desember 2010

godt nyttår!

Idag har jeg kost meg massemasse i bakken med Marius, Jørgen og Åshild! Skal i bakken imorgen også, bare i øvern, det blir sikkert like kos. Nå har jeg akkurat spist kalkun osv, og er utrooolig mett, haha. Nå skal jeg snart gå i dusjen og deretter kanskje ta på meg en kjole eller lignende. Her er noen bilder fra bakken:


hahaha, marius

slask


pent ... 

Hvis jeg ikke blogger før 00:00, så blogges vi neste år! God nyttår! ♥

svettgamer-åshild

Åshild = svett i totally spice! Det eneste hun gjør er å svette spill på facebook. Mens jeg gjør fornuftige ting som... å se på @home med Hasse Hope. Imorgen (eller idag da) skal Åshild, Marius, Henrik og jeg til sjusjøen! Det blir kos. Snart skal jeg sikkert høre på en laaaaaang samtale mellom Åshild og Tobydoby, ups: la jeg ut privatlivet ditt på bloggen nå, Åshild? :-( haha. Nå skal jeg se videre med Hasse Hope, han er kul!


Merker ikke at jeg tar bilde en gang..........

YO

@ åshild

Akkurat nå sitter Åshild og jeg å ser på the simpsons imens vi spiser pizza og drikker julebrus. Er omtrent ingen på msn, så det er veldig få og snakke med, så til de som kjeder seg og vil ha noen å snakke med, logg på msn og snakk med oss! Imorgen skal vi til sjusjøen å stå på ski, noe jeg er veeeeeldig ladd for. Kjøpte forresten nye twintip idag, wihu. Blogger sikkert ikveld en gang! Hva gjør du?

zeeeeebraaaa

yeah

Planen var egentlig bakken idag, men siden alle er syke eller borte så drar jeg heller for å kjøpe nye twintip.  Dagene er egentlig ganske kjedelige om dagen, det skjer ingenting osv. Dessuten er det visse personer som selvfølgelig skal ødelegge alt og alle da forsåvidt. Så nå sitter jeg her da, med planer om å farge håret for så å grave meg ned i jorda og aldri komme opp igjen. Har forresten sett på step up 3 idag, og selvfølgelig måtte jeg gråte litt i den filmen også, jeg gråter for den minste ting når det kommer til filmer... hmm.

Ja, men da blogges vi da, hvis jeg ikke har fått noen til å grave meg ned. Neida. Joda. Blogges!

Igjennom 1 år #2:

Juli:

Kos helg med Cammi!

Jeg pusset opp rommet mitt alene! (Fra Sigrid ♥) Var utrolig mye på stranda med Sigrid!

(♥)

Trondheim med hele familien! Var kosiii

Kiel med Malin, minner til 1000!

August:

Skjedde det ikke stort! Jeg spilte myye fotball...

... og fikk en ganske spesiell men suuuuuperbra klasse: 8c <3

September:En helt vanlig dag meeeed... Sigrid Houmb!!!

Gjøvik marken med folk fra leirskolen.Besøk av Amalie og vi lekte oss på skolen, haha.

Oktober:Kreta ♥ Digg å være med Håkon og Petter! HAHA, Håkon? Jeg eide deg i minigolf!


Fotoshoot med Åshild.

Elise og jeg dro på 4H-avslutning på skolen for å se Charlotte, Sigrid og Åshild.

November:

02.11.10 ♥ Henrikmin!Sverige med Hanne. Minner.


Lan på klubben. Det var både bra og mindre bra på samme tid.


Tentamen og etterpå.

Tok mange bilder på skolen.

Desember:

Overnatting med Hanne, hvor vi sminket oss i blinde.Håndballkamp med Amaliesnupp.

Flere skolebilder ble tatt.

+MYYYE mer. Dette året har hatt både nedturer og oppturer, vennene mine har vært de viktigste i livet mitt, jeg har blitt bedre til å ta bilder, fått bedre selvtillit (skulle ikke så mye til), blitt kjent med maaaange herlige mennesker som har kommet inn i livet mitt. Kan vel si at året 2010 har vært et spesielt år, rett og slett! Både positivt og negativt, selvfølgelig mest positivt. Hva husker du mest fra året 2010?

Igjennom 1 år #1:

Januar:

Nyttår.


...og mange andre ting selvfølgelig som jeg ikke har bilder av. 
Februar:

Bursdagen til Sigrid og Åshild.

