juli 2012

summerlovin'

smilLise er her, og det kan ikke bety annet enn masse latter og kos. Livet er herlig ♥

stockholm!

Hei!

I skrivende stund befinner jeg meg i herlige Stockholm, og her har jeg vært siden igår! På mandag dro vi til Karlstad, hvor vi shoppa og lå på hotell der frem til igår, da vi tidlig vendte snuten videre mot Stockholm. Må virkelig si jeg elsker Stockholm- masse bra shopping, klesstiler og inspirasjon. For å ikke glemme sommerfølelsen jeg får når jeg er her; det er jo strålende sol her, noe vi i Norge ikke er så bortskjemte på! Veldig trist at vi skal hjem allerede imorgen, men jeg får vel bare håpe og krysse alt som krysses kan for at sommeren snart kan komme til Norge også. Noe mer shopping har jeg ihvertfall ikke noe mer godt av... Men er veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt ♥ Slenger med noen bilder: 


Hahaha, snakker vi turist eller?! 

Er dere på noen spesiell ferie i sommer? 
♥ P

LYKKE LYKKE LYKKE

Dagens lykke #1: JEG ER FERDIG MED KORSETTET FOR GODT!!! HERREGUD. Fikk helt sjokk da jeg var på rikshospitalet idag og legen sa at det ikke lengre var noe vits at jeg brukte det. Gikk bare å smilte fra øre til øre når jeg gikk ut fra sykehuset. ÅÅÅh, er så sykt deilig å være ferdig! 

Dagens lykke #2: Jeg fikk faktisk Justin Bieber- billetter, haha. Fikk "bare" sitterplasser, men jeg burde vel være fornøyd når jeg ser hvor mange som ikke fikk kjøpt :-( 

Dagens lykke #3: Er egentlig bare at jeg er sykt glad og happy og ja!! IIIIIIIK ♥♥ Meg idag: 

Nå får jeg besøk! Unnskyld for at jeg ikke har blogga de to siste dagene, men det er fordi det eneste jeg har bedrevet timene mine med er å se på tv-serier og bare slappe av = 0 spennende. Men de neste dagene er det litt mer som skjer, så da blir det litt mer bilder osv! - ♥ P


 

Svarene!

- Er du forelsket nå?Haha, jeg kan vel innrømme at jeg er veldig, veldig betatt... 

Hva slags sminkeprodukter bruker du? 

Jeg bruker litt forskjellig. Jeg kan sikkert lage et innlegg om det senere.

- Hva er ditt verste minne fra 9?

Mitt verste minne med 9. klasse må være den tiden hvor jeg fant ut hvem noen av de falske vennene mine var. Var jo veldig lei meg og skuffa på den tiden, men jeg har jo lært en del av det, så det er jo positivt!

- Hva er ditt beste minne fra 9? 

Eh, det spørsmålet her var egentlig veldig vanskelig, for jeg har igrunn ikke et "beste minne" fra 9.klasse, men slutten av skoleåret var herlig!

- K
an du lage sminkevideo? 

Haha, vi får se. Har jo laget noen før, og synes igrunn det var kleint nok... 

- H
vor handler du oftest klær? 

HM og BIK BOK er vel der jeg handler mest. Veldig standard og kjedelig, haha. 

- Har
 du flest gutte venner eller jente venner? 

Jeg har flest jente-venner, men det må nevnes at de gutte-vennene jeg har er veldig gode å ha! 

- Hva slags produkter bruker du i håret ditt?

Når jeg retter det bruker jeg varmebeskyttende spray, og det er vel det eneste egentlig.

- Hva skal du gjøre i sommerferien? 

Jeg har jo vært i Bulgaria i en uke, og neste uke skal jeg til Stockholm. Annet enn det blir det vel jobbing, og en tur til Norway Cup i slutten av Juli + masse kos med venner! 
 ♥ P

Hei bloggen!

Hei!

Er jo faktisk snart to måneder siden jeg blogget sist gang, og grunnen til det må vel være at jeg nesten har glemt at jeg i det hele tatt har en blogg, men siden folk har mast litt på meg i det siste, har jeg nå bestemt meg for å starte igjen. Savner jo bloggen litt også. Siden sist har jeg jo vært i Bulgaria, vært masse med mine kjære venner, og rett og slett bare kost meg masse. I skrivende stund kan jeg ikke si annet enn at jeg elsker livet som det er nå ♥ Hihi. Men siden det er såpass lenge siden jeg har blogget, og at skrivingen er litt kjedelig i starten, tenkte jeg at dere kan stille meg noen spørsmål om noe dere lurer på ang. meg (eller annet for den saks skyld), så skal jeg svare på de ikveld! Må jo skaffe meg en ny header snart også, haha. Men da gjenstår det bare å si hallo til bloggen! 

Her er litt bilder fra måneden(e) som har gått: ♥ P 

hits