november 2012

min helg

Denne helga har vært superbraaaaaaa... og litt lat. På fredag var jeg og Malin å spiste på Hamar, noe som var kjempekoselig. Igår var jeg med Marius, Jørgen og Audun en god stund, før jeg møtte Malin igjen på kvelden! Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å vaske faktisk - gud så kjedelig. Men æ må jo ha cash! Har vært hjemme alene i nesten hele dag, så da jeg laget utrooolig mye middag idag, følte jeg meg så ensom, derfor kom Malin ned once again, haha. Fordel med å ikke bo så langt unna hverandre. Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, før jeg har planer om å bruke resten av søndagen på serier... Ikke noe nytt.

Dere må forresten sjekke ut tumblr'en min HER. 

trøøøtt

Heihei! Nå har jeg akkurat tent stearinlys over hele rommet, satt meg godt til rette i senga og skal se en episode Glee. Må nesten slutte å se serier for en stund, blir FOR hekta. Annet enn serier, går det for det meste i lekser, tumblr og trening - ikke så veldig morsomt liv med andre ord. Blir automatisk litt dårligere når det er slik vær som det er nå, hvor det er mørkt døgnet rundt og jeg er konstant trøtt. Vinterdepresjon, minus snø... men men. paljetter

I det siste har jeg fått helt dilla på paljettkjoler! Nelly har mange fine nå, så idag har jeg sittet å drømt meg bort i disse kjolene. Kommer nok til å kjøpe en til nyttårsaften! 


1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 

svarthvittfredagDenne helga blir bra! 

Sons of Anarchy

Hei! Jeg tenkte å komme med en liten serieanbefaling til dere, siden dette er en veldig spennende serie jeg har fått heeelt dilla på. Så den først hos søsteren min for en god stund siden, og begynte å se den nyeste sesongen igjen for ikke så lenge siden. Serien heter 'Sons Of Anarchy' og handler om en motorsykkel-klubb med samme navn. I tillegg er også Charlie Hunnam med, og han er så D-E-I-L-IG, så det gjør egentlig hele greia bedre.

Dere kan se den her, sammen med andre serier, som f.eks pretty litte liars, gossip girl, keeping up with the kardashians osv. 


Charlie Hunnam ♥♥♥ Ååh

hits