Overnattingen til Silje med Malin. Her har de en konkurranse om å få flest M&M inn i kjeften, haha.Hyttetur med Sigrid, hvor jeg selvfølgelig endte på bakken.
Jeg spiste utrooolig mye påskeegg i lille kartong.

Mars:

Møte på jordet med Elise og Lise!

(viggo Sigrid?)

Øvern med Skolen.

Aketuren med Åshild!

April:

Besøket av Kristiane. Savner deg så mye! Har ikke så mange flere bilder fra April

Mai:

Maliiiin!

Bursdagen min! Hvor Sigrid kom å overrasket meg på døra tiiidlig på morgenen, Oskar hadde med kake på skolen, alle sang bursdagssang for meg og ja. Verdens beste bursdag!

Beste 17.Mai med Hanne og mange andre herlige mennesker!

"Klassetur"Stranda med Alida og Sigrid.Bursdagen til Silje og en herlig helg.

Juni:

(TNÅ, Sigrid og Oskar, saaaavner deg Oskar!)Kvelden hos Sigrid som var helt superduperherlig. Selv om det skjedde litt mye, heh.7.Klasseavslutning med gamleklassa, ble en del tårer den dagen på de fleste! :-( 

Del 2 kommer etterpå! 

bloggen min blir 1 år om 5 minutter

Det feirer jeg med noen knallfine bilder av ...meg:


fin nese hehehehe
Gratulerer med dagen bloggen! ♥ Blir mer seriøs senere "idag".

wihu

Hei! Er akkurat hjemme fra Gjøvik nå hvor jeg har vært på shopping med Malin. Har faktisk ikke kjøpt så mye idag som jeg pleier + at jeg ikke denne gangen mister bankkortet mitt og mobilen min. Vi "møtte" også noen gutter vi ikke har sett på lenge, veldig hyggelig: hehehhe playere hehehe. Slenger bare med noen bilder jeg:


Heihei på bussen "søte" mann. Tatt av malin.


send kodeord "stygg" til 6585846446464 for å bli kjæresten min 

Sånn kan det gå når Malin og jeg spiser på McDonald's.

Neida, skal slutte å tulle nå. Hva har dere gjort idag?

my heart + you = ment to be

"Happiness is to miss, even if it hurts. Because when you are missing someone, it means that the person is a big piece of your life. A big piece of your life is him/her. I know that feeling"...

Tumblr_ldwlfw0ssy1qffirdo1_500_large

Videoblogg - 3 forskjellige verdener:Ble en litt annen vri istedenfor den "3-steg til å bli...". Hva synes dere?

stabilt

Nå er jeg sykt sliten og trøtt. Vi sovna ordentlig idag ved 7-tiden og våkna ved 3-halv 4 tiden. Natten har vi brukt på å sitte på chatroulette, laget en videoblogg hvor vi har forklart 3 steg til å bli fjortis, hore og emo. JEG var selvfølgelig emo, HEHE. Ellers var jeg også den som sovna først, ved 4-tiden og ble vekt av at Silje slo meg i hodet. Etter det ble vi så overtrøtte så vi hadde en spørsmålsrunde frem til vi la oss. Har kost meg utrolig mye med jentene!

Her er noen av de utrolig bra (les: dårlige) bildene Silje tok med kameraet mitt: 

"Har virkelig et naturtalent du, Silje. Bra kvalitet også."

Nå skal jeg fortsette å game Mall World og Hotel City på facebook. Fått dilla!

pent

Nå sitter jeg og Malin og har det utrolig morsomt med thelolcam! Hahaha, det har for det meste gått i pizzaspising og chatroulette siden Silje og Malin kom. Koser meg utrolig mye! Jentene er herlige.

Hva gjør dere?

where is the love


(Det er meningen at bildene skal være litt "skurrete")
Finfin! Synes om bildene?

22:22
Se hva jeg fikk i julegave av Sigrid ♥ En ramme med forskjellige bilder av oss fra forskjellige tider. Hihi.

Om ikke lenge skal jeg se på film og deretter legge meg! Imorgen skal jeg sove leeeenge! Det skal bli digg. Så skal jeg bruke morgendagen på noe "fornuftig" og på kvelden blir det jentekveld og laaan! Håper bloggingen min blir litt bedre imorgen, for idag har den omtrent vært på bunn. Jaja, nå skal jeg se på "engelen". Har hørt den er trist... 

