november 2011

Kjære immunforsvaret mitt:

Vær sterk og gjør meg frisk. Har dessverre prøvd alle kjerringrådene på Google og spist meg kvalm av Doc. Noen som har en virkelig hestekur som kan få vond hals, tett nese og en stemme som minner om et grisehyl vekk? Værsåsnill å del den med meg!! Trenger det som mest akkurat nå.

Men for å gjøre dagen min bedre og for å feire at vi er ferdige med dette halvårets tentamner, drar jeg nå ut og spiser med søte jenter ♥

Glee

Anbefaler dere på å se/høre på disse filmene:

Kan sitte å se på Glee i timesvis. Flere som elsker Glee?

kooooooos

Etter en litt stressende, men herlig uke, slappet jeg totalt av igår etter skolen og etter at jeg hadde vært på treningssenteret med Emma. Gjorde så og si ingenting annet enn å chille i senga mi, snakke i telefonen, spise godteri og se på tv - Beste fredagen på lenge tror jeg. Denne uka her har jeg faktisk fått gjort en god del lekser og skolegreier, hengt med Marius, spilt sims og trent. Nå ser jeg frem til at klassen min skal få tjent inn masse penger til en fet klassetur i 10.klasse. Om alt går etter planen så oppfordrer jeg alle på skolen til å kjøpe vafler/kake på skolen hver onsdag!! 

Nå tenkte jeg å fikse meg litt før jeg forhåpentligvis drar bort en tur. Slenger med noen bilder fra uka som har gått. Alle er tatt med iphonen, så det er ikke så super kvalitet, men alle er redigert på DENNE siden:


Haha, nytt, fint og harry deksel til venstre! 


Hva synes dere om bildene?
Og hva skal dere ikveld? 

mååååndag

Nå sitter jeg godt plassert i den styggeste, men beste kosedressen etter en slitsom og trøtt start på uken. Bare fire dager igjen til fredag, hurra... Skoledagene på mandager er alltid like slitsomme og kjedelige, derfor finnes det ikke noe bedre enn å drikke kakao, spille spill på iphonen og chille i kosedressen. Etterpå skal jeg feste nagler på de veldig møkkete conversene mine, slike at de blir litt freshere og finere ♥Ting jeg hater/misliker

Da har jeg også tenkt til å slenge meg på bølgen og ha et slik innlegg om ting som irriterer meg eller ting jeg hater:


_Bildene fra WHI.

- Folk som sier en ting den ene dagen og en helt forskjellig ting den andre dagen/ som ikke klarer å stå for det de mener i det hele tatt. Og på toppen av kaka ender det ofte med at jeg står igjen, og er den eneste som fortsatt "har" den meningen... Får lyst til å rive av meg håret i det øyeblikket.

- Når jeg er en "reserve" til noen av vennene mine og jeg er den han/hun kommer til når den personen ikke har noen andre. OG i tillegg skal jeg sitte å være musestille og høre på hans/hennes problemer! Det ender som oftest med at jeg sier akkurat det jeg mener og personen det gjelder blir litt småsur, haha.

- Når jeg har den dårlige dagen: 1. Når jeg ikke finner noe å ha på meg fordi jeg må "dekke" over korsettet, og plagget er for stramt så det synes godt at jeg bruker korsett noe jeg egentlig vil klare meg foruten. 2. Når alle finner det gøy å plage/irritere meg den dagen jeg har en veldig nedtur og humøret mitt blir enda mer dårlig. 3. Når folk stiller det samme spørsmålet, igjen og igjen: "Har du fortsatt den "sixpacken"?!?!?!:OOOOO" . Det er greit når personen ikke vet om korsettet, men når jeg i tillegg har sagt at jeg skal ha det en GOD stund (1 - 1 1/2 år), ca. 15 ganger, burde det virkelig sitte i hodet dems. 

- Jentedrama!!! Det må vel være noe av det som står høyest på "hatlisten" min (som jeg ikke har). Hva er det med oss jenter og krangling? Er det virkelig nødvendig å måtte misforstå alt og bli sur/sjalu/irritert/bitch? Og vi må jo også si hva vi er sure/sjalu/irritert for til alle andre personer, enn til akkurat den personen det gjelder? Dårlig egenskap vi jenter er født med, tror jeg. Hadde jeg klart meg utrolig fint uten den selv om jeg er den personen som helst vil trekke meg unna litt, istedenfor å drite meg fullstendig ut. 

