juli 2010

Bildeserie - Pernillehb prøver noe hun ikke kan:


Veldig mange bloggere legger ut sitt forsøk på Bokeh-bilder, og derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve jeg også. Mitt forsøk på og få bildene bra, ble mislykket som dere kanskje ser. Hvem av de mislykkede bildene likte dere best? Må nesten gå i dusjen snart, for skal til Vanja med Hanne om ca 2 timer, derfor burde jeg få ræva i gir og begynne og fikse meg og pakke :-) Snakkes ikveld!

Innkjøp fra Kiel/Oslo


Pudder-foundation Mac/Glasmagasinet Leppestift Manhattan.Pudder CliniqueKjole IndiskaTopp New Yorker.

Om ikke lenge kommer foreldrene mine hjem med filmen "Valentine's day", så da skal jeg bare slappe av videre ikveld og se på den. Har hatt lyst til og se den lenge, og nå har den jo kommet ut på DVD. Kjøpte forresten en topp til på New Yorker, men den er på vask. Hva synes dere om innkjøpene?

Blogganbefaling/Bloggvurdering.


http://lisamoee.blogg.no/ (trykk på linken for og komme til bloggen)

Jeg synes denne bloggen burde få mer oppmerksomhet! Kanskje mange har sett sminkevideoene hennes på youtube? Hun er skikkelig, og da mener jeg skikkelig flink til og sminke seg. Skriver bra gjør hun også. Bloggen hennes handler om hennes hverdag, sminke og mote. Ut ifra det jeg har forstått av bloggen er at hun har stor interesse for sminke, mote og det å ta bilder.

Førsteinntrykket mitt er at hun har brukt tid på designet, noe som er positivt. Hun har en veldig kul drop-down meny over headeren og har fine,naturlige farger på bloggen.

Designet ser det som sagt ut som om hun har brukt tid på. Hun har en kul meny og fine farger som passer sammen. Hun har noenlunde ryddige innlegg og veldig fin beskrivelses"meny" under profilbildet.

Bildene/Videoene hennes er veldig bra. Bra kvalitet og ryddige. Jeg elsker bildene hvor hun viser hvordan hun sminker seg, og ikke minst videoene. Hun er veldig flink til og snakke for seg, forklare og vise forskjellig måter og sminke seg på.

Skrivemåte.
Hun er flink til og skrive og har ryddige innlegg når det kommer til skriftstørrelser og skrivtyper.

Helhet.
Hun har veldig bra videoer, og fine bilder. Bloggen hennes er helt greit ryddig, men hadde vært bedre og ryddigere om headeren hadde vært av hun og at hun hadde skilt alle de inspirasjonsbildene og selve innleggene fra hverandre slik at det ikke hadde blitt så mye i ett. Hun skriver bra, og tør og stå forann kamera og forklare. Dette er en blogg du kan hente inspirasjon fra samtidlig som om du kan lære mye om sminke og mote. Karakter, alt i alt: 5+.

Her er en av sminkevideoene hennes, for flere kan dere gå inn på bloggen.


Leser dere bloggen til Lisa?

Bilder fra Tyskland!

Dagen idag har egentlig bare bestått av litt shopping i Oslo, spising, bilkjøring og litt mer spising. De siste 2 dagene har jeg kost meg utrolig, utrolig, UTROLIG masse! Malin får meg alltid til og le, og jeg får henne til og le ved og drite meg ut. Og det har jeg gjort titusener av ganger iløpet av turen. Det utrolig flaue som skjedde trenger vi ikke gå inn på her. Men at det har vært gøy, morsomt og et minne som jeg kommer til og huske veldig lenge er det ikke noe tvil om!

Vi har fått oss en ny venn, med samme interesse som oss..

... SMINKE! Hun jobbet i en eller annen sminkebutikk på Karstad kjøpesenter. Vår nye bestfriend.... shoppet enda mer!

... Brukt nesten halvparten av pengene mine på drinker, er ikke langt ifra ihvertfall.

heihei, peeeeent. neeei

... Vi har spist masse mat!

