juli 2013

snapshots fra dagen

Alle bildene over er tatt med mitt nye og fine kamera Samsung NX1100 ♥ Har forelsket meg i det allerede, selv om jeg ikke akkurat har lært meg alt det har å tilby, noe som er en god del. Jeg er i hvertfall superfornøyd med det sålangt! Med kameraet fikk jeg også med ett Samsung nettbrett, noe som passer meg perfekt nå som jeg er ferdig med å jobbe, og kan tilbringe mange av morgenene mine fremover i senga med Netflix, noe denne lille saken er perfekt til. Så nå kan jeg altså si at jeg har ferie, jeg også! De tre siste bildene over er fra nuet, og som dere kanskje ser nyter jeg feriefølelsen allerede, haha. 

Har egentlig ikke så mye annet å tilføye, så nå skal jeg krype opp i senga med tv-serier og bare slappe helt av. Ah, deilig. 

oppdateringHallooo! Beklager for lite oppdateringer i det siste, men jeg har faktisk gjort alt annet enn å prioritere bloggen de siste dagene. På fredag kveld etter jobb dro Malin og jeg til Katarina for å ha et lite "minivors", noe som var utrolig koselig! Haha, rart hvordan vorset alltid er det beste, uansett? Hadde i hvertfall enn helt topp kveld, som bildene over beskriver ganske bra! Dagen etterpå derimot - var ikke like topp, men det at jeg var litt redusert på jobb på lørdag kveld var virkelig verdt det. Ellers har jeg jobbet alle dagene etter det, og imorgen er min siste dag! Sykt å tenke på at det har gått tre uker allerede, herregud... Skal bli deilig å kunne ha litt ferie i to uker før skolebenken venter igjen og ikke minst: at jeg har litt ekstra kroner, haha. 

Idag tror jeg at jeg blir å kjøpe et nytt kamera! Kanskje blir det mer blogging også, i og med at kameraet er lettere å ha med seg rundt enn mitt store speilreflekskamera :-) Wii, lykkefølelse! En annen lykkefølelse er kjøp av nye freshe, Nike Free Run- joggesko, som jeg invisterte i igår! Kan ikke si annet enn at jeg elsker de allerede. Utrolig lette og behagelige, for å ikke glemme at de spriter opp et kjedelig antrekk. Bare se: fredagsinspirasjonWiii, fredag! Tenkte å starte igang helga med litt fresh inspirasjon og må si at alle klærne, smykkene og alt på bildene gjør at jeg gleder meg enda mer til jeg får lønning og endelig kan dra på en skikkelig shoppingrunde. Ah, det blir himmelen! Om litt over to timer slutter jeg på jobb så da skal jeg rett hjem for å ha middag med hele familien, få litt farge og trene litt før jeg skal ut i kveld, så det blir gøy. Satser på en veldig bra kveld, noe jeg har på følelsen av at det blir. Fin fredag! Nå må jeg nesten gå, så vi skrives senere. 

♥♥♥

perfekt

Hei! Igår etter jobb møtte jeg Eirin, og etterhvert bestemte vi oss for å leie tråkkebåt. Så tråkket vi oss utover mjøsa og bada, haha - sommerstemning ble det i hvertfall! Etter det måtte jeg dra hjem en tur for å freshe meg opp litt, før jeg og Malin hadde date på brygga, noe som var utrolig koselig. Lyset fra brua, stearinlys, jordbær & sjokolade, musikk og solnedgang - nei åh, superkoselig var det ♥ Bildene under snakker for seg selv:

Elsker slike dager! Nå må jeg jobbe videre, igjen... 

herlig dag

Som jeg skrev i går hadde jeg på alaram til klokken ni idag, for å få noen ut av dagen og det fikk jeg! Lagde meg en superduper frokost, før jeg la meg på solsenga med musikk i ørene, hvor jeg var mesteparten av tiden før jeg dro på jobb hvor jeg er nå. Deilig! Tok også noen bilder som fikk litt bedre kvalitet enn ellers! Før tok jeg jo bilder og fotograferte hele tiden, noe som er veldig lenge siden nå. I noen perioder er det nesten så jeg kan si at kameraet mitt støver bort, så det må vi få gjort noe med, haha. Er så utrolig mye finere med bilder man har brukt litt tid på, istedenfor de som bare blir tatt på noen sekunder. 

