oktober 2010

my life is almost perfect

Som sagt så var jeg hos Henrik igår, og jeg koste meg utrolig mye! Han er herlig, hihi :-)

Idag så vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Tror kanskje det blir "date" med Camilla og Åshild, jeg vet ikke enda. Jeg har sittet og sett på "Glee" veldig lenge nå, og jeg har fått dilla på noen av sangene "dems", de er så flinke! Her er noen:Hva synes dere om Glee?

inspirasjonsbilder.

Hva synes dere? Det i midten, nederst har jeg brukt på bloggen før, men siden jeg synes det passet inn så tok jeg det med her, redigert i andre farger.

hellu

Halla! Har ikke blogga... denne uka fordi jeg er rett og slett for opptatt om dagen. Men siden det er Fredag, jeg sitter viggo på rommet mitt og bloggen min eksisterer, så kan jeg jo liksågodt slenge inn et innlegg.

Nå står X-factor på tv'en, men jeg har ikke fulgt med så mye for å si det sånn. Egentlig så synes jeg X-factor i seg selv er driiitkjedelig, hvis dere lurte. Imorgen skal jeg rydde rommet mitt, og deretter skal jeg til Henrik. Noe som forhåpentligvis blir utrolig kos! Jo, de inspirasjonbildene, driver jeg og redigerer nå, så jeg skal legge ut de imorgen, sånn at dere ikke må tro at jeg har glemt det :-) Hva synes dere om X-factor?


dagen i bilder.

Synes om bildene?

altFlere enn meg som savner sommeren?

just the way you areElsker denne sangen!

nytt objektiv

Nikon Nikkor 50 mm f/1.8D! Har ikke lært meg så veldig mye med objektivet enda, men sånn det er nå så elsker jeg det! Har noen erfaring med dette objektivet og har noe tips og gi meg? Setter stor pris på tips!

4 "inspirasjonsbilder"


Alle bildene er tatt av meg.

Skal jeg fortsette med å ta 6 inspirasjonsbilder/bilder av ting i uken, og hver lørdag samler jeg de inn i en slags rute (som over her), og legger de ut på bloggen? Nå er det bare 4 bilder, siden dette bare er en slags "prøve".

231010

Hei. Igår var jeg på klubben med mange bra folk, og jeg koste meg veldig. Idag aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, så hvis noen vil finne på noe, send en melding! Hva skjer med at det kommer snø nesten over alt i landet, men ikke i lille Gaupen? Har egentlig ikke noe problem med at det ikke kommer snø. Men når det er flere minusgrader, så blir det litt rart uten snø også... Har det snødd der hvor du bor?07:17

Heyhey. Igår var jeg på skolen (ingen stor overraskelse), men når jeg kom hjem orket jeg rett og slett ikke blogge. Det som var litt morsomt igår, var at jeg fikk vite at Marton leser bloggen min! Hei Marton, haha :-) Virket som om alle bortsett fra Marton og Elise var sure igår! Lærerne, random folk og butikkdamer.

Ja, men nå sitter jeg her usminket og ufiksa, å hører på Nrk Mp3. Skal straks begynne og fikse meg, få på sminken, og ordne håret mitt. La meg ganske seint igår i og med at jeg snakket med Camilla til.... alt for lenge, så jeg er ganske trøtt idag, menmen. Ha en fin dag! Hvem leser egentlig bloggen min i det hele tatt?


Hei usminka og ufiksa, ilu webcam.

Tips: Legg en naturlig sminke/Skolesminke!

