kun har igjen 1 ordentlig dag her, menmen. Det kommer nok outfit senere ikveld... hvis jeg rekker.

Kos dere ikveld! 

Webcambilder, uten sminke, fint øre og fett hår. Det er tatt for 2 sekunder siden og dere får nøye dere med det så lenge! 

"In the city where I'm from there are lovers to the dawn"


_pernillehb

dont be afraid to give up the good for the great

Her er noen bilder fra dagen idag! Koselig å bare gå i en eller annen by jeg ikke vet navnet på, shoppe i gater som er supersmale, med masse gamle menn som prøver å få deg inn i en eller annen jallabutikk med blinkende lys og fake lacoste t-skjorter - men, har jeg det utrolig bra her. Imorgen skal jeg bare nyte varmen på stranda, og få mer brunfarge på kroppen! Har kùn fått solt meg en gang på disse 4 dagene jeg har vært her, på grunn av at jeg ble solbrent. Haha, forresten: han mannen på det nederste bildet er sikkert bare 1 av 5 menn som har sagt: OH, TAKE A PICTURE OF ME!!!!!!!! og jeg bare: Okei da. 

Synes om bildene? Utenom det nederste mener jeg...

Heheh, solbrent

Igår, ble jeg som sagt solbrent. Men trodde virkelig ikke at det skulle bli så ille som det er idag. Smørte meg med solkrem sikkert 100 ganger igår, men det er tydeligvis ikke nok for huden min! Haha. Idag har jeg byttet ut solkremen med aloe vera, så får håpe det går over litt snart siden det gjør så vondt... har 1.grads forbrenning så vil helst ikke at det skal gå over til 2. og 3.grads, derfor holder jeg meg for det meste inne idag så huden min ikke blir enda mer brent i sola... dritkjedelig.


Dette er yttersiden på hofta mi - utrolig deilig, ser bra ut også... :-) næt. 

Buhu. Kos dere idag.
 

Breaking dawn

Nå skal jeg bare ligge å slappe av ved bassenget i hele dag. ÅH, kjenner det skal bli godt å bare sovne på solsenga, høre på musikk på iPoden eller komme videre i twilight-boken jeg har begynt å lese. Har sett alle filmene, og gleder meg så supermye til 'Breaking dawn' kommer på kino! Leser boka til den filmen nå, og det er superspennende! Er virkelig ikke ofte jeg leser bøker og samtidig synes de er spennende... 

Vel - nok boksnakk! Kos dere idag :-)


Bilde fra igår!

Flere som gleder seg til den nye twilight-filmen kommer på kino?

Outfit: Stråhatten
Shorts Bikbok Topp New Yorker Armbånd Random butikk i Tyrkia Hatten og beltet HM 

Jeg faila litt med disse bildene: lyset, skarpheten og egentlig alt ser dumt ut. Men her har dere ihvertfall antrekket mitt som jeg brukte ikveld. Hva synes dere?

Dag 2

Er akkurat hjemme fra en hel dag på stranda! Har fått skille, og selvfølgelig blitt solbrent. Det er vel ikke noe nytt til å være meg? Har også mistet tellingen på hvor mange colaglass jeg har drukket idag... vil heller ikke vite det. Dessuten, har jeg fått en katt på hotellet, så jeg har noen å kose med! Haha. Men den følger etter meg hvor enn jeg går. Får helt vondt inni meg når jeg ser hvor tynn den er, stakkars. Jeg gir den vann da. Tror jeg må kjøpe mat til den også, frem til jeg tar den med meg hjem. Neida. Det er lov å drømme.
Så søt mann som er fornøyd med livet og skal ut å bade...Jeg liker dette. Bilder av meg fra idag kan dere bare glemme. Jeg er nok den styggeste som finnes i det tyrkiske land idag :-) Men nå skal jeg dusje og fikse meg litt, så kommer det outfit senere! Synes?

Love

Hvem hadde trodd at det fantes internett PÅ dette hotellet? Vel, ikke jeg. Så lenge klarte jeg å holde meg unna bloggingen. Men dere: Jeg er i Tyrkia! 38 grader, bading i havet, soling (og selvfølgelig solbrenthet). 

