juli 2011

Juli

Denne måneden har det skjedd så utrolig mye. Både positivt og negativt. Jeg har lært kjempemye! Jeg har tenkt som aldri før, funnet meg selv og hatt utrolig mange følelser. Jeg har blitt kjent med nye (og herlige) mennesker, savnet mine beste venner, spist utrolig mye digg mat og jeg har funnet ut hva som gjør meg lykkelig og hva som gjør meg mindre glad. 

Jeg kommer alltid til å huske deler av denne måneden som har gått. For eksempel 22. Juli. Tror de fleste har fått meg seg hva som skjedde da. Men 22. Juli 2011 kommer alltid til å stå fast i hodet mitt. Selv om det har vært en del nedturer, har det vært minst like mange oppturer! Nå sitter jeg igjen med godt humør og er nesten lykkelig. August skal bli like bra, om ikke enda bedre. De neste 3 ukene skal jeg kose meg med mine aller beste venner og smile. 

Føles igrunn som om idag er en ny start - Mandag, 1. August. 
Hva har dere gjort denne måneden?Rommet mitt.


4/356

Noen av bildene ble litt dårlig, men det får bare gå! Dere ser ihvertfall rommet mitt. Har fikset det helt ferdig nå, og er vel igrunn ganske fornøyd. Er ikke helt sikker på hva jeg skal finne på idag, men siden det er superfint vær og varmt så skal jeg nok klare å gjøre noe. Mulig jeg tar sykkelen fatt og drar til Sigrid. Svir litt i hjertet mitt, siden det bare er oppoverbakker og jeg er lat.  Hva synes dere om rommet mitt?

Find a reason to smile


3/365

Tro, håp og kjærlighetSom dere kanskje skjønner og ser har jeg vært på domkirka i Oslo idag. Var en helt ubeskrivelig stemning. Så mye kjærlighet. Og ikke minst så mange blomster, lys, kort og til og med bamser. Det var virkelig helt stille...  Jeg kan virkelig ikke tro at det er sant. Sto der og prøvde å skjønne det som har skjedd . Men tror ikke jeg noen gang kommer til å forstå det. Vet ikke helt om jeg vil det heller. Men jeg tenker på de som er rammet og de pårørende.  

N♥rge...

Dag 22/365

Nå er jeg på hotellrommet i oslo. Skal snart rusle ut for å spise og gå litt i byen. Elskerelskerelsker oslo ♥ OSLOVE, ikke sant? Men aller først burde jeg få av meg slaskeantrekket jeg hadde i bilen: stor joggebukse og hettegenser. Kan si jeg ble litt varm ettersom det er 28 grader og sol her!

Hva synes dere om bildene?

brand new day

Idag har jeg gjort ingenting. Akkurat som alle de dagene jeg har kjedet meg i sommerferien ellers. Men idag har jeg faktisk ikke kjedet meg, bare slappet av. Jeg lå ute å solte meg med musikk på pcen, mens naboene sto ute å plantet blomster (fuck you). Er ikke rart man føler man ligger på utstilling når dem står å glor...  Ihvertfall: Det ble så varmt at jeg til slutt måtte gå inn igjen for å kjøle meg ned. Det er hva man kan kalle sommer! 

Deretter spiste jeg bakt potet, før jeg stappet i meg noen jordbær. Får virkelig aldri nok. Om ikke lenge skal jeg dusje, få av meg litt solkrem og fikse kråkereiret jeg har på hodet. Kanskje en fin neglelakk også hadde gjort susen. Ohyeah. 


HAHAHA...........mitt sanne jeg. 

Er det sol der du bor?

Don't waste your life


1/365

When someone leaves you, don't hope and wait for that person to come back. Feel good about yourself and say: "Thanks for giving me the chance to find someone better than you."._Weheartit. Synes om mitt aller første bilde i 365-dagers prosjektet?

365-dagers-prosjekt

Jeg ble utrolig inspirert av Caroline Maria til å prøve dette etter at jeg så måten hun hadde klart det på! Tror faktisk man kan bli ganske så mye bedre til å ta bilder. Jeg kommer til å velge ut et bilde fra min dag hver dag i ett år, slik at jeg kan se tilbake på bildene og kanskje se hvordan endringene er. Det er jo utrolig gøy å se tilbake på ting man har gjort ut ifra bilder. Bilder sier mer enn tusen ord vettu.

