august 2011

mattegeni

Lillelørdag snart over! Kan vel ikke si at denne dagen har vært så verst. Med tanke på at jeg forsov meg, måtte padle kano med en svak gutt (noe som forresten endte med at JEG måtte bytte plass med han fordi jeg tydeligvis var sterkere) og algebra i matte. Gikk forresten en tur på 45 minutter istad! Jeg var utrolig stolt da jeg tok 10 situps og kjente magemusklene vrenge seg etterpå. Nå sitter jeg nydusja med hårkur i håret og skal lage meg toast før jeg skal gjøre ferdig dagens nedtur - matteleksene. Noen som er gode med algebra? Og som vil hjelpe meg?

Ellers ender jeg opp slik: 

Noe jeg forsåvidt kommer til å gjøre uansett. Lover forresten å komme sterkere tilbake med ordentlige bilder... en gang :-) Nå har jeg egentlig ikke tid til å drasse med meg en tungt kamera hit og dit... Men, skal se hva jeg får til! Er ganske lei webcam-bildene mine selv...

 

Ola!Hvis dere ser nederst i sidemenyen min er det et bilde av Ola! Haha, hvis dere trykker på bildet - legg han til på facebook :-) Takk på forhånd!

music on - world off


_bilder fra weheartit og redigert av meg.

KiD CuDi- Pursuit Of Happiness

- Enter Galactic


- Never Come Down

Jeg elsker han! Blir i bedre humør med en gang jeg hører en av sangene hans! Hva synes dere?  

God natt

Ukens Inspirasjon._weheartit.

Armbånd, fletter, drømmefangere, sol, ringer, stil, shorts, boho, farger, høst, solbriller,  vesker, neglelakk .. ♥♥ Hva synes dere?

relax

Idag er jeg syk. Har så utrolig vondt i halsen. Heldigvis har jeg doc, vann, is og senga mi jeg kan leve på. Bildene over her er de eneste jeg hadde akkurat nå, i og med at jeg ikke har brukt kameraet mitt på veldig lenge. Må nok ta det frem igjen og tørke litt støv av det... Føles litt merkelig å blogge igjen, igrunn. 

Hva synes dere om designet mitt? Det er ikke 100% ferdig! 

TESTtestTESTtestTESTPortrettbilder:Kan vel igrunn ikke si at jeg var så stort mer heldig med bildet mitt enn det jeg ble i fjor. Rottefaktor. Men jaja, la gå. 

leverpostei-gutten

Syver har blitt meldt på leverpostei-ungen, derfor hadde jeg satt stor pris på om du tok deg tid til på stemme på gingeren (haha, han kaller seg selv det også..) i vennegjengen :-) Hadde vært utrolig gøy om han faktisk hadde vunnet, eller kommet langt! Derfor prøver vi å få det til å skje!

TRYKK HER FOR Å STEMME!!! 

Livet mitt:


(prater i telefonen med Marius=)))Det er 10 dager siden jeg sa jeg skulle slutte å blogge. Nei, jeg starter ikke igjen foreløpig. Men disse bildene har altså blitt tatt på de siste 10 dagene. Kameraet mitt ligger å støver ned på hylla. Jeg har spist pasta til frokost hver dag i 1 uke og jeg har lagt på meg. Men, se da dere! JEG SMILER. Kan ikke gi oppskriften. Men man er nok langt på vei om man bare lever livet som det faller seg. Og nå om dagen er jeg veldig glad!

Kanskje jeg kommer tilbake like fort som høsten kommer? 

life is beautiful

Bloggen ja. Jeg er lei av bloggen og bloggsnakket. Jeg orker ikke være en rosablogger som blogger om sminke, mote og hverdagen min. Hverdagen min slik den er nå vil jeg helst holde for meg selv, og det er slik det kommer til å forbli. Sminke er ikke helt min greie å blogge om og mote har jeg ikke tid til. Jeg elsker å ta bilder, så hvis jeg skal gjøre en form for blogging, så blir det bildeblogg. Det vil jeg heller ikke si er så spennende å kaste bort tiden sin på.

