november 2013

"happily ever after"Fant disse bildene og denne historien på supermarie.net og synes det var en veldig bra tankevekker. Les mer om meningen bak bildene og fotografen Dina Goldstein her. 

"The one thing you could be sure about in childhood was that every fairy tale would end with a "happily ever after". But what if we were to continue on with what happened to the beautiful princesses after we closed the last book page? Photographer Dina Goldstein imagines what lives of the Disney princesses turned out to be if we left all the fairy tale luck and charm aside. I began to imagine Disney's perfect Princesses juxtaposed with real issues that were affecting women around me, such as illness, addiction and self-image issues,says Dina. With limited funds, I began to assemble my series."

lykkelig med iphååååne

Wææ, når jeg kom hjem fra skolen i dag lå det en splitter ny iphone 5c der til meg og hva er vel en bedre kombinasjon enn en ny, fin telefon i tillegg til at det er fredag og helg? Jeg hadde også heldagsprøve i matte idag, så nå er den verste prøven unnagjort- heldigvis. Kan jo nesten ikke annet enn å le litt over mine dårlige ferdigheter når det kommer til matte og det fikk jeg vel bevist enda bedre idag. Er det virkelig muuulig. Jaja, skjerpings! Nå er det i hvertfall gjort, så får jeg krysse fingrene og håpe på det beste.

Selv om denne uka har gått veldig fort, så er det alltid like deilig med helg og denne fredagskvelden skal tilbringes i senga med godteri og serier, noe som passer meg midt i blinken akkurat idag. Denne helga skal brukes til å bare ta det helt med ro uten noen form for stress. Nå først skal jeg rote igjennom mange uleste blogginnlegg på bloglovin før jeg må finne en eller annen ny serie jeg får nøye meg med imens jeg venter på en at en ny episode fra "The Blacklist" skal komme ut... 

God fredag amigoooos!

desember - #1

Åh, er det noe jeg ser skikkelig, skikkelig frem til nå så er det desember og jul. De siste årene har jeg hatt så og si null julestemning , men i år derimot- kom den allerede i midten av november. Har aldri vært noen fan av vinter og kalde tider, men julen er noe for seg selv for å si det slik. Julekalender, julemusikk, kakao, snø, stearinlys, juletre, pepperkaker, gaver, masse masse kos... nei, åh. Jul i hjertet mitt ♥ Er ganske sikker på at desember kommer til å bli en veldig bra måned, noe jeg trenger som en bra avslutning på 2013! 

b&w snapshotspure heroine

Herregud så stemme. Elsker virkelig dette albumet. Anbefaler spesielt "Glory and gore" & "400 Lux". Hør hør hør. 

tirsdag: streetstyle inspirasjon

Alle bildene er hentet herfra.

hej hej

Back on track! - sånn delvis i hvert fall. Ser altfor dødt ut her nå, så det må gjøres noe med, haha. Må legge til at jeg ikke kommer til å blogge med "ramse-opp-hva-jeg-gjør-hver-dag"-innlegg, for hverdagen min består egentlig kun av skole, trening, prøve å være sosiale iblant og tilbringe tiden hjemme i cribben min som dere kan se under - ingen spesielt spennende hverdag som er så veldig gøy å lese eller skrive om med andre ord. Så med mindre jeg har opplevd noe veldig spennende så blir det mindre oppramsing av dagene mine, men istedenfor kommer jeg til å poste flere bilder (når jeg har noen da, vel og merke) og innlegg med litt mer fylde enn det har vært før, så jeg håper det blir bra! Får også håpe jeg blir flinkere til å dra frem kameraet som har en tendens til å bli satt bort på hylla i lang tid før det blir tatt frem igjen. Men men, vi får prøve å se hvordan det blir! 
oppdatering #2

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert bloggen, så tenkte at jeg kunne slenge inn et innlegg nå slik at det ikke blir helt dødt her. Kommer ikke til å blogge så mye den neste tiden siden det skjer veldig masse om dagen og siden jeg ikke skal gå så veldig mye inn på det her på bloggen, så blir det til at jeg venter med å blogge til ting har fått litt mer orden i seg. Det er så utrolig deilig at det er fredag nå, selv om jeg så og si alltid er helt utslitt og ferdig på fredager etter skolen. Ikveld er ikke planene stort annet enn å bare ta det helt med ro og se på blant annet the voice. 


Siden jeg elsker å se på danseklipp, så slenger jeg med videoen under som er på ca en halvtime. På den halvtimen satt jeg med gåsehud og tårer i øynene opptil flere ganger, spesielt den på 18:19!

 


Håper dere får en fin helg! 

hits