... vært danseløve som dere ser! haha.Hva synes dere om bildene?

godbiter fra sommerkolleksjonen 2010 - bikbok

Hva synes dere om sommerkolleksjonen til bikbok? Jeg har bare valgt ut noen av bildene som jeg synes er finest, resten kan dere se HER.

Edit:
Dette innlegget skrev jeg på Mandag, før jeg reiste til Kiel. Nå er jeg hjemme og blogger mer etterpå, om innkjøpene osv.

mine topp 10 plagg!


Blomstrete tunika fra New Yorker. Elsker denne fordi den passer så bra over en denimshorts.Topp fra Bikbok.

Leopardtopp fra Bikbok.Tunika/Kjole fra Bikbok.Kjole fra Vila. På bildet hvor jeg bruker kjolen (fra nyttårsaften), brukte jeg den veldig feil, men dere ser hvordan den er på.

Elsker denimshortser! Denne er fra Bikbok og var egentlig en bukse.High-waist shorts som jeg har laget selv av en baggy bukse fra Bikbok.Kjole fra Gina Tricot.Jeg elsker alle genserne jeg har med striper! Denne øverste er fra Lindex og den nederste fra Vero Moda.

Buksetightser er et must. Disse på bildet er fra Cubus.

Hvilket plagg/Hva likte dere best?

dagens innkjøp


Tightsbukse Cubus Bikinioverdel Cubus Svart bikiniunderdel Cubus Leopard-bikiniunderdel H&M.

Idag har jeg altså kjøpt inn litt stæsj til ferien imorgen. Tok egentlig kun med leopard-bikiniunderdelen fordi den var så billig, vet ikke om den passer, haha. Ikveld kommer topp 10 plagg på bilder og ikke video. Bikinier er det jo nesten ikke igjen noen av på forskjellige butikker, litt rart igrunn. Været er jo mildt sagt helt ræva... Hva synes dere om de nye tingene mine?

memories


reiseklar

Jeg er en veldig dårlig blogger, jeg vet! Men idag har jeg hjulpet foreldrene mine med og male gangen, noe jeg også gjorde igår. Jeg er superduper klar for Kiel på Tirsdag, mangler bare og gjøre siste finish med ny bikini og litt smågreier til ferien, og det skal jeg fikse imorgen. Det er noen som maser på at jeg skal legge ut topp 10 plaggene mine, og det kan jeg sikkert gjøre, men tviler det blir på videoblogg, blir heller på bilder (om det i det hele tatt blir) ;-)

Som dere sikkert ser har jeg mekket meg en ny header (enda en gang), og jeg er egentlig veldig fornøyd. Spørsmålet nå er hva dere synes om den?


Malemester.no

Kofferten står klar på gulvet.

noen ganger savner jeg og være liten

Jeg gjesper som en galing og øyene mine må jeg tvinge til og være oppe. Jeg ser på film på dansk tv3, og jeg klarer ikke bare sove uten og se den ferdig. De som spiller i filmen er så søte.

Idag eller igår da føler jeg at jeg har gjort litt fornuftige ting - hjulpet foreldrene mine med og male lister til gangen, ryddet på rommet mitt og klærne mine som lå strødd utover gulvet og bare slappet av helt (noe som til tider kan bli litt ufornuftig).

De fleste har vel sikkert hatt en eller flere bruker(e) på nettstedet nettby.no, som ikke lenger er like populært som før pga facebook og endringer i designet. Idag logget jeg innpå brukeren, og det er nesten litt sick at jeg i det hele tatt gadd og sitte der flere timer i strekk, det eneste som er poenget er jo og komme på "bilde-rekken" øverst på toppen, og få pene kommentarer og brev + flest venner da. Før gikk det kun i glitterstas, tusen farger på profilteksten og profilbilder med trutmunn, peacetegn, gamle solbriller og ketchup-flekker i ansiktet. Måtte nesten le litt når jeg tenkte tilbake på den tiden hvor jeg ikke gadd og tenke på og sminke meg og fikse håret, bare jeg fikk med solbriller som jeg hadde kjøpt i syden (fake merkegreier, selvfølgelig) på profilbilder på nettby. Jaja, man kan vel kalle det minner?Savner dere veldig ofte og være liten?
Og - flere som hadde dilla på nettby?

Basic koder og Fargekart.