Men nå har jeg igjen tre timer på jobb, så nå må jeg nesten gå! 

smaken av sommer

Ah, kan ikke annet enn å elske sommerlivet ♥ Føler meg så utrolig lykkelig når jeg ligger å soler meg, med bra musikk på ørene, noen fine blad og bassenget rett ved siden av - da trenger jeg faktisk ikke mer for å være på topp. Etter jobb i dag dro jeg rett hjem og ble møtt med grillmat til middag før jeg tok meg en deilig joggetur. Etter det pakket jeg sammen baderingen, solkrem og håndkle for å dra på brygga med Amalie og Eirin. Eirin hadde med seg en gummibåt som vi til slutt fikk tatt med langt ut på mjøsa, haha... Gøy var det i hvertfall! 

Nå skal jeg se på en serie og bare slappe av før jeg har satt på alarm til ni imorgen for å få litt ut av dagen. Da er det rett på med bikinien og ut i sola før jeg skal jobbe på kvelden! Må forresten legge ved en sang som går på repeat til meg hele tiden om dagen, skrevet og laget av Tori Kelly. Hun er utrolig dyktig og flink så anbefaler å se på flere av sangene og coverne hennes! 

VLOGHer er en video med klipp fra så og si hver dag denne uka! Den uka her har gått veldig fort, og de to fridagene jeg har hatt i helga har virkelig gitt meg mesteparten av energien og motivasjonen tilbake - forhåpentligvis. Humøret er ikke helt på topp, men jeg har det bra allikevel! På torsdag var en ikke så veldig morsom dag, i og med at vi måtte avlive den ene katten vår, og jeg skal være ærlig å si at jeg ikke trodde det gikk an å ha det så vondt på grunn av det, men det har jeg nå erfart. Etter den triste hendelsen dro jeg til Anna som hadde en koselig kveld, hvor hun samlet de fleste av oss jentene. Hun skal nemlig flytte nå snart, noe som betyr at vi ikke får sett hverandre like mye... Det svir veldig i hjertet mitt, men det må gå. Det er heldigvis ikke mer enn en togtur unna! 

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å solt meg og badet litt i bassenget. Sommerværet er virkelig på sitt beste nå, og jeg elsker det. Vurderer å ta meg en scootertur ned til stranda etterpå, for å ta et kveldsbad og kanskje glemme dumme tanker litt. Imorgen skal jeg jobbe tidlig, før jeg skal jobbe hver dag resten av uka. Heldigvis har jeg bare igjen 10 arbeidsdager, før jeg endelig har litt ferie igjen ♥ Wiiiiii. 

lesehest

Heihei! Nå er jeg igjen på jobb og har da litt tid til å få oppdatert bloggen. Siden sist har det ikke skjedd såå veldig mye interessant. I går kveld dro jeg og Eirin for å jogge, og det ble en fin runde med jogging og mye snakk! Veldig godt å komme hjem for så og dusje, smøre meg inn med bodylotion, og krype opp i senga med deilig kveldsmat etter å ha fått kjørt kroppen litt. I dag ringte alarmen klokken åtte, slik at jeg hadde litt god tid på meg istedenfor å måtte stresse med å spise, og i tillegg kunne freshe meg opp litt. I det siste har jeg faktisk forsovet meg noen ganger, noe som er grunnen til hvorfor jeg faktisk ikke har sett ut de siste dagene... Idag hadde jeg goood tid til å krølle håret og kaste på meg litt sminke før jeg, moren min og søsteren min dro til Lillehammer for lunsj og en aldri så liten shoppingrunde.

