oktober 2011

halloween jippi

Idag har vært en ganske topp dag og jeg har følt meg som et måndagsbarn!! Følte meg flink i svømminga på skolen, og var med Marius hjem etter skolen. Og nei alle sammen: Marius er IKKE singel - Hihihihi, woooho. Resten av dagen har jeg egentlig ikke gjort noe. Resten av kvelden blir å henge foran tv'en og slaske. 

Forresten: JA, jeg skal snart sette meg ned å forklare hvordan man endrer ikoner på skrivebordet. Har fått en del spørsmål om det fra både lesere og venner... problemet er bare det at akkurat nå har jeg veldig lite tid! MEN, det kommer etterhvert :-)Noen som skal gå halloween idag? 

The Notebook: "If you're a bird, I'm a bird"

Ååh. Sitter å griner imens jeg skriver det her. Har akkurat sett 'The Notebook' - og hva skal jeg si? Den anbefales på det sterkeste!!! Tårene bare renner og renner, og jeg har ikke styring. Føler meg som en idiot som sitter her å griner som aldri før - Alene, pga. en film... Huff. ÅÅÅH, den er så finfinfiiiin...♥

Tumblr_lt4zhgfefu1qhmkcgo1_500_large

Tumblr_ldhi8bikoy1qcb58yo1_500_large

Tumblr_lt4wbn0ie21qjgqjfo1_500_large

301485_296119580406872_100000264964992_1203961_887191838_n_large

Tumblr_lt4fmnzfhn1r29t5yo1_500_large

Huff, nei. NÅ må jeg ta meg sammen og slutte!
Har dere sett filmen? Og isåfall: Hva synes dere om den? 

Ikoner på skrivebordet!

Akkurat nå ser skrivebordet mitt slik ut: Første gang jeg har endret ikoner på skrivebordet mitt, og er utrolig fornøyd! De er utrolig søte, og det er veldig enkelt :-) Jeg kan sikkert vise hvordan jeg gjør det, om noen vil vite det? Og hva synes dere om mitt "nye" skrivebord? Haha

Fredagstips:

Nå tenkte jeg å komme med noe nytt som heter 'Fredagstips' der jeg rett og slett bare kommer med diverse tips om alt og ingenting hver fredag. Så idag tenkte jeg bare å komme med litt forskjellig tips som jeg har hentet litt inspirasjon fra denne uka her:

Sang:  Den her burde egentlig høres av alle! Hørte den først når Ed Sheeran var på P3 og spilte den live på radio. Etter det har jeg fått helt dilla. Synes igrunn den er bedre enn orginalen også...
 

Blogger/Nettsider: Typelikeagirl - En nettside som burde sees av ALLE jenter. Fant den gjennom Lissis sin blogg og denne på denne bloggen, sender jenter fra forskjellig steder, tekster inn på bloggen og det blir til slutt laget bilder av det de har sendt inn. Haha, kan sitte å le og grine av alle bildene/tekstene som er der. Noen er også helt skremmende likt livet mitt, som om jeg skulle ha skrevet det selv. Verdt å ta en tur innom! Linalynas.blogg.no - Hun er utvekslingsstudent i Australia, noe som vises på bloggen hennes. Hun tar UTROLIG inspirerende og fine bilder. Får også mer og mer lyst til å være utvekslingsstudent i et annet land når jeg leser alt hun opplever. ÅH, gleder meg til å dra på språkreise!!
Bildene fra Linalynas.blogg.no (Trykk)

Engelske Quotes: 
- "You can't change what's done, you can't go back in time, you can't try change the hurt feelings or mend the broken hearts. All you can do is learn from your mistakes, and hope you will never regret anything as much as you do now."

- " The happiest people aren't the ones who have everything, they're the ones who make the best out of everything they have."

- "If your love doesen't work with the person you want, it simply means that someone else loves you more than that person."

- "People will hate you, rate you, shake you, and break you. But how strong you stand is what makes you.

- " Trust no player, fear no bitch, give no pussy, suck no dick. People play games and are full of shit. Play the role and be the baddest bitch."
Tumblr_lgso14e1cg1qzdjdfo1_500_large
Hehe................

Dagens fredagstips! Hva synes dere?

FreeeedagNoen bilder fra skoledagen! Står å fikser meg til Hamar med Emma, samtidig som musikken står på full guffe. Har skikkelig  fredagsstemning med andre ord! I helga skal jeg bare kose meg med <3 bestejentene <3 og lade opp til en uke fullt av tentamner. Gleder meg allerede til neste uke er over... Men nå må fikse meg ferdig, hvis jeg skal rekke toget. Kos dere ikveld - For det skal jeg!

Hva synes dere om bildene?