Får håpe jeg klarer å dra meg selv i nakkeskinnet de dagene jeg er på nippet til å gi opp. Vel, da starter jeg etterpå/inatt/imorgen! 

Idag har jeg vært i Brumunddal med Malin å sett på cupen til guttene! Jeg spiste også sushi for første gang. Var ikke så ille som jeg fryktet! Var egentlig ganske godt... Deretter så vi på noen kamper til før vi tok følge med Sjur ned til brumunddal igjen :-) Liker igrunn livet om dagen.


Koste meg igår! Frukt, smelta sjokolade og sex and the city ♥

We will stay together and always remember...Alle bildene er tatt av meg.

♥ Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen.♥

Tar en pause fra blogginga på en stund. Er ikke i stand til å skrive så mye. Ord blir ekstremt fattige. Ting begynner å gå opp for meg - verden er syk. Samtidig er norge et land med mye kjærlighet. Utrolig mye. Dette er så utrolig uvirkelig og ubegripelig. Vi som ikke har opplevd dette, aner ikke hvordan dette er å gå igjennom. Det er syke greier. Jeg blir utrolig trist ved tanken på alle de menneskene som har opplevd dette på nært hold. Unge, glade mennesker. Blir trist ved tanken på alle de som må kjempe for å overleve og ikke minst de pårørende til de som har omkommet. Tårene renner. Jeg er tom. 

At ET menneske kan ødelegge SÅ mye - det er sykt. Dere burde lytte/se til/på den sangen/videoen over her forresten... Alle mine tanker går til alle ofrene og pårørende. Kanskje man burde begynne å sette pris på det livet man har fått. Ja. 

OLA in my<3 is bloggin!hello,today it is ola who bloggin..but i dont gonna write englisk all the time, im done now..

Kjære blogg'en til pørni;  i dag dro jeg til fredrik etter jeg hadde hørt hvor mange som døde i det tragiske angrepet, fordi fredrik er maskin å kan beskytte meg:D når jeg kom dit gikk vi opp bakken og ned igjen. deretter tok vi turen til hanne får å spise taco med porn... !!! porn klager på mine !! derfor tenkte jeg at det ble eksttra mange av de her i dag!! 

Nå ligger vi i vannsenga til hanne å ''chiller''.. !!!! dæ æ digg!!! 

men nå må jeg bli ferdig...blogges kanskje igjen senere..

her kommer det noen frshe bilder ::     !!!!!!!

takk for meg kjære lesere.. komentere?? !!!!!!!!

uvirkelig

Vi lever i en farlig verden. Jeg trodde vi i norge var trygge. Bomber sprenger og uskyldig ungdom blir skutt?  - Hva skjer? Herregud. Er vel egentlig i sjokk nå... Alt skjedde så fort og en i nærheten av her jeg bor er skutt. Jeg kjente han ikke, men jeg kjenner mange som kjente han og alt blir helt forandret. Kjenner egentlig ikke igjen norge etter alt som har skjedd på så kort tid. Peace.

Kondolerer til alle pårørende til de som er omkommet. Og håper på det beste til de som er hardt skadet og ikke minst de som sitter igjen med tusen spørsmål etter å ha opplevd dette på nært hold. 

inside out

Nå har dette feltet stått tomt av ord en stund. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal skrive, men here we go! Jeg kjenner denne helga skal bli utroolig bra ♥ Skal nemlig bo hos Hanne de neste 2 dagene! Har ikke sett eller fått hengt med henne på ALT for lenge. Det blir blogging i helga også med sannsynligvis massemasse bilder. Nå burde jeg snart hoppe i dusjen, så blir det outfit etterpå! Kanskje jeg skal begynne med 365-dagers prosjekt jeg også?

Hmm...

Dette er fra jeg var i Tyrkia for 3 uker siden... Jupp, vil tilbake!