Livet er så sykt mye mer enn blogging, blogging, sminke, blogging og se-mest-bra-ut-bilder. For å være lykkelig, må man gjøre ting man elsker å gjøre. I mitt tilfelle er ikke det å skrive om hverdagen min lengre. Jeg orker rett og slett ikke. I det siste har ikke bloggen vært i mine tanker ettersom jeg har tenkt mye på alt annet enn internett og datakommunikasjon. Jeg har fått tenkt skikkelig, vridd om hjernen min, startet på nytt med blanke ark (bokstavelig talt), hatt det utrolig morsomt med vennene mine, spist mye is og sett mye på tv. Det er hva jeg kaller livet.

Man må gjøre ting man elsker. Istedenfor å sitte inne og bruke tiden på å taste bokstav etter bokstav på et tastatur som brukes tre fjerdedeler av dagen så kan man gå ut, ha det gøy og leve livet. Hør på musikk, ta bilder, tren, finn deg selv, se fremover, få minner og tenk at man er heldig som har livet. Selv om jeg er veldig dårlig til sistenevnte enda så kan jeg garantere at livet går videre selv om man får en nedtur i trynet. Mitt beste tips er å reise seg opp og være sterk. Jeg kan love at man vokser utrolig mye på det.

Jeg trodde jeg var svak frem til jeg fikk høre at jeg var utrolig sterk som klarte å komme meg igjennom diverse nedturer på de måtene jeg gjorde. "Du vet ikke hvor sterk du er frem til det eneste valget du har er å være sterk." Så, tusen takk for all støtten jeg har fått ut ifra bloggen min. Og tusen takk for de nesten 2 årene med blogging. Hvem vet? Kanskje jeg kommer tilbake, sterkere enn noen gang? ;-)

" People say that "hate" is a strong word, yet people play with "love" like it's nothing."
" If a girl loves you after you broke her heart, I guarantee she is the one."
" When was the last time you did something for the first time?"

♥

just living my life like a real gossip girl

Livet mitt idag: Gossip girl. Er det noe jeg elsker ved den serien er det at de har 1866 ganger mer problemer enn meg. Litt synd jeg ikke er sammen med Nate. Elsker han også. Ikveld har jeg tenkt å leve livet sammen med Marius og Amalie. Gleder meg. Spurte Marius om han ville gifte seg med meg på facebook igår, men fikk til svar: "Da tror folk vi driver på, dumma" før han logget av tvert. Da så jeg litt mer på gossip girl bare for å innse at jeg har ganske lite problemer. Så hvis noen vil være gift med meg på facebook, ta kontakt :o) Forever alone.

Ble nesten litt flau over overskriften. Innlegget i seg selv også.
Peace out. 


Today's look! 

happiness depends upon ourselves

Tror kanskje jeg har misforstått hele greia. Jeg går med en is i hånda og venter på at jeg skal bli lykkelig og glad igjen. Jeg er mildt sagt dritlei av å sitte alene i senga om kvelden, med ben & jerry's og et humør som er surere enn en sitron. Jeg har glemt å gjøre ting jeg elsker. Jeg har glemt å nyte hver eneste ting jeg elsker å gjøre. Å være meg selv er en av de tingene. Jeg blir glad av å gjøre noe helt crazy.

Jeg blir glad av de minste ting. Igår f.eks. Når det regna så mye at det var umulig å se veien der jeg og Marius syklet på en sykkel på vei til havna for å møte Henrik. Jeg sykla og Marius bakpå SÅÅ redd! Haha, jeg smiler ved tanken på hvor gøy jeg har det med Marius.  Selv om det stort sett er utrolig ustabilt. Han er min aller beste venn, min største støtte og den personen jeg ringer så fort jeg har noe på hjertet, fordi jeg VET at han er den som lytter og kommer med råd fra hjertet som alltid gjør meg minst et hakk gladere.

Jeg er en av de som tror at jeg blir lykkelig etterhvert. Men det går ikke. Man må gjøre seg selv lykkelig. Gjøre ting man elsker!  Det har jeg glemt. Jeg har glemt å være glad om jeg kan si det på en lettere måte. Etter å ha lest denne setningen: "Les bøker, gjør det bra på skolen, tegn, hør på musikk, lag musikk, tren og ha det gøy,  se fantastiske filmer, bli noe, gå fra dataen og ut i gaten, omgås med mennesker som liker deg for deg og LEV hardt, på godt og vondt! Ta tak i livet ditt og skap det som du vil ha det." på Ulrikke Lund sin blogg begynte det å gå opp for meg. Jeg må gjøre noe med meg selv. Noe meg. Jeg blir glad av å være meg selv. "Doing what you like is freedom. Liking what you do is happiness"

