juni 2013

Day 10: 5 ting som gjør deg lykkelig akkurat nå

1. Mine aller nærmeste ♥ Hva skulle jeg vel gjort uten disse? Får meg opp på dager hvor jeg bare vil ligge i senga og grave meg ned, de er der for meg og ikke minst: de får meg til å le, noe som egentlig er det viktigste. 

2. Latter! Med en gang jeg ler og har det utrolig morsomt føler jeg meg egentlig veldig lykkelig, haha. Funker hele tiden, på det meste.

3. Musikk. Musikk er noe jeg faktisk ikke aner hva jeg skulle ha gjort uten. Hører på musikk når jeg er sint, glad, lei meg, stressa, når jeg dusjer, fikser meg, når jeg er gira, kjeder meg - egentlig hele tiden. 

4. DJ GAUPEN! Haha, DJ Gaupen er en ganske intern greie mellom Malin og meg og består av... meg og Malin. Vi finner på så mye tull konstant hele tiden, og magemusklene får virkelig kjørt seg hver gang vi er sammen. Tror de fleste tror at noe feiler oss etter å ha sett oss sammen, og det er kanskje tilfelle også...

5. Å få noen andre til å le! Tror faktisk ingenting er bedre enn å se en person som f.eks har det litt tøft eller bare virker litt smålei seg, ha det utrolig morsomt. Om de ler av meg eller med meg har egentlig ingenting å si da, bare de har det litt fint i et øyeblikk. Da gjør det egentlig veldig godt i hjertet mitt, haha. 

... kunne jo også ha nevt mange andre ting som gjør meg lykkelig som f.eks "sommer"ferie, fester og sånne små ting som jordbær og sjokolade og at jeg kan slappe helt av en kveld i senga med en god film o.l. hjemmespa: tips!For noen dager siden bestemte jeg meg for å ta en skikkelig spadag, hvor jeg bare kunne slappe helt av og freshe meg opp litt. Søkte litt rundt på nett og fant diverse oppskrifter til ansiktsmasker, hårkurer og forskjellige tips til "hjemmespa". Derfor tenkte jeg å dele disse billige tipsene og oppskriftene som passer perfekt til hjemmespa på foreksempel en regnværsdag med dere ♥ Så da er det bare å fylle opp badekaret og sette i gang, haha. 

Ansiktspeeling og hårmaske: Dette ser ikke akkurat så deilig ut, men det funker i hvertfall helt greit! Hjemmelaget ansiktspeeling: Ca 2 spiseskjeer honning + havregryn. Dette skal du bare massere i ansiktet, til huden blir myk og god. Vask så av med en klut med varmt vann. Hjemmelaget hårmaske: 1 most banan + honning. Påfør i håret, surr et håndkle rundt og la virke i ca. 30 minutter før du vasker det. For ekstra god virkning ta et varmt håndkle, slik at masken trekker mer inn i håret! Vær også sikker på at du får most bananen godt nok, slik at du slipper å måtte dra ut masse bananbiter fra håret når du vasker det. 

Ansiktsmaske: Ansiktsmasken jeg bruker, er fra Formula 10.0.6 som jeg troor man får kjøpt på KICKS eller Vita, for ca. 99,-. Denne kan man virkerlig kjenne jobbe seg inn i huden og inn i porene. Veldig fornøyd med denne i hvertfall! Ellers er en hjemmelaget ansiktsmaske også et godt alternativ: 1 avokado + en spiseskje honning. Skrell og mos avokadoen, og bland inn honningen. La virke i ca. 15 minutter og skyll av med lunkent vann. Honningen kan også være varm når du tilsetter den med avokadoen.