Babling og canonlove

Idag har det som de fleste vet, vært OD-dagen. Jeg søkte på 3-4 jobber, men fikk ingen ford alle var opptatte. Jeg var heldigvis ikke den eneste, så jeg møtte opp på skolen med gymtøy som jeg hadde fått beskjed om og gledet meg til å trene en god del. Slik ble det altså ikke. Når jeg kom dit, fikk jeg vite at jeg var 1 av 2 som skulle være med å lage lunsj til 38 personer siden jeg tross alt hadde «sånn støttegreie rundt ryggen» og de tydeligvis hadde fått for seg at jeg IKKE kunne trene. Heldigvis kunne ikke Thea trene, så hun ble med hun også. Veldig stress og ha en time på seg til å steke 8-9 pakker med kjøttdeig og skjære opp tilbehøret til tacoen. Men vi klarte det! Mindre gøy var det når vi fant ut at vi måtte ta ALL oppvasken også... Som "takk" fikk vi går en stund før de andre da. Haha

Ellers har jeg vært på Hamar idag, og bl.a kjøpt meg nytt kamera. Digitalkamera faktisk. Dere har kanskje lagt merke til at jeg veldig sjeldent tar bilder når jeg er ute, på jentekvelder og lignende. Og det er vel egentlig fordi jeg aldri orker å dra med meg speilrefleksen, eller miste det et sted. Derfor kjøpte jeg et enkelt, lite digitalkamera som jeg bare kan putte i lomma. Skal fortsatt ha speilrefleksen, siden jeg er for glad i det til å kunne selge det! Men nå blir det hvertfall flere bilder, utenom de gamle bildene jeg legger ut, som man blir trøtt av å se på.


Orker ikke redigere bildet akkurat nå, derfor får dere et uredigert bilde av mitt nye kamera! Canon Powershot A2200.

Nå skal jeg drikke kakao og slappe av forann tv'en resten av kvelden! Er så herlig og vite at man ikke trenger å stresse med noe, haha... Bestemor-faktor. Hva synes dere om mitt nye kamera?
 

Hårproduktene jeg bruker/Anbefalinger

Siden jeg aldri skrevet om hvordan hårprodukter jeg bruker og hvordan jeg fikser håret, tenkte jeg at jeg kunne vise det nå. Jeg får noen ganger høre at håret mitt er veldig tykt og vokser veldig raskt, og det vokser - Ja, men tror hvor fort hvert håret vokser har mye med hvordan man håndterer håret... Her er i hvertfall hvordan jeg fikser det:

Når jeg dusjer bruker jeg bare en vanlig shampoo fra Define. Vet ikke om shampooer fra dagligvarebutikker er så veldig bra og sunt for håret, men det funker helt greit for meg hvertfall. Samtidig som den koster lite. 

Balsamen er fra Tigi Bedhead, og tror jeg kjøpte en for rundt 300,-. "Poenget" med denne balsamen er at den skal gjøre så håret blir litt ekstra rett, krusfritt og glatt. Den beskytter bl.a mot UV stråler og gjør håret smidig og glatt.
 Før rettet jeg håret omtrent hver dag, før skolen og når jeg hadde andre planer. Nå har jeg kutta ned det til ca. 2 ganger i uken - Og det er for det meste i helgene, når jeg skal ut eller finne på noe med venner. Når jeg retter det bruker jeg en GHD rettetang som sliter lite på håret. Den krøller også veldig fine og bra krøller :-)

For å slite mindre på håret når jeg retter og krøller det, bruker jeg denne varmebeskyttende sprayen fra Got2be - En rimelig og grei spray:Det er produktene jeg bruker til håret mitt! Litt rotete innlegg, men det får holde. Nå er jeg stuptrøtt og gleder meg til å bare sove! Hva synes dere om "anbefalingen"/produktene?

happyface

Tusen takk for søte svar på spørsmålsrunden, Mari! Hihi

Gjett hvor jeg skal nå?! Åjoda, på trening. MED Nes. Har kun trent styrke og litt kondis på de siste ukene/månedene nå, derfor gleder jeg meg ekstra mye til å spille fotball igjen. Som dere kanskje vet, skulle jeg egentlig bytte over til Moelv. Men ombestemte meg av tre grunner. 1. Jeg merket savnet av nesjentene veldig på utrolig kort tid! 2. Jeg føler meg mer hjemme på nes. 3. Jentene trenger alle spillerne de kan få nå. DERFOR blir det til at jeg fortsetter på Nes!

Etter trening skal jeg ta en varm og god dusj, slappe av og lade opp til en hel dag med trening imorgen også. Ikke at det gjør meg så mye, men blir nok ikke så mye tid til blogging med andre ord. Har veldig mye som skjer om dagen, derfor tenker jeg ikke så veldig mye på bloggen. Men åh - Livet er herlig ♥Spiller dere fotball? Nå må jeg løpe! 

Svar på spørsmålsrunden

Her kommer svarene. 

Jbibses - en justin bieber blogg

Liker hun justin bieber?? :-) : Ja :-) 

Hva er hennes naturlige hårfarge: Den hun har nå :) 

Hvordan er guttene på nes? : HAHAHAAHAH, glad dere ikke vet hvordan dem er :) bruker ikke tiden min på og snakke om dem.

Kjekkeste hun vet om på nes? : moi, eh må vel bli INGEN ? 

Er hun flink i fotball? : Ja :-) 

Er du flink i fotball? : 1. ballen er hard .. 2: orker ikke å stresse med å gå på og ta ballen .. 3: altså nei! 