CTRL + C = Kopier
CTRL + X = Klipp ut
CTRL + F = Søk
CTRL + A= Merk alt
CTRL + V= Lim inn

Kursiv tekst -  <i> Tekst </i>
Fet tekst - <b>tekst</b>
Understreket tekst - <u> Tekst </u>
Strek over tekst - <s> Tekst </s>
Midtstille bilde eller tekst - <center> bilde eller tekst </center>
Teksttype - <font face="navnet på tekstypen">tekst</font>
Størrelse på tekst - <font size="1-6">tekst</font>
Farge på teks- <font color="navn på farge">tekst</font>

Mellomrom i sidemenyen - <br>
Legg til et bilde i sidemenyen -  <img src="URL'en til bildet" height="her endrer du størrelse på bildet">
Link i sidemeny - <a href="Adresse til siden">Evt tekst på linken</ a>
Link på bilde i sidemeny - <a href="Link til siden"><img src="URL til bildet" height="Størrelsen du vil ha på bildet"></a>

Skifte bakgrunn på bloggen -
Gå inn i stilsettet ditt og trykk CTRL + F og søk etter: background-color: #
Det du gjør er og hente en farge du vil ha som bakgrunn på bloggen din og sette fargekoden ved siden av # . Sånn at det f.eks blir sånn: background-color: #ddcdb3;
HUSK: ikke glem ; bak fargekoden.

Fargekoder
Diverse fargekoder kan du hente HER.


Her er også noen farger.

Fjerne kategorier, arkiv, siste kommentarer o.l.

Gå inn på Design -> Rediger -> Maler og søk (etter hva du skal fjerne) etter:

<h3>Kategorier</h3>
<ul>
<tag:categorylist>
<li>
<a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a>
</li>
</tag:categorylist>
</ul>
</div>


Det du gjør er og fjerne det. Det samme gjør du på arkiv, siste kommentar o.l,  alt etter hva du vil ha fjernet. Men husk at du kun skal fjerne ned til </div> og at du ikke fjerner noe over <h3>Kategorier</h3>/ arkiv, siste kommentar e.l.

Designhjelp - Stort profilbilde.

Gå inn på Design -> Rediger -> Maler og trykk CTRL + F og søk etter:
<img src="${ProfileImageUrl}" alt="${ProfileName}" />

Du gjør er og fjerner den koden, og setter inn denne:
<img src="${ProfileImageUrl}" height="200" width="200" alt="${ProfileName}" />

Du kan endre høyden og størrelsen ved og endre 200 (streket under) på height og width.

Gjesteinnlegg fra Lise.

Hei alle lesere på Pernillehb! Nå er det Lise som skriver. I natt har Pernille sovet hos meg, og vi har sett på Paranormal Activity og Precious. Paranormal Activity er en dødsbra film! Men den er ikke akkurat for lettskremte kan man si. Men den anbefales virkelig på det sterkeste! Precious leide vi fordi vi skulle ha en film å se på etterpå, slik at vi fikk roet nervene litt! Hehe. Men en veldig fin film også!
Pernille var mye tøffere enn meg, jeg bare lå under dyna og titta mellom fingrene mine. Men vi kom da igjennom filmen helskinnet, og med ikke alt for mange psyke tanker oppi hodet.

Nå skal vi stå opp og ordne oss litt!
Sykt glad i deg firmenningen min!♥

- Lise :-)

en bra blogg (i mine øyne)

Design er en ganske viktig del. Det er jo tross alt det første man ser når man går inn på en blogg. Selvfølgelig, om designet er litt dårlig og personen skriver bra, så hindrer ikke det meg i og ikke lese bloggen. Men om man har litt erfaring med design, så hadde det gjort bloggen enda bedre, og med bedre mener jeg - ikke rotete, en noenlunde header og kanskje litt naturlige farger, LITT farger. Det sier seg selv at man ikke gidder og lese bloggen om man blir blendtet med masse farger og rett og slett ikke klarer og lese bloggen fordi man blir blendet. Så: Litt erfaring med design er viktig.