Vi spiste på 'oliven' på Lillehammer, og kan ikke si annet enn at det stedet anbefales på det sterkeste. Har vært der noen ganger før, og blir like fornøyd hver gang! Kjøpte også med oliven i løsvekt, slik at jeg hadde noe å gnage på på jobb i dag, haha - elsker det. Var i hvertfall utrolig koselig med lunsj ute i det fine været og å bare kunne slappe av!Har forresten blitt helt hekta på boka "politi" av Jo Nesbø, noe som passer perfekt til tiden jeg ikke har så mye å gjøre på jobb. De timene på jobb i dag har ihvertfall gått superfort på grunn av den boka, så den anbefales! Er jo kanskje et par år siden sist jeg tok meg tid til å lest en slik type bok, så det var på tide. Har igjen ca et par timer på jobb nå, så de timene skal nok brukes til å lese videre! Når jeg kommer hjem venter det mest sannsynlig terrassekos med familien. Alltid like koselig! Her er igjen en liten videosnutt fra de siste dagene: 

smil

Hei! Idag har faktisk ikke bloggen vært i mine tanker i det hele tatt, noe som resulterer til litt dårlig med blogginnlegg. Igår hadde jeg heller ikke så veldig mye tid til å blogge. Dro nemlig for å møte Malin i går, og etterhvert bestemte vi oss for å ha sleepover hos henne. Våkna tidlig idag av at Lotta, søøøte valpen til Malin kom hoppende oppå oss i senga - åh, smelt!! Det ble en liten treningsøkt, før jeg dro på jobb i dag, og jeg har faktisk ikke gjort annet enn å smilt i hele dag og det er så utrolig deilig. Er sikker på at jeg kommer til å sovne smilende i kveld også! Haha. 

Nå skal jeg slappe av litt, før jeg må hoppe til sengs - tidligvakt imorgen! Satser på litt bedre blogging imorgen. Natta ♥triiiiiiivelig

Hola! Nå kommer det en liten update rett fra terrassen, haha. Er så deilig å ha varmelampe her og sammen med det, tente lys, musikk og kesam med bær er det her helt toppers! Ble en rolig lørdagskveld på meg i og med at jeg skal opp tidlig imorgen, men det er vel egentlig like greit. Har forresten fått helt dilla på å lage videoblogger med Videofyme på iphonen, så det kommer helt sikkert til å bli mye av det fremover. Jeg synes i hvertfall det er mer spennende å se på enn et par kjedelige bilder fra dagen, så legger ved en video fra denne dagen nederst i innlegget ♥ 

Nå skal jeg slappe av videre på terrassen med søsteren min og kjæresten hennes en stund til, så får jeg vel få meg til sengs så jeg kommer meg opp igjen imorgen. Er utrolig glad jeg har tidligvakt imorgen, føler jeg ikke "ødelegger" hele dagen da av en eller annen rar grunn. I hvertfall: god natt! 

motivasjon

WANTS

Noe av det som holder motivasjonen min oppe når jeg jobber såpass mye, så er det lønninga som venter meg i slutten av måneden. Selfølgelig skal mesteparten spares, men må si at noen av tingene over muligens blir klikket hjem til meg når pengene er i boks! I tillegg skal jeg gjøre masse spennende de siste ukene av sommerferien, noe jeg ser skikkelig frem til, så en del av pengene skal gå til det også. Nei, åh - må si jeg ser veldig frem til å få "ordentlig" ferie jeg også, noe som "bare" er 19/18 dager til, haha... Men men! 

VLOGEnda en videoblogg fra denne fine kvelden ute med Eirin! Nå sitter jeg ute med hele familien med masse tente lys og snakk - finfin sommerkveld ♥

Videoblogg + challenge

Heihei! Nå er det faktisk to dager siden jeg har blogga sist, og de dagene har gått veldig fort. Igår ble Malin og jeg "gjenforent" etter at hun hadde vært borte fra meg i to uker, så det var veldig koselig. Idag ble det veldig lite søvn på oss, siden vi dro ut i går. Var en morsom kveld/natt, men kan ikke si at det er like gøy å måtte jobbe seinvakt nå, med gjesping på fullt nivå. Må si det var verdt det da! Veldig deilig å kunne jobbe i butikken samtidig som jeg kan jobbe med bloggen, kanskje tiden går litt fortere på jobb fremover også! Så sånnsett kan jeg vel ikke klage. Videobloggen under er fra gårsdagen, da det var utrolig fint vær og topp stemning! Nå har jeg nemlig laget meg en bruker på Videofyme, slik at det kanskje blir litt flere videoblogger fremover, rett fra iphonen. 