Vel, dagens poetiske innlegg for idag. Nå skal det bli andre boller. Senere ikveld blir det mest sannsynlig kino med Marius og Henrik. Gleder meg! Tusen takk til alle vennene mine som er der for meg, uansett hvor sitron jeg er. Dere er best <3facebook chat emoticon heart

Hmm

Jeg orker ikke blogge akkurat nå. Det har skjedd så utrolig mye i det siste, som jeg trenger å tenke på. Det er igjen knapt 3 uker igjen med sommerferie som jeg skal nyte! Mennesker er onde og ego, alle sammen. Trodde ikke det gikk ann å forandre seg på den måten på så kort tid. Der tok jeg tydeligvis feil. Jeg hater å ha prøvd å være sterk lenge, men til ingen nytte. Jeg skulle så sykt ønske du ikke klarte å ødelegge meg. Jeg er så utrolig lei av å begynne å diskutere så fort jeg sier meningen min. Hadde vi bare kunne ha snakket sammen på en ordentlig måte, uten at et eller annet dritt må misforstås. 

Hater å gå inn på hva som har skjedd i privatlivet mitt på bloggen, men siden jeg vet vedkommende leser bloggen min og det er her man tydeligvis kan si hva man mener uten at det er jeg som ender opp med å bli såra gang på gang, så er dette et nødstilfelle eller hva jeg skal kalle det. 

Håper du er fornøyd med det du har klart å skape, miste, ødelegge og ditt perfekte liv. Du vet selv hvem du er... Håper også du er tøff nok til å ta kontakt for å snakke og oppføre deg sånn du helst vil at alle skal se deg: tøff, kar og "voksen". Ingenting blir bedre av å være overlegen.


+ et upassende bilde...
 

lykkeDagen idag har vært helt super. Har ikke kost meg så mye på lenge! Har hatt det så utrolig morsomt, koselig og bra med mine beste venner, sol, godteri, båt og musikk. Kan ikke bli bedre! Nå skal jeg se på Gossip Girl til langt på natt som igår. Elsker serien. 

Synes om bildene?

30 ting som får meg til å smile.

Sol. Ærlighet. Sommer. Musikk. Inspirasjon. Ryddig rom. Han. Smykker. Mine beste jentevenner. Bakt potet. Artige.no. Komplimenter. Jordbær. Nye klær. Når han viser at han bryr seg. Gossip girl. Nattmat. Ligge i gresset og se på skyer. Weheartit. Senga mi. Sommerkvelder. Fotball. Fine blogger. Følelsen av lykke. Stil. Store hettegensere. Søte meldinger. Bading. Å se igjen en person jeg ikke har sett på lenge. Overraskelser.
6/365

Hva får deg til å smile?

helt seriøs.


5/356

Jøsses, bare 360 dager igjen! For dere som ikke ser hva som er på bildet, så er det en svidd grandiosabit. Tror jeg legger kokkekarrieren på hylla for i år. Holdte nesten på å brenne opp huset på grunn av den pizzaen, og det vil jeg ikke risikere. Hadde litt dårlig tid til å få tatt noen bilder idag i og med at jeg glemte å dra med meg kameraet når jeg var i Moelv. Men det var utrolig koselig å møte Camilla igjen! 

Imorgen skal jeg møte Elise igjen, noe som OGSÅ er utrolig lenge siden. Vi skal nok bare ligge i sola og sole oss. På onsdag er det på'n igjen med å dra seg selv i nakkeskinnet - fotballtrening... Savner utrolig mye å spille fotball, men er ikke så veldig gøy å trene i hetesjokk og sol nå som man endelig har fått finværet. Det positive er jo at six-packen muligens kommer tilbake. LITT stress at jeg må bruke pengene mine på proteinpulver da. Livet er ikke lett, eller hva? 

Nå skal jeg ut å trene litt biceps! Peace out!

Flotte Webcambilder fra Juli:

Veldig
positiv, sminkefri (pen) og normal på noen av disse bildene! Oh yes. Dette er altså hva JEG bedriver kvelden og natten med. Idag skal jeg til moelv for å møte Camilla som har vært borte fra meg i over en uke, så det skal bli så utrolig bra å se henne igjen ♥  Hva synes dere om mine fotogene sider?

hits