21.juli 2011

Inatt har det visst nok vært et jordskjelv, og hvor var jeg?!?! Jeg fikk det ikke med meg! Mitt første jordskjelv. Også får jeg det ikke med meg engang? Lol. Jeg fikk ihvertfall rydda litt av rommet mitt, før jeg skypet og spiste tonnevis med is og sjokolade. Idag skal jeg vel mest sannsynlig komme meg opp av senga, dra på meg shortsen og være med min kjære mor på Gjøvik. En positiv ting med denne dagen: Blå himmel og sol ♥Hva skal dere idag?

I didn't change, I just found myself

De siste 24 timene har jeg for det meste hengt med noen søte venner. Dvs. Henrik, Camilla og Ola. Jeg dro jo som sagt til Moelv tiiiidlig igår for å trene med Kjartan, men etterhvert kom de to sistenevnte etter og jeg sto i mål i noen timer, før vi ruslet opp til darn for å kjøpe drikke (og is, heheee). 

Nå er jeg bare helt skutt i hodet. Og hele kroppen verker. Jeg er  sliten. Kan ikke huske sist gang jeg var så trøtt og slapp. Men allikevel må jeg rydde rommet etterpå. Jeg hater når rommet mitt ser ut som en bøyd søppelkasse med søppel i. Og dessuten, trenger jeg å få litt liv i kroppen. Det er jo snart over ett år siden rommet mitt ble pusset opp, og siden da har det blitt gjort noen små endringer. Kanskje jeg skal filme rommet mitt? Eller deler av det?:-) 
Hva vil dere? Jeg tenkte jeg kunne gjøre noe lignende, siden jeg ikke har hatt videoblogger på mange måneder!
travelt

Om under en halvtime går bussen min! Haha, jeg har blitt så utrolig treig i det siste... Tror jeg har bedre tid enn jeg egentlig har. Men jeg skal ihvertfall trene idag, med Kjartan! Også blir det vel til at jeg møter venner. Skulle egentlig bare blogge litt før jeg dro. Og dette er jo litt. Nå MÅ jeg løpe! 

Ha en fin dag! 

20 unyttige faktasetninger om meg:

- Jeg hater rotter og mus.

- Jeg elsker å trene eller spille fotball. Har bare utrolig vanskeligheter med å komme igang... 

- Jeg skal dra til USA en gang. Vet bare ikke når + at jeg må ha med meg noen. Anyone?

- Jeg hater folk som juger og folk som ikke klarer å stå for det dem sier.
 
- Jeg elsker søtsaker. Spesielt jordbær med fløte på.

Strawberry Dream

- Jeg liker gutter som har sin egen stil og er seg selv 100% uansett.

- Jeg har alltid heiet på Manchester United. Går i min bror's fotspor... haha.

- Jeg liker mennesker som liker å gi til andre. Jeg er faktisk ikke så slem.

- Jeg digger gutter som skiller seg ut på en eller annen måte. Som ikke er som alle andre. 

- Min perfekte dag er en dag med solskinn, latter, mine beste venner og godt humør. Dvs ingen negative tanker eller dritt.

goodbye, summer

- Jeg har litt merkelig musikksmak. Noen ganger jeg høre på triste sanger, andre ganger noe som gir meg dansefølelsen.

- Jeg elsker å få ting med en spesiell bakgrunn. Som f.eks en ring som har gått i arv...

- Jeg er utrolig følsom. En liten ting, kan virke som verdens undergang for meg.

- Jeg hater rykter.

- Jeg liker typen skaterstil på gutter. Bare det ikke blir for overdrevet. 

Skaterboy

- Får du meg til å le, liker jeg deg mest sannsynlig. Jeg elsker mennesker som er morsomme og har humor.

- Lykke for meg er alt fra å ligge i senga å ikke tenke på annet enn nåtiden, til å finne på masse tull med herlige venner. 

- Jeg kan spise 7 is en dag, og allikevel ville ha mer. Is er best.

- Jeg elsker å hente inspirasjon fra en bitteliten hendelse eller ting. Eller personer på gata. 

- Noe av det kjedeligste jeg vet om er å sminke meg. Derfor sminker jeg meg ikke hver dag. Selv om det ser helt jævlig ut. 