Noen som har sett den? Isåfall: er den bra?

idag

Jeg har fått 2 nye sanger på hjernen...


heheh epicCamilla: Her er den sangen jeg dansa til på videosamtalen vi hadde igår. Vet du ble litt... ja. Får ikke komme over de private grensene på bloggæn nå, Pernille. Tulla. Hva skal jeg blogge om? Har ikke gjort annet enn å slaske idag da. Igår så jeg på "tre nøtter til askepott" eller hva det heter for noe, han mannen som "oversetter" i filmen er så utrolig livlig. Nei, huff. Imorgen får jeg besøk av 2 stk søte jenter, også kalt Malin og Silje. Det blir kos vet jeg! Over og ut med min random blogging.

Hva gjør dere idag?

god jul!

Nå er vi akkurat ferdig med å åpne gaver osv! Så: Tusen takk for alle gavene jeg har fått! ♥ Er så sick mett etter all ribbe, julepølser osv. Denne julekvelden kommer sent til å glemmes! 

Er i egentlig ganske godt humør nå, og bør vel egentlig ikke sitte her å blogge, når jeg har besøk jeg kan snakke med oppe, men skulle bare si god jul. Så, her er noen bilder:


Det nest helt til venstre der er forresten kveldens antrekk. GOD JUL VIDERE DA FOLKENS!

lille julaften

Idag har jeg vært borte i hele dag! Først så dro Marius, Jørgen og jeg på kafè og drakk kakao og spiste muffins, snakket og bare slappet av. Haha, ler så mye av de gutta! De er så morsomme! Deretter dro vi på biblioteket, før jeg tok turen opp til Henrik ♥ Han er herlig, han. Selv om han mobber meg fordi jeg suger på angry birds... haha. Slemmen.

Ellers har jeg akkurat sett på grevinnen og hovmesteren. Er egentlig ganske kjedelig, men siden det er en tradisjon, så ser jeg på det. Gleder meg så utrolig mye til å pynte meg og åpne gaver imorgen!Hva ønsker du deg til jul?

fotball in my heart


Jentene ♥#17


Kjenner jeg begynner å savne fotballjentene, fotballtreningene og kampene nå! Heldigvis er det ikke lenge til vi begynner å trene igjen. Det skal bli herlig!


Tnå, husker du, Sigrid? Utrolig gammelt bilde fra Rælingen cupen! Minner!

Spiller du fotball?

inspirasjon


Bildene er tatt av meg. Følte bare for å sette sammen noen bilder jeg jeg ikke har lagt ut enda. 

Hva synes dere?

bittelille julaften

Takk til "sminkeeksperten" aka  Silje Moen for flotte sminketips i forrige innlegg... haha.

Grunnen til at jeg er oppe tidlig, er fordi jeg har vært hos legen siden jeg blør så sykt mye neseblod. Fikk vite at jeg må brenne (?) nesen.Øh, Æsj. Forresten, igår fikk jeg ny mobil, er egentlig ganske fornøyd. Kan endelig sende meldinger og ringe igjen. Hater telenor som ikke kan fikse opp i ting.

Update: Dette ble skrevet for 2-3 timer siden. Jeg sovna, noe som var utrolig deilig!Kjeda meg litt igår, og hva betyr det? Jo, bilder. Synes?

again

slask

Jeg har et lite "party" for meg selv nå hvor jeg ligger i senga, spiser godteri og drikker julebrus og feirer at det endelig er juleferie! Idag leste jeg som sagt et sånn ønske for klassen i kirka, fikk helt hjerneteppe på starten, fren til jeg fikk arket hvor det sto hva jeg skulle lese. Så sånn egentlig aner jeg ikke hvordan det gikk, var over så fort, haha.

Etter det fikk vi karakterkortet, orker ikke legge ut om karakterene mine. Men, er vel sånn helt greit fornøyd, bortsett fra karakteren på norsk, muntlig. Jaja, alle er invitert til storparty i senga mi nå!!!!!!! he he he. Sneiks!


Et fantastisk flott bilde av normale meg og min normale bestevenn... HÅKON! Tatt for 100 år siden.

juleferie om under 24 timer (L)


"Pen" og uten sminke, menmen.

