september 2010

nailpolish


Fotograf: Meg.  Kamera: Nikon D40, af-s dx nikkor 18-55mm. Hater skygger! Hva synes dere?

min spennende hverdag:

Hei! Idag måtte jeg dra fra skolen ved 12 tiden siden den møkkstygge ryggen min hang seg opp helt igår, og idag ble den verre. Det er vondt når jeg puster, det er vondt når jeg ler og det er vondt når jeg vrir/snur på meg, håper det blir bedre imorgen. Når jeg kom hjem, så sovna jeg til klokken var halv 4, haha - trenger utrolig mye søvn, noe det blir lite av om dagen. Ellers har jeg gjort en haug med lekser til nå, og om ikke lenge er det hotel cæsar. 

Tipper at dere "elsker" og høre om min kjedelige hverdag, så jeg skal avslutte her. Etterpå kommer det en bitteliten bildeserie. Hva har dere gjort idag? standarspørsmål...


Fresh pc! trulte
rrrrrandom.

follow me


Klikk på bildet for og følge min blogg.

høstbilder, del 2 - bokeh
Fotograf: Meg. Kamera: Nikon D40, af-s dx nikkor 18-55mm. Ingen av bildene er redigert. Synes?

høstbilder, del 1


Fotograf: Meg. Kamera: Nikon D40, af-s dx nikkor 18-55mm.  Hva synes dere?

gjøvik marken

Idag har jeg vært på Gjøvik Marken med Åshild, Sigrid, Silje, Tage og Fredrik. Det var superkoselig. Sigrid og jeg tok bussen til Gjøvik ved halv 3 tiden og kom hjem kl 9, og på den tiden har det blitt karusell-kjøring, møtt masse folk, latter, smakt verdens beste frappè (anbefaler den på krutt espressobar på cc gjøvik, for den som ikke liker den veldig sterke kaffesmaken) og enda mer latter, jeg har iallefall kost meg masse.

Fikk også sett Donkeyboy og vært en skikkelig "fan", fått autografer og alt.


Veldig, veldig sugen kvalitet, men siden jeg ikke orket og dra med meg speilreflekskameraet på marken, ble det kun mobil-kvalitet, dere får leve med det.  Har du vært på Gjvøik Marken i år?

1 bilde - 2 forskjellige redigeringerBildet er tatt av meg med Nikon D40. Hvilket av de 2 bildene likte dere best?

wants...


fra topshop.com.

Åh, jeg elsker alt ved topshop! Spesielt smykkene, kunne kjøpt alt om jeg kunne. Likte dere noen av smykkene? Jeg likte spesielt ugle-smykket, og kommer nok til og kjøpe et lignende.

alt er så goodgood

Hola! Denne dagen har egentlig for det meste gått til og bare slappet av. 0 lekser, 0 planer og 100% lat. Deilig! Imorgen er det 2 uker til jeg drar til syden, og gud som jeg gleder meg! Denne helgen blir også utrolig digg, siden vi skal møte folka fra leirskolen på Gjøvik Marken og jeg skal bare koseee meg.

Jeg har også sittet og fikset greier på iPoden min. Nå gjenstår det bare og finne noen freshe spill...


Bildet sier vel egentlig sitt, men - har dere noen iPod-spill-tips? Noen flere som skal på Gjøvik Marken i år? Nå skal jeg sove, er ikke ofte jeg legger meg så tidlig, men. Natta!

god morgen-blogging

Nå sitter jeg og spiser baguette og er egentlig ganske klar for en ny skoledag, eller - så klar jeg kan bli da.  Igår spilte vi vår siste fotballkamp igår noe som egentlig er ganske trist. Vi fikk også møtt de fra leirskolen, noe som var superkoslig.. superkoselig (?).

Idag er planene kun og sitte hjemme og gjøre lekser og kanskje spille kamp med 2'er laget, jeg får se. Jeg har forresten bestilt DENNE jakken hjem til meg nå, gleder meg til den kommer :-) Spiller dere fotball? Skal få prøvd og få svart på kommentarer idag.


jeg er jo egentlig veldig pen da... tulla.

i miss you


Hva synes dere? Det ble kanskje noen skrivefeil, men jeg har egt dårlig tid nå.

matmons

Denne helgen har bare vært helt herlig! Igår så vi på "De gales hus" og jeg og Amalie holdt på og le oss ihjel. Dessuten lærte vi oss noen nye setninger, trenger ikke nevne det her, men.

Idag har vi bare vært i Gaupen og møtt Sigrid og Silje. Sigrid er hos meg nå og Amalie har dratt. Etterpå skal vi til Gaupen/plassen igjen og møte Silje og Håkon ++.