Dagen startet med at jeg sov i en halvtime, og sto opp kl. 02:46 (presis). Der og da visste jeg ikke helt hva jeg skulle, så jeg dro på meg klær, og satte meg inne i bilen før jeg sovna tvert. Så kom vi på gardemoen og jeg vekslet mine aller første penger! Heheh, neida. Joda. Men deretter fikk vi presset oss frem på flyet og jeg satte meg ned i flysetet og tenkte: Faen, jeg hater trykket man får i hodet i det øyeblikket hvor flyet letter. Men så trøtt som jeg var, sovnet jeg der også. Sov vel 3/4 av flyturen! Så kom vi ut av flyet og jeg fikk hetesjokk... fra 8 grader i norge, til 38 grader... wihu.Kom vel ikke som noen overraskelse at jeg også sovnet på bussen, når vi skulle kjøre til byen vi er i... Nå er jeg akkurat hjemme fra stranda, hvor det var utrolig godt å bare ligge å slappe av! Savner Henrik og vennene mine utrolig mye allerede. Menmen... 


_pernillehb 

Hva synes dere om bildene? 

Bloggpause...

Det skjer litt mye for tiden + imorgen drar jeg til Tyrkia og blir der en uke. Jeg orker ikke tenke på bloggen noe særlig når det skjer så mye som det gjør nå.  Noe som betyr at jeg tar meg en bloggpause. Igjen...


Kosiposi

Hvorfor har ikke jeg blogga på noen dager? Hmm... jeg har overnattet hos Marius med noen søte aper, vært med Henrik oog ikke gjort stort annet. Snart går turen opp til Elise for å feire henne med mange andre søte jenter. Gratulerer med dagen som var igår, snuppa ♥ 

Kommer sikkert outfit osv. senere! Bloggeees. 

Atm, i telefonen med Marius,

Hva skal dere idag?

Natta

Har hatt en herlig da idag! Men er ikke i humør for å blogge nå... Snakkes kanskje imorgen.


Mongo

me gusta

På fredag var jeg som sagt på byfest, hvor jeg storkoste meg. En utrolig god start på sommerferien! Jeg lå til Camilla fra fredag til igår, noe som også var utrolig kos. Igår satt jeg mest i senga, så på film, leste blogger, spiste godteri og satt på skype med Marius. En skikkelig slappe-av-kveld trengte jeg etter utrolig mye stress. Nå mangler jeg bare å innse at det faktisk er sommerferie. Hvor er sommerfølelsen?


 Hva skal dere idag?

sommerferie hjerte

Hei! I skrivende stund er jeg hos Marius hvor han spiller Fifa! Vi hadde aktivitetsdag frem til i ellevetiden da vi fikk igjen karakterkortet, og deretter kunne vi gå. Nå er det sommerferie og nå ser jeg frem til å storkose meg i hele sommer. 

Nå må jeg nesten løpe. Btw - Marius er singel. Haha, dette ble skrevet før jeg dro fra Marius. Nå er jeg hjemme og skal lage middag før turen går til Camilla og deretter byfest med mange herlige mennesker... Kos dere ikveld hva enn dere skal! Det skal jeg ;-) 


Fra kampen igåår, det ble 2-2 med en sykt dårlige dommer... bra spilt allikevel jentene!

HAHA, nøgd

Beste :-)

<- Meg, Marius ->

Pro fotograf: Marius. Legg merke til den flotte puta hans i bakgrunnen. Tnå.

Hva skal dere i sommerferien?

Smile

Idag sykla jeg til skolen med Elise, siden vi skulle ha sykkeltur til næroset med trinnet! Hadde med meg hjelm og hele pakka for å unngå å måtte gå. Har vært kvalm og svimmel siden jeg sto opp idag, men trodde det kom til å gå over utover dagen. Der tok jeg uheldigvis feil :-( Læreren måtte kjøre meg hjem etter en kort sykkeltur opp mot næroset. Lengre kom jeg ikke før jeg nesten ikke klarte å stå... 

Heldigvis fikk jeg sovet et par timer når jeg kom hjem, så er bedre nå! Nå skal jeg snart på kamp med laget. Må spille kampen som jeg egentlig skulle spille i forrige uke, som ble avlyst! Ønsk meg lykke til!Dere får nøye dere med noen stygge bilder av meg så lenge...