Favorit fotball lag? : Pernille sitt er MANU


//fant akkurat ut at Pernille er ikke med på bildet 

Emma ♥♥

Hva er det beste hun vet? : være med venner og slappe av og spille fotball 

♥ Hva er det værste hun vet?  : drama, vet egt ikke jeg .. .lekser 

Hva er pørni's yndlingsfilm?: Friends with benefits :)

Hvorfor elsker pernille meg? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (rett svar : FORDI EMMA ER BEST) : FORDI EMMA ER BEST


Hholmlund

Er pørni prooo i fotball : Ja :-) 

Hvordan er pørni som venn: Lett å snakke med , sier det hu mener .. en god støtte utenom Nes (ahahah 

Har pørni god humor? : Bedre enn min så : JAAAA 

ikkesant pørni digger meeeg? :));)) ; SEFF 


 

emma :-) 

-hva er favoritt sjokoladen til pernille? : melkesjokolade (?) 

-kan hun være sta? : ohyes

-hva er det beste hun liker å gjøre på fritiden? : være med venner, slappe av, shoppe og sparke ball 

-hvem er pernille sine bestevenner? : MARIus (?) .. ja, dem vet det nok selv .. 

-hvorfor er pernille sååå søt og greiiogsånn?:-): Hun vil det beste for andre 

 

 

over og ut 

-mari

 

Spilleliste

Her er noen sanger som går veldig mye på replay hos meg: 


Spencer & Hill - Right on time (Radio Mix) - Veldig gammel, men jeg elsker den allikevel. 


Inna Ft. Flo Rida - Club rocker (DJ ASSAD remix) - Litt gammel den også. 


Rihanna Ft. Calvin Harris - We found love. 


 

Britney Spears - Criminal (Radio Mix)


Hoffmaestro - So You Do


T-Pain Ft. Wiz Khalifa og Lily Allen - 5 O'Clock


Rye Rye Ft. Robyn - Never Will Be Mine (Remix)Kelly Rowland - Down For Whatever.


Deadmau5 - Everybody Dance. 


Big Sean Ft. Chris Brown - My last.


Bad Meets Evil Ft. Eminem og Royce da 5'9.


Bildene: Whi.

Hva synes dere om sangene? 
Har dere noen sangtips? 

emma øibakken snakker

Pernille er så søt :-) glad i den jentaaaa♥ kos deg på skolen i morgen!!  Jeg skal kjøpe en hammer til deg til jul,  så du kan få fikset senga di:)SNAKKES SØTA

-emma øøøiibakken 


 

Better safe than sorry

Igår var en kjedelig, men chill lørdag! Familien fikk besøk og det var jo... gøy? Jeg gadd ikke sitte der å høre på ting som gikk inn det ene øret og ut det andre, så jeg satt for det meste på rommet mitt, hørte på høy musikk og ommøbelerte rommet, ONCE AGAIN! Ommøbelering er faktisk et bra tidsfordriv, hvis dere kjeder dere! Dagens søndag's tips. Har akkurat spist "frokost" og snart skal jeg hoppe i dusjen og freshe meg opp litt før Emma kommer. 

Ikveld får vi antageligvis besøk, så det blir sikkert kos. Ellers fant jeg igjen høytalerne mine under senga mi igår  - Endelig! Så nå blir musikken mye bedre :-) Kos dere idag!

PS! Ikke glem å stille spørsmål på spørsmålsrunden til Mari, hvor hun svarer om meg. Hihi 


Spørsmålsrunde - mari svarer

JA, da skal jeg svare om spørsmål om pernille. Da kan dere bare grave og spørre for jeg vet nesten ingenting, joda. 

Spørsmålsrunden avsluttes på tirsdag og svarene kommer tirsdag.  


ja, spørr i vei!! ♥ 

 

 

- mari
 

Favoritter

ElskerelskerELSKER ringer - Får virkelig aldri nok! Hva synes dere om bildene? 

t.g.i.f

Endelig helg!!! 

Akkurat nå drikker jeg julebrus og nyter starten på helga. Skoledag var ille kjedelig. Bortsett fra en matteprøve som gikk helt greit. Bedre enn forventa hvertfall. Ble også veldig stolt over meg selv da jeg fikk tilbake en spanskprøve som bokstavelig talt gikk HELT ræva. Toppet kaka! Etterpå skal jeg til hallen for å se på jentene spille håndballkamp med Thea Kristine og Marius. ......... Så nå gleder jeg meg bare til middag...............Over og ut.

PS! Hør på denne sangen her også, in love #3:

livin' it

ELSKER DEN!!! Å gud... ♥ 

Har hatt en super dag med de beste jentene idag. Ble med Thea hjem etter skolen før vi dro og møtte Eirin, Elise, og Thea Kristine for å gå ut og spise. Deretter dro vi alle til Thea, hørte på høy musikk, dansa og gikk helt bananas :-) Det var herlig! DERE ER BEST FOR FAAN

Nå skal jeg øve til matteprøve og drikke julebrus! Hvordan er livet deres akkurat nå? Hihi

in love

Hva synes dere om den nye sangen til Justin bieber (♥♥♥)?

Ms. Jackson

Dere kan jo gjette hvilken sang jeg går rundt med på hjernen om dagen?

Idag ble jeg med hjem til Thea etter at hun hadde vært hos fysioterapeuten og vi hadde møtt Sjur på toget som skulle komme på besøk! Det var superkoselig. Kom hjem for en stund siden og holder på å sovne her jeg sitter og skriver. Hvis noen vil skype med meg en liten stund, hadde jeg blitt glad. Må legge meg tidlig, for å være opplagt til svømmetest imorgen ♥ Har et mål om å få 5'er i gym i år, så innsatsen burde vel skru seg på noen hakk til! Imorgen går dagen til prøveøving, lekser og trening - Dermed ingen blogging, slik at dere vet det. 