Skrivemåte er noe alle bloggere burde variere. Jeg liker og lese blogger som har sin EGEN skrivemåte, hvor bloggeren skriver med sin egen stil, noen skriver om f.eks mote, og hvor kjedelig er det ikke om du ser på en blogg som har skrevet om en moteartikkel, også går du inn på en annen blogg (som du vet leser den førstenevnte bloggen) og har omtrent likt innlegg om moteartikkelen - DET er kjedelig og lese. Om bloggeren har sin egen måte og skrive på, og innlegg som ikke er helt likt andres, det er slike innlegg jeg liker og lese.

Bra bilder er nesten hele bloggen. Om det er bilder funnet på google nedover halve bloggen, da skjønner jeg at det ikke er så mye og lese fordi bloggeren ikke har lagt så mye jobb i bloggen sin/bildene sine. Jeg liker og se bilder som bloggere(n) har tatt selv, og kan dele med bloggen sin. Trenger ikke og være best kvalitet, men stor nok til at det går ann og skjønne at bloggere(n) bruker litt tid på bloggen sin. Om man ikke har så mye tid til og redigere bilder og i det hele tatt ta dem, da er weheartit.com en god løsning. De fleste bildene på den nettsiden har bilder som kan være til inspirasjon for andre og som andre liker og se på.

Helhet. Jeg liker blogger med noenlunde design, bra skrivemåte og helt greie bilder. Blogger som har sin egen stil! Variere med bilder og farger er også noe jeg setter pris på når jeg leser en blogg. Jeg liker blogger som jeg kan hente inspirasjon fra og som gir meg tips.

Husk: Dette er min mening om en bra blogg. HER kan du lese om bloggene jeg leser (noen har dessverre bloggpause eller har slettet bloggen sin)

gjerrigknark

Er hjemme fra Sigrid. Moelven-turen ble ikke noe av så vi dro heller til Hamar. Jeg kjøpte kun is som jeg satt og momset i meg. Skal jo tross alt til Kiel med Malin om 4 dager, og det og komme til Kiel blakk det er IKKE noe gøy! Føler meg som en gjerrig-blogger her, haha. Etterpå tenkte jeg og vise mine topp 10 plagg om noen vil? Eller en "flott" dansevideo?når internettet/telenor streiker

Pga torden på Østlandet har Telenor streiket i noen dager. Men idag kom det en SNILL mann med bart og banket på døren, hjalp oss og koble til internettet og her sitter jeg. Bedre forklaring på hvorfor jeg ikke har blogga trengs ikke.

Om få strakser kommer Sigrid og skal dra meg ut for og sykle til Moelv (!!!) - eller lettere sagt, "byen". Det med syklingen kommer nok til og bli smertefullt i og med at jeg ikke har syklet og i det hele tatt rørt på meg på det jeg vet. Jeg sitter her ufikset og ufresh, så tror jeg må ta meg en tur i toalettmappen og finne diverse sminke. Snakkes senere!


random bilde bare.

Har internettet streiket hos dere også?

bilder fra igår/idag

Bilder fra igår:Idag:
foto: meg.

Igår koste jeg meg masse - spiste deilig pizza, gikk rundt i byen og bare koste meg. Idag har jeg vært på tryholttårnet som er 70 meter høyt, var ikke der så lenge før jeg tok heisen ned igjen til tross for kvalme og svimmelhet (høyden).

På veien ned dro vi innom rbk-shopen og kjøpte litt "stuff" til ikveld + en matboks. Kommer "outfit" senere, hvor jeg er klar for kamp! Tenkte jeg skulle være en ekte rbk-tilskuer, og slå til med skjerf og t-skjorte i fargene til rbk + flagg på kinnene da, det hører jo med. Nå tenkte jeg at jeg skulle få med søsteren opp i toppetasjen og bade i boblebadet, det blir herlig. Har dere vært i tryholttårnet før?

Outfit 170710
Topp Bikbok Olajakke Cubus Shorts KappAhl. Armbånd Cubus og H&M Sko Syden(?)

