august 2013

Sommeren' 13 i bilder

Herregud, helt sykt å tenke på at det har gått to måneder, åtte uker allerede. Jeg er faktisk litt usikker på meningen min om denne sommeren, siden den har vært litt spesiell og merkelig, men allikevel så har jeg opplevd så utrolig mye til tross for at jeg har jobbet masse og ikke akkurat vært på en typisk "ferietur". Jeg har møtt mange nye mennesker, hatt sene kvelder/netter med mine beste venner, kommet hjem når andre har stått opp, spist masse is, danset så mye at jeg ble støl dagen derpå, hørt på Backstreet Boys- for å ikke glemme "Ubesvart anrop" (interne greier) fra lista "DJ GAUPEN", gått (for) mye barføtt, sagt altfor mye dumt, tatt karuseller (hvor jeg og Malin forresten var helt alene om å ta), leid tråkkebåt, brukt mange timer på å fikse meg før enkelte vors (noe som var lite vits når sminken ble dratt utover trynet etter to timer), jeg har brukt mange av kveldene mine på terrassen samme med familien, scootra, vært postbud etter nach, sett på solnedgangen og masse, masse, masse mer. Når jeg tenker på det nå, så kan jeg virkelig ikke klage på alle minnene denne sommeren har gitt meg! Sommeren 2013 kommer til å bli husket ♥

gårsdagens antrekkDette er antrekket fra dagen igår, ikke akkurat noe spesielt, men det ble ihvertfall noen bilder. Idag er egentlig en veldig kjedelig dag, så tror ikke jeg trenger å gå mer inn på det. Jeg har planer om å samle noen bilder fra sommeren og poste de i et eget innlegg senere, for å mimre litt tilbake fra denne fine, rare og spesielle sommeren her- så det innlegget kommer mest sannsynlig ikveld eller imorgen! 

oooh happy day

Heihei! Nå vet dere, er formen mye bedre og nå har jeg faktisk noen få bilder å dele. Idag har jeg også fått svidd av masse penger på shopping... Kanskje litt for mye, men i og med at klesskapet har fått litt oppgradering, så er det vel verdt det. Jeg er ihvertfall storfornøyd med mine nye innkjøp som kommer til å bli brukt flittig. Etter at jeg hadde shoppet i noen timer, dro jeg og Malin for å spise litt, før vi dro ut på en liten "roadtrip" på scooter rundt omkring, haha. Det ble også et par karuseller og ballonger på oss, kun for moro skyld. Avsluttet dagen med å se på kamp før vi spiste is med noen supre jenter. Denne dagen har vært helt utrolig bra og jeg har kost meg veldig - for å ikke glemme at magemusklene virkelig har fått kjørt seg etter all latteren. 

Når jeg kom hjem istad var jeg skikkelig kald etter en kjølig scootertur hjem, så nå sitter jeg i boblebadet med en bolle bær og tente lys. Har planer om å ta en aldri så liten spakveld, med skrubbing, smøring og lakking av negler med den nye neglelakken min fra Essie. Har faktisk aldri prøvd neglelakkene derfra, så det kan jo bli bra!

Latest @pernillehagen

Igår var en kjedelig og trist dag. Var nemlig skikkelig syk og gjorde ikke stort annet enn å ligge i senga, sove og kaldsvette. Hater det! I tillegg flyttet Anna igår, noe som er veldig trist. Kjenner at jeg får tårer i øynene bare av å tenke på at vi ikke skal ses hver dag, og at hun ikke lengre er en kort biltur eller scootertur unna... Får liksom en rar følelse av at en av mine beste venninner, som jeg har vært så "nærme" plutselig ikke er like nærme lengre, og ikke minst at vi ikke skal gå på samme skole. Nei, huff. Håper i hvertfall Anna får det bra på den nye skolen, og på det nye stedet ♥ 

Her er siste "nytt" fra instagram. Tenker det er like greit å poste det siden jeg ikke har noen andre bilder å dele for øyeblikket:


1. Kollasj av Anna og meg ♥ 2. Bloggbilde. 3. Maja og meg fra siste vors ♥


4. Koselig terrassekos med Amalie ♥ 5. "Treningsbilde" 6. Besøkte Lise på jobb ♥


7. Speilegg og Gossip Girl! 8. Åh, Klaris ♥ 9. Bilde fra Skafferiet!

fargerik mandagsinspo


Siden jeg poster mest svart-hvitt-grått-beige-ish farger så tenkte jeg å kjøre på med litt mer sprudlende farger for en gangs skyld! Kanskje mandagen blir litt freshere også, haha... Sykt å tenke på at det er en uke igjen av sommerferien og på denne tiden neste mandag er det tilbake på skolebenken. Herregud, ferien har gått såå fort. Altfor fort. Føles ikke akkurat ut som om jeg har hatt ferie så lenge heller, av en eller annen grunn. Men men! God mandag i hvertfall! 