15. Juni

Idag hadde vi balldag på skolen, noe som ikke akkurat var lykkedagen å ha en sånn dag på. Klassen min var ikke akkurat de beste, men uansett: Bra jobba! Er veldig lei av å sykle/være i aktivitet på skolen de siste dagene KUN for å fylle opp dagene med å ha noe å gjøre. Tirsdag "sykla" vi rundt i moelv, idag balldag, imorgen sykkeltur til næra (noe som er dritlangt for meg) og fredag: grilling, få igjen karakterkortet , også sommerferie ♥ ♥ ♥

Forresten - Vi trenger ikke mer regn nå.


Secondhand kupp

Etter prøvemuntlig i forrige uke gikk Elise, Sigrid og jeg innom en Secondhand butikk i selveste...MOELV, siden vi kjedet oss. Jeg pleier aldri å gå innom den butikken der siden jeg aldri finner noe, men denne gangen fant jeg en Jean Paul bukse til 30 kr som passet perfekt til å bli gjort om til en shorts. Så jeg kjøpte den, klipte buksa om til en shorts og den sitter som et skudd. Elsker den! Kommer nok til å bli brukt mye i sommer.

Hva synes dere? 

happiness
"Happiness cannot come from without. It must come from within. It is not what we see and touch or that which others do for us which makes us happy; it is that which we think and feel and do, first for the other fellow and then for ourselves." -Helen Keller

Synes?

Sverigekos

Dagen idag startet med at jeg fikk besøk av kjæresten min og Elise! Det var utrolig koselig. Men de måtte dessverre dra fort fordi turen skulle gå videre til Sverige, hvor jeg er nå. Er på et eller annet hotellrom i godterilandet, med internett. Lovte å blogge før jeg dro, men det rakk jeg altså ikke. Men nå er jeg back on track again.

Sitter her i senga med en Ben & Jerry's is i hånda og vurderer snart å gå ut så jeg får knipset noen ordentlige bilder. Dette er ett av to bilder jeg har tatt idag, begge webcambilder:


At the moment. 

Hva gjør dere?

Chill

Denne dagen har egentlig vært ganske chill til tross for at jeg har gjort veldig lite. Her er noen bilder fra min dypeste "kjede-meg-depresjon":


Tro det eller ei, jeg klarte å sovne mens jeg filma på pcen. 


Mobilen min suger.

... Turn (legg merke til de supersøte sokkene mine)

Jeg har fått orden i klærne mine, endelig!

...venter på at Sigrid skal bli ferdig med tetris så hun kan svare meg.

Her er noen bilder fra jeg var hos Sigrid:

Søta

HEHE, Sigrid da

Ja... dette var nesten alt bortsett fra noen andre køddebilder. Imorgen skal jeg kose meg med kjæresten min oog andre folk :-) Deretter går turen til Sverige, der blir jeg til mandag så får se om det blir blogging da. Men blogger hvertfall før jeg drar. Nå blir det film og godteri. Natta. Synes om de "vakre" bildene?

Følg meg?

- Følg meg på facebook, HER

- Følg meg på WE♥IT, HER

- Følg meg på BLOGLOVIN', HER

'Cause today I swear I'm not doing anything.

I dag er det 2 uker til jeg er på plass i Tyrkia! ÅH, gleder meg så utrolig mye. Sol, sommer, bading og bare kunne slappe av i en uke uten noe stress blir deilig. Idag har jeg ikke gjort så mye annet enn å vært på butikken. Etterpå skal jeg lage pizza også ender jeg vel opp i daffeklær, med godteribollen i hånda og en film på tven!

Hva skal dere idaag? :-)

God Natt

FridayHva er vel bedre enn å rydde i klær en fredags kveld og finne mange glemte skatter? Hmm, mye.  Glad jeg har god musikk som gjør det lettere. 

Glad og sur fredag!

Hei!
 
Først må jeg starte med å fortelle dere at jeg fikk 6'er på norsktentamen OG 5'er på naturfagprøve! Føler meg litt Marius Aarsten 2 her nå (søk han opp på facebook.)... Hehehe. Hei Marius. Er hvertfall storfornøyd med karakterene. Hadde aldri trodd det for et halvt år siden... med så lav motivasjon som jeg hadde da. Om en drøy time skal jeg til Harpefoss for å spille kamp. Heldig som må tilbringe fredagen i bil og spille kamp i været som sikkert kommer til å bli regn. EDIT: KAMPEN ER UTSATT PGA RASFARE OG FLOM! 

Hva skal dere idag?


Nøgd!