Fikk også greie på at jeg skal lage middag til meg og Sigrid etterpå siden foreldrene mine var borte, og det første jeg sier er: KYLLINGFILÈT, ÅH! NAM. Jeg er en utrolig god kokk da. Synes jeg skal ha den. Men her er noen bilder:
pent utrykk da..................

pent utrykk2. Hva synes dere om bildene?

Svar på Spørsmålsrunden

Lise: Er jeg kul? JA!  Tone: Hva synes du om meg? :) Du er utrolig snill og grei + pen!  Kan du si 3 negative og positive ting om deg selv? Negative: Utseende mitt, at jeg kan være sta og at jeg kan bli veldig fort sur. Positive: Hårfargen min, at jeg kan lytte på folk og at jeg kan være snill? Smågodt ell potetgull? Smågodt. Kjole ell skjørt? Kjole. Data ell mobil? Data Hvordan synes du u.skolen er? :) Helt greit egt. Hvem er din aller bestevenn? Har mange bestevenner, så kan ikke peke ut en. Facebook ell nettby? Facebook.  Alex: Hvem er dine beste venner nå (motsatt kjønn)? Jeg har ganske mange guttebestevenner, så det blir utrolig vanskelig og velge ut en. Hater du en spesiel nå ? Nei. Kino eller badeland ? Badeland. hholmlund: Liker du noen nå? Både ja og nei egt.  Er du glad i meg? JA! :-)  Hvem er din alleraller beste venn? Har ingen alleraller beste venn.  Har du planer om å slutte på fotball? Ikke slutte på fotball, men skifte lag.Hva er ditt favorittplagg? Det må være den rutete skjorta mi.  Favorittår hittil? Det må bli 2009. Living my life as Kristine Larsen: Hvorfor så søt? Jeg er ikke søt. Leser du bloggen min? Ja, det gjør jeg :-) Hvilke blogger leser du fast? Annais, Ingrrrid, L0ve,Tiia, Commoizz, Fotballfrue, Julianyl osv. Er du god på skolen? Er vel like god som 8.klassinger flest? Kan ikke si jeg er spesielt god. Favoritt fag? Det må bli Norsk, siden jeg elsker og skrive historier. Hva slags mobil har du? Sony Ericsson W595


Sigrid: Liker du noen? Det sier jeg ikke til bloggen, du. Isåfall, hvem? <- Hvem er din allleralleraller beste venn? Har ingen alleralleraller beste venn. Kan du svare på videoblogg? Nei.  Du får ikke lov til og slutte på fotball, skjønner du det? Kommer ikke til og slutte på fotball, men på laget. Hvem er den kjekkeste gutten i klassa? Hm, det vet jeg ikke. Hvem var den siste du var forelska i? Sier jeg ikke. Hvorfor har du ikke god selvtillit når du er så jævlig pen og søt? Fordi jeg ser på meg selv som et stygt esel.

Pernillelothe: Hva liker du å gjøre best på fritiden? Være med venner og spille fotball. Hvem er din aller bestevenn? Du får bare si èn. Hm, jeg vet seriøst ikke. Favorittmat? Taco, pizza og fiskeboller. Elsker du iste? Ja. Hvor lenge driver du på dataen hver dag? Det aner jeg ikke, lenge nok iallefall. Alex: Hva synes du om Audun Hippe? Helt grei han. Hva synes dere om svarene?

skaka rumpaa

Heihei! Dagen igår var helt herlig, var på klubben og sov over hos Amalie. På klubben tok folk helt av på dansegulvet, og jeg storkoste meg. Dro hjem til Amalie ved 11-tiden, spiste og deretter sovna vi begge på veldig kort tid.

Amalie kommer til meg om en halvtime, og her sitter jeg ufikset og i pysjen. Tror det er på tide jeg får fart på meg, om jeg skal rekke og fikse meg. Ikveld blir det kanskje til at Amalie og jeg skal møte noen på plassen. Hva skal dere ikveld? :-)


help me

Jakken helt til venstre: Fra Motedronningen.com
Jakken i midten: Fra Nelly.com
Jakken til høyre: Fra Asos.com.

170910

Yo! Skoledagen idag har egentlig vært sånn passe grei, ihvertfall bedre enn andre skoledager i og med at vi har hatt en slags "kosetime" og gym - kano, jeg elsker og kjøre kano! Kan vel ikke si jeg er spesielt god, men det får gå!

Senere idag/ikveld skal jeg på klubben, deretter blir det sleepover hos Amalie :-) Gleder meg! Men nå er jeg så utroligUTROLIG sulten. Flaks for meg at det står en deilig kyllinggryte klar på bordet og venter på meg...

STILL MEG SPØRSMÅL/SPØRSMÅLSRUNDE

Setter igang en spørsmålsrunde, jeg! Still meg spørsmål om alt mulig, men: FOR personlige spørsmål blir ikke svart på. Svarene kommer på Søndag :-) Sett igang og still spørsmål!

herlig dag!