Leppeskrubb:Jeg bruker denne leppeskrubben fra Lush, med smak av mint og sjokolade. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker smaken eller selve skrubben best, men men! Om du vil lage din egen, er det bare å blande f.eks olivenolje og litt salt i en bolle og massere det på leppene! Et annet tips er å bytte ut det kjedelige badet hvor man bare tar oppi litt vanlig såpe og hopper oppi, med litt diverse oljer og badesalt. Man kan også ta et såkalt kleopatrabad hvor man tar melk og solsikkeolje oppi vannet. Avslutt med å smøre kroppen inn med en deilig bodylotion og påfør freshe farger på neglene. Voila: så føler man seg mye freshere! 

Day 9: Favoritt klesplagg


Mitt favoritt klesplagg er uten tvil alle shortsene mine. Utrolig synd at jeg får brukt de veldig sjeldent på grunn av det mindre flotte sommerværet Norge har... De to over her er mine favoritter, og jeg digger at jeg kan kombinere de med såå masse fine topper og tilbehør, woho.

stemning

Haha, igår var en veldig morsom kveld! Startet med vors hos meg med bare oss jentene før vi dro videre, og kan ikke si annet enn at jeg hadde en super kveld. Ble i hvertfall en god del latter og ikke minst dansing!

Ble en tidlig morgen idag, i og med at Anna bor hos meg i helga og måtte på jobb 11, men men. Dagen i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke på annet enn å slappe av. I kveld har i hvertfall Anna og jeg planlagt å ha en skikkelig slappe-av-kveld med boblebad, film og bare kos. Koseliiiig!

Day 8: 3 ting som beskriver deg veldig godt.

Haha, her trengte jeg faktisk litt hjelp fra vennene mine, så her er deres svar:

- Har smittende (mitt svar: og til tider veldig dårlig) humor. 
- Ærlig...... 
- Sprudlende. 

Mine svar:

- Når jeg først blir sjalu, blir jeg veldig (...) sjalu.
- Er det en person i en folkemengde som spør (maser) om å bli kilt under føttene, er det mest sannsynlig meg.
- Noen ganger får jeg en stor trang til å hjelpe folk, som i å være en slags "mor" for dem når de f.eks er syke eller har det vondt. Hahaha, huff. Day 7: Et bilde av deg selv som barn.

Nå er jeg tilbake, og fortsetter dermed 40-days-challengen! Har lovet meg selv at denne gangen skal jeg holde ut hele denne challengen. Nå er det i hvertfall tid for at jeg skal vise et bilde av meg selv som barn, og kan vel ikke akkurat skryte på meg at jeg var den peneste ungen på jord, men det får gå:Bilde nr en er fra en eller annen 17.mai, og bilde nr to er fra min aller første skoledag! Haha. 

danmark

Hei! Nå er jeg faktisk på vei til Danmark, derfor blir det litt dårlig blogging og noen dager av 40-days-challengen blir utsatt frem til jeg er hjemme. Før i dag var vi også på IKEA og handla inn litt ting til rommet mitt, så når jeg kommer hjem herfra er det bare å begynne å skru, haha...

I hvertfall har jeg egentlig ikke så mye mer å si akkurat nå. Men tenkte bare å oppdatere litt fra mobilenmens jeg er her. Woho. Slenger meg det eneste bildet jeg har tatt idag:

Day 6: En ting du skulle ønske du var flink til

... å danse! Hadde vært utrolig kult å kunne ha danset slik som f.eks noen av disse: 

Day 5: Et sted du kunne flyttet til

Denne er faktisk ikke vanskelig i det hele tatt, fordi jeg kunne ha flyttet til utrooolig mange steder. Det som blir vanskelig her, er å velge ut kun ett, derfor tar jeg 3 steder:

1. Stockholm ♥Hvis jeg ikke skulle ha flyttet til et land så langt unna, så ville det definitivt blitt Stockholm! Var jo der i fjor sommer, og ble helt forelska bare av den ene gangen, haha. Ble i hvertfall skikkelig fornøyd med shoppingen, og klesinspirasjon er det nok av! Skikkelig koselige gater, og ja... Nei, Stockholm altså. Vil tilbake dit så fort som mulig.