Idag har vi egentlig bare hatt sånn slappe-av-dag på skolen. Gått med pepperkaker rundt i Moelven city, hvor jeg ble så utrolig kald på bena at jeg mista følelsen i dem. Heldigvis har jeg gode Sigrid, som gjorde så det ble bra igjen, ilu. Imorgen skal jeg lese et sånn klasseønske for klassen i kirka, med Johanne (trykk). Du våger ikke å løpe fra meg, Johanne! Da dreper jeg deg.

Etter kirka imorgen får vi lov til å dra hjem tidlig, noe som betyr juleferie! Endelig! Har ventet på denne ferien veldig lenge. Har så sykt julestemning! Skal bli deilig å bare sove lenge, se på julefilmer, drikke julebrus, spise myyyye usunn mat og ikke minst: feire jul! 

Flere som har skikkelig julestemning nå?

svarthvitt
Synes?

gamle bilder, ny redigering
Alle bildene er tatt av meg. Hvilket likte du best? :-)

gjesteinnlegg fra sigrid

Nå skal jeg blogge for Pernille, fordi hu ligger sikkert i senga og spiser godteri, så hu orker ikke å blogge nå :)

Jeg tenkte at jeg skulle skrive litt om Pernille.

Er det en jente jeg ikke klarer meg uten, så er det pernille. Du er min aller beste venn, og jeg håper du kommer til og være min aller beste venn veldig veldig lenge! Hvis det er noe jeg er lei meg for, så er du der og får meg glad. Og hvis jeg er glad, så er du alltid glad med meg! Vi har kommet oss gjennom krangler og gjennom diskusjoner. Den aller dummeste diskusjonen\krangelen jeg husker er den ganger vi krangla skikkelig om hvem som skulle spørre foreldra våres om å kjøre oss til næs. Du ville ikke spørre og jeg ville ikke spørre, så det ble krangling. Men det varte en stund, så ble vi enige og dro til næs for å overraske mari og hadde det veldig gøy sammen. husker du?

Jeg er så utrolig heldig som har en jente som deg. Du oppmuntrer meg bare ved og le eller si noe dumt. Humoren din er noe av beste og dårligste jeg vet♥. Men jeg må si jeg ikke helt skjønner meg på deg, du sier så mye dumt, som at du er kjedelig eller at du er stygg eller at du ikke fortjener det bra'e du har. Du er den minst kjedeligste, den mest pene og den jenta som forjtener alt det bra'e mest her på denne planeten.  Du har fått meg til å gråte bare ved å si "jeg er så ufattelig glad i deg" og "du er så herlig" eller "jeg er så glad på dine vegne, du fortjener dette masse".

Det aller beste ved deg, er alle minnene du gir meg! Minner jeg aldri kommer til å glemme. Minner som jeg smiler av når jeg tenker på det. Husker du dette?↓Sommer 2010. det bildet er fra den gangen vi dansa i vannet og viste det til Kristiane.

Jentekveld nr. 1

Jentekveld nr. 2


Alle de merkelige videosamtalene.

Skoleturen.

Skolen.

Og ikke minst besøkene vi våres.

Fikk ikke den dumme videoen inn på bloggen din, men..

http://www.youtube.com/watch?v=SSMuBohxStQ

 

Og mange flere minner er det og blir det ♥

Jeg er så utrolig glad i deg, jenta mi ♥

-Sigrid

ingen er perfekte

Men vennene mine er farlig nær ♥

"vintershoot"
åh, jeg er så pen og deiliiiiig ♥♥♥♥ tulla

Foto: Camilla Grimerud. Kaldt? JA

happy day

Sorry for dårlig oppdateringer de siste dagene, men det meste jeg har gjort er...

Men idag derimot, føler jeg meg litt sånn:


Grunnene er vel fordi det er juleaften om 1 uke, juleferie om 4 dager og en ny telefon er på vei i posten til meg ♥♥ For ikke å glemme planene i helga da: sleepover hos camilla, fotballkamp imorgen og bare ingenting annet enn å slappe av på søndag (som vanlig på en søndag). Ah, utrolig laddish (haha, et "ord" jeg sier mye) for å dra på klubben etterpå og bare nyte helga.

Trengte litt sånn positiv "energi" her på bloggen også føler jeg, har jo for det meste gått i "buhu-se-jeg-er-lei-meg-innlegg" de siste dagene. Menmen, sånn kan det gå! Forresten, kjæresten min: du er den beste. 

