desember 2009

mine beste minner fra året 2009:

Vi starter fra starten av året, og slutter med slutten:

Overnatting med camilla

Mamma Mia forestilling...

... og oslo!

Leirskolen, det er et stort savn!

syden...

... og ikke minst iskaffen i syden, jeg savner smaken så sykt mye!

Shoppinga med Malin og Silje!

Jentekveld med noen fra klassa

Halloween-party med de fra leirskolen, det var utrolig digg og se dem igjen!

Overnatting hos Åshild

Jentekveld, det var kos det!

Sist men ikke minst: Julekvelden.Jeg har utrolig mange andre gode minner også, men de har jeg dessverre ikke bilder av, og noen av de andre favorittminnene mine vil jeg også holde for meg selv! Nå skal jeg snart ut, for om 6 minutter er det 2010. JEG KOMMER TIL OG SAVNE MINNENE FRA ÅRET 2009! Når jeg kommer inn igjen fra utgangsdøra da er det; 2010! GODT NYTTÅR ♥i år blir det bilder av fyrverkeritet!... og outfit

Hei, jeg tenkte jeg bare skulle si ifra at jeg har fikset det som var feil på designet. Jeg har akkurat spist kalkun og dessert, nå får jeg bare vente til kl nærmer seg 00:00, så skal jeg ut og stå klar med kameraet og ta bilder av fyrverkeriet.

Da får jeg jo også prøvd det nye objektivet. Jeg ser frem til et nytt år, bortsett fra at jeg blir eldre da, jeg vil ikke bli noe eldre nå! Synes det passer meg og være 12 år, ha ha. Hva ser dere frem til det nye året? Her er det outfit for ikveld:

hoho, det er forskjell på bildene, men: Cardigan fra H&M  Kjole fra VILA Øredobber fra Cubus.Hva synes dere om antrekket?

dusjen venter på meg

Nå føler jeg at jeg snart på hoppe i dusjen, etter og ha ryddet og vasket rommet mitt + badet! Er jeg flink, eller er jeg flink? neidåå. Det skal bli gøy og pynte seg idag, de to dagene jeg pynter meg i året er på juleaften og nyttårsaften, derfor må man jo ta hintet og kjøpe litt tilbehør o.l! Kommer outfit om hva jeg har på meg kanskje senere.

Kjolen kjøpte jeg på Mandag, og den er perfekt til tross for at den bare kosta 180,- (julesalg <3333), hihi! Tenkte jeg snart skulle starte med blogg vs blogg, men de bloggene jeg leser har jeg jo hatt med på de forrige bloggene mine, så jeg vil gjerne ha noen nye blogger og lese, hva er din blogg? skriv linken til bloggen din i kommentarfeltet, og jeg tar en tur innom! Men nå får jeg se og komme meg i dusjeeen... Godt Nyttår forresten

foto: meeeg

bilder del 3- vann


Kamera: Nikon D40 Objektiv: AF-S NIKKOR 18-55 mm. Fotograf: meg. Hvem av bildene likte du best?

jeg er flink og står opp tidlig!

God morgen ♥ Jeg har faktisk akkurat stått opp! Grunnen er fordi jeg ikke orket og rydde + vaske rommet mitt igår, så derfor må jeg gjøre det idag, blæh

Jeg må nok si til meg selv at jeg har begynt og bli flink til og blogge mye mer enn det jeg gjorde før, men jeg har virkelig fått interesse for og ta bilder! Derfor tenkte jeg at jeg skal starte (prøve ihvertfall) og ha en bildeserie hver dag, og ha et spesielt tema f.eks: vann, blomster, vinter, vår, høst o.l.Disse bildene komme til og ligge under bildeserier .Hva tror dere om det? Det kommer en bildeserie om få strakser.

ho ho ho ...

Tips for slitt hår.

