oktober 2013

lørdagsfølelse

Heiiiihei! 

Endelig helg og lørdag- herlig. Har vært en veldig kjedelig og litt hard uke av diverse grunner, så trengte virkelig lørdagsfølelsen nå. Idag våknet jeg i åttetiden, dro på meg treningstightsen og tykke klær før jeg tok meg en aldri så liten joggetur i minusgrader. Fresh start på dagen! Nå skal jeg straks begynne å ordne meg, så får jeg se som skjer videre. Ikveld skal jeg ihvertfall til Eirin med jentene, noe som helt sikkert blir veldig koselig. Videre tror jeg vi bare skal ta det som det kommer, så får vi se hvor vi ender opp, haha... Bildene over ble tatt igår forresten! 

oppdatering

Oppdaterer tumblreren min mye oftere, så følg meg heller HER.makeover; rommet mitt

De fleste som kjenner meg godt vet at jeg blir lei rommet mitt og at jeg ommøblerer det veldig ofte. Etter mange timer med å dra møbler rundt, banne, skru, spikre og henge opp ting igår sa jeg meg fornøyd, så får vi se hvor lenge jeg gidder å ha det slik før jeg plutselig får for meg igjen at det må fikses. Forandring fryder, sant? Det ble dårlig kvalitet på noen bildene, men det får gå. Ihvertfall, her er resultatet: 

 hyttetur #2

Idag kom jeg hjem fra min andre og siste hyttetur i ferien, noe som var superkoselig. Skjedde ikke så veldig mye der, annet enn det "vanlige", nemlig spilling, spising av masse godteri og bare slappe helt av. På kvelden igår var vi også ute å gikk en tur i en time med masse fin utsikt, så da ble det en del bilder! Kom hjem fra hytta ved fire-tiden idag, og siden da har jeg fikset, dratt møbler rundt og ordnet på rommet mitt, så nå er jeg fornøyd, haha. Har ikke så mye mer å si, så da legger jeg ved noen av bildene som ble tatt igår. 

 bilder fra hyttetur #1 

Tidenes hyttetur ♥ Dette er nødt til å bli tradisjon! Iløpet av det siste døgnet har vi kost oss til tusen med spilling, latter, musikk og en haug med godteri. Skal ikke klage på denne turen ihvertfall og tror at bildene taler for seg selv. Har også planer om å samle masse videoklipp fra tiden som kommer sammen med klippene jeg har filmet fra denne hytteturen og sette det sammen til en videoblogg som kommer en gang i fremtiden, så det er bare å glede seg. Haha.

Planen var jo egentlig at jeg skulle dra videre på hytta med Ingeborg nå ikveld etter at jeg kom hjem fra hytta til Sigrid men i og med at det ble litt stressende så drøyer vi det til imorgen. Så fra imorgen blir det enda mer hyttekos! Frem til da har jeg tenkt å bare slappe av med et par filmer og en god natts søvn noe det ble lite av denne i natt. Fire personer i en dobbeltseng var kanskje ikke det beste valget, haha - men men!

høst

Fall 1

Fall 2

 

Fall 3

lykkelig

Heihei! Nå sitter jeg i badekåpen med ansiktsmaske og hårkur, så tenkte at dette var perfekt timing for å blogge litt. Gårsdagen skjedde det ikke så veldig mye annet enn at jeg var på sleepover hos Pia med Ingeborg og Anja hvor vi spiste tonn med godteri og så på Saw, noe som absolutt ikke er min type film i det hele tatt. Sitter mer med hendene foran øynene enn jeg faktisk ser på filmen, så det sier vel litt. Idag tidlig fikk vi servert en suuuper frokost som bestod av ikke annet enn pannekaker. Vi kaller det 'pannekaketirsdag' for en grunn, haha. 

Ikveld skal jeg satse på en spakveld og prøve å freshe meg opp litt i tillegg til at jeg må pakke til hyttetur som jeg drar på imorgen - skal nemlig på hytta til Sigrid med alle jentene, noe jeg tror blir suuuuperkoselig. Jeg gleder meg! Har faktisk fullt program nesten hele resten av uka noe som betyr at det blir minimalt med blogging fra meg, men jeg skal i hvertfall prøve å forhåndsskrive noen innlegg som muligens kommer de neste dagene så det ikke blir helt dødt her. Går alt etter planen drar jeg til Anna i Asker på fredag også, så jeg tipper på at det blir en del bilder både derfra og fra hytteturen. Håper dere også får en fin uke videre! 

gamle bilder

Igår fant jeg igjen et supergammelt minnekort med massevis av bilder fra diverse reiser og fra tiden jeg hvor jeg tok bilder av omtrent alt jeg så, derfor tenkte jeg at jeg like så godt kunne redigere disse og poste de her. Ingenting frister mer enn å kunne bare reise rundt overalt akkurat nå! Åh, ta meg med bort noen. 

 

høstferie!!!

Endelig ferie! Ah, denne har vært veldig etterlengtet og nå kan jeg endelig slappe av i en hel uke, haha. På skolen igår løp vi cooper-testen og jeg kan dessverre ikke si meg helt fornøyd med resultatet mitt, så heretter og frem til neste test må jeg få gjort noe med den veldig dårlige kondisjonen min, herregud. Man vet man har dårlig kondisjon når man blir andpusten av å gå opp et par trapper? Det sier jo litt om min kondisjon. Det morsomme er jo at jeg har hatt ca. fire-fem uker på meg til å forberede meg til den testen, men ikke før mandag denne uken bestemte jeg meg for at det kanskje var lurt å jogge noen km noen dager i uka, så mandag, onsdag og torsdag gikk til akkurat det. Nå har jeg i det minste fått svaret på hvor dårlig kondisjonen min har blitt etter at jeg sluttet med fotball, huff.

I hvertfall, etter skolen igår startet jeg med å feire at det var ferie med å kaste en grandiosa inn i ovnen og se første episode av den nye sesongen i vampire diaries. Senere kom Ingeborg til meg, så vi fikk slengt på oss sminken før vi dro på vors til Amalie. Vi ble en god del jenter og ingenting er vel bedre enn det, høy musikk og god stemning! Senere dro vi videre på bursdagsfest, før noen av oss tok taxi hjem. Ingeborg og jeg endte kvelden med å sitte på gulvet og spise knekkebrød før vi sovnet ganske så tidlig. Nå har jeg nettopp spist ♥ taco ♥ og ikveld blir det veeeldig rolig for min del. 


Dette er vel det eneste bildet jeg tok igår som var sånn noenlunde, haha

Skal forresten prøve å få oppdatert bloggen litt mer nå som jeg har ferie!

hits