august 2010

chocolateOrker ikke blogge om den kjedelige skoledagen idag, derfor blir det bare bilder :-) Hva synes dere?

edit: silje moen har fine floker i håret og er smart (les: nei) ILUILUILUILUILU 

outfit 300810

Image and video hosting by TinyPic
Jakke Gina Tricot Topp H&M Jeanstights Cubus. Thinks?

darkness
ph_private.

Idag har jeg ikke gjort annet en og slappet av! Latlatlatlat.no. Imorgen går turen til frisøren etter skolen, det trengs, siden jeg ikke har klipt meg på..... 5 måneder? Går iallefall ikke ned frisørsalongene da...  Nå skal jeg spise og fikse meg til og sove. Natti ♥

Forresten- headeren jeg har nå er bare midlertidig helt til jeg får tatt noen nye headerbilder

vintage

Bildene er tatt med Canon Legria FS306.  

tidlig oppe

Igår brukte jeg dagen min på og sove, sitte litt på pcen, sove litt mer og spise meg full av halspastiller. Idag derimot føler jeg meg friskere! Noe som er utrolig godt med tanke på at ved denne tid igår så orket jeg omtrent ikke gå opp av sengen. 

Idag tenkte jeg at jeg skulle få prøvd og rydde rommet mitt, ta hårkur og bare slappe av til en ny skoledag imorgen. Forresten-  vil noen at jeg skal fortsette med "Look Alike Outfits"? Sånn som i innlegget under? 

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Look Alike Outift:Cardigan: Fra Topshop, kan kjøpes HER. Ca 304,-
Tank topp:  Fra Tilly's, kan kjøpes HER. 98,-
Sko: Fra Bianco. 1000,-
Veske: Fra Delia's, kan kjøpes HER. Ca 184,-
Halskjede: Fra Topshop, kan kjøpes HER. Ca 64,-

Hva synes dere?

standar

Hei dere! Ettersom jeg ikke holder det jeg lovte dere i innlegget under så tenkte jeg at jeg bare kunne blogge når det passer meg. Orker ikke tenke på og ha noe press og bla bla bla. 

Idag skal jeg slappe av, rydde rommet osv og må egt bare holde meg i ro pga kneet mitt. Dessuten tror jeg at influensatiden er i full gang? Halsen min virker iallefall helt forvrengt. Yeye. Hva skal dere idag? 

Nå bare slenger jeg med noen bilder fra fotballkampen på Onsdag:


Ignorer den stygge greia på kneet mitt! 

♥ 17

en genial idè

Nå om dagene så må jeg innrømme at jeg ikke tenker på bloggen. Eller jeg tenker at jeg skal blogge, men et sekund etterpå finner jeg ut at jeg ikke gidder. Men idag kom jeg med èn fantastisk idè. Jeg kan starte med å blogge om foto/bilder og videoblogger. Jeg tror også det hadde blitt bedre for dere og se på, istedenfor og bare lese masse tekst hvor det står "hei, idag skal jeg ingenting, hehe. men her har dere et bilde:". Hva tror dere?


// weheartit.

Enkel knappemeny under profilbilde

Gå til Design -> Rediger -> Maler og lim denne koden under profilbildet ditt:

<a href="LINK TIL INNELGGET DU LAGDE"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br>
<a href="LINK TIL INNLEGGET DU LAGDE"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br>
<a href="LINK TIL INNLEGGET DU LAGDE"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br>
<a href="LINK TIL INNLEGGET DU LAGDE"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br>


Da skal det bli en sånn knappemeny under profilbildet:


Der hvor det står: LINK TIL INNELGGET DU LAGDE skal du sette inn lenken til et innlegg eller en side man kommer til når man trykker på knappen og der hvor det står: NAVN PÅ KNAPPEN skal du skrive hva hva du vil skal stå på knappen (noe som egentlig sier seg selv).

Hvis du vil ha flere knapper limer du bare inn denne koden videre nedover:

<a href="LINK TIL INNLEGGET DU LAGDE"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br>

Hvordan fjerne headeren.

Det dere gjør er og gå inn på Design -> Rediger ->Stilsett, finner #Header { og lime denne koden under:
display:none }

anbefaler dere og høre på denne sangen:


DJ Earworm - United State Of Pop 2010.