gårsdagen

I går tenkte jeg egentlig ikke på å oppdatere bloggen, siden alt gikk i ett. Toppturen jeg og moren min egentlig skulle på igår droppa vi på grunn av veldig merkelig vær, så den må jeg ta igjen så fort som mulig! Dagen igår gikk egentlig utrolig fort, og plutselig var kvelden der og jeg skulle på familiebursdag, før jeg dro en liten tur for å besøke Anna som endelig er hjemme igjen fra spania. Resten av kvelden var jeg ute med supre jenter, før jeg ramla inn dørstokken idag tidlig! Alt i alt var det en veldig bra kveld/natt ♥ Idag har jeg ikke gjort noen ting annet enn å vært ute og spist kinesisk med Malin, i tillegg til å ha hatt lykken med meg på Flaxlodd, som jeg forhåpentligvis blir styrtrik på en vakker dag.

Nå skal jeg se på enda en episode "Orange is the new black" som er min nye hekta-seria. Videre i kveld får jeg bare se hva jeg gjør. Er utrolig sliten og trøtt, så sofaen og Netflix er mine beste venner idag. 

coco chanel

Igår bestemte jeg meg for å prøve å freshe opp den veldig stygge veggen min, så jeg tok turen innom europris og kjøpte noen enkle rammer, før jeg printet ut såkalte Coco Chanel "art prints" på internett. Dette ble resultatet, og det ble vel ikke så ille? Nå er i hvertfall ikke veggen min så kjedelig som før. Elsker også ordtaket på bildet til høyre! Haha. 

obligatorisk bloggbildeI kveld har jeg vært med Amalie og kost meg skikkelig. Ble massemasse latter, og ingenting er bedre enn det, jordbær & smelta sjokolade! Ganske obligatoriske bloggbilder av "måltidet" - den skal jeg ha... Haha. Nå skal jeg se på intet annet enn Gossip Girl, før en ny topptur venter imorgen. Har vært en veldig bra start på helga, som forhåpentligvis blir like bra. 

Victorias Secret - workoutFOR MAGEN:


FOR RUMPA: Her er noen Victorias Secret- treningsvideoer som jeg har prøvd, og som jeg er veldig fornøyd med. Man kjenner i hvertfall at man lever når man er ferdig og ingenting er bedre enn å være skikkelig deilig sliten. Anbefales! Jeg er i hvertfall skikkelig støl i magen etter gårsdagens workout... 

topptur

Idag skulle jeg som jeg skrev igår begi meg ut på en topptur! Så idag tok jeg og moren min på oss joggesko for å gå oppover. Kom hjem for en stund siden, og dette er virkelig ikke den siste toppturen min! Var utrolig deilig å komme opp, litt skjelven i beina og bare se utover den bra utsikten. Tror faktisk vår neste topptur blir allerede imorgen, så dette blir bra. Idag har jeg lovet å lage middag, så taco står på menyen. På grunn av all grillinga i sommer, er det en god stund siden jeg har spist taco. Fredagsfølelse ♥
Senere i kveld kommer Amalie til meg, så det blir hyggelig! Har på følelsen av at det her blir en bra helg. 

VS- MODELL NESTE

Igår var en typisk "meg-kveld" som alltid = Gossip Girl, terrassen, stearinlys og mat. Haha, lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet om det der, men det er altså i øyeblikket jeg setter meg på terrassen, helt alene og setter på serier at jeg virkelig er i mitt rette element. Huff. Derfor er det kanskje en fordel om at jeg blogger om noe annet for en gangs skyld? Idag har jeg altså gjort noe annet enn å være stuck på rommet mitt med macen og Netflix (selv om jeg satte på klokka 09.00 for å rekke å se på en GG-episode i senga før jeg sto opp)! 

Før klokka var 12, satte jeg meg nemlig på scooteren i pøsende regnvær med full regnrustning på for å besøke Lise! Det er veldig lenge siden vi har møttes, og hun har jo vært i NYC (... sjalu) så vi hadde mye å snakke om. Koselig som alltid! Idag har jeg også fått trent, og siden jeg hadde fått nok av å kjøre scooter i regnvær for idag, droppet jeg å kjøre på treningssenteret. Derfor søkte jeg heller opp diverse treningsøvelser på YouTube, og det funka like bra - utrolig nok! Videoene jeg brukte får deg visst til å se ut som en Victorias Secret- modell iløpet av tre måneder, så tror jeg burde begynne med det litt oftere, haha. Kjempesliten ble jeg i alle fall, og jeg følte meg absolutt ikke som en VS-modell etterpå... Jeg kan legge ut diverse "Victorias Secret"- treningsvideoer fra YouTube i et annet innlegg, som jeg ble positivt overrasket over. 
Kom hjem fra Malin for litt over en time siden, og siden da har jeg drevet å redigert disse bildene som ikke ble så veldig bra... Macen min har nemlig bestemt seg for å plutselig bli supertreg, så disse bildene har jeg brukt typ en time for å redigere pga tregheten. Ah!!! Får se om jeg gidder å dra meg på Eplehuset for å sjekke det imorgen, for jeg er utrooolig lei det allerede etter noen timer. Imorgen tror jeg også at jeg skal gå en topptur, så det blir spennende! Nå skal jeg sove (eventuelt se en episode Gossip Girl først...haha) 
 

3 Blogganbefalinger:

MARTINE SORTHE (TRYKK)

Denne bloggen er perfekt når det gjelder mote og inspirasjon! Hun poster utrolig fine antrekk og inspirasjonsbilder generelt. Dette er i hvertfall en blogg det er verdt å titte innom om du er glad i å se på antrekksbilder, "streetstyle" eller motebilder, noe som passer meg ypperlig. 