Dagens challenge tror jeg at jeg bare stryker over, i og med at det går ut på at jeg skal vise siste melding i innboksen, og det er jo utrolig lite spennende. Det er veldig lite kunder i butikken i dag, så hvis dere har noen tips til hvordan jeg kan få tiden til å gå litt fortere, spytt ut! Haha, neida. Jeg er i hvertfall ikke i tvil om hva jeg skal gjøre med en gang jeg kommer hjem fra jobb i kveld, og det er å legge meg rett i senga for å få en goood natts søvn. Åh, gleder meg! 

Day 18: Ditt siste kyss

Denne er jo egentlig veldig kjedelig og litt klein siden det er veldig useriøst og bare tull. Men mitt siste kyss var fra Eirin på en eller annen jentekveld! Haha. Hva mer skal man si om det? Et helt vennskapelig kyss fra mine gode venn Eirin ♥ Ikke et romantisk kyss fra en eller annen kjæreste, her nei. Ellers kysser jeg jo ofte på katten min, som jeg noen ganger bare har lyst til å klemme ihjel. Hvor ensom høres jeg ikke ut nå? Nei, huff - over og ut.


Meg, Eirin & Anna!

Day 17: Dine favoritt skopar

Kunne jeg ha valgt noe som passet mindre bra til den typiske "bloggstilen", så ville jeg definitivt valgt converse eller joggesko som mitt favoritt skopar, fordi det er så utrolig behagelig og lett å ha på seg. Men siden det ikke er veldig "spennende" å se par etter par med converse og joggesko, får jeg vise mine favoritt høyhælte skopar. De burde jo vises, siden jeg så og si aldri får brukt de med mindre det er en fin bursdag, eller et arrangement. Skal være ærlig å si at de mest behagelige skoene er de grå helt til høyre, de to andre skoparene går jeg bare med om jeg virkelig må, så det sier vel egentlig sitt om hvor behagelige de er. 

Jeg burde kanskje invistere i noen freshere høyhælte sko snart, som i hvertfall kan få plass ved siden av disse på hylla som... pynt. Haha. travel

Beklager for veldig dårlige blogginnlegg de siste dagene, men som sagt jobber jeg hver dag, annenhver dag med tidlig og seinvakter, og den tiden jeg har fri bruker jeg som oftest ute, og med venner. Men nå har jeg i hvertfall fått forhåndsskrevet både dag 17 og 18 i challengen som begge kommer i morgen! Etter jobb i dag, dro jeg rett hjem, trente litt, før jeg stresset med å få fikset meg før jeg skulle møte Sigrid, Anna kjæresten til Anna, Inge for å dra ut å spise! Inge blir nemlig 17 år i dag, så vi måtte feire han litt. Etter middagen, kjøpte vi inn litt is og dro til Anna for å spise is og kake for å "feire" litt mer. Veldig koselig!

Resten av kvelden var Sigrid og jeg hos Audun med Syver, noe som også var veldig hyggelig. I morgen jobber jeg seinvakt, noe som betyr at jeg kan gjøre hva jeg vil før klokken bikker halv 4, haha. Gleder meg såå utrolig mye til denne måneden er ferdig, slik at jeg også får helt ferie i litt over et par uker! Er jo veldig deilig å tjene penger også, så det at jeg jobber såpass mye kommer vel til å bli verdt det til slutt! Før jeg drar på jobb i morgen blir det vel bare til at jeg skal ligge ved bassenget, prøve å få litt farge og muligens få et lite besøk av Eirin. 
Kjæresteparet as!

Men nå holder øynene mine på å falle sammen. Så nå legger jeg meg, og håper på en like super dag i morgen til tross for at jeg skal jobbe ♥ 

july inspiration

Nå er jeg mest sannsynlig på jobb, så dette innlegget her er tidsinnstilt! Slutter 15.30 idag, så får vi se hva resten av dagen/kvelden bringer :-) blir nok bra uansett. 