Hva har dere gjort idag? 

karma is a b-i-t-c-h

HAHAH har hatt en så uheldig dag idag, at jeg bare må le av det. 

Ingenting ville samarbeide med meg idag tidlig, noe som endte med at jeg løp rundt i huset , på let etter lommeboka mi, telefonen min og pakket gymbagen på samme tid, 5 minutter før bussen min gikk. Fikk ihvertfall en liten trening på løpeturen nedover til bussholderplassen da i det minste. Skoledagen startet like ille som morgenen, hvor vi hadde en lærer med UTROLIG dårlig humør. Dagen ble hvertfall bedre utover, heldigvis! Haha. 

Nå har jeg akkurat hatt en liten powernap, og sitter her sminkefri etter svømming på skolen. Etterpå skal jeg og Elise trene sammen, før jeg skal hjem og ta en varm dusj, drikke kakao og bare slappe av. Skal også legge meg tidligere enn igår... Satt nemlig på skype med både Sjur og Thea til langt på natt, noe som sikkert er en av grunnene til litt dårlig humør idag. Men, føler dette ble et veldig kjedelig og langt innlegg - Så jeg runder av her!Hvordan har deres mandag vært?

hei

hei jeg heter mari. pernille blogger dårlig 


 

- mari

woop woop

Her finner dere meg nå:Også ett til, bare for å understreke hvor jeg er:


ELSKER å ha en hel etasje for meg selv! Akkurat nå har jeg et helt insane party til DENNE sangen. Alene, vel og merke. Kvelden idag har både vært dritbra og merkelig på samme gang. Ble ingen sleepover til Emma, så jeg dro til Thea etter at jeg hadde sett slutten av G16-kampen og var der en god stund. Resten av kvelden har jeg hatt "Justin Bieber - Kiss and tell" på replay (passet vel igrunn veldig bra til deg Thea......) en god del ganger, spist både kjøleskapet og godteriskapet nesten tomt og sunget av full hals.

Så sier jeg bare tusen takk for en herlig høstferie! Kunne vel ha gjort det imorgen/idag, men søndager er alltid sove-spise-sitte på facebook-være trøtt-dagen = En type jeg-har-ikke-inspirasjon-til-å-blogge-dag, med mindre jeg faktisk kommer meg ut eller finner på noe imorgen! Nå skal jeg faktisk ha videosamtale med Marius på MSN, fordi skype tydeligvis ikke funker. Deretter avslutte ferien med et smil ♥

Vennene mine er best!! Love yooooou

hej hej hallå

Hei!

Igår var som sagt Thea til meg og jeg koste meg masse med henne! Utrolig synd at høstferien begynner å nærme seg slutten. Den har gått helt forferdelig fort og må være den beste ferien i år med masse godfolk ♥

Idag vet jeg ikke helt hva som skjer, men blir nok enten til at jeg drar til Emma på sleepover eller G16 kamp i parken. Bare Øibakken får stått opp og sendt meg en melding, blir det bra! Også kan vi ikke glemme Manchester United - Liverpool da: Fant fastisk ut at kampen går på sumo - Heldigvis! Nå skal jeg lage meg frokost, siden jeg egentlig ikke har stått opp enda. Haha... Er i skikkelig feriemodus. Hva skal dere idag? 

"Hjelp" søkes!

Imorgen er det jo som kanskje mange vet match med Liverpool - Manchester, og den kampen MÅ jeg få med meg. Men: så fant jeg ut istad at vi ikke har TV2PL1! Så, hvis noen skal se den kampen og vil ha besøk av meg, send meg en melding på mobilen eller facebook! Takk på forhånd :-) Hahaaa

Det går ikke ann å kommentere på dette innlegget!

resultatet

Ble ikke ginger! Og ser heller ikke så mye forskjell på bilder. Men i virkeligheten er det en god del lysere med striper. Kan vel si jeg er veldig fornøyd:

Jessda, sånn ble det - Trøtt, sliten og pen.

Nå har Thea vært her en stund og vi har tatt en god del bilder:Nye briller, hva synes dere?

Nå skal vi lage oss pommes frites! Synes om bildene?

ginger

Koser mejjj! Nå sitter jeg og spiser muffinsene Elise og jeg lagde istad. Må nok være de eneste muffinsene jeg har laget som har faktisk har blitt gode. Resten av "kvelden" går nok til skyping, tetris og musikk! Ikke ille.

Må stå opp tidlig imorgen også, for og rekke bussen til søsteren min som skal farge håret mitt. Kjenner jeg flaksen min rett kommer jeg til å ende opp som en ginger innen fargingen er over imorgen :-) Haha, ønsk meg lykke til!

bra dag!

Nå er jeg helt forferdelig sliten, haha! Har vært på Lillehammer, i Hamar osv i hele dag. Har hvertfall kost meg mye og shoppet en del. Imorgen skal jeg farge/stripe håret blondere. Har jo som sagt aldri farget det lysere og den fargen jeg har nå er min naturlige, så gruer meg litt. Men blir spennende og se resultatet! 

Åjaa, så må jeg vise dere hvor mye bedre/rettere ryggen min har blitt på 4-5 uker! Det bildet her er gammelt, siden jeg hadde hatt korsettet i 2 uker på "etter"-bildet, men ja: 

Også tok jeg bilde igår:


Nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig med korsettet og ryggen min er enda bedre! Om ikke lenge kommer Elise til meg, og vi skal lage muffins. Håper det ikke bare er jeg som ser forskjell på ryggen min? :-)

hhhhhappyface

Kan vel starte med å si at det ikke akkurat er feil å tjene noe på og skrive historier/noveller! Haha, storkoser meg akkurat nå. Selv om jeg har sittet i hele dag å skrevet massemasse, så blir det nok bra til slutt! Har hatt noen facebook-pauser innimellom da, men alt i alt har jeg sittet i 5-6 timer og skrevet :-)

Skulle bare innom å fortelle dere det, så da vet dere grunnen til dårlig blogging!


Hva gjør dere? Forresten, det er bare og underholde meg litt på facebook (Pernille Hagen) og skype (pernille.hb) når jeg skriver... Kan trygt si at jeg er litt selskapssyk nå.

If you don't like something: change it; if you can't change it, change the way you think about it.

Har sett igjennom og lest deler av bloggen min nå og fant noen gamle bilder. Savner helt forferdelig mye tiden når ting var mye lettere! Jaja, det blir nok bedre etterhvert. Håper jeg. Legger ut noen av bildene, og siden jeg har hatt litt forskjellig bredde på bloggen, så blir det litt diverse størrelser på bildene også: 
Haha, Lise og Elise!Haha, herregud så mye større bein jeg har fått fra i fjor! HahahaFotoshot med Camilla i vinter! Haha, hadde det gøøy :-)

Ååh, denne kvelden husker jeg godt! Jentene ♥

Hahahaha, oisann!

Håndballkamp med Amalie! Yeaah

HAHAHA, standard-uttrykket før!

JESSDAÅåh, Sigrid! Det husker jeg så gooodt :-)

Fotoshoot med Åshild!

Savner dere helt forferdelig, Nes/ringsaker! Men hvem vet..? Kanskje jeg kommer tilbake så fort jeg blir frisk igjen?

Hjerte.
Haha, Hanne! ♥Og gamle innlegg som dette får meg til å smile:
http://pernillehb.blogg.no/1289168170_i_just_cant_live_with.html

Hva savner dere mest av alt akkurat nå?

And it's hard to dance with a devil on your back, So shake him off, oh woah

"And I've been a fool and I've been blind
I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I'm always dragging that horse around

And our love is pastured such a mournful sound
Tonight I'm gonna bury that horse in the ground
So I like to keep my issues strong
But it's always darkest before the dawn"

Elsker den sangen der. Gir meg helt forferdelig frysninger. Hva synes dere? Nå skal jeg sove, så: Natta! :-) 

Ukens Quotes

- "Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending."

- "To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing."

- "I couldn't help but notice that awesome ends with 'me' and ugly starts with 'u'."


//pernillehb

- "Love life, and life will love you back."

- "Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry it won't last forever either."

- "If I had one gift that I could give you, my friend, it would be the ability to see yourself as others see you, because only then would you know how extremely special you are."

- "If love is so important to have that one doesn't want to lose it, why is it when we find true love we often don't notice it?" 


//pernillehb
 
Hva synes dere? Hihi

 

"A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out."

Hei :-)

Idag har jeg for det meste jobba og trent. Nå sitter jeg og drømmer meg bort i Skrillex. Jeg MÅ få samlet sammen litt penger og folk til konserten hans 22.november! Akkurat nå er det, det som står høyest på ønskelista. Noen som vil være med meg? Ikveld blir det nok til at jeg finner på noe med noen. Denne høstferien her skal bli best ♥

Jeg er jo på god vei... Hihi

Stripe håret?

Nå har jeg bestemt meg for og få Emma til å stripe håret mitt. Problemet er at jeg ikke helt vet hvordan jeg vil ha det, men noe lignende Lauren Conrad sin farge. Den er så fin: 


Fargen jeg har nå er min naturlige og jeg er veldig redd for at jeg kommer til å faile og at det ikke kommer til å kle meg i det hele tatt... Haha! Så, hva tror dere? 

101012

Har blitt helt forferdelig dårlig til å ta bilder i det siste siden det er så stress og dra med seg kameraet hit og dit. Vurderer og spare til et vanlig digitalkamera igjen.. Men aller først: iPhone! Bildet ovenfor ble hvertfall tatt for 2 sekunder siden.

Dagen idag har jeg brukt til å høre på høy musikk, spise popkorn og jentesnakk med Thea. For og ikke glemme jobbsøking da... Ææh. Hva skal dere ikveld?

Musikk?

 

I det siste har jeg fått helt dilla på og finne masse ny musikk og spotifylista mi har blitt fylt opp med masse godsaker. Hvis noen har noen sangtips til meg, så hadde jeg satt stor pris på om noen hadde skrevet ned et par av dem i kommentarfeltet :-) Hater at jeg ikke eier form for en fin sangstemme...

Spotifylista mi finner dere HER, forresten.

word


Source: Her

How to love

"When you was just a young and your looks were so precious
But now your grown up
So fly it's like a blessing but you can?t have a man look at you for five seconds
Without you being insecure
You never credit yourself, so when you got older
It?s seems like you came back ten times over
Now you?re sitting here in this damn corner
Looking through all your thoughts and looking over your shoulder"

Anbefaler å se videoen! Herregud, utrolig trist og veldig fin på samme tid.

99 svar

Tok denne fra Andrea Badendyck og har fikset litt på den selv, så here we go:

SIST:
1. Siste du drakk: Vann
2. Siste telefonsamtale: Marius 
3. Siste mottatte sms: Hmm, Idriz. 
4. Siste sangen du hørte på: DENNE.                                                               
5. Sist du gråt: Hmm, en eller to uker kanskje..? 
 

JA ELLER NEI
6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste:
Nei
7. Ville du hatt din beste venn (motsatt kjønn) som kjæreste: Nei
8. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Haha, sikkert!
9. Har du spist noe som er giftig: Det husker jeg ikke?
 

ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: 50/50
11. Cola eller Pepsi Max: Cola
12. Jordbær eller bringebær: Jordbær ♥
13. Facebook eller nettby: Facebook. Nettby finnes vel ikke lengre?
14. Svart eller hvit: Hmm, 50/50?


 DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Jepp, mange!
16. Sluttet å være forelsket: Njaa
17. Ledd til du har begynt å gråte: Haha, ja!


Gammelt bilde!

AKKURAT NÅ:
18. Møtt noen som har forandret deg: Både ja og nei.
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja. Heldigvis.
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Ja. 
21. Kysset noen random folk på gata? Haha, nei

SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha: 2-3 tror jeg!
24. Har du kjæledyr: Ja. Puuser ♥
25. Vil du forandre navnet ditt: Nei 
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Sammen med Camilla og våre beste venner. Hihi
27. Når våknet du i dag: Halv 11?
28. Hva gjorde du midnatt i går: Satt på pcen, hørte på musikk og skypet :-) 
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Hmm, julaften? 
30. Sist gang du så pappan din: Leeeeenge siden. 
31. Hva ville du forandra i livet ditt: Det vet jeg ikke.
32. Hva hører du på akkurat nå: Musikk.
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Haha, ja.
34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At det ikke er fint vær + at det er søndag.
36. Hva er ditt favoritttall: 4 og 6.
37. Sivilstatus: Haha, FOREVER ALONE ♥


38. Stjernetegn: Tyren.
39. Gutt eller jente:  Jente
40. Alder: 14 år
41. Ungdomskole: Moelv
42. Videregående: Usikkert.
43. Hår farge: Lysebrunt.
43. Langt eller kort hår: Hmm, litt over lengden av kort? 
45. Høyde:  164-165 cm.
46. Er du betatt av noen: Nope, tror ikke det.
48. Piercinger: 1 hull i det ene øret + 2 i det andre.. Hadde piercing i navlen, men ble lei og tok den ut. 
49. Tattovering: Nei
50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre 


VILLE DU:
51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei!
52. Sovet alene med åpenhimmel: Ikke alene.
53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Det kommer helt ann på situasjonen.
54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Haha, såklart? Nei.
55. Brukt en hel dag på shopping: Ja! Har skjedd så altfor mange ganger før... Haha
56. Kysset en av samme kjønn: Haha, tulle-kyss..? 
57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Haha, wtf?
58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei. 
59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei
60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Hmm, kanskje? 


AKKURAT NÅ:
61. Spiser: Ingenting :-( 
62. Drikker: Ingenting
63. Nå skal jeg: Dusje, fikse meg og finne på noe.
64. Venter på: Ikke noe spesielt.
65. Hører på: Fortsatt musikk. 


Hahaha, Syvern

FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn: Ja!
67. Lyst til å gifte deg: Åh, JA


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: 50/50
70. Kyss eller klem: Det spørs.
71. Høyere eller lavere: Ikke så mye lavere. Men ikke utrolig mye høyere heller.
72. Eldre eller yngre: Lik alder, eller eldre.
73. Romantisk eller spontan: Romantisk
74. Fin mage eller fine armer: Fine armer! Ååh
75. Tattovering eller piercing: IKKE piercing. Men tattoveringer er helt ok.
76. Voldsom eller forsiktig: Midt imellom?
77. Forhold eller bare lek: Forhold
78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Ikke bråkmaker, men heller ikke helt tilbakeholden. 


HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Nei. 
80. Drukket sterk alkohol: Ja
81. Mista brillene/linsene: Nei
82. Sex på første date: Nei
83. Knust noens hjerte: Ja
84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja
85. Blitt arrestert: Nei
86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja  
87. Grått når noen har dødd: Ja
88. Likt en venn som er gutt: Ikke akkurat en venn.  
TROR DU PÅ
89. Deg selv: Ja, gjør vel det.
90. Mirakler: Nja
91. Engler: Nope
92. Himmelen: Nja
93. Nissen: JAAA
94. Kyssing på første date: Ja, det gjør vel ingenting..? 
95. Kjærlighet ved førtse blikk: Ja!

SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ja
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Haha, nei!
98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja!
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Mine beste venner! ♥ 

Novelle - "Når livet får en vending."