FargerKjøpte disse to overdelene på BIK BOK idag! Var jo tross alt 50% på hele butikken, og den sjansen kunne jeg ikke la gå ifra meg. Elsker dem begge to! Jeg har jo for det meste svart, grått, hvitt og enkle farger i klesskapet mitt, så man ser godt de nye klærne... Men jeg elsker sommerklær, det er det ikke noe tvil om! Shortsen er fra Levi's, beltet fra HM. Begge smykkene er også fra BIK BOK. 

Hva synes dere?

happy day

Igår var jeg som sagt på opptur med maaange andre skoler som gikk 9 km i myr, våt gjørme og bratte skogstier. Dette på 2-3 timer. Kan si jeg var glad da jeg endelig var ferdig!

Enda mer glad var jeg idag da jeg var ferdig med prøvemuntlig. Når jeg møtte Sigrid og Elise på bussen til skolen idag tidlig grudde jeg meg så utrolig mye til å gå inn for å begynne å snakke om menneskeutviklingen og baser når klokken tikket halv 9. Men når jeg fikk starta gikk det bra og vi fikk 5'er! Er storfornøyd og enda mer fornøyd med at vi er ferdig med alle tentamner, prøver, lekser og ja... alt skolearbeid generelt. Skal bli godt med langhelg og bare kunne slappe av frem til tirsdag etter en rolig skoledag imorgen.


Sigrid klar for...nedtur

Syver :-)

Btw - Jeg savner kjæresten min.... buhu 

Syrer, baser og tvillingbror.

De siste 24 timene har jeg fokusert veldig mye på prøvemuntlig! Gruppa mi kom opp i naturfag - jorda + syrer og baser. Er vel egentlig helt greit fornøyd, selv om jeg begynner å gå veldig lei av homo habilis, homo erectus, pH-skalaen og osv... Bra jeg har så snille jenter på gruppa - Elise og Sigrid :-) 

Imorgen skal vi på opptur med trinnet, sammen med sikkert 1000 andre folk fra andre skoler. Kan ikke si jeg gleder meg så veldig mye til det heller. Haha.

Kos dere med en søt video av ...homo habilis. Det skal jeg:


Ja, jeg ser likheter

life is a highway

Idag har jeg syklet til Moelv og hjem igjen. Imellomtiden har jeg kost meg med herlige venner og ikke minst min herlige kjæreste. Han er best ♥ Solen var på plass idag også, håper den forblir sånn en stund til! Imorgen skal vi ha forbredelser til prøvemuntlig... og deretter fotballtrening. Noe som betyr lite blogging. Imorgen også. 

Nå burde jeg egentlig sove. Er så trøtt. Natta.Synes?

imagine

Iløpet av de siste 2 dagene har jeg bare slappet av og kost meg kjempemasse med mine herlige venner og kjæreste! Igår var jeg bare på brygga, kjørte båt med kjærestenmin, solte meg og ble enda mer solbrent enn før. Deretter var jeg ute på eventyr med mine herlige jenter! Man vet at sommeren er her når nesa tetter seg, stemmen blir hes og man blir forkjølet. Allergi i hjertet mitt. Uansett - livet er herlig.♥♥♥

summer of 11
Her prøver jeg ut.........balansen

Planking!
Etter en dag hvor jeg har blitt solbrent i ansiktet, fått skille, gått uten sminke (noe som føles deilig), sett 2 fotballkamper, spilt fotball, prøvd å bade med Camilla (noe vi ga opp), mye gåing, spising, vind og soling så har jeg endelig plassert meg godt til rette i senga med paradise-finale. Denne dagen har vært så utrolig herlig! Kommer ikke til å glemmes med det første. Amalie, Camilla, Syver og Ola er noen morroklumper...de er herlige da.

Hva synes dere om bildene? 
Hva har dere gjort idag?

summer lovin'

Fått helt dilla på denne sangen, etter at jeg så IMSDAL-reklamen. Får meg til å glede meg mer og mer til sommer og nye opplevelser som kommer til å skje. AH, Sommer'11 kommer til å bli en herlig sommer :-) Nå skal jeg på trening og deretter skal jeg til Moelv. 

Hva synes dere?

there's always a bit of something hidden when you say "nothing"Ble dårlig kvalitet på det siste, men det får gå...
Hva synes dere, og hvem av dem likte dere best?

hits