Makeup

Alle bildene er linket, ved å trykke på dem. 
Si meg 3 ting som gjør deg glad! :-)  

hvordan få en god mandagsmorgen:

Hater fortsatt de fuglene som ikke lar meg få sove i fred!!!!! Jeg har ikke fått ordentlig søvn på 100 år (tornerose sov i 100 år... bla bla bla), og de lar meg få sove i 11 1/2 time. Snilt. Virkelig. Her sitter jeg med et kråkereir på hodet, maskaraen litt overalt og lusker litt innpå weheartit. Tenkte å få en liten oppmuntring etter søvnkatastrofen (hehe),  så jeg søkte på "boy" på weheartit - et lite håp om å finne en heit gutt... så kommer harry potter opp...


Takk for den, alle sammen. Er jeg den eneste som ikke liker harry potter?:-(  


take a chill pill

Hadde en herlig dag med Ola og Lise idag! Ole Amund kunne dessverre ikke komme, så da ble det bare oss. Vi kjøpte mat, dro til båthavna, satt der en stund og dro på bana hvor det ikke skjedde stort annet enn at det regna! Så dro vi hjem, og her sitter jeg i senga mi å slapper av! 
 

Skulle ønske det var så varmt resten av uka! Men neida... 

Hva har dere gjort idag?

Mine topp 6 sommersanger:Vet ikke akkurat om det er sommersanger, men det er ihvertfall sanger som får meg i bedre humør! Måtte bare ta tallet 6, siden det er yndlingstallet mitt - haha. Om en stund kommer Lise til meg, før vi vender snuten til moelv hvor vi skal møte Ola og Ole Amund :-) Har dere noen sanger dere blir i bedre humør av? Skriv dem ned til meg i kommentarfeltet! 

summertime

Hva er vel bedre enn mine aller beste venner, bading, bikini, masse liv, sol og varme? Hmm, ikkenoe. Har vært med mange herlige mennesker idag, solt meg mye, og ikke minst hatt det supert! Orker ikke ramse opp alle jeg har vært med, for dere vet selv hvem dere er! Trist at jeg ikke får sett Marius på 2-3 uker også - selv om du er litt av et stabeist, Marre! Her er noen bilder fra idag (Jada jada, jeg sier det ofte - men so what): 
CHILLERN MED SKEIV RYGG @ mongounge - men dere ser six-packen? HA HA haaa...

Camilla var hundepasser for søtingen Leo, som hang med oss i hele dag. 


Ludvig og Leo!

Søta!!!

Nå skal jeg ut å chille i sola med is! 
Jeg sier forresten ikke nei takk til å stå på vannski en dag, sånn btw. Så hvis noen vil ta meg med på en tur, så skal dere får heder, ære, nuss og klemz. Takk for meg :-)

Jeg drar standardspørsmålet idag også: Hva synes dere om... bildene? 

keepern til ... liverpool

I dag tidlig skulle jeg egentlig være så flink å sykle til moelv for å trene fotball med Marius! Men gjett hvem som våkna klokka ni og tenkte: "Faen heller", joda - meg. Men jeg skal til moelv etterpå for å bade med han og mange andre folk i det minste. Det blir bra, er jo superfint vær idag også! 

Neste uke skal jeg trene masse fotball. Jeg savner det så sykt. Ser frem til cup og masse fotballkos resten av året! Er det en drøm jeg vil følge, så er det denne... Keepern til manchester next. Ehm.


Haha, Marre i action

Spiller du fotball?

Bilder fra hyttetur

Jeg var jo som sagt på hytta med Sigrid, Camilla og Amalie fra onsdag til torsdag. Det var så utrolig koselig! 4 jenter, alene på hytta til Sigrid er vel egentlig ikke HELT stabilt - men vi overlevde uten noen problemer! Proud! Vi lagde taco, snakka, spiste godteri, snakka med noen snille gutar som er på dana-cup og masse annet. Vi solte oss på torsdag, helt til alle ble helt utmatta av sola og måtte til slutt gå inn. SYKT varmt! Men jeg fikk da hvertfall litt farge!Denne søte radioen hadde vi party til


Tusen takk for alt dere gjør for meg, jentene ♥
Synes om bildene?