- Dette punktet her er vel litt som punktet over, men: Når personer (spesielt vi jentene, atter en gang) ikke tåler å få LITT kritikk eller høre meninger som kanskje ikke er like positive som vi helst vil ha, hele tiden. Dette ender jo også i misforståelser og enda mer negativt bullshit. For vi har jo en tendens til å KUN se vår side av saken, og ikke andres...ENDA en dårlig egenskap.

- Dette gjelder oss jentene, spesielt #3: Når noen sier de er feite, og i tillegg vet h*n er slankere enn personen de står å sier det til. Hallo? Vi er ikke så dumme at vi ikke skjønner at du vil ha oppmerksomhet? Greit - du er slank, pen og muligens "perfekt", men når enkelte også stopper å spise, eller dropper noen måltider fordi de er så "feite" og vil bli slankere, DA burde de tenke seg om en gang til.

- Løgnere. Det er jo enkelte personer som virkelig må vri og vende på alt og i det hele tatt alle. Hva skjer...?

- Sjalusi. Den gjelder vel også spesielt meg selv. Jeg blir for ofte sjalu på småting. Selv om jeg har blitt litt flinkere på å tenke litt mer positivt, så har jeg ting jeg fortsatt må skjerpe meg med. Hahah huff.

Jaja, det var ihvertfall noen. Føler meg som en aggressiv hurpe, etter å ha lest igjennom punktene. Men jaja, håper ikke jeg er den eneste men litt meninger her? Noen som er enige på noen av punktene?

Crazy WorldÅååh, har det så bra om dagen at jeg nesten glemmer av bloggen litt! Fredagstipsene ble også glemt, så jeg får heller ta det igjen en annen gang. Men jeg legger ut en del bilder på Instagram hver dag, så dere kan følge meg der: Pernillehagen. Nå mangler det bare snø, jul, ferie og enda mer digg mat så er livet mitt komplett, haha. 

Også burde dere forresten høre på denne sangen, som er litt gammel men også ganske digg:

Hihi hei

Ville bare stikke innom for å si hei! Har det travelt og glemmer nesten helt av bloggen om dagen... Heldigvis er det fredag igjen imorgen, noe som betyr slappe-av-dagen <3 har også endelig fått iphonen og blogger fra den nå!

Nå skal jeg sove, så god natt!
Noen instagrambilder:

Gamle bilderHaha... Babe, en blomst, skipro, julenisse og prinsesse på samme tid! Godt gjort!

Litt søndagsinspirasjon

6341004595_9ec287903d_z_large
Tumblr_lpqf634nhf1qkhztio1_500_large

Tumblr_lty0olwjet1r3wxg5o1_500_large

Tumblr_lum2rtyp3q1qcd0luo1_500_large

Tumblr_ltt0g3zcox1qd71d4o1_500_large

Tumblr_ltvj5u67lj1qejm4fo1_500_large

1319974118720_f_large

Tumblr_lta1gq2uni1r0qvkro1_1280_large

Aline-weber-free-people_large
Alle bildene er hentet fra WHI. 

Rumour Has It

Gårsdagens outfit:


Kjole Bikbok Sko Eirin sine, men tror de er fra Bianco. Elsker dem!!

Trenger ikke si annet enn at jeg hadde en dritbra kveld med søte jenter igår! Etterpå skal jeg jobbe og ikveld skal jeg være stuck foran tv'en. Søndagsfølelsen ♥ Dere burde forresten ta en titt på denne:

Ukens "Fredagstips":

Siden jeg ikke rakk å skrive eller poste 'ukens fredagstips' igår, så gjør jeg det idag:

Ukens freshe sanger: 

Åh, godsangen!! 

Ukens bloggere/blogger:


Ingen andre enn vår kjære Ida Wulff! Hun er så ekte og jeg kan trygt si hun er et godt forbilde for mange. For å ikke glemme at hun skriver dritbra. Noen ganger leser jeg innleggene hennes og tenker: "Hmm, noen ganger føler jeg det på samme måte, skremmende."


Wunderlove.blogg.no - Dette er en blogg som fortjener mer oppmerksomhet! Lone virker utrolig snill og er helt forferdelig pen. Samtidig har hun en helt RÅÅÅ stil og på bloggen gir hun masse inspirasjon! 

Pixieme.tumblr.com -  Om du trenger inspirasjon eller vil se på noen skikkelig fine bilder, så er det verdt å sjekke ut den tumblr-bloggen her! 

Ukens Quotes:

Haha, den til høyre .......

Og sist, men ikke minst: Ukens Webcambilder:

Hva synes dere?

Lykke:

- Fredag og null stress. Digg.