Hørt den før? Jeg har fått dilla!

meningsløst innlegg

Har syklet til byen og hjem idag med Sigrid (trykk), og jeg er driitsliten! Vi dro til Boligvika og badet, deretter syklet vi videre til Skibladnerbrygga for og møte noen folk.

Sto opp kl. 10 idag (!!!), må jo få igjen døgnrytmen før skolestart på mandag, eller iallefall prøve og få den igjen. Kunne gjerne ha hatt ferie i 2 måneder til, for denne sommeren har gått for fort rett og slett! Blir nesten litt lei meg av og tenke på at sommeren snart er over for i år.. jaja. 

Atm sitter jeg på terassen og spiser godteri, er nemlig alene i huset bortsett fra at søsteren min "passer" på meg.


Når starter du på skolen igjen?

rain


Alle er tatt av meg. Hva synes dere om bildene?

innkjøp
Hettejakke Volcom.Topp JC.

Øredobber Cubus.

Hårstrikker Cubus.

Caps Ès.

Hva synes dere?

ja, jeg er en dårlig blogger ;-)

... og ikke forvent at jeg blir bedre nå som skolen snart starter igjen! Trodde ingen brydde seg om jeg ikke blogget, men det var det tydeligvis, rart at h*n som har kommentert ikke har vært tøff nok til og skrevet navnet sitt:


Ble litt uklart bilde men. Ja, jeg vet jeg kan slette bloggen min fordi jeg ikke blogger så mye, men bloggen min er ikke bare et nettsted hvor jeg sitter når jeg kjeder meg som pokkern og bruker opp tiden min, det er også et fotoalbum og et sted hvor jeg har mange minner, mange bilder som jeg en dag kan se på og tenke tilbake og savne tiden. Jeg vet jo at bloggen min ikke kommer til og vare forevig, men til bloggen evt blir borte eller slettet, kommer jeg til alltid til og ha minnene/bloggen her.

Nå om dagen prøver jeg og fokusere mer på venner, istedenfor og sitte her og blogge hele tiden. Om få dager begynner jeg på ungdomskolen og da må jeg fokusere mer på lekser o.l.

Men for og komme litt sterkere tilbake, så kommer det et "dagens-innkjøp-innlegg" etterpå ;-)

day 2

day 1

Siden jeg ikke har så veldig mye tid til bloggen om dagen, OG jeg liker å ta bilder, så tenkte jeg at jeg kunne starte med sånn 365'dagers prosjekt, hvor jeg legger ut et fotografi hver dag. Inspirasjonen til prosjektet er hentet fra Caroline Maria. Jeg har iallefall tenkt til og prøve, går det ikke, så går det ikke. Vet ikke om jeg kommer til og huske det hver dag...


Dette bildet er jeg egentlig veldig stolt over siden jeg har laget kaffen og hjertet selv. Think?

070810

Nå skal jeg i bursdag. Vi snakkes når jeg kommer hjem ikveld!

Atm! Hva skal dere idag?

you do not deserve my tears.

Tusen takk for de som kommenterte og støttet meg på innlegget under! Setter stor pris på det! 

Idag har jeg vært på Lillehammer og shoppet litt. Jeg gidder ikke vise alt jeg kjøpte, for det ble ikke mye. Ikveld skal jeg bare slappe av, og tenkte og se Valentine's Day for andre gang, elsker den filmen! Kanskje den hjelper litt på humøret mitt også. Jeg må også teste ut videokameraet mitt, har ikke fått gjort det helt enda. Men om jeg skal lage en videoblogg, hva vil dere at jeg skal gjøre? Trenger litt tips! 
Halskjede fra Bikbok - 24,50.-

også var det den kjærligheten da.

LOL

miranda kerr


// weheartit.com og google.

Jeg elsker utseende til Miranda Kerr! Hadde satt pris på ansiktet mitt om jeg hadde hatt et sånt et. Hva synes dere? Dette innlegget her betyr ikke at jeg starter og blogge igjen, har det så utrolig bra om dagen, det betyr at jeg ikke har så mye tid til bloggen ;-)

0 blogglyst, hade så lenge.

hits