Hejdåå

Da stikker jeg straks på hytta med Sigrid, Camilla og Amalie ♥ Kommer hjem imorgen! Men til da: 0 blogging.


Kos dere så lenge!

over og ut

La meg kanskje litt sent igår. Men hva er greia med at jeg skal våkne så sinnsykt tidlig av en fugl eller lignende utenfor vinduet mitt? Faen. Nå er jeg sykt trøtt og ga til slutt opp med å prøve å sove. Når jeg tenker meg om må jeg vel pakke snart også, og kanskje dra en tur på butikken for å kjøpe alt nødvendige til hytteturen med jentene idag. Jeg ser ihvertfall på godteri som noe nødvendig.

Håper Sigrid har med masse mat som jeg kan spise, igår sto jeg nemlig med hodet i alle skap som finnes på kjøkkenet for å finne noe godt jeg kunne trøste meg med som nattmat. Plommer, eggerøre, sjokolade som smaker crap, nugatti, mørkerøde epler? Nei takk, da klarer jeg meg fint uten drittmat. Hadde vært så mye enklere hvis man ikke hadde hatt matlyst og man slapp å spise. Sier seg vel nesten selv at jeg ikke kommer til å blogge imens jeg er på hytta, og jeg er en av dem som IKKE mobileblogger. Fysj. Skal prøve å presse inn et innlegg før jeg drar da...ok.

Slenger med et megastygt bilde av meg:

Åhguud.

Hvis alle bare skriver en ting de irriterer seg over i kommentarfeltet, hadde jeg blitt glad!

Ramse-opp-dagen-innlegg

Kl. 09:30 ringte alarmen på telefonen min. Da hadde jeg egentlig tenkt til å bare kaste mobilen i veggen og putte hodet i puta igjen. Men jeg tok meg selv i nakkeskinnet og fikk meg opp, dro på meg treningstightsen med iPoden i hånda og tvingte meg selv over dørstokken. Åh, jeg elsker å jogge! Tro det eller ei. Bare jeg først kommer igang så går det ganske bra. Følte meg som DEN sprekingen da jeg bare jogga forbi naboene, som var i full gang med å lage frokost. Lukten av egg, bacon og pannekaker gjorde meg litt keen på søtsaker. Men GJETT en gang hvem som har tenkt til å bli sunnere? Åjada. Ehe... 

Bare et bevis på hvor "sprek" jeg er...


Når jeg var ferdig med å jogge, løp jeg inn i dusjen. Hadde det travelt allerede der... woops. Jeg rakk ihvertfall å kle på meg, fikse meg og såvidt tørke håret før jeg stappet i meg en yoghurt og dro videre til Sigrid. Var der i en bitteliten stund før Kristiane kom å henta oss. Deretter dro vi på maxi å shoppa. Kristiane er så morsom! Haha, siden jeg vet jeg er en av to blogger du leser, så leser du sikkert dette også :-) 

Her er noen bilder fra idag:


Sigrid gleder seg til mat.

Åh, beste kyllingbaguetten!

Kristiane søta!

Sigrid's tacobaguett. 

Litt av dagens innkjøp. 

Hva synes dere om bildene?

happiness is not something you get, but something you doHva synes dere om bildene? Og hvilket av dem synes dere er "finest"?

girls just wanna have fun

Har hatt det så utrolig bra idag!!! No more to say. nøgd

Hei!

Nå er jeg tilbake med ny header og snart nytt design. Vet ikke helt hva jeg synes om headeren selv, men men! Igår var Marius og Jørgen til meg og jeg hadde det supergøy. Jeg hadde såvidt reist meg opp av senga og startet med å rydde rommet, før de to sto utenfor vinduet mitt og ville inn, HAHA.

Nå må jeg fikse meg ferdig - skal nemlig på grilling hos Sigrid med verdens beste jenter. Har forresten fått HELT dilla på denne sangen:


haha


-Har klipt meg idag også! Ble ikke så mye, men er egentlig ganske fornøyd siden jeg gjorde det selv... 
Hva synes dere om den nye headeren min? 