Hva skal dere i helga? Og hva ønsker du deg til jul?

livet mitt er fælt og ekkelt, kremt kremt

Nå bør vel egentlig jeg sitte med matte-leksa, men jeg orker det rett og slett ikke. Gjør omtrent ikke annet enn å sover om dagen. Er egentlig syk, men blir ikke noe bedre av å være hjemme fra skolen egentlig. Så hva gjør jeg? Jo, drar på skolen og sovner i timen. Har også vært så heldig å blø neseblod 2 dager på rad nå, igår fordi jeg ikke får i meg nok næring/jern? Idag fordi jeg ble "slått" til. Sikker på at jeg brekker nesen om ikke lenge, haha.

Men, bortsett fra å blø neseblod idag (æsj), så har egentlig denne skoledagen vært ganske chill. Klassa har "pyntet" klasserommet og døra inn til klasserommet, noe som ble seende veldig vakkert ut?


Bildet er lånt fra Emma (trykk)

skolelys da.

normale, johanne.

normal 2. 

Flere som er sykt trøtte om dagen?

bilder fra skoledagen


Flinke i spansktimen.

Du er så søt, Emma!Omtrent alle bildene er tatt av Elise. Orker ikke skrive noe mer nå, er så utrolig sliten...

me + you, is that true?
norge-sverige:

Nå er jeg akkurat hjemme fra håndballkamp. Selv om norge tapte, så var det utrolig gøy på kamp. Amalie og jeg var ihvertfall i live med unntak av da sverige fikk mål da selvfølgelig. Nå er jeg utrolig trøtt, så jeg bare slenger med noen bilder fra dagen:

Dette var før vi dro:


Etter:søndagsplaner

Nå sitter Amalie og jeg i senga og skal snart begynne å fikse oss. Etterpå drar vi til "den store byen" (hehe) for at jeg skal bli ferdig med julegaver. Ikveld skal vi spise på peppes, og deretter se Sverige-Norge. Med andre ord blir denne søndagen en bra-søndag. Husk å skru på tv2 kl. 20:15 idag, og se om dere ser oss. 

Skal ta med kamera idag, så det blir mange bilder ikveld!


ny julekjole:

Amalie sa til meg: Pernille! Du MÅ legge ut bilde på bloggen din av den nye kjolen din! Så:

Hva synes dere om den nye kjolen min?

julegaveshopping

Hei! Idag har jeg som sagt vært på shooopping med Amalie og Camilla! Er ferdig med alle julegaver, bortsett fra en som jeg skal kjøpe imorgen på søndagsåpent! Har brukt utrolig mye penger idag, så blir nok ikke shopping på lenge. Jeg har vært så smart å ha klart å mistet mobilen og bankkortet mitt i Gjøvik... heldigvis har politiet funnet bankkortet, så får det igjen om ikke lenge.

Mobilen derimot (som er Hanne sin) er nå sperra og ikke funnet. Så Hanne: du får få min nydelige telefon som du skulle bytte mot. Jeg får bare begynne å spare til en ny og kanskje bedre telefon. Det kan jo ta sin tid :-( Uansett, Amalie er her nå, så dette blir nok en herlig kveld med herlig jente. 

Hva skal dere ikveld?

god nattii

Nå er jeg sykt trøtt, har sminka meg, fikset håret og tatt bilder i 2-3 timer nå, siden jeg måtte ha noe å gjøre. Så om ikke lenge skal jeg legge meg.  Ellers måtte jeg bare få ut noen følelser i sippe-innlegget under her. Kan jo slenge med noen av bildene som jeg tok istad, selv om jeg faila:


Natta! ♥

superduperkos

Nå skal det bli utrolig herlig med helg, etter denne skoledagen. Bortsett fra gymmen i siste time da. Har snart nådd målet mitt med å stå i bro, komme over på henda, for så å falle ned igjen på "andre" siden. Veldig vanskelig å forklare, men klarte det iallefall (med litt hjelp av gymlæreren)! 

Imorgen blir det nok julegaveshopping på Gjøvik med Amalie og på søndag blir det håndball-EM med samme jenta. Med andre ord blir denne helga skikkelig bra! 
Haha, måtte prøve å skrive navnet mitt baklengs, fritids? JA.

julestemning


// Fotografert av meg med Nikon D40. Hva synes dere om bildene?

ballkjole/sko/smykketips

Alt fra Nelly.com

Synes om "tipsene" mine?

pizza"bakeren"

Idag var jeg hos legen, hvor jeg fikk vite at jeg kanskje er allergisk mot et eller annet. Skal dit igjen om ikke lenge, men før det bør jeg vel ta meg en allergitest. Nå driver jeg å lager middag, siden jeg er alene hjemme. Så på dagens meny står det grandiosa. Må begynne å skjerpe meg med å spise så mye usunt hele tiden. Heldigvis begynner snart fotballtreninger og kamper igjen, wiihu. Spiller du fotball?


tullebilder er standar.

i hate your negative shitjulegavetips?