- En herlig helg i vente = Herlig 

- Mine aller beste venner ♥ 

- Iphone på onsdag!!!!!! Endelig

- Cupcakes, som jeg følte meg så flink som lagde istad.- 'Breaking dawn' om en uke!! Endelig, endelig, endelig. Noen som vil ta meg med på premieren? ;-)))))) 

- Masse fine blogger.

- Godteri, 'Hjelp, vi er i filmbransjen' og fredagskos med Elise. HJERTE HJERTE
 
Hva skal dere ikveld og hva får dere til å smiiiiiiiiiiiiiiile? 

Skoleblogging

Endelig ferdig med nynorsktentamen! Hadde det halve skoledagen, før vi hadde spansk, som jeg nå sitter å jobber med alene på et klasserom siden Elise (skulkeren...) ikke er her. Egentlig skjønner jeg ingenting av spansk, selv om jeg har hatt språket en stund, så det blir til at jeg tar bilder med webcam, leser blogger, chiller og selvfølgelig: "jobber" med mùsica mexicana! Nå venter jeg bare på at det ringer, og at naturfagtimen blir ferdig så fort som mulig, slik at jeg skal hjem og chille resten av fredagen.

Har helt forferdelig vondt i hodet om dagen, og igår var planen at jeg skulle på AUF-møte, men klarte rett og slett ikke fordi jeg hadde så vondt. Så da gikk dagen igår til å bade i boblebadet, ha et lite "hjemmespa" og freshe meg litt opp til jentekveld imorgen. Derfor null blogging igår.

Kan trygt si at det blir deilig med helg etter en altfor stressende uke: T.G.I.F!!!
Hahaha forever alone

Drømmegutten:

Om du ser slik ut så scorer du utrolig høyt hos meg, så det er vel det eneste: 


Neida. Min drømmegutt finnes nok ikke for meg - ENDA. Jeg er veldig kresen når det kommer til gutter, og er heller ikke den typen som vil teste diverse gutter for så å såre dem. Akkurat nå liker jeg veldig godt å være singel og har ikke så stort behov for å få kjæreste. Men, her er noe jeg ser i på en gutt:

- Omtenksom!! Jeg må ha en kjæreste som bryr seg, ikke nødvendigvis bare om meg - men også om andre. Som kan vise at det ikke bare er han selv og hvordan han har det, som står i hodet hans.

- Snill. Sier seg vel selv at jeg helst vil ha en gutt som klarer å "takle" meg i alle situasjoner uten å trekke seg unna, samtidig som han må tåle at jeg har tankene på litt annet enn bare han, hele tiden. En ting jeg ikke klare er gutter som stalker deg og må vite absolutt hva du har gjort til enhver tid. Nei, nei og nei. 

- Ærlighet og åpenhet. Det er et utrolig stort pluss hos meg om gutten sier ifra om det er noe og er ærlig hele tiden, slik at jeg slipper å måtte presse ut ting fra hodet hans. Og istedenfor å gå rundt og være sur + trekke seg tilbake hele tiden, at han heller kan snakke om det. Irriterer meg grenseløst når kjæresten din holder ting for seg selv hele tiden og prøver å skjule ting ...

- Sosial. Hvor kjedelig er det ikke om man har en kjæreste som kun vil være hjemme og henge foran tv'en eller playstationen? Jeg er hvertfall veldig opptatt av at man burde gjøre litt annet enn å bare henge et sted og gjøre det samme, gang på gang.. Kan bli veldig kjedelig og uinteressant over tid.

- Kommer nok sikkert ikke som noen overraskelse at utseendet teller en smule. Utseendet er jo en av de tingene som gir et bra eller dårlig førsteinntrykk. Og hos meg er det nok et pluss om man ser litt bra ut og er en smule opptatt av det. Da mener jeg ikke en gutt som bruker lengre tid enn meg selv på badet, for det blir feil... Men en som er opptatt av å ha en sunn og frisk kropp osv. Ja, dere skjønner sikkert greia. 

- Trening. Haha, jeg er litt opptatt av at gutten skal være glad i å trene og røre på seg akkurat som meg og ikke bare sitte foran datamaskinen og game. Er igrunn ikke så stor fan av det! Men selvfølgelig ikke overtrene, slik at jeg er den som blir nedprioritert, mer en treningen. 

Jaja, her har dere hvertfall noen av de tingene jeg ser etter i en gutt. Nei: jeg er ikke noe spesielt interessert i noen akkurat på dette øyeblikk og orker heller ikke å lete etter noen å være interessert i. Det kommer når det kommer! Nå er jeg storfornøyd med livet mitt og orker ikke begynne å ødelegge det av meg selv, ved å dra inn en gutt som sårer meg gang på gang, uansett. Lever etter dette ordtaket når det kommer til denne sammenhengen: Don't find love, let love find you! 