10.07.11

Idag skal jeg være skikkelig flink! Jeg skal rydde rommet, og rydde i klesskapet, noe som virkelig trengs. Jeg har så sykt mange klær jeg ikke bruker, og bare ligger gjemt i en eller annen hylle i klesskapet. Jeg er hjemme alene idag, så Marius kommer på besøk i kveld, bare slik at jeg slipper å være redd... haha. Hater å være alene hjemme på kvelden! Men han er supersnill som kommer idag da.

Nå skal jeg snart komme meg opp av senga og starte. Sov nemlig til klokken ett idag... Woop woop.


Hva skal dere idag? (standard)

i do what i want when i feel like it


(søt ku)

For en stund siden dro Mari ifra meg, så nå er jeg alene i senga mi. Men jeg har ikke hatt det så koselig på lenge. Vi spiste jordbær med smelta sjokolade og snakket masse om alt og ingenting. Imorgen ANER jeg ikke hva jeg skal finne på... Ola drar jo på dana cup og er borte en uke fra imorgen. Du må kose deg supermye forresten, Ollabolla! Men min uke skal nok ikke bli så ille den heller! Skal finne på mye med mine beste jenter, Marius og Jørgen! Hihi, jeg liker livet og sommerferie. 

Nå skal jeg finne potetgull, brus og se på en film... alene. FOREVER ALONE 

sommer

Stranda var ganske så kos! Synd Ola drar på dana cup imorgen, så vi ikke ses på en uke... men det får vel gå. Planen var egentlig at jeg ikke turte å bade fordi det var så kaldt, men det endte til slutt opp med at Ola og Jørgen dytta både Camilla og meg utti... Var utrolig nok ikke så kaldt som jeg frykta. Haha.


Ola er flink til å ta bilder.

I telefonen med Marius. Ola er fortsatt fotografen!

Søta miiii... Cæmmi

Ola måtte ha bilde av sin kjære båt.

Her denger jeg ingen andre enn... Ollabolla!

Noe nytt at du skulle finne på noe sånn, Jøgge!

Nå er Mari her og vi skal spise jordbær med smelta sjokolade! Hva skal dere ikveld?

rask update

Igår var en herlig dag. Jeg møtte mine herlige jenter igjen, møtte Marius en stund, så på treninga dems og deretter var jeg med Ola. Planen var egentlig at jeg skulle til han, men vi dro heller til båthavna og kjørte båten hans :-) 

Idag kommer Camilla, Ola og Jørgen til vika ved meg, hvor vi skal bade og chille enda mer. Blir vel til at vi bare cruiser rundt eller ligger å soler oss siden det er sol idag! Eller, det var hvertfall det sist gang jeg sjekka... 


Random bilde.

Nå burde jeg skynde meg litt! Er litt sent ute såå. Kos dere idag! 

FML.

Idag dro vi tidlig fra hotellet for å dra til sykehuset. Vi hadde litt tid til overs, så Elise og jeg dro på 7-eleven å kjøpte en svæær frozen yoghurt, nammm! Deretter dro vi en tur på operaen for å henge med alle disse turistene (kinesere som Elise og jeg kaller dem). Vi ble lei etter å ha gått opp og ned operaen i noen minutter og var DRITslitne, så vi dro videre til rikshospitalet. Der tok jeg røntgen for fjerde gang, og ble henvist til legen som jeg egentlig ikke hadde blitt henvist til.

Vi kom da inn etter 1 times venting og jeg ble målt og veid (føler meg som en liten unge) og han poka meg en DEL ganger i ryggen (så jeg nesten ble litt småsur), slo meg i knærne (var stolt da jeg endelig reagerte), beina og til slutt fikk jeg det endelige svaret.... jeg skal begynne med korsett. Nå føler jeg meg enda mer mongo og stygg enn noensinne og orker ikke blogge.


herlig dag i oslo

Elise og jeg kom hjem fra en LANG shoppingtur for en drøy halv time, og siden da har vi bare vært i senga med pcen og trøtte hoder. Har kjøpt meg masse søte klær som jeg er utrolig fornøyd med. Etter shoppingturen gikk vi på deli de luca og jeg brukte opp ca. 100,- bare på søtsaker... Men vi kjøpte is og satte oss på gresset utenfor stortinget. Det har vært helt SYKT varmt i oslo idag! Nesten varmere enn da jeg var i Tyrkia. Elsker å være her - med sol, varme og ikke minst: Elise :-)

Nå skal vi bestille pizza og chille max på hotellet. Kanskje det blir en tur ut senere ikveld også...