Hei! Har akkurat gjort ferdig siste del av matteleksa, og sitter egentlig bare å chiller. Aner ikke hva jeg skal gjøre ikveld, blir vel det samme kjedelige, haha. Ellers er jeg egentlig ganske fornøyd med resultatene på alle tentamner jeg har fått igjen så langt. Det som blir verst, er å få igjen matte-tenamen, den vil jeg helst ikke se...

Jo, men så til overskriften: på lørdag skal jeg på julegaveshopping med Amalie og Camilla, men jeg trenger virkelig tips til hva jeg kan kjøpe til jentene mine. Jeg vil kjøpe noe til venninnene mine som de setter pris på. De har betydd så sykt mye for meg i år, så vil jeg vise dem at jeg setter utrolig stor pris på dem! Det trenger ikke nødvendigvis være så dyre gaver, for å vise at jeg setter pris på dem, men...

Så har noen julegavetips de vil dele med meg?


blogganbefaling!

http://www.supermarie.net/Først og fremst vil jeg bare starte med å si at denne jenta er: SUPER! Hun skriver suberbra, tar superbra bilder og er supersøt. Jeg vil rett og slett bare si at denne jenta, skriver den beste bloggen jeg noen gang har lest! Jeg har visst om denne bloggen lenge, men har ikke før i det siste blitt fast leser. I det hun skriver virker hun så utrolig snill og omsorgsfull samtidig som hun har sterke, egne meninger. Måten hun skriver på, får meg til å interessere meg som jeg ikke gjør for andre bloggere, som blogger om klær, sminke og når de har norskprøver (jada, jeg er en av de). Ikke bare skriver hun inspirerende tekster, hun tar også inspirerende bilder, her er noen:


Supermarie (eller Marie) er i militæret, og det er liksom prikken over i'en. Selv om jeg omtrent ikke kunne vite hva det innebærer å være med i militæret var for noe før, har jeg nå fått litt mer kunnskap. Jeg har også tenkt tanken selv: militæret, hm. Kanskje det kunne ha vært noe for meg? Jeg vet ikke om jeg tar helt feil over hva jeg skriver her om militæret, men en ting er sikkert: Jeg elsker supermarie.net og hennes meninger!Alle bildene som er i dette innlegget er fra bloggen til Marie.

061210

Denne skoledagen må ha vært en av de mest kjedelige på veldig lenge!

Ellers sitter jeg nå å ser på sex and the city og venter på at det skal bli middag. Resten av dagen skal jeg bruke på å gjøre lekser (for en gangs skyld) og bare gjøre ingenting. Ja, men jeg har egentlig ikke så mye mer og si, så jeg slenger med enda et "buhu"-bilde her på bloggen:Synes?

punktum


Tatt og redigert av meg.

babes

Så, hvem vil bli sminket av oss på neste skoleball? De fleste?

today

Idag fikk jeg igjen norsk-tentamen min, noe som gikk helt greit? Føler jeg egentlig kan bedre, etter å ha lest historien min om igjen. Menmen, må vel være fornøyd med 5-.

Ikveld kommer Hanne til meg og skal sove over, noe som sikkert blir kjempekos. Er det bare jeg som er så sjuukt trøtt om dagen? Er trøtt uansett, haha :-( Blir nok tatt mange bilder ikveld/inatt/imorgen, så stay tuned! SNAKKES

hei henrik

FORNØYD NÅ, DAHLSVEEN?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Iallefall: idag har jeg hatt mattetentamen! Trenger ikke gå inn på hvordan det gikk, men dro på biblioteket med Camilla og andre folk etter tentamen og bare chilla. Henrik og Magnus ble med på biblioteket hvor vi fikk se en "heftig" krangel mellom to småunger, haha. Men jeg fikk iallefall spilt fifa, noe jeg eier i!

Etter det dro Henrik og jeg til han og der koste jeg meg masse. Jeg elsker deg, Henrik

uten sminke da, care :-((((((

Hva har dere gjort idag?

hits