Jeg har vært litt rundt på nettet og funnet noen råd for og pleie det slitte håret mitt. Plages du også med slitt hår nå som det er vinter og kaldt? Da kan du jo prøve dette:

♦ Drikk masse vann! Om du drikker mye vann får du igjen den naturlige gløden og fuktigheten i håret.
♦Ikke vask håret ditt hver dag, dette vil føre til at håret tømmes for de naturlige oljene, og da får du slitt hår, som virker dødt.
♦Føn, rett og krøll håret ditt så lite som mulig, for dette sliter utrolig mye på håret ditt! Varmen kan forverre det slitte håret, når du bruker føner, rettetang og krølltang så utvides det i varmen for så og trekke seg tilbake igjen når det kjøles ned. Dette gir strøm i håret, og gjør det slitt! Dette må jeg passe på oftere, iallefall med rettingen

♦Når det er vått: IKKE børst eller gre håret, om du gjør det forårsaker det skader på håret! La håret tørke naturlig, før du begynner og gre det.
♦Bruk en mild sjampo med en PH i mellom 4,5 og 6,5 når du vasker håret. Om du bruker en sterk sjampo vasker det bort det naturlige fettet i håret, og det blir slitt og dødt.
♦Etter du har brukt sjampo i håret, vask deretter over med en balsam, dette er med på og få igjen fuktigheten i håret, og det blir også enklere og style.
♦Når du er ute i vær og vind, prøv og dekk til håret ditt så mye som mulig. Spesielt sola gjør håret slitt!
♦Vask håret ditt i lunkent vann, dette sliter ikke på håret noe det gjør om du vasker det i varmt.Et tips til for øyevipper:
Har du korte øyenvipper? Prøv og smør de med vaselin (bruk en gammel maskarakost f.eks) om kvelden for og så vaske det av om morgenen. Jeg har lest at dette gir øyevippene glød og fuktighet... de blir til og med lengre.

Har du noen tips om slitt hår? Har du prøvd noe av disse tipsene, isåfall; synes du det/de virker? Vil noen ha en fotokonkurranse forresten, hvor dere kan sende inn bilder dere har tatt?

Synes dette bildet passet, siden vann er bra for alt... eller nesten alt da. foto: meg

Mitt Fotoutstyr!
1, Nikon D40. 2. Nikkor af 50mm f/1.8d. 3. Nikon AF-S NIKKOR 18-55mm. 4. Sigma dg 70-300mm.

Hvilket kamera har du?
Omtrent alle bildene som jeg har tatt på denne bloggen er tatt med nikon D40.

bilder del 2- lang lukkertid
Kamera: Nikon D40 Objektiv: Sigma DG MACRO 70-300 mm. Think?

Nå er jeg hjemme fra Gjøvik, hvor jeg kjøpte bursdagsgave, og bytta en genser jeg kjøpte meg på Mandag. Etterpå kommer det et innlegg om kameraet mitt. Så, vi snakkes.

heeeei bloggeen

Hallo ♥ Dette blir et veldig kort innlegg fordi jeg må starte og rydde og vaske rommet mitt, fysj... jeg hater og vaske! Etterpå skal vi kanskje til byen en tur for og kjøpe en bursdagsgave...

men da får jeg se og begynne med ryddinga, så blir det bedre blogging utover dagen! Idag er det sol, og fint vær, så etterpå skal jeg ut og ta noen vinterbilder, tror jeg...

Har allerede tatt noen bilder da, Hva synes du? Nå tror jeg at jeg ikke skal gjøre noe mer med designet, synes dere designet er bra? bloggææs

Bilder


Jeg har tatt noen bilder idag, og tenkte jeg bare skulle legge de ut bare for og ha min første "bildeserie". Jeg gleder meg sykt mye til Fredag for da kommer søskenbarnet mitt jeg aldri har sett, bare på bilder, og hørt om. Vi har snakka en del sammen på msn og sånn da, så hurra for msn og nettby, haha.

Hva synes du om bildene jeg har tatt? Kommer kanskje et innlegg til etterpå før jeg legger meg, er litt usikker på om jeg skal fikse mer på designet, synes det er noe som mangler... tips?

Enda en...

Jada, tilbake igjen, med en ny blogg (nye muligheter), denne gangen skal jeg ikke love og holde på løftet mitt, men jeg skal prøve, dette er bare et prøveinnlegg, for jeg skal fikse designet og sånt. Snakkes senere ikveld!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits