september 2012

videoblogg


Trykk på tannhjulet og HD for litt bedre kvalitet.

Bare noen videoer og bilder fra i sommer osv som jeg satte sammen idag, enjoy :-)

outfit 290912


Bukse - Cubus, Tee - Gina Tricot, Skjerf - H&M, Jakke - H&M, Klokke - New Yorker, Sko - Din Sko

Fikk bare veldig lyst til å ta noen outfit-bilder når jeg først har fått på meg noe annet enn joggebukse og slaskeklær, som jeg har gått i de siste seks dagene. Har nemlig bihulebetennelse og går på pencilin. Har holdt meg hjemme omtrent hele uka, og må gjøre det i helga også... Veldig kjipt. Håper jeg blir frisk igjen så fort som mulig, er utrolig lei av å være syyyyyk. 

syk

Idag er jeg syk, så det eneste jeg gjør er å slappe av, se på 90210 og stalke Andreas Wijk. Finnes det egentlig noen som er mer deilig? Guuuuud.  

Væææ.

wiho

Heihei! Har ikke blogget den uka her fordi jeg rett og slett ikke har orket. Har vært helt utslitt hver dag etter skolen, og det ender alltid med at jeg sovner, i tillegg til at jeg må gjøre lekser osvosv... Ihvertfall, var glad igår da jeg fant ut at det endelig var fredag og helg! Denne kvelden kommer nok til å bli bra med masse bra folk. Sitter egentlig bare å venter på at iphonen skal bli ferdig oppdatert, og at  jeg skal orke å pakke det jeg trenger, før jeg drar til Ida. Ha en fin kveld! Hejdå!

Dope

Hvor finnes disse?

Mine youtube-favoritter

Hei! Som noen kanskje vet elsker jeg å se eller høre på masse fine videoer på youtube, så da tenkte jeg at jeg kunne dele mine av mine mange favoritter her på bloggen:

 


Åh, virkelig elsker stemmen hennes. Sykt at hun bare er 12 år...

 
Haha, denne er det sikkert veldig mange som allerede har sett, men jeg virkelig digger den dama.

 
Denne ser jeg på når jeg er i klisjè-humør... Jared & Savannah fra tumblr! Det er etter at jeg ser slike filmer jeg innser hvor forever alone jeg er, haha.Må jo ha med en film av Justin Bieber også. 

 
Lurer på hvor mange ganger jeg har sett på denne... 

 
... og denne.

 
Og denne får du garantert gåsehud av.

Har dere noen youtube-favoritter? 

vææ

tirsdagsinspirasjon


GI MEG ALT ♥♥

bare 4 dager igjen til helg

Hei! Idag etter skolen dro jeg en tur til Lillehammer, for enda en bursdagsmiddag med familien, haha. Og bortsett fra det har jeg egentlig bare slappet av og gjort noen lekser. Standard mandag med andre ord! Sitter nå og gruer meg til imorgen. Synes tirsdager alltid er de verste i uka, de passer liksom ikke inn sammen med resten av dagene, haha. Vææ... 


Haha, med en gang jeg kommer hjem er det alltid på med den styggeste og beste buksa. Fashion :PP

Nå er det skypedate med Anna, som med alle andre kvelder! 

innkjøp osv

Hei hei! Idag har jeg bare løpt rundt i Oslo og shoppet. Det var totalt kaos i byen i og med at det var markedsdag i Karl Johan. Fikk ihvertfall kjøpt litt! Er veldig fornøyd, selv om jeg ikke er vandt med å kjøpe sånne dyre ting i det hele tatt. Pleier alltid å kjøpe mange billige ting istedenfor, noe som egentlig ikke er så veldig lurt. Blir ihvertfall en god stund til neste shopping merker jeg! Dette er hva jeg kjøpte:


Veske til pcen min fra Marc Jacobs. Denne synes jeg er så fiiin. 
Lommebok med plass til iphonen, fra Michael Kors. 


Veske fra Mango og genser fra Vero Moda. 

Etter shoppingen, var vi på friday's for å spise en slags bursdagsmiddag for moren min. Der måtte jeg selfølgelig prøve ut desserten jeg har lest og "hørt" så mye om, haha. Var utrolig digg ihvertfall!

Haha, bloggingen begynner vel å bli bittelitt bedre nå...?

osloooo

Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, hvor jeg skal tilbringe tiden min hele helgen. Imorgen blir det en slags "bursdagsmiddag" siden moren min fyller år på mandag, og har derfor tatt med hele familien hit. Koselig! Skal nok heller ikke se bort ifra at det blir en del shopping, og har allerede noen tanker om hva som blir mitt imorgen, wohoo. 

As Long As You Love Me / Wide Awake - PentatonixElsker denne coverversjonen, den er virkelig verdt å høre på! 

hits