2. New York ♥Jeg kunne ha flyttet hit, men tror faktisk ikke at jeg hadde overlevd økonomisk om jeg hadde bodd her, haha... Er jo sååå mye shopping og annet som jeg sikkert hadde brukt om mesteparten av pengene mine på. Allikevel er New York et sted jeg skal besøke. Uansett.

3. Bali ♥Tror bildene over sier sitt! Herregud så fint. Åh, tviler ikke et sekund på at livet der ville ha vært herlig... Ta meg ditt. 

handywoman

Hola. Idag har jeg hatt en stooor ryddeaksjon på rommet mitt, noe som virkelig trengtes. Har kasta ut ting, skrudd, hengt opp, vaska og skrubba, og nå er jeg endelig ferdig etter utrolig mange timer! Haha. Dette er da hva lørdagen min har gått til. Utrolig deilig at rommet er helt strøkent for en gangs skyld, noe det ikke har vært på en stund, så sånnsett var det verdt det. Nå mangler det bare litt shopping på IKEA, så blir det her bra! Resten av rommet blir vist i en av dagene på 40-days-challengen, så da er det bare å stay tuned :-) 

Day 4: Din favoritt partylåt

Denne kan variere litt, faktisk. Men en låt som alltid er en slager på jentefester, er jo den gode gamle Wannabe, haha.

Ellers er dette noen sanger jeg digger å høre på fest:

 
gårsdagenGårsdagen var en veldig fin dag. Hadde jo som sagt avslutning med hele trinnet og utdeling av vitnemålet i går, noe som var utrolig koselig. Etter avslutninga dro jeg hjem, pakket litt og dro rett til Anna igjen før vi dro til avslutningsfesten på stranda hvor flesteparten av trinnet var. Kommer i hvertfall til å huske den dagen, og ikke minst de 3 årene på ungdomsskolen :-) I dag har det ikke skjedd stort annet enn at jeg har vært å trent med Eirin, før jeg suste hjem i regnet. Var ikke så veldig glad i livet når jeg kom inn døra hjemme og det nesten bare rant av meg, men men. Senere i dag skal jeg være barnevakt, noe som betyr en rolig kveld på meg!

Day 3: Din drømmedate

Hmm, å beskrive min drømmedate er egentlig veldig vanskelig. Det kan være utrolig mye rart jeg kan se på som en perfekt date. En ting jeg alltid har sett for meg, er en date i solnedgangen, med en liten "piknik", musikk og med en jeg har god kjemi med. Haha, veldig klisjè, men det får gå! En drømmedate kommer jo helt an på personen man er med, og er man med en person man virkelig har god kjemi med og man bare har det skikkelig koselig sammen, så holder det i massevis. finfin dagHei! Dette har vært en veldig bra dag, så får håpe den fortsetter slik. Idag tidlig sto jeg opp før jeg gikk rett ut for å sole meg, deretter bestemte Malin og jeg oss for å dra å kjøpe inn reker, loff, vannmelon osv som vi kunne spise. Så nå sitter vi her på terrassen og har akkurat spist oss veldig mette. Straks må jeg begynne å fikse meg og finne frem bunaden til avslutning i kveld! Litt trist er det jo å slutte, men håper allikevel på en koselig kveld hvor trinnet er samlet for "siste" gang. Nå må jeg nesten bare hoppe i dusjen og få ræva i gir! 