På de to første bildene ser det av en eller annen grunn ut som om jeg har gått amok med rouge-kosten, men det har jeg altså ikke. Hva synes dere om selve outfiten?

hetesjokkkkkkkkkkkkkk #2

ENDELIG fremme i Trondheim! Har sovet i ca 10 korte minutter, på turen som tar ca 7 timer. Dessuten så klarte jeg ikke sovne før halv 3 inatt, og måtte stå opp kl 8, lucky! Men nå er jeg da endelig fremme. Ikveld blir det nok til at vi skal ut og spise med bror og søster + stesøster og kjæresten, blir nok koselig. Håper jeg får sove i natt til tross for varmen, det er sjukt varmt her!

Et pluss at det var gratis nettverk på hotellrommet, på andre hotell må man nesten betale flesk for og sitte i noen få minutter på facebook, hehe. Skal noen se på rosenborg-odd grenland på TV imorgen?


1 stk trøtt søster.

oppdatering

Tenkte bare og si ifra at jeg er halveis på vei til Trondheim. Dette blir en kjapp update fordi jeg er på en kafè og det er ikke akkurat så veldig gøy at folk driver og ser hva jeg skriver. Må også få meg en matbit :-) Hva gjør dere?

Designhjelp - Hvordan få bakgrunn på "dato, klokkeslett og x antall kommentarer"

}
.entry .meta {
background-color: #ddcdb3; <- Her endrer du fargen på bakgrunnen.
padding: 3px;
}

Denne koden limer du inn øverst i stilsettet ditt. Du kan endre farge ved og bytte ut #ddcdb3; med en annen farge. Fargekoder finner du her.

Designhjelp- Endre kommentarknappen.

Synes du det er kjedelig at det står f.eks14 kommentarer, og vil ha noe mer kreativt? Da kan du få hjelp til og endre dette her. Det du gjør er og går inn på Maler og trykker CTRL + F, da kommer det opp en slags "søkelinje", da kan du søke etter denne koden:

<a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

... det du gjør er og endre kommentarer til f.eks antall blomster, så det ser slik ut:

<a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} antall blomster.</a>

HUSK: Det blir feil om du får 1 kommentar og det blir seende slik ut: 1 antall blomster, så da må du gå inn på maler og  trykke CTRL+F og søke etter: <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>.
Da må du endre Èn kommentar med Èn blomst (f.eks).

Designhjelp - Strek under overkskrift.

Koden:

h2 {
cursor:default;
background-color: #000000; <- Her kan du endre fargen på bakgrunnen.
color: #000000; <- Her endrer du farge på skriften
font-size:9pt;
font-family:tahoma;
letter-spacing:1px;
line-height:13pt;
text-align: center;
padding: 1px;
font-weight: bold;
text-transform: uppercase;
border-bottom: 2px solid #000000; <- Her endrer du farge (#000000;) på streka og tykkelsen (2px;)
margin-bottom: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-left: 0px;

Om du vil ha tykkere eller smalere strek endrer du på 2px;.

pernillehb på tur

Om ikke lenge må jeg begynne og forbrede meg og pakke til jeg drar til Trondheim imorgen! Etter hva jeg har hørt så er Trondheim byen som får finest vær i helga, så vi er heldige med den.

Jeg er sikkert verdens dårligste til og pakke, glemmer alltid noe jeg trenger, eller så glemmer jeg et av de viktigste tingene, så tror jeg må begynne og skrive pakkeliste, haha. Jeg kommer til og ta med mini-pcen, kameraet og videokameraet, så kan hende jeg oppdaterer litt når jeg er i trondheim med bilder og kanskje en videoblogg. På Søndag skal jeg til(på?) Lerkendal for og se Rosenborg-Odd Grenland, så det blir stas. Men må nesten dra frem den støvete trillekofferten min nå. Skal dere ut og reise i sommer? Isåfall hvor?


Fått dilla på denne sangen! Har ikke noen bilder for øyeblikket eller.

Forresten: Kommer til og bli publisert mange "designhjelp" innlegg for tiden, pga mange nye designhjelp-innlegg.

Designhjelp- Endre størrelse på bloggen.

Gå inn på stilsettet ditt og bla ned til #wrapper { og lim inn denne koden:

width: 800px;

.. om du vil ha større eller mindre størrelse på bloggen endre du på: 800px;. Hvis du vil at headeren skal ha samme størrelse som bloggen, må du lime inn: width: 800px; under #header { også.