Har dere kjæreste?
Hvis ikke, hvordan er deres drømmegutt, beskrevet med 3 ord? 

08.11.2011

Idag har vi hatt engelsktentamen, noe som gikk overraskende bra. Blir ikke like overraska om engelsktentamen gikk bedre enn norsktentamen, for å si det slik. Ellers var vi på biblioteket (standard) etter vi fikk gå og jeg vil bare si unnskyld til alle de som fikk vite det de ikke trengte å vite, i og med at vi var 6 jenter som samtidig snakker høyere enn man burde på et bibliotek... Hahah huff.

Elise ble med meg hjem etter at vi hadde tatt sol med jentene og senere kom Thea. Ble ikke akkurat mindre latter og jentesnakk da, sammen med en trist ♥ grey's anatomy ♥ -episode. Burde kanskje si unnskyld til alle de vi (Elise) plaget på skype også? Nå venter jeg bare på at Grey's Anatomy skal starte og deretter skal jeg sove. Ah, dette har vært en finfin dag!!


Bilder fra tentamen, haha.


Akkurat nå: nydusja og sminkefri!

Stress stress stress

Alt går i ett om dagen og jeg er utrolig sliten hele tiden. Kanskje ikke så rart når man legger seg rundt 01.00 hver natt og står opp veldig tidlig. Men slik går det når man heter Pernille Hagen og aldri får nok av å snakke, siden jeg har min daglige "dataøkt" hver kveld og glemmer av tiden. Vi har også en del tentamner og annet shit om dagen, samtidig som jeg trener og er en god del med venner . Så nå får dere nesten bare forbrede dere på "Hei-hade-her-er-litt-inspirasjons-bilder-innlegg" de neste dagene fremover.  

Uansett, nå tenkte jeg å se på litt tv da... Som alltid. Busy woman sa du!?!?! Heheh neida. I tillegg slenger jeg med et kleint bilde, slik at dette innlegget blir enda kleinere. Over og ut!

belieber

Idag har jeg faktisk vært på Toten med Elise og Thea for å se på Thea spille håndballkamp. Var ikke akkurat så mye liv der, som Elise og jeg hadde håpet på, men kunne vel ikke akkurat forvente det heller. Laget til Thea vant hvertfall, så det var jo en bonus.

Uansett, nå sitter jeg klistra foran tv-skjermen og ser på MTV EMA. Gleder meg masse til selve showet begynner, siden det er med en god del artister som det er verdt å få med seg! Spesielt Jason Derulo og Justin Bieber, aaah. Kan vel trygt si jeg har blitt rammet av "bieber fever". Huff.


Et bilde tatt av Elise idag. Haha, så søt


Flere som skal se på MTV EMA?

lørdagskos

Idag har jeg vært ute med jentene og på nye eventyr! Neida. Vi spiste pizza, var ute og dro deretter til Thea. Har kost meg utrolig mye og har fått en god del flere magemuskler. Nå sitter jeg og slapper av med godteri, coca cola og tv - Kunne ikke ha blitt en bedre lørdag! 

Her er noen bilder fra idag. Sorry for dårlig kvalitet, men har som sagt med meg digitalkamera når jeg er ute:

Hva har dere gjort idag?
OG, hva synes dere om det nye designet mitt?! Hihi

Hvordan endre ikoner på skrivebordet:

- Det første dere må starte med er å lage en mappe inne på 'Mine bilder' som heter f.eks 'Ikoner':


- Deretter går dere inn på DENNE siden og søker på søkeord til et ikon dere vil ha, f.eks: Pink. Da kommer det opp diverse ikoner som dette: - Da er det bare å velge hvilket ikon dere vil ha, og deretter trykke på 'Download ICO'


- Jeg bruker Google Chrome, og da kommer det opp en slik linje nederst med det ikonet jeg har lastet ned:

- Trykk på nedlastingen og da kommer bildet opp, slik som dette:

- Høyreklikk på ikonet og trykk kopier.