Day 2: Din favoritt nettbutikk

Denne er egentlig litt vanskelig, i og med at jeg ikke handler sååå veldig mye på nettet, men jeg kan jo alltids sitte å drømme meg bort på diverse nettbutikker. Her er i hvertfall mine tre favoritter:

- Victoria's Secret: victoriassecret.com


- Asos:
asos.com

- Nasty Gal: nastygal.com


Dagens antrekk

Nå har jeg nettopp tatt en dusj etter ukas tredje treningsøkt, og kroppen er deilig sliten. Jeg har også offisielt sommerferie! Imorgen kveld gjenstår bare avslutning med hele trinnet, utdeling av vitnemålet osv, og etter det er jeg ferdig med 10 års skolegang! Nå håper jeg bare på at været kan gå fra pøsregn til solskinn, slik at vi kanskje kan få en ferie med noe som i hvertfall ligner sommer. Videre i kveld skal jeg bare slappe helt av med "The Carrie diaries" på skjermen. ♥ Sommerferie ♥

Day 1: Ditt drømmebryllup.

Mitt drømmebryllup: hvitt, hvitt, hvitt. Har alltid drømt om hvit, lang brudekjole, kirkegulv og roseblader med tanke på mitt eget bryllup, og selv om det er en goood stund til så tror jeg ikke det kommer til å endre seg. Det finnes så utrolig mange fine brudekjoler, herregud! Når jeg var mindre var alltid drømmen å få prøve en ordentlig brudekjole, og selv om det aldri skjedde så gleder jeg meg til den dagen hvor jeg selv skal planlegge min egen kjole til den store dagen. Wiiii. Her er noen inspirasjonsbilder til hvordan jeg vil at mitt eget bryllup skal se ut:

 

40 days challenge!

Nå følger jeg med strømmen og tar en 40-days-challenge på bloggen min jeg også! De fleste vet sikkert hva det går ut på etter at såpass mange bloggere har hatt en slik type challenge. Men i hvertfall har jeg latt meg inspirere av Styleconnection sin morsomme challenge, og tatt den med min egen lille vri:

Day 1: Ditt drømmebryllup
Day 2: Din favoritt nettbutikk
Day 3:
Din drømmedate
Day 4:
Din favoritt partylåt
Day 5: Et sted du kunne flyttet til
Day 6: En ting du skulle ønske du var flink til.
Day 7: Et bilde av deg selv som barn. 
Day 8: 3 ting som beskriver deg veldig godt. 
Day 9: Favoritt klesplagg. 
Day 10: 5 ting som gjør deg lykkelig akkurat nå.
Day 11: Hva du ville gjort med en lottogevinst på 20mill. 
Day 12: Merkelige ting du gjør når du er alene.
Day 13: 10 punkter på din Bucket list.
Day 14: Noe som alltid får deg i godt humør.
Day 15:
Beskrivelse av drømmemannen.
Day 16:
Ditt mest pinlige øyeblikk.
Day 17:
Dine favoritt skopar.
Day 18:
Ditt siste kyss. 
Day 19:
Et bilde av den siste meldingen i innboksen.
Day 20:
Det beste som har hendt deg hittil i år. 
Day 21: Ditt aller beste minne fra barndommen.
Day 22: Din yndlingsrom i huset ditt. 
Day 23: Den mest sexy kroppsdelen på en mann. 
Day 24: Hvordan du ser deg selv om 10 år. 
Day 25: På toppen av hat-listen. 
Day 26: En sang du er skikkelig lei. 
Day 27: 3 ting du er flink til. 
Day 28: Noe du er redd for.
Day 29: 5 ting du ønsker deg.
Day 30: Noe du selv har laget. 
Day 31: Ting du vil skal skje innen dette året er over.
Day 32: 10 fakta ingen vet om deg. 
Day 33: En ting du aldri kommer til å gjøre. 
Day 34: En vanskelig del av livet ditt. 
Day 35: Et bilde av deg selv tatt i dag. 
Day 36: Noe du ikke er god til. 
Day 37: Soverommet ditt. 
Day 38: En sang som får deg til å gråte. 
Day 39: Dine kommende reiseplaner.
Day 40: Hvor du befinner deg akkurat nå.

Let's goooo.

I sommer vil jeg bruke dette:

Summer Festival

Stop complaining about being single. We have bigger problems here. Like why McDonald?s doesn?t serve breakfast after 10:30.