 «Det har gått tre måneder siden min første, store forelskelse dro fra meg» sa jeg i telefonen til venninnen min Frida mens en tåre rant nedover kinnet mitt, hvor resten av maskaraen lå og ventet. «Tre måneder siden hjertet mitt ble knust etter åtte måneder, tre måneder siden tårene begynte å renne som aldri før og tre måneder siden tankene mine fikk en ny måte å tenke på»


Frida hadde alltid de rette og mest støttende ordene å si. Ord som fikk meg til å glemme det vonde i noen minutter og ord som fikk meg til å smile. Men ikke denne gangen. Frida var stille og jeg kunne høre pusten hennes gjennom telefonrøret. Jeg visste ikke helt om det var akkurat dette jeg trengte mest eller om det var dette jeg trengte minst. At Frida lyttet, men uten å si et eneste ord tilbake. Jeg kjente en klump i halsen, som om gråten skulle kvele meg. Jeg ville at verden skulle stoppe opp der og da, og at jeg kunne ligge i gresset å se på skyene uten en eneste bekymring. At tankene bare skulle fly bort sammen med skyene på himmelen. Og forsvinne helt.
 
Jeg klarte å svelge gråten og tvinge ut et lite «hadet bra» til Frida før jeg trykket på den rød knappen på høyre side av telefontastaturet. Jeg kastet telefonen hardt i veggen ved siden av meg på grunn av sinne. Jeg var sint fordi jeg lot meg selv bruke så mye energi på en person som ikke elsket meg på samme måte, jeg var sint fordi jeg visste det kom til å ta mye lengre tid før jeg kunne tenke på alt annet uten at han var i tankene mine og ødela. Jeg var sint fordi jeg lot han knuse hjertet mitt på den måten og jeg var sint fordi jeg lot både energien og tankene mine gå til han, og ingen andre som trengte det mer. Tårene fortsatte å renne nedover fjeset mitt. Jeg lot sengetrekket på puta lengst øverst i senga mi treffe ansiktet mitt hardt. Jeg visste at det kom til å sette spor, etter maskaraen men det var det minste problemet jeg hadde akkurat nå. Jeg skrek ut all pusten jeg hadde igjen før jeg sovnet på sekundet.

 
Jeg våknet dagen etter av alarmen på telefonen min som lå nedenfor nattbordet mitt. Jeg skvatt til og skjønte med en gang at jeg måtte gå enda en dag med vonde tanker og tårer. Enda en dag med et sviende hjerte. Idet jeg kom inn på badet, lot jeg vannet stå å renne på det kaldeste i mens jeg studerte sminkemerkene etter tårene fra i går. Jeg studerte øyene mine. Hovne, rød og blå på samme tid. Hendene mine traff det kalde vannet før de plasket opp i fjeset mitt. Jeg studerte meg enda en gang i speilet. Restene etter sminken hadde nå blitt erstattet med friskt, kaldt vann og jeg kunne starte en ny dag. Jeg måtte starte en ny dag.
 
Morgenen var hard. Jeg hadde ikke matlyst, klærne mine så lengre like bra ut som før og sminken ville ikke sitte riktig. Jeg slo knyttneven min i speilet et par ganger, før jeg heiv på meg skolesekken, satte øreproppene til iPoden min i ørene og vendte nesen på vei mot bussholderplassen. Jeg lot de mest minnerike sangene spille for fullt, i takt med skritt for skritt nedover grusveien. Minner strømmet på og jeg ville spole tiden tilbake til 2010. Tiden jeg var lykkelig.
 
Synet av vennene mine var det første som møtte meg når jeg ankom skolegården. Jeg smilte vennlig og hørte på hva helgens største hendelser var. Det hadde vært fest i helgen og jeg dro ikke. Jeg ville ikke at folk skulle legge ekstra godt merke til hvor lei meg jeg var og jeg ville ikke se gutten som knuste hjertet mitt sammen med ei ny jente. Jeg visste jeg kom til å få høre om festen etterpå, men dro allikevel ikke. Frida kom raskt løpende bort til meg i det jeg traff synet hennes. Jeg lukket øyene og sa lavt for meg selv: «Det blir ikke verre enn det allerede er» før jeg åpnet dem igjen og smilte falskt. Jeg var forberedt på å høre noe jeg helst ikke trengte å høre.
 
«Han har klina? med Beate i 9b» sa Frida med en skjelvende stemme før hun la hendene sine rundt meg. Det var det verste som kunne skje meg, men der og da følte jeg ingenting.  Jeg så på vennene mine som sto rundt meg. Alle så på meg ? bare meg. Jeg løftet synet mitt opp av armene til Frida og videre til himmelen. Det eneste jeg kunne tenke på der og da var at det var dit jeg ville. Til himmelen. Uten vonde tanker og uten et hjerte som svei. Jeg fikk nok av at ingen sa et ord i ringen rundt meg. Jeg løp ned til jentetoalettet og låste igjen døra. Jeg tok telefonen opp av den lille lomma på sekken min og slo nummeret til mamma. Jeg måtte stoppe opp mitt i nummerrekka. Jeg ble svimmel, kvalm og måtte ta et dypt pust før jeg fortsatte å taste inn nummeret. «Jeg er forferdelig kvalm og svimmel. Tror jeg besvimer snart. Kan du komme å hente meg?» Sa jeg, før jeg ikke klarte si annet før tårene strømmet på og jeg atter en gang trykket på den røde knappen.
 