- Nå går dere på skrivebordet og finner det programmet dere vil endre ikonet på:

- Høreklikk på programmet og trykk på 'Egenskaper', da kommer det et vindu opp med diverse egenskaper. Trykk nå på 'Endre ikon':

- Da kommer dette opp og dere må trykke på 'Bla gjennom':


- Også finner dere 'Mine bilder' inne der og trykker på mappa dere lagde som i mitt tilfelle heter 'Ikoner':

- Trykk på den og høyreklikk. Trykk på lim inn og da kommer ikonet dere lagde som dere har kopiert fram:

- Nå må dere dobbeltklikke på ikonet dere limte inn, slik at dette kommer opp: 

- Trykk på 'OK' og dere kommer tilbake til dette vinduet:


- Da ser dere at ikonet i hjørnet har blitt endret, og det gjenstår bare å trykke 'OK' igjen. MEN, om det kommer opp en slik melding som dette er det bare å trykke fortsett:


SÅ, har dere et nytt ikon på skrivebordet:

Det er bare å gjøre akkurat det samme med andre, diverse ikoner på andre programmer :-) Håper dere skjønte det, til tross for at jeg er utrolig dårlig til å forklare! Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på eller om dere fikk det til.  

I Love You.

Aner ikke hva jeg skulle ha gjort uten disse herlige menneskene her! Har bare lyst til å gi alle en stor bamseklem akkurat nå. De holder meg oppe uansett humør og de er alltid et tastetrykk unna! ER SÅ GLAD I DERE ♥ 

Jeg kan jo også fortelle at jeg slo Øystein igår, så tusen takk til alle som likte og delte! Nesten litt ille hvor mye konkurranseinstinkt jeg har... Ellers var jeg i Oslo, på sykehuset og ikea i går. Kjøpte selvfølgelig en del nye ting til rommet mitt, som alltid! Haha ... 

Fredagstips:

Ukens freshe sanger: 


 

Ukens bloggere/nettsider/Youtube-kanaler: Wildfoxcouture.com - Åååh, elsker for det meste alle klærne der, spesielt toppene!! Gi meg, gi meg, gi meg ... Lauren Conrad,
beautydept @ youtube: Kan sitte å se på videoer fra denne kanalen i timesvis! Det er diverse skjønnhet, sminketips og masse av hårtips. Verdt å titte innom HER!

Ukens sitater/engelske quotes: 

"Det er lyspunktene som lager skyggene, ingenting skremmende, ingenting betryggende.  Hadde ikke visst om godvær uten skyene, om ingenting falt var ingenting flyvende. Kunne du fått alt hadde du ikke hatt det, kunne ikke blitt stående om ingenting datt ned. Hvem tapte om ingen var jublende, etter regnet synger fuglene." - Erk og Kriss, Etter regnet.

"Courage is not the absence of fear, but rather the judgement that something else is more important."

"When it comes down to it, I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them." - Marilyn Monroe

Også ukens peneste webcambilder da ;-))))))))))))


Neida...

Hva synes dere? Nei, designet er ikke ferdig enda. Og forresten: I og med at jeg vedder mot Øystein om å få flere likes enn hans "fanpage" (egentlig bare svettgamere som liker den...........neida. joda) så MÅÅ dere like MIN/bloggens fanpage på facebook!!!!!! TRYKK HER , da er dere noen engler. ♥ Hater å tape...

Noen forbilder

Har ikke annet å si enn at jeg elsker disse 3 jentene! Ikke bare synger de fantastisk, men de har også sterke personligheter. Lovelovelove ♥ Kommer ALDRI til å glemme Beyoncè - konserten jeg var på for noen år siden. Minner!!! Videoene over anbefales å se på.

Hva synes dere?
Ps! Driver å fikser på designet nå, slik at det blir litt freshere... Stay tuned! 

God Natt

Har gått i ett i hele dag omtrent. Kom hjem fra skolen og fikk slappet av foran tv'en en liten stund før jeg måtte dra på fotballtrening. Heldigvis, var det null stress å være på skolen idag hvor vi hadde halv dag med forbredelser til tentamen (Les: ta bilder med iphonen til Sasha...) og mat & helse de to siste. Ikke ille med andre ord. 

Akkurat nå ser jeg på fotballkamp og gleder meg til å sove... ♥ Manchester United ♥
Nå skal jeg lade opp til norsktentamen. Natti natt!


Hva synes dere om bildet forresten?

Enda mer babling

Hei! Idag ble jeg med Anna (trykk) hjem. Vi hang litt med Martin og Tobias før vi dro hjem til Anna og var der en stund, deretter dro jeg hjem. Og det var vel egentlig hele dagen min, sammen med skole. Var uansett  superkoselig!  Ellers er jeg stuptrøtt idag, etter en kanskje litt for sen kveld igår - derfor gleder jeg meg ekstra mye til å bare kunne sove ikveld. Akkurat nå sitter jeg og leser i en dagbok som jeg skrev i august og litt utover. SYKT hvor mye ting har forandret seg!! Haha, må nesten bare le litt over hvor emo jeg kan være................Herregud. 

Her har dere et bilde som er tatt i dag tidlig. Pen og trøtt:Hva har dere gjort idag?

hits