Nøgd med is!

Er det sol der dere bor/er?
-Synes om bildene?

always laugh when you can - it is cheapest medicine

Idag har vært en supergod dag til å være på denne tiden her! Har kost meg kjempemasse, og ikke minst ledd en GOD del! Marius, Ola og jeg sykla til moelven sykt raskt for å rekke fotballtreninga til Marius (Ble utrolig sliten... selv om jeg lata som ingenting, ehe). Men det endte opp med at Marius dro fra oss, og Ola og jeg stakk til han for å bytte en sykkel, også fikk jeg se den supersøte kattungen til Ola! Aw. Deretter stakk vi til båthavna, og chilla der før vi dro ut på båttur med Henriko :-) . 

Ser utrolig frem til resten av den uka her! Imorgen reiser jeg til Oslo med Elise, og blir der til torsdag hvor jeg skal på rikshospitalet for å finne ut hva jeg skal gjøre med den skeive ryggen min. Men det betyr også masse shopping og kos med Elise! På torsdag kommer jeg som sagt hjem, og da blir det å slappe av frem til fredag, for da bærer det igjen til moelven for å kose meg med mine beste gutter, jenter og båt! ♥ Jeg skal skaffe meg en selv forresten!

Tusen takk til alle som gjør meg så lykkelig som jeg kan bli på denne tiden! Har ingen andre bilder fra idag.. så dette får holde!

Det er internett på hotellet, noe som betyr massemasse blogging der også. Dette ble et "ramse-opp-innlegg", men det får vel bare gå. Synes?

to deilige gutter på besøk!

Overskriften fant Ola på! Flinken. De kom syklende til meg tidlig idag, så snille som dem er :-) Nå har dem konkurranse om hvem som klarer å spise en kaffebønne fortest. Jeg vant forresten. Etterpå skal Ola og jeg bli med Marius å se på fotballtreninga hans. Ha en fin dag! Nussnuss

"Pernille er den beste jenta i hele verden!" - Marius og Ola
Synes om bildene? 

pernille, en person det er verdt å kjenne

En dag jeg husker utrolig godt er 1.mai 2009, dagen jeg møtte Pernille for første gang! Vi møttes ved skolen rett nedenfor meg, på veien til darn hadde ingen av oss noen ting å si. Så vi syklet, ingen sa noe og stemningen var rett og slett super kjedelig. Senere møtte vi Silje og Malin, da ble heldigvis stemningen litt bedre. Vi snakka, lo og bare gjorde dumme ting heletiden! Så gikk vi opp til Silje, da begynte vi virkelig å få tonen på plass. Vi lå på trampolina, lo, tulla og lekte med barneleker. Senere var du med meg på fotballtrening å så på, jeg husker så utrolig godt alt vi gjorde den dagen. 

Fra og med den dagen har jeg alltid tenkt på det fine smilet ditt, den rare latteren din og den søte stemmen din. Ikke lenge etter fant vi på noe igjen, og igjen og igjen. Det gikk sjeldent en dag uten kontakt. Mens tider senere sklei vi ifra hverandre og hadde alt for lite kontakt, og jeg savnet deg virkelig den tiden. Uker gikk, uker ble til måneder. Men måneder ble aldri til år, kontakten kom tilbake igjen og ble like god (hvis ikke enda bedre) enn før. Nå mangler det bare å få tilbake alle "sleep over"-partyene våre, så er alt perfekt. 