Nå tenkte jeg og vise en liten "bildeserie" eller hva jeg skal kalle det, for og legge en naturlig sminke:

Det første man kan/bør starte med er en primer. Dette fordi at sminken skal holde lenger samtidig som en primer dekker urenheter og jevner ut huden . Den gjør også at det blir lettere og påføre foundation. En primer fordeler du rett og slett utover i hele ansiktet.  Jeg anbefaler Smashbox Photofinish:

1: Denne primeren er til for å kunne ta close-up bilder uten at du trenger og retusjere bildet etterpå. Denne primeren er en perfekt base for foundation, spesielt mineralsminke.
2: Denne primeren er veldig lik nr.1, forskjellen er at det også er solfaktor 15 i denne primeren, noe som er bra hvis du skal ut en kveld for det er sterk sol. Denne skjuler visstnok rynker og fine linjer. 
3: Denne primeren er olje-fri, noe som er bra hvis du har tørr hud og lett for å få akne. Primeren kan fint bruker alene, eller over dagkrem. Men er utrolig bra med foundation over.

Det sier seg vel egentlig selv, at det andre man nå skal gjøre er å bruke foundation. Foundation kan påføres med svamp eller koster (om det er i fast form, eller er en foundationkost) i hele ansiktet, men det er lurest og starte ved nesen og "arbeide" seg utover. Ikke overdriv med tykke lag. Det som er veldig viktig, når du skal ha foundation, er å velge riktig farge som passer til huden din. Det er bedre å ha en nyanse for lys, enn en for mørk. Her er noen:


1: Denne The Balm foundation jevner ut urenheter og gir et feilfritt ansikt. Det som er så bra med denne foundationen er at den inneholder masse vitaminer. Kan kjøpes her for 249,-.
2: Denne lille saken er som en dagkrem med farge. Denne fremhever ikke rynker eller linjer. Denne har også vitaminer: A, C, K og E. Kan kjøpes her for 349,-
3:
Dette er mineralfoundation i pudderform. Kan kjøpes her. for 145,-.

Det tredje steget er concealer. Grunnen til at jeg tar på concealer etter foundation, er fordi steder hvor det trengs concealer, synes bedre når man har på foundation først. Om du føler du har en perfekt overflate etter at du har påført foundation, trenger du selvfølgelig ikke concealer. Har du mørke ringer under øyene, er concealer en perfekt løsning. 

1: Denne concealeren er til for og dekke mørke ringer samtidig som den beskytter det ømfintlige øyepartiet. Kan kjøpes her for 150,-
2: Dette er en kremaktig concealer med vitamin C og E. Concealeren får huden til og se jevn ut, og dekker mørke ringer og linjer.
3: En concealer som jevner ut rynker og "visker" ut mørke ringer. Den inneholder ingredienser som reduserer rødhet, mørke ringer og hovne øyne. 

Det fjerde steget er mascara. For å få en naturlig look, må du ikke påføre mascara i lange baner. 1-3 lag med tynn mascara er nok. For en røffere look, kan du påføre en eyeliner først.

Disse 3 mascaraene, lover det samme: Fyldige, lengre og fine vipper.
1: Kan kjøpes her for 195,-
2: Kan kjøpes her for 209,-
3: Kan kjøpes her for 215,-

Det siste steget er lipbalm/lipgloss/leppestift. Når jeg skal på skolen sverger jeg til den grønne EOS'en og en leppestift i en litt lys/nude farge. 

Eos får du kjøpt på Cubus og Coverbrands. Manhattanleppestiften vet jeg ikke, men jeg vet at de har en lignende fra MAC. Mocha Rose får du kjøpt på Coverbrands.Alle produktene som jeg har skrevet om, kommer fra Coverbrands (bortsett fra Manhattanleppestiften). Og noe av teksten som jeg har skrevet, ligner derfor på Coverbrands sin(e). Jeg er ikke proff når det kommer til sminke, men dette er iallefall noen av tipsene jeg kan. Jeg legger ut dette innlegget siden jeg ikke har hatt så mye om sminke på denne bloggen, og fordi det blir kleint med videoblogg. Hva synes dere om tipsene mine?

 

Nytt design - Endelig!


"Inspirasjonsbildene" i sidemenyen er tatt av meg.

Kjære Camilla Grimerud.