Heja bloggææn! Idag har jeg hatt besøk av Sigrid og vært på fotballtrening. Jeg har vært i egentlig ganske godt humør idag, og det ble ikke akkurat verre med all latteren når Sigrid var her, i love you ♥ Her er noen bilder:

Sigrid tar liksom ikke på LITE krydder heller da, ÆSJ!Vakkert :-)

SKILLZZZZZZ

Vakkert2
Sigrid har så sjuuukt fine øyer! MISUNNELIG

Nå må jeg øve på spanskprøve imorgen. Hva synes dere om bildene?

3 blogger som er verdt og titte innom!


http://annakilli.blogg.no/ (bildet er tatt fra Anna's blogg)
Denne bloggen fortjener mer oppmerksomhet! Hun skriver bra, kler seg bra og er utrolig pen. Hun skriver ofte om mote og legger ut outfits + at hun skriver om hverdagen sin og meninger. Denne bloggen er en av mine inspirasjonskilder!


http://inspiracion.blogg.no/.
Denne jenta tar så utrolig inspirerende bilder! Hun skriver om mote og litt om hverdagen sin. Fortjener en titt!


http://idawisth.blogg.no/
Denne bloggen er en blogg du kan gå innom flere ganger daglig. Hun oppdaterer, og har akkurat det jeg ser ute etter i en blogg - bra design, bra skrivemåte og bra bilder! Hun skriver om hverdagen sin, mote, fotografier osv. Me like!

Leser dere noen av bloggene?

søndager = latskap

Jeg føler meg som verdens lateste person idag. Bortsett fra og spille Icy Tower, fikse designet og ha sett på sex and the city så har jeg ikke gjort noen ting idag. Jeg kan jo bruke som unnskyldning at jeg må lade opp til en ny skoleuke imorgen da. Dessuten er det dårlig vær - lettere sagt: sovevær som betyr at man skal late seg. 

Etterpå kommer det tre blogganbefalinger. Flere som føler at søndag betyr latskap?
Hva synes dere forresten om det nye designet? Det er ikke 100% ferdig enda.

facts

Bildet er fotografert og redigert av meg. Hva synes dere?

today

Hei dere! Idag har jeg vært i Hamar med Sigrid, noe som var utrolig koselig - fikk shoppet en genser med blondeskuldre, noe jeg har ønsket meg en stund, bortsett fra at jeg ville at hele genseren skulle være av blonder, det er jo selvfølgelig utsolgt nesten over alt! Men ble da fornøyd med den genseren jeg kjøpte meg. 

Ikveld blir det bare og slappe av alene på rommet mitt med godis og "sex and the city" episoder. 
Hva skal dere gjøre ikveld?


Elsker fargen og mønsteret på "boksen" på sex and the city episodene.

dere er det som er viktigst i livet mitt!

Dette innlegget skriver jeg for alle mine beste venner. De vet selv hvem de er!

Hver eneste gang det enten er en opptur eller nedtur i livet mitt, så er dere der for meg! Dere støtter meg, tar vare på meg, holder hodet mitt høyt oppe, og sier ting som får meg til og føle meg verdt noe igjen. I perioden som skjedde med meg i vår, så var dere der for meg! Dere lot meg få gråte så mye jeg ville, dere sa ting til meg som gjorde at humøret mitt steg.

Uansett hvor hardt jeg har det, så er dere der. Dere kan gjøre ting for meg som bare er så ubeskrivelig, og som jeg bare kunne ha drømt om. DERE er venner jeg egentlig bare kunne drømt om! Dere er rett og slett en drøm som går i oppfyllelse. Selv om ord ikke kan beskrive hvor glad jeg er i dere, så vil jeg bare få frem at jeg er for glad i dere, jeg håper for guds skyld at jeg i det minste er like støttende som det dere er til meg, selv om det skal mye til. Selv om noen av oss krangler noen ganger, og diskuterer, så er dere der. Jeg kan snakke med dere om alt, uansett. Dere er best!

Dere er min andre, store familie.
Jeg elsker dere alle! ♥

buenos días

God morgen! Siden jeg har "utrolig" god tid nå, så kan jeg jo liksågodt bare slenge med et innlegg.

Jeg har fått meg èn ny leser, hei Alexander! Du leser sikkert dette også, du som sjekker innom alle kategorierene mine og sniker :-( Jeg har ikke blogget på veldig lenge, fordi ja, jeg har rett og slett ikke orket i og med at jeg har andre planer, eller lettere sagt: veldig mye planer om dagen. Jeg skal prøve og skjerpe meg, selv om blogging er sååååå fjortis ifølge Audun. 

Men nå fant jeg ut at jeg ikke har så god tid allikevel. Må rette håret og fikse meg! Blogges.
Atm. Usminka og "pen".
hits