Instagram @ Pernillehagen1. Koselig sommerkveld etter jobb med vannmelon, druer og Det Nye - blir ikke bedre! 2. Ferdig med å fikses! 3. Grillkveld ♥ Meg, Eirin & Anna.

4. Outfitbilder! 5. Selfieeeee. 6. Haha, morro for unga! Badeender, skum og boblebad med Anna ♥

 

7. Bilder fra bloggen - favorittshortsen! 8. Vors hos meg med supre jenter før fest! 9. Åååh, nye søte valpen til Malin. Herregud, SMELT.

workaholic

Første tidligvakten i går gikk overraskende bra, selv om det ble kun fire timer søvn på meg, og jeg skulle opp igjen klokken 07.00. Men det gikk! Kvelden var veeldig koselig. Det ble grilling med familien, jeg tok en hard joggetur, vi satte opp bassenget og ja, satt ute til langt over midnatt. Koseliiiig! I dag jobber jeg ikke før klokken er 15.30, så før den tid skal jeg prøve å få litt sol på kroppen, noe den virkelig trenger. Ser jo mildt sagt ut som en blåhval, altså mer blå enn i det hele tatt brun/rød..
Day 16: Ditt mest pinlige øyeblikk

Hahaha, den her er egentlig bare morsom akkurat nå, men i det øyeblikket det skjedde var jeg ikke like lattermild...

For noen år siden var Malin og jeg på båten på vei til Kiel i Tyskland, og de gjennomsiktige heisene var veldig populære hos oss, i og med at vi kunne se alle de kjekke guttene i alle etasjene og ha skikkelig utsikt, hoho. Etterhvert som vi hadde gått litt lei av å ta heisen opp og ned mange nok ganger, tok vi heisen ned til "shoppinggata" på båten, og på den ene siden av utgangen til denne heisen lå det et eller annet "utested", som jeg tydeligvis ble veldig interessert i. Idet vi går ut av heisen ser jeg mot dette stedet og konsentrerer meg mest om alle fargene som er der inne, og skal til å vise dette til Malin, så av en eller annen grunn med blikket kun rettet mot dette utestedet, mener jeg å skal ta på skulderen til Malin som jeg tror er rett bak meg, og av en eller annen merkelig grunn klarer jeg heller å ta på brystene til en eldre dame... og her mener vi ikke at jeg bare kommer borti, men skikkelig tak altså. Herregud. Idet jeg ser hva som nettopp hendte, husker jeg at jeg ble helt rar, sa "unnskyld" og nærmest løp opp på lugaren. 

Jeg tør ikke engang å se for meg uttrykket jeg hadde da, men jeg kan vel tippe på at Malin husker det, som var i full latterkule en goood stund etterpå. Det eneste jeg var opptatt av var å kunne komme meg rett opp på lugaren, og jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle ut i shoppinggata leeenge etterpå, i frykt for å møte på denne stakkars dama. Haha. Huff.night

Gooooood kveld ♥ Tenkte egentlig bare å stikke innom for å si god natt. Kom hjem fra jobb for litt over en time siden, og imorgen tidlig bærer det tilbake, så alarmen er satt på en god del tidligere enn 11.00 for å si det sånn, haha. Istad skrev jeg jo at denne sommeren var veldig lite innholdsrik, men det har plutselig endret seg nå -skal nemlig jobbe i hele juli. Egentlig litt kjipt men også greit på samme tid. Men nå holder øynene mine på å falle sammen, så jeg kommer sterkere tilbake med bloggen imorgen! Gooooood night.

Ah, beste sangen å sovne til! 