Camilla ville jeg skulle skrive et innlegg om henne, så her kommer ett:

Jeg husker første dagen vi møtte som om det var igår. For ca. 1  1/2 år siden møttes vi ved buss-skuret i Gaupen. Jeg husker hjertet mitt dunket utrolig, for jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle oppføre meg. Men straks du kom ut av bilen og vi fikk begynt og snakket litt, så skjønte jeg at du og jeg hadde omtrent lik kjemi. Selv om jeg prøvde og "vise" deg litt omkring i Gaupen for og få tiden litt til å gå i regnværet, skjønte jeg at du og Gaupen virkelig ikke passet sammen. Men etterhvert som vi kom hjem til meg, fikk snakket, tok et titalls bilder, så var alt igang.

Vi møttes mer og mer utover, og jeg husker når vi lå over hos Cecilie, hvor vi hadde spiritisme, så på skummel film, så ett pinnsvin, og bare koste oss. Jeg husker jeg tenkte at jeg kom til og bli sykt glad i deg etterhvert. Du var en utrolig bra venn, og du støttet meg uansett.


Fra overnattingen hos Cecilie, 09.

Vi ble bare mer og mer kjent, og vi ble mer og mer med hverandre. Jeg ble mer og mer glad i deg, og fikk et sterkt vennskap med deg. Du startet og bli en av mine bestevenner. I en periode hvor jeg trengte litt ekstra støtte, var du der. Vi hadde mye til felles (som vi ikke visste) og du var der for meg med en gang. Jeg ble/og er utrolig takknemlig for det, siden jeg hadde en litt tøff periode. Vi hadde en del diskusjoner, men fant raskt ut at vi ikke klarte og krangle mer. Alle overnattingene, guttene (som jeg ikke trenger og gå inn på her), moelventurene, skolen og mye kommer sent til å glemmes :

Må informere om at disse bildene er veldig gamle!

Jeg vil bare fortelle deg, Camilla at du er og forblir, i lang stund (håper jeg) en av mine beste venner. En så god venn skal man lete lenge etter. Vi diskuterer selvfølgelig, men det blir ikke store krangler mellom oss. Jeg kan snakke med deg om alt, og vi deler så og si alt med hverandre, uansett hva det er - jentegreier, gutter, livene våres, og flauser. Jeg kan være 100% meg selv med deg, og det håper og forsåvidt vet jeg du er med meg også. Det blir veldig mye latter når jeg er med deg. Her er noen fjortisbilder som ble tatt i sommer:

Sminken og uttrykkene er bare tull.

Camilla Grimerud Mostue, jeg er veldig, veldig glad i deg. Det må du huske, MIN BESTE! ♥

The Runaways

Jeg hører vanligvis ikke på rock og "skrikesanger" om jeg tør kalle det,  men The Runaways faller virkelig inn i ørene mine. Stemmene deres er røffe, tøffe og kule. Jeg blir rett og slett glad av og høre på musikken dems. Her er noen sanger, jeg synes er best:


Cherry Bomb.


You Drive Me Wild


Lovers


American Nights

Må snart se filmen "The Runaways" hvor Dakota Fanning (Cherie) og Kristen Stewart (Joan) har hovedrollene. Filmen er basert på en sann historie. Den virker ihvertfall bra på traileren:
♥ Har dere sett "The Runaways"? Og hva synes dere om bandet/sangene?

home dear home

Som dere sikkert har skjønt, er jeg hjemme igjen fra Kreta etter en stressende dag. Dagen startet med at jeg måtte stå opp 08:00 (gresk tid, norsk tid: 07:00), og pakke resten av sakene mine og deretter fikse meg. Vi gikk ned til der hvor bussen skulle hente oss kl. 09:15, MEN - greia er at Apollo er et klønete reiseselskap, så de hadde selfølgelig glemt å skrive nye busstider i en perm på hotellet, så bussen hadde reist 3 kvartèr før vi kom. Heldigvis bestilte de gratis taxi til oss (lucky, haha).

Men det ble jo veldig stressende allikevel, for vi kom på flyplassen i Chania, 1 time før flyet gikk, så vi sjekket inn, omtrent løpte igjennom flyplassen, sikkerhetskontrollen og til gaten, HATER stress.