Designhjelp- Hvordan få bakgrunnen/bilde til og stå stille.

Denne koden:

BODY {
background-image: url [HER LIMER DU INN URL'EN TIL EVT BILDE]
background-attachment: fixed;
background-position: right bottom;
background-repeat: repeat;
}

...limer du inn øverst i stilsettet ditt. Så det ser slik ut:

BODY {
background-image: url; [EVT BILDE URL]
background-attachment: fixed;
background-position: right bottom;
background-repeat: repeat;
}

.entry {
background-color: #transparent;
}
body {
background-color: #ddcdb3;
font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
color: #000000;
}
#header {
background-color: #FFFFFF;
background-image: url('http://pernillehb.blogg.no/images/css/83f6abac964a8adffa8d9e13156d2e47.jpg');
height: 449px;
width: 713px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

Designhjelp- Mindre/Større skrift i innleggene

Du går på stilsettet ditt -> #wrapper { og limer inn denne koden:

font-size: 10pt;
..sånn at det ser slik ut:

#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
font-size: 10pt;
}

Om du vil ha mindre/større skrift så ender du: 10pt ; med et mindre/større tall.

Designhjelp- Midstille bloggen.

For og midstille bloggen din går du inn på stilsettet ditt. Deretter limer du inn denne koden

margin-left: auto;
margin-right: auto;


...under #header{, #wrapper{ og #footer{:
Så det blir slik:

}
#header {
background-color: #FFFFFF;
height: 400px;
background-repeat: no-repeat;
width: 650px;
border: 1px solid #000000;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

}
#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
width: 650px;
font-size: 8pt;
border: 1px solid #000000;
margin-left: auto;
margin-right: auto;


}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
width: 650px;
border: 1px solid #000000;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

}

Designhjelp

Her kommer jeg til og legge alle innleggene til designhjelp. Kommer masse mer html- kodder.

bulletsHeader:

Hvordan fjerne headeren.
Fjerne bloggnavn i headeren.

bulletsBloggen:

Midtstille bloggen.
Basic koder og Fargekart.
Endre størrelse på skriften i innleggene.
Hvordan få bakgrunnsfargen/bilde til og stå stille.
Hvordan endre størrelse på bloggen.
Strek under overskrift.
Ramme rundt bloggen. [Kommer]
Endre bakgrunn på bloggen. [Kommer]

bulletsMenyer:

Drop-Down Meny. [Kommer]
Meny under header. [Kommer]
Enkel knappemeny under profilbildet.

bulletsKommentarer/Kommentarfeltet:

Hvordan endre kommentarknappen.
Hvordan få bakgrunn på "dato, klokkeslett og x antall kommentarer"

bulletsSidemenyen:

Hvordan få "mellomrom" mellom blogg og sidemeny.
Hvordan få små bilder i sidemenyen [Kommer]
Større profilbilde.

Hvordan endre størrelse på skrift i sidemenyen. [Kommer]
Hvordan legge inn youtube-film i et innlegg. [Kommer]


Som dere ser så er det kun noen få koder her enda, men etterhvert som jeg får publisert nye koder så kommer det til og bli ferre og ferre [Kommer]. Er det noen koder dere ønsker at jeg kunne ha lagt inn her?

my new boyfriend

Jeg har fått meg videokamera!!! Weee, nå kan jeg fange minner på video med videokameraet mitt og bilder med speilrefleksen, jeg er i himmelen :-) Moren min ba meg forresten si til bloggen min at jeg skulle takke henne: Tusen takk, mor. Du er kjempesnill! Nå kommer det til og bli bedre videoer til bloggen, men det er langt ifra grunnen til at jeg kjøpte det (om noen lurer). Jeg kommer nok til og lage en form for video imorgen, Hva vil dere jeg skal lage video om? Sminke, tulledans, må-gjøre video e.l?  Kan forresten noen hjelpe meg med hvordan man deler opp sidemenyen i "bokser"? Eller sende meg en link hvor det står?


Canon Legria FS306

Highwaist shorts VS Blyantskjørt?