Wants

summer love

 

1 - H&M 2 - Zara 3 - H&M 4 - Zara 5 - Nelly 6 - Nelly 7 - Essie 8 - H&M

innholdsrik sommer

Idag skulle jeg jo egentlig feire de fine jentene, Thea, Eirin og Elise, men istedenfor måtte jeg jobbe, så det er jo litt kjipt men sånn er det! Håper de får en super feiring i hvertfall. Har egentlig ikke skjedd så veldig mye de siste dagene, noe som forklarer hvorfor jeg ikke har så veldig mye spennende å fortelle. Skjer faktisk svært lite denne sommeren, og de fleste dagene mine består av at jeg har på alarm som ringer klokken elleve, jeg trasker litt rundt i huset, finner meg noe å gnage på, leser utallige blogger og scroller nedover utallige sider på Tumblr og weheartit, kanskje tar jeg meg en aldri så liten treningsøkt, før klokka plutselig er fem-seks. Kveldsstundene består for det meste av akkurat det samme som resten av døgnet består av: mat, tumblr og diverse blogger. Mulig jeg tar meg tid til å laste ned en eller annen trist film, som jeg sitter å hulker til før klokka plutselig er 2-3 på natten og det er på tide å krype til køys. Jaja, hverdagen min er kanskje en smule kjedelig i sommer, men deilig er det uansett!

Neida, vi får håpe jeg får en litt mer innholdsrik sommer, selv om det er greit å slappe av også, bare ikke hele tiden. Må nesten be for at det norske sommeren til nå plutselig for en helvendig, og at sola plutselig bestemmer seg for å bli, sånn at vi faktisk får noe som ligner en sommer! Woho. Day 15: Beskrivelse av drømmemannen

Ah, den her er vanskelig, for jeg aner faktisk ikke selv hva jeg ser på som den såkalte drømmemannen. Men noen få ting som jeg tror kommer godt an hos meg er at han må ha humor, han må få meg til å le, ha et godt hjerte og han kan kanskje være en smule "spennende". Det viktigste er egentlig at vi har veldig god kjemi, og selv om det er stillhet blir den aldri pinlig eller klein - altså at jeg kan være 100% meg selv med den kommende drømmemannen, som forhåpentligvis kommer en eller annen gang? En man kan kalle sin kjæreste, men også bestevenn! 

Når det kommer til utseendet, noe som i bunn og grunn er mindre viktig enn personligheten, har den jo naturligvis noe å si allikevel. Man må jo kunne se på den man er sammen med for å si det slik, haha. Av en eller annen rar grunn har jeg på "følelsen" at jeg faller mest for gutter som har mørkt hår - vet ikke om dette er tilfelle, men. En annen ting jeg synes er veldig deilig på gutter er litt (ikke for mye) muskler og fiiiine tatoveringer! Ah, himmelen. Day 14: Noe som alltid får deg i godt humør

Dagens challenge er å nevne noe som får meg i godt humør, og her kan det være veldig mange, forskjellige ting. Men en ting som alltid får meg i godt humør er serien New Girl! Har dere ikke sett den før, burde dere uten tvil sjekke den ut så fort som mulig. Det er ikke en typisk jente-klisjè-serie, men ganske jentete allikevel. Får meg i hvertfall alltid til å dra på smilebåndet!Day 13: 10 punkter på din Bucket list.

1. Flytte til et annet land og bo der i minst ett år, for å møte mange nye mennesker og lære massemasse. Eventuelt bruke metoden hvor man kaster en pil på et kart og drar dit hvor den lander! 

2. Lære å spille enten gitar og/eller piano! 

3. Ta med meg den (forhåpentligvis) kommende drømmemannen min for å reise verden rundt, uansett hvilken alder jeg er i. 

4. Dra på fullmånefest, "poolparty", dra på Tomorrowland, feire nyttår i New York, feste slik som på project x og dra på maskeradeball!

5. Forhåpentligvis kunne få oppleve mitt (eneste) drømmebryllup.  

6. Se drive-in-kino.

7. Ha en såkalt "color-powder-fight".

8. Møte og snakke med en eller annen kjent person som jeg digger.

9. Dra på en skikkelig roadtrip med mine aller beste venner, hvor vi kjører rundt og opplever masse i noen uker! Åh. 

10. Lære meg spansk veldig bra. Sånn det ser ut nå er jeg ikke så godt på vei, men hvem vet? Kanskje om en (god) del år snakker jeg spansk flytende? ;-) blomsterkransBilder fra gårsdagenGrillingen i går var utrolig koselig! I tillegg var vi utrolig heldige med været utover kvelden, kom bare litt regn på starten, så det var jo også supert! Koste meg i hvertfall skikkelig :-) Håper virkelig på mange flere slike kvelder utover sommeren. I dag har jeg vært å tatt en hard økt på treningssenteret, før jeg dro og handlet inn bursdagsgaver til de fiiine jentene som skal feires på fredag! Utover dagen er jeg foreløpig litt usikker på hva som skjer, men blir nok en bra kveld uansett.  

Day 12: Merkelige ting du gjør når du er alene

1. Jeg snakker med meg selv.. Og her er det ikke bare et par ord som "utveksles" men en hel samtale... med meg selv. Foreksempel enkelte ganger når jeg scootrer snakker jeg med meg selv som om det skulle ha vært to av meg, og kommenterer så og si alt jeg ser - spesielt hvis jeg kjører på kvelden, sånn at turen skal gå litt fortere, haha. Noen ganger snakker jeg så mye at jeg til slutt innser hva jeg driver med og må se rundt meg for å se om noen i det hele tatt ser meg. Huff, haha.

2. Jeg står ofte midt på soveromsgulvet mitt med pcskjermen i senga, hvor det ruller og går diverse karaoketekster som jeg står å synger av full hals. Det kleine er hvis noen plutselig kommer inn døra og jeg blir ferska i å leke superstjerne der jeg står å skriker... Det har skjedd altfor mange ganger.

3. Har jeg sittet på pcen en god stund og begynner å kjede meg stort, kan jeg finne meg selv i å ligge i alle mulige stillinger som det går an å ligge. 

... ellers er det foreksempel ting som å se på og danse zumba fra diverse youtubevideoer, snakke med kattene mine og sitte å grine av diverse triste videoer.  Hva passer vel bedre enn dette bildet akkurat nå.

dagens antrekkIdag har Eirin vært hos meg, og hun har hjulpet meg med noen bilder! Blomsterkrans ble det også, haha. Snart skal jeg pakke sammen litt saker før jeg drar å handler inn til grilling på stranda senere i kveld, noe som helt sikkert blir veldig koselig. Håper på bra vær, sånn at det blir enda bedre. Tenkte egentlig bare å legge inn et kjapt innlegg, og forhåndsstille day 11 på challengen, slik at det kommer litt senere utover kvelden. Håper dere også får en fin kveld!

Day 11: Hva du ville gjort med en lottogevinst på 20 mill

Herregud så mye penger, sliter faktisk med å finne ut hva jeg skulle ha brukt alle disse pengene på samtidig som det er veldig "enkelt". 

Jeg tror faktisk jeg ville ha spart inn en god del, til foreksempel mine store reiseplaner rundt om i verden. Jeg ville ha spart opp masse til en fiiinfin bolig om knappe to år, invistert i en brukbar bil, tatt noen fine tatoveringer, brukt kanskje litt (for) mye på festivaler, shopping o.l, også ville jeg ha gitt en stor del av pengene til veldedige formål! Jeg hadde nok også gitt noe til mine nærmeste, og hjulpet de med evt gjeld osv. Da er vi vel snart i "bunn"? Åh, det må jo være drømmen å vinne en lottogevinst på 20 mill?! Kjære Gud, la dette skje meg en gang... Day 11 kommer også senere idag, siden jeg tok meg en aldri så liten challenge-fri-dag igår! Haha. 

bilder fra lørdagen

Som sagt skulle jeg og Anna ha en skikkelig slappe-av-kveld på lørdag, etter at hun hadde vært på jobb - og det ble det! Først var vi faktisk på mcdonalds og litt rundt omkring, før vi dro innom butikken for å handle inn litt til kvelden. Vi fylte opp badekaret, delte opp diverse frukt og poppa popcorn, så satt vi der en god stund! Veeldig koselig.  Ble en god del jentesnakk før Anna til slutt sluknet før meg. Tenkte å dele noen bilder fra kvelden! 

 hits