Men nå, er jeg iallefall trygt hjemme, heldigvis. Ikveld skal jeg kose meg med smågodt og se på x-factor. Altså, en veldig rolig (og forsåvidt kjedelig) kveld. Imorgen blir det sannsynligvis filmkveld med vennene mine, jeg gleder meg sykt, 1 uke er nesten for lenge for meg uten vennene mine. Har dere opplevd noe lignende med fly/buss/tog selskaper? Langt innlegg...
tull,surr,varmt

Overskriften er bare tull.

Er det noe rart hjernen begynner og gå i surr når det skifter mellom regn og sol i kreta hvert femte sekund, og at det at på til er 32 grader i skyggen (!!!) Vet egentlig ikke om jeg tør og vise meg ute idag i og med at jeg har sykt mange myggstikk i trynet, skjer med at mygg liker meg?! Men.... idag ja, har jeg ligget ved bassengkanten og solt meg, ikke at JEG blir noe brunere men...  OVER OG UT.


denne kaffen smakte mildt sagt ikke noe godt! Hva gjør dere idag?

FUCK MYGG

Dagen idag har bestått av: spising, soling, chania/shopping, mer spising og mygg!

Alt var superbra, bortsett fra den helvettes myggen! HVEM finner opp mygg?! Eller, HVEM fant opp mygg?! Har sikkert hundre myggstikk på kroppen, 4 bare i ansiktet, åh, tror jeg klikker.  Har shoppet på Zara og Bershka kjøpt en finfin cardigan. Jeg orker ikke ta bilder og fikse innkjøpene mine som jeg har kjøpt, men jeg kan vise bilder av alt jeg har kjøpt når jeg kommer hjem. Har tatt en del bilder idag, så avslutter med de:♥ Hva synes dere om bildene? Noen som har vært i Chania før?

a yellow flower in a picture


Fotografert av: Meg. Kamera: Nikon D40. Redigert i: Photoscape.

et bilde forteller mer enn mange ord?Hei! Blogg.no er klikk så får ikke lagt inn bilde uten at jeg legger det inn i arkivet først, men her har dere iallefall ett bilde jeg tok.. for 2 dager siden.

Idag har jeg vært på stranda og etter det dro jeg og møtte Håkon og Petter. Vi spilte minigolf og jeg koste meg sykt. Forresten; Jeg har blitt ukens blogg hos Anna (www.annakilli.blogg.no), linking funer ikke. Jeg setter utrolig stor pris på det, og blir veldig glad hver gang det skjer noe lignende. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Har faktisk fått litt skille idag. Elsker syden! Hva gjør dere der hjemme?

ps! TUSEN takk for alle kommentarene på innlegget under!

et antrekk, to farger

♥ Synes?

a rose


Foto: Meg. Kamera: Nikon D40. Redigert i: Photoshop CS5 og Photoscape.

innkjøp sålangt.


Smashbox, Photo Finish. Denne forhåndsbestilte jeg til flyturen, tror det var 235,-

3 lipglosser fra Make Up Store som jeg kjøpte på flyet, 100,-. Skal bare ha den beige.

2 stk maskara og 1 eyeliner, også kjøpt på flyet. Denne husker jeg ikke helt prisen på...

Bittebitteliten parfyme fra Lancome. 

+ an haug bueno sjokolader, mac øyenskygge (som jeg selvfølgelig glemte igjen på Gardemoen) og en fake lommebok som ikke er verdt og komme på bloggen engang. Glidelåsen henger seg opp og jeg brukte opp 80 ,- på noe dritt, livet er fælt. Haha. Synes om innkjøpene? Idag blir det mer shopping i og med at jeg skal til Chania idaaag!