//nelly.com

Hva synes dere er finest?

idag har jeg lært meg en lekse

.. ikke spis 25 karameller på bare noen få timer! Det har nemlig jeg gjort, og kan vel ikke akkurat si at jeg er lite kvalm nå. På toppen av det hele fikk jeg også stappet i meg skogsbær, som er sunt, men som jeg gjorde usunt med vaniljesaus. Gleder meg til jeg kan legge meg ned på puta mi og sove bort kvalmheten og hodepinen som akkurat kom.

Som dere sikkert ser så har jeg fikset på sidemenyen (som enda ikke er ferdig), og fått meg sånn "moderne-blogg-meny-greie" under profilbildet (vel og merke et veldig random bilde). Jeg vet ikke hva mer jeg skal ha i menyen, men kommer nok på noe, for nå er den veldig ensformig.

Nå skal jeg vaske av meg maskararestene og se på resten av The Closer, så god natt. Er dere også veldig, veldig glad i søtsaker for tiden? Og "med tiden" mener jeg på sommeren.dagens bittelille innkjøp

I skrivende stund sitter jeg her med en hårtopp på hodet og 18 myggstikk, selvfølgelig måtte 1 av 18 mygg komme ved øyet mitt, så igår klarte jeg nesten ikke holde øyet oppe. Idag er øyet bedre, og jeg har vært i Hamar med moren min. Selv med penger på konto, kjøpte jeg ikke så mye i fare for og bruke opp alt før ferien min + at jeg kanskje skal spleise på videokamera med foreldrene mine. Vet dere om et bra videokamera, dere kan anbefale?

Her får dere iallfall dagens bittelille innkjøp:Armbånd fra H&M, 30,- (på salg)Øyenskygge fra H&M i fargen "Pink Dust", 29,50,-.

a good friendship never ends

Nå sitter jeg godt plantet i senga, har akkurat dusjet vekk fettet fra håret og alt som heter sand på kroppen. Jeg har vært på stranda og storkost meg i hele dag! Har også fått mer "brunfarge" (er alltid bleik) og badet. Er faktisk første gang i år hvor jeg har vært i vannet i mer enn 1 minutt. Jaja, kan ikke beskrives mer enn herlig! Om litt kommer Sigrid som skal sove her i natt, så det blir sikkert koselig.

Selv om det ikke er den fine solnedgangen som været før idag viste og som jeg håpet på, så kommer vi nok til og sitte ute i en lang stund utover kvelden pga varmen ♥  Hva har dere gjort idag?


Se hva Sigrid lagde til meg :-) "ilu bestevenn"

nervøsiteten tar overhånd

Som de fleste andre, så sitter også jeg klint inni tv-skjermen for og se på fotball-VM, blir nervøs når han mannen som kommenterer skriker, haha. Jeg vet egentlig ikke hvem jeg heier på, men tror at Spania har lagt seg litt mer i hjertet mitt enn Nederland har gjort (her går vi etter hjertet, lol).  Men nå tar nervøsiteten litt overhånd her, så vi blogges senere. Hvem heier dere på i fotball-VM? Nederland eller Spania?


Nytt design.

Hva synes dere? Er ikke så stor forskjell, men skal prøve og få gjort noe med sidemenyen. Headerbildene er ikke nye, siden jeg og Malin ikke rakk og ta noen når hun var hos meg for noen dager siden.

om 1 uke starter ferien min!

Idag er det akkurat 7 dager til jeg setter meg i bilen og kjører opp mot Trondheim. Endelig slipper jeg og høre på andre bloggere som skal dra til syden eller en eller annen luksusferie, mens jeg sitter i bygda og gjør... ingenting? Jo,idag har jeg gjort noe - klipt plenen for og tjene penger. Har også solgt unna noen ting jeg ikke bruker, og har et firesifret tall av penger som jeg skal spare til ferie!

1 uke etter at jeg har kommet hjem fra Trondheim, går turen videre til Tyskland med Malin. Og denne gangen skal vi ikke ha en kjedelig lugar med 1 meters bredde og gå på, men vi skal så og si ha suite, wihu. Nå gleder jeg meg bare mer og mer til ferien min "starter". Denne uken må jeg nok jobbe hjemme for og tjene mer penger. Føler jeg trenger og shoppe litt nå, haha.


// colorline.com

Vet ikke om jeg kan love og blogge veldig mye denne uka og neste, eller lettere sagt- jeg vet ikke om jeg gidder og tenke så mye på og blogge. Nå skal jeg legge meg i sola med iiiiis og iskald cola, nam. Hva skal dere i resten av ferien?

videoblogg?

Heia! Idag har Malin sovet over hos meg, og det blir nye headerbilder og kanskje jeg orker og fikse litt på designet! wihu. Men siden jeg ikke har så veldig mye tid til bloggen om dagen (som nesten alle andre blogger skriver på bloggen sin) så vil jeg få litt forslag til hva dere vil ha: videoblogg, sminkevideo, hårvideo osv. Bare kom med det dere vil ha av videoer, siden jeg tror det blir mest av det for tiden.

mitt "nye" rom.

Her er altså før jeg pusset opp:

...og etter:Legger bare ut 3 bilder av rommet mitt på bloggen. Jeg er storfornøyd med rommet mitt, og for og skryte litt så har jeg malt rommet mitt helt selv, uten noe hjelp! Mangler fortsatt gulv i klesskapet, men det kommer etterhvert + at jeg mangler en lampe jeg kan ha over senga.

Om noen vil se flere bilder av rommet mitt, så kan jeg sikkert legge de ut selv om jeg ikke er så interessert i og vise rommet mitt for bloggen, men jeg er ganske stolt over forandringene på rommet, derfor måtte jeg bare vise dere litt av det.
Hva synes dere om mitt "nye" rom?

fiksing på g

Om ikke veldig lenge skal jeg begynne og fikse meg til årets strandfest på vika. Tar med kameraet så det blir noen bilder når jeg kommer hjem. Det er sjukt varmt her, selv om sola ikke titter frem, hele 25 + grader, så idag har vi grilla her hjemme, og jeg er endelig ferdig med og male rommet. Imorgen er siste finish - og legge gulv. Men nå må jeg nesten begynne og fikse meg før jeg drar ned til stranda.Er det veldig varmt hos dere også?natta

Nå er jeg allerede trøtt og sliten etter en dag med maling av lister på rommet, og bursdag. Nå går oppussingen på rommet mot slutten, mangler bare og ha et strøk med maling til på listene og legge gulv, deretter blir det innreding med ny rullgardin, puter og diverse andre ting, jeg gleder meg utrolig mye til og bli ferdig! Har drømt om og pusse opp rommet veldig, veldig lenge, og nå skal det endelig skje. Kanskje jeg nå slipper og drømme meg bort i alle andres rom heretter?Kommer sikkert sterkere tilbake med egne bilder etter at rommet er helt ferdig. Men nå så rekker jeg ikke og gjøre det som er forventet av en blogger som og ta bilder av alt man gjør osv (det gjør jeg ikke uansett, haha). Tror dere hadde blitt lei av og se bilder av malingskoster o.l :-) God natt!

varme-fobi

God morgen! Nå ser jeg mer og mer frem til at rommet mitt blir ferdig. Igår handlet jeg inn nye ting med nye farger, bort med de sterke rosafargene som jeg har hatt siden jeg var.. 8-9 år? og inn med nye lyse farger. Ser også frem til og komme bort fra hetebølgen på gjesterommet, sover med både vinduet oppe og vifte på, haha. Har en slags fobi mot varme av en eller annen grunn, om jeg skal få sove på et rom, så må det være kaldt!

Har forresten bestilt billetter til Rosenborg - Odd grenland, 18. Juli på Lerkendal. Jeg gleder meg til shopping, ferie, og ikke minst og få se favoritt fotball-laget spille.Må innrømme at jeg synes Ringsaker IF sin sang er bedre:

GJESTEINNLEGG!! :-)

Hallaa! Jeg har ingenting å blogge om egentlig da. Pernille har
kjempe fin blogg, jeg er fast leser. Det var forresten litt tøft at jeg
greide å ha blogg i 2 dager elns:)  Glemmer bare å blogge uansett.
menne, sneiks på face/msn a! Camilla Grimerud Mostue

Outfit- Highwaist shorts
Shorts Bikbok/Laget selv Topp H&M.  Hva synes dere?
hits