ANDREA VIKTORIA (TRYKK)

Dette er en ganske stor blogg i Sverige, men som jeg ikke har hørt så veldig mye om i Norge. Allikevel er dette en type blogg som jeg elsker å lese, med lyse fine bilder, videoblogger, motetips og masse antrekksbilder. Litt sånn type "gladblogg" vil jeg si. Anbefales! HANNE MJÅSETH (TRYKK) 

Dette er en skikkelig gladblogg med masse fine antrekksbilder og treningsinspirasjon. I tillegg virker jenta veldig positiv, noe som gjør at det er en fryd å lese bloggen - man blir i hvertfall ikke i dårligere humør av å være innom denne bloggen! Jeg anbefaler i hvertfall å ta en tur innom denne bloggen uansett.

welcome to my cribHer er altså rommet mitt! Planen var jo å vise det i et innlegg i en av de dagene på den challengen jeg hadde kommet så godt igang med, men siden jeg jobbet og prioriterte bloggen veldig lite en stund så ble det helt bortglemt, så da lager jeg heller et innlegg om det nå istedenfor. Mangler fortsatt noen bilder og småting før jeg kan si meg helt ferdig, men det får gå. 

Idag har jeg jobbet masse med det nye designet på bloggen, så får vi håpe på at det blir veldig bra til slutt! 

hjertesmeltPå fredag kveld kom Malin, Katarina og Amalie til meg, og vi hadde det veldig koselig med grilling og vors. Senere utpå kvelden dro vi videre, og det ble en helt grei kveld. Var veldig redusert på lørdagen, og sov mesteparten av dagen frem til kvelden kom igjen, da var det ut på enda flere eventyr og det ble en veldig bra kveld! I går var jeg også veldig sliten etter lørdagen, men det var helt verdt det. 

Uansett, som jeg skrev for noen uker siden måtte vi avlive den eldste katten vår, og huset har føltes veldig tomt i en god stund nå, "utrolig" nok. Så igår henta vi en søt liten jentepus, som har fått navn Klara! Haha. Sså det er hva mesteparten av tiden min går til nå. Nesten så hjertet mitt smelter hver gang jeg ser på henne. Åh.Dagen idag har bestått av trening, og det er egentlig det eneste jeg har gjort idag annet enn å ta det helt med ro, og det er akkurat det kvelden min skal gå til også. Jeg blir nok å se på søstrene kardashians i senga med noe godt! Akkurat slik jeg liker det, og kanskje akkurat hva jeg trenger for øyeblikket. Haha. 

and we gonna let it burn


dagens antrekk

Topp H&M Skjorte Gina Tricot (Malin sin) Shorts Vintage Sko Vans Klokke Dilligaf

Skafferiet

Hallo! Nå er jeg nettopp hjemme igjen etter en liten roadtrip og lunsj på Skafferiet med moren min. Anbefaler å dra på Skafferiet til alle som bor i nærheten! Superkoselig hele stedet. Er et slik type sted som jeg kan gå å drømme meg bort i leenge. Haha, ikke så veldig likt meg å ha fått såpass mye ut av dagen, og klokka er bare halv to - men men, det liker vi. Senere i kveld kommer det noen fine jenter til meg, og vi skal vorse litt, så får vi bare se hva resten av kvelden bringer. Kan ikke annet enn å elske denne fredagen her sålangt.

Måtte jo såklart knipse noen bilder idag også: 

Etterpå kommer dagens antrekk!

livetIdag har vært en skikkelig god start på "ferien"! Deilig å kunne sove helt ut, uten alarm og den slags som plager meg. Startet med å se på serier på sengekanten, før det bar ut for å prøve få litt mer brunfarge på kroppen, noe som funker like dårlig hver gang... Jeg kan umulig eie pigmenter?! Sovnet i hvertfall av på solsenga i noen timer før Malin og jeg dro for for å ha en liten date. Var utrolig gøy! Vi ble også kjent med noen nye mennesker, noe som er like gøy og koselig hver gang :-) Hihi. Før vi dro hjem passet vi på å kjøpe en haug smågodt og jordbær, slik at vi kunne ha det med på stranda hvor jeg kom hjem fra for en liten stund siden - stranda, tente lys, godteri og musikk slår aldri feil. Kan ikke klage på livet nå ♥ Satser på at morgendagen blir like bra!

hits