Utseendet og personligheten din kler hverandre så godt, begge deler er super fine og super gode! Du fortjener noe bra i livet, du fortjener å lykkes - du er virkelig en person som fortjener å ha det godt! Det er ingenting negativt å si om deg, eller jo... du kan snakke litt mye til tider, men det er bare søtt. Skal du forklare noe kult du har gjort, så er du utrolig flink til å gjenta det samme om igjen og om igjen. 

Du stiller alltid opp uansett når på døgnet det er! Trenger jeg å snakke og ringer deg sent, så tar du den! Trenger du å snakke og du ringer meg sent, så lover jeg deg at jeg kommer til å ta den. Du fortjener det, du fortjener støtte. Og Pernille? Det vet du at du får, det er så utrolig mange rundt deg som alltid stiller opp og er klare for å snakke med deg og høre på hva du har å si.

Pernille er en utrolig god person som stiller opp for alle vennene sine og som er utrolig flink til å ta vare på de rundt seg! Skal man finne en negativ ting med jenta, så må man lete i tusen år uten å lykkes. Jenta har nemmelig svært få feil, og de små feilene, er det håpløst å finne. Pernille er verdt å bli kjent med og ta vare på. Jeg angrer ikke ett sekund på alle timene på facebook/nettby for å holde kontakt med deg, ikke i det heletatt. Du er elsket!

Pernille, jeg kommer alltid til å være glad i deg og tenke på deg. Du betyr massemasse og minnene du og jeg har sammen vil alltid bety masse for meg :- ) Selv om vi sjeldent finner på noe, så vil du alltid være en viktig person for meg, som jeg er evig glad i. Jeg vet du har utrolig mange tanker og mye å finne ut av nå, men jeg vet det en gang vil ordne seg og du kommer til å få det like supert som før. Jenta mi, du betyr masse for mange.

Super glad i deg!
- Din Silje Moen. 

Ut å jogge!

Vel, nå blogger jeg fra iPoden for å teste den nye Appen til blogg.no :-) nå skal jeg ut å jogge! Blogges

fourth of july

Dagen idag ser nesten sånn ut:
 
- Jogge (fått litt dilla.)
- Isdate med Sigrid.

Heheh, jeg liker sommerferier når jeg omtrent ikke skal gjøre noe annet enn å slappe av. Jeg skal forresten blir flinkere til å ta outfitbilder til dere, siden jeg har fått meg kamerastativ! Eller, jeg kjøpte selv - proud. Nå bruker jeg tiden min på dette:

Woop woop! Hva skal dere idag?

sommersanger?


Heheh, fregner...

Føler jeg har fått noe ut av dagen idag! Jogga til jeg ble helt utslitt i beina og deretter tok jeg meg en god og varm dusj. Nå har jeg fiksa meg, og er klar for å møte Marius igjen (Tusen takk for alt du gjør og har gjort for meg, Marius... ♥) Det skal bli koselig å se han igjen! Men nå er det middag. Bakt potet, NAM

Forresten - Jeg trenger noen nye sanger på musikklista mi. Helst sommersanger som gir meg litt godt humør. Så hvis dere har noen, hadde jeg satt stor pris på om dere ville skrevet den/dem ned i kommentarfeltet! :-)

dont cry because it's over, smile because it happened

Vel, jeg er lei av å sitte å sippe i senga mi allerede. Så hvorfor ikke bare glemme alt. Vel nesten da. Denne sommeren skal bli så herlig! Jeg har herlige venner som støtter meg fullt ut, og hva er vel bedre enn det? Jeg er merkelig nok ikke så lei meg lengre... Folk sier jeg fortjener bedre, så da får jeg vel bare prøve å høre på det da. Heheh, "if you want to play a game, let's play"

Har tenkt til å bli et bedre menneske også. Okei, ikke noe bedre enn jeg har vært. Ikke at jeg har vært et SÅ godt menneske. Huff,  dette ble bare surr... Nå skal jeg ut å jogge og deretter skal jeg sannsynligvis møte mine herlige venner igjen, etter over en uke siden sist! DET skal bli godt :-) 


Rene og pene sko! Jauda.

Hva skal dere idag?

02.jul.2011

Tar en pause inntil jeg har klart å få fikset opp litt i meg selv. Takk.

hits