bershka.com

Chica

Chica

Chico

Chica

Chica

Chica
//bershka.com

Fikk noen shoppingtips i et blad ang. Platanias og Chania. Og bershka ligger i Chania, så sånn det ser ut nå så kommer vi til og dra til Chania imorgen, jeg gleder meg iallefall! Grunnen til at bildene blir litt rare/store er fordi jeg bare måtte kopiere de fra siden, siden bildeopplastningen ikke funker (gå på nettsiden dems for flere bilder). Jeg synes bildene var utrolig inspirerende og kule og kan nesten ikke vente med og se klærne som er der. Hva synes dere?

info

Sorry for dårlig blogging, men internettet på hotellet er litt klikk, jeg skal få prøvd og få ordnet opp i det. Men jeg skal ut og spise middag nå. Blogges sikkert senere. Hva gjør dere idag?

Parkas - In or Out?


Min mening: Jeg ELSKER parkaser! De kan nesten kombineres med alt. Enkelt og greit.

Hva er deres mening? In or out? Nå sitter  jeg på gardemoen, og venter på flyet, vet ikke om jeg kommer til og blogge så mye de neste dagene/uken, men det får dere bare leve med. Snakkes! Kreta next...

good night

At the moment sitter jeg i senga og laster ned masse forskjellige sanger på iPoden til inatt/imorgen-tidlig. Etterpå må jeg pakke ferdig og bare sitte i senga mi og chille resten av kvelden. Må jo stå opp halv 2 uansett, men 1 eller 2 timer med søvn blir det vel. Akkurat nå er reisefeberen på topp og jeg kan nesten ikke vente til jeg kommer til Kreta, til sol og varme, hvor jeg bare kan slappe av og legge alt annet bort. HAHAH, MÅ bare dele denne samtalen med dere:

Camilla: Trodde du og Håkon skulle på samme sted jeg?
Jeg: Ja? Vi skal til samme sted (altsåkreta), men ikke samme hotell.
Camilla: Men Håkon sa han skulle til Hellas? Det er jo ikke på samme sted?

Greit nok at hun er blond, men SÅ blond visste jeg ikke at hun var. ilu da ♥ Nå bør jeg bli ferdig med og pakke. Ønske meg god tur? hihi. Blogger sikkert når jeg på gardemoen, har allerede lagret et innlegg som utkast.


Fjerne bloggnavn i headeren.

Gå på stilsett -> Trykk CTRL+F og søk etter: #header { color:
Rett over denne koden skal dere lime inne denne:

#header h1, #header p { display:none }

Så skal bloggnavnet være borte ;-)

coca cola bottle

Heyhey! Idag etter skolen ble Elise med meg hjem, vi drakk kakao, så på tv og bare slappet av. Nå har hun dratt og jeg sitter og sletter bilder fra minnekortet og "rydder" litt på kameraet mitt. Det trengs, siden det sikkert blir flere hundre bilder fra Kreta! Er så utrolig klar for og reise nå, selv om jeg mangler og pakke og ikke en gang har tatt ned kofferten fra loftet. Nå skal jeg på butikken for og kjøpe inn noen "små"ting til syden :-)

EDIT: Dette ble skrevet for 3 timer siden. Random overskrift!


sol og varme, here i come!

Synes om bildene?

051010

Hei! Skoledagen idag har vært helt greit, bortsett fra en ting . Det kan jeg vel egentlig takke meg (og camilla) for, siden vi var så dumme igår og opprettet et like dumt arrangement på facebook. Det kan du finne her. Dere forstår greia da.

Ellers er Tirsdag ukens leksedag, og det betyr at jeg må sitte inne resten av dagen og stenge hjernen min borte fra alt annet som ikke heter lekser. Nå er det middag! Kanskje det kommer outfit iløpet av kvelden, vi får se. 

Forresten, om 2 dager pakker jeg kofferten og drar til Kreta! GJETT om jeg gleder meg!!! Skal bli så godt og komme bort fra kalde norge, og alt ;-)


Fra Kreta ifjor. Hva skal dere i høstferien?

fotoshoot
Fotograf(er): Åshild og Pernille. Kamera: Nikon D40. Redigert i: Photoscape. Synes?

hits