Sengen min var det beste som nå kunne hende meg. Det var det eneste stedet jeg kunne tenke i fred uten at noen dømte meg. Jeg var kvalm, svimmel, usikker og minnene til han og meg gikk i reprise flere og flere ganger. Jeg la meg på ryggen og stirret opp i taket før jeg lukket øyene. Jeg hadde lest om kjærlighetssorg på internett. Jeg hadde lest om at alt blir bedre, om man gir det tid. Jeg ble irritert av tanken. Det er ikke så lett som alle skal ha det til. «Hvor lenge skal jeg ha det slik? Hvor lenge må jeg være ulykkelig? Og hvor lang tid må det ta før han forstår hvor mye jeg elsker han?» Hvisket jeg til meg selv. Jeg hadde ingen planer om å reise meg opp av senga, før jeg kom frem til et perfekt svar?

Tumblr_lmu1h4b7zo1qgajuco1_500_large
Teksten er skrevet av meg og er en innlevering i norsk. Legger den ut her fordi jeg ikke har noe annet å blogge om. Hva synes dere? 

Monge/Danse/Sminkevideo!

Må nok være den kleineste videoen jeg har lagt ut. Men får gå for denne gangen! Sminker meg forresten ikke slik til vanlig, som til skolen osv. Haha, hva synes dere?

lader opp til høstferie

Åh, pen! Kjenner jeg gleder meg helt kjempemasse til ferie nå. Er ikke feil å få 5'er på RLE-prøven før ferien heller! Litt kjipt å være ett poeng unna 6'eren, men det får gå... Laget hvertfall en kollasj med bilder fra idag :-) Er nok verdens dårligste blogger, så jeg runder av her. Har dere høstferie fra imorgen? 

on my levelKan vel ikke akkurat si at sangen ovenfor er min type musikksmak. Men den der var ikke ille! 
Hva synes dere?

gamle bilder
Haha, jeg fant igjen bilder fra 2009, 2010 og våren 2011 (de er ikke i rekkefølge)...

Også et bilde tatt for ikke så lenge siden med digitalkamera. Derfor slik fin kvalitet!

Idag skal jeg gjøre lekser og deretter spille fotball i parken med Emma! Savner henne, så det blir koselig ♥

Oppsummering

Kvelden min ble komplett da jeg spiste meg stappa på sjokolade. Hva er vel bedre enn å avslutte en perfekt uke med smashsjokolade, daffeklær og fine blogger? Nada. La oss se på ukens nedturer og oppturer:

Nedturer:  
- Alle de stygge prøvene og framleggene på skolen:
- At jeg har vært helt ille trøtt og sliten etter skolen.
- Har ikke fått spilt Fifa 12 (enda).
- Jumpers knee, IGJEN. Satser på å få den bort så fort som mulig.

Ja, så finner jeg egentlig ingen andre nedturer. Oppturer derimot: 
- Jeg har hatt det utrolig gøy med fantastiske mennesker.
- Funnet masse bra musikk.
- Spist kanskje litt FOR mye godteri.
- Hatt draget på asylmottakere ifølge Marius... Vurderer å flytte denne setningen opp til nedturer. Men la gå.
- Vært glad og fornøyd.
- Har ikke hatt noen forferdelig dårlig hårdager. Noe som er veldig godt gjort til å være mitt hår. Hihi


Avslutter med bilde av mitt favorittblad og min favorittmat, som faktisk er det eneste jeg klarer å lage uten å svi det, faile, ødelegge komfyren, mikroen, ja. You name it. Ellers er jeg en veldig flink husmor. Redigeringen på bildet ble litt spesielt... 

Nå skal jeg sove. Hvordan har deres uke vært?

åååå duuuda


Et uredigert og gammelt bilde av meg, værsågod

Dagen igår var råååååå. Koste meg med mange bra jenter og gutter til tross for en del merkelige hendelser... haha. I natt sov jeg til Emma, noe som var super koselig. Digger den jenta! Kan ikke huske sist gang jeg var så sliten og trøtt på en søndag. Men det er vel verdt det, etter en veldig bra helg :-)

Føler meg ikke akkurat veldig fresh nå, så gleder meg stort til å dusje og ikke minst legge meg tidlig. Kjører nok joggebukse, sofaen, friends with benefits og godteri resten av kvelden. Har sett "friends with benefits" to ganger før og jeg ELSKER den. Anbefales! Noen som har sett den?

detaljer: rommet mitt
_pernillehb

Hva synes dere om detaljene? Haha, jeg synes nattbordet mitt er så kult i og med at jeg bare måtte ha et nattbord og satte da sammen noen bokser og blader. Og dette ble resultatet. Jeg liker det hvertfall. 

Fra nå av kommer jeg forresten ikke til å blogge om hverdagen min, men mer med bilder. Også kan dere ikke forvente at det blir blogging hver eneste dag, men slik som det passer meg.

Men dere kan følge meg på twitter, her.
På WeHeartIt, her.
På Bloglovin', her.
Og ikke minst på Facebook, her.
(Og her og her og her...) 

hits