 

Music Festival Style

 

Music Festival Style

♥♥♥

klassetur!

Hei! På mandag dro jeg på klassetur med hele trinnet, og idag kom jeg hjem med hele kroppen full av myggstikk og nesten bare bløte klær i bagen. Det har heldigvis vært en super tur, og jeg har storkost meg. Har jo også blitt rikere på blåmerker etter paintball og fått prøvd meg på å svømme i vann fullt av dritt. Vi jentene vant faktisk infanteriløpet, så akkurat det å svømme i dritt og å være helt ferdig etterpå var verdt det! Haha, følelsen jeg hadde når vi løp mot "mål" og fant ut at vi hadde vunnet er faktisk litt ubeskrivelig- det å vinne over to guttelag er så utrolig herlig. 

Annet enn det har jeg padla en mil og hatt noen skikkelig koselige stunder rundt bålet med musikk og bra folk. Må jo også nevnes at jeg har stått midt i en foss, vaska håret og "dusja" sammen med resten av trinnet, haha... Minner er det i hvertfall mange av! Tror bildene under sier nok.
Har planer om å lage en film etterhvert som jeg får flere klipp fra sommeren og lignende, så da får dere muligens se noen klipp fra denne turen på den filmen! 

lykkelig

Åh, igår ble jeg ferdig med alt som heter skolearbeid, eksamner og normal skolehelvete! Det er så deilig. Nå gjenstår det bare skoletur og dager som er annerledes på skolen, og om under 2 uker har jeg endelig sommerferie. På toppen av det hele klarte jeg scooterteorien igår, noe som betyr at jeg har lappen. Woho, nå kan jeg ikke klage! Idag tidlig hadde jeg og Eirin en hard treningsøkt før dro hjem en stund, og nå er jeg nettopp hjemme fra å ha sett på beachhåndball og vært ute å spist med Malin. Har det egentlig litt travelt nå og må straks løpe ut døra igjen. Skal nemlig ut idag og håper på en bra kveld! 

Håper dere får en fin lørdagskveld ♥ 

Action

Turn on your favourite music and run as fast as you can.
Sneak out.Say hi to a stranger.
Smile. Smile a lot.

Tell your friends how much you appreciate them.
Find a clover, make a wish.Text him first.
Climb a tree, sit there for a while. 

Travel the world.
Watch the stars with someone you are infatuated of.Do something crazy, push your limits.
Stop overthinking.

Don?t take anything for granted.
Be grateful.

Take a roadtrip with your besties.
Scream out loud. Dream big, the sky has no limit.
Laugh a little harder.

Read this over and over again.
Do it. Don't cry because it's over.
Smile because it happened. 


Fant denne på bloggen til fine Ingrid og synes den var så fin og ganske så inspirerende, så derfor tenkte jeg å dele den med dere! Håper sommeren min blir like fin som teksten over ♥

juni

Heihei!

Nå er det søndag igjen - noe som vil si en dag hvor jeg bare ligger rett ut og slapper av hele dagen. Idag må jeg også bruke store deler av dagen på å øve til scooterteorien, noe som er veeeldig kjedelig, men det burde jo gjøres. Vil jo ikke ikke bestå heller. Så får vi bare satse på at jeg har lappen i slutten av denne uken! Denne helgen her har vært veldig koselig. På fredag sov jeg hos Anna med Eirin, og vi stakk ned til havna på kvelden, spiste godteri og snakket - utroolig koselig ♥ Igår var jeg først med Malin hvor vi satt i solen, spiste jordbær og hørte på musikk, før vi stakk ut på kvelden. 
 


Bildene er fra fredagen.

Helt sykt å tenke på at det allerede er juni! Woho. Nå skal jeg ta meg en lang dusj og lade opp til en ny uke, som sannsynligvis blir litt stressende i og med at det også er muntlig eksamen denne uken... 

hits