desember 2011

Dagens Antrekk


Sko og kjole Nelly.com.

Synes?

Nye sko!


Herfra, 349,-

Idag kom skoene og kjolen jeg bestilte fra Nelly.com. Og jeg elsker skoene allerede. Om jeg klarer å gå i dem er en annen sak... Bedre bilde kommer ikveld, sammen med resten av antrekket. Kjolen venter jeg også med å vise. Burde kanskje øve meg på å gå i dem. Blir jo ca. 1.80 høy i dem, haha. Kjolen var veldig rosa, så får håpe jeg ikke kommer til å se ut som en levende barbie med den ikveld. Rosa er igrunn ikke helt meg, men den var jo søt.

Hva synes dere? 

Kvelden minKvelden min har gått til å se på 'Dreamgirls' (ÅH, elsker den filmen), gå i pysj og slappe TOTALT av. Nå tenkte jeg å snart legge meg - Noe som er veldig godt gjort til å være meg i en ferie. Nesten litt rart å tenke på at 2011 er helt over imorgen. Men men. Sov godt da ♥

Eller, vi kan jo ikke glemme dagens sang, hehe:

Min Tumblr

Jeg har hatt tumblr veldig lenge, men har ikke postet så mye der... Før nå! Så om dere vil ha litt ekstra inspirasjon, kan dere gå inn på min Tumblr HER, hvor jeg legger ut en del bilder jeg liker, med stil som jeg også liker. Egentlig er Tumblr egentlig mer meg enn bloggen, men jeg kommer nok ikke til å slutte å blogge her selv om jeg har Tumblr. Men legg igjen en kommentar om du har Tumblr, med link til den så jeg kan sjekke den ut! :-) 

Dagens sang:

New Year's Resolutions

Bilder: HERFRA  Tekst: HERFRA og HERFRA 
Redigert av meg! Dette er altså hva jeg håper skal skje meg i 2012... Haha.

Hva synes dere om bildeserien?
Og hvilke nyttårsforsetter har dere? 

Dyrisk

Image and video hosting by TinyPic

Hihi, kjøpte meg denne fete toppen når jeg var på shopping med Emma idag. Buksa er noe jeg aldri kunne gått med offentlig, men den er jo et godt alternativ som kosebukse! Tenkte bare å oppdatere litt, siden jeg har vært borte i hele dag. Etterpå kommer det en ny bildeserie - så STAY TUNED ♥

black & white

Nå har jeg endret bildestørrelsen på bloggen til 900px! Så dette blir jo kult. 

TestLitt reklame

Siden min kjære venn Emma Øibakkjen har skaffet seg en flott blogg, med terningkast 6, burde hun få litt ekstra lesere (slik at hun fortsetter). Derfor oppfordrer jeg dere alle til å stikke innom bloggen hennes og kommentere litt ekstra snilt! :-) HER ER BLOGGEN. 

Bildet er også tatt av min kjære venn Emma ØibakkJen!

Nelly.com

Nå har jeg klikket meg hjem disse godsakene fra Nelly.com:
Nå er snart nyttårsantrekket i boks! Er ikke feil å en del gavekort og penger til jul = Masse shopping ♥
Hva fikk dere til jul?

Bildeserie: Rommet mittLitt dårlige bilder, men men. Hva synes dere?

Dagens Antrekk


Blue HM Høytlivsshorts BIK BOK Strømpebukse BIK BOK

Ble litt dårlige bilder idag, men det er jo en start? Skal prøve å få lagt ut antrekk hver dag med mindre jeg velger å gå i slaskeklær. Som dere kanskje ser har jeg jo tidenes dårligste hårdag idag også, men la gå! Hva synes dere?

Etterpå tenkte jeg å lage en ny bildeserie med rommet mitt, siden jeg har endra en del på det siden sist! Haha, standard meg å gjøre om på rommet mitt... 

2011

Tipper jeg kommer til å skrive mye jeg ikke burde ha skrevet nå! Men ærlighet varer lengst, eller? 

Hvor skal jeg starte? 2011 har i bunn og grunn vært et helvetes år. Og hvem har gjort det slik? Meg selv. Jeg har begått nesten litt for mange feil, trodd på feil folk, brukt tiden min på drittsekker, ødelagt sommerferien min, sagt ting jeg ikke burde gjort og jeg kunne sikkert ha skrevet videre på en milevis lang liste - men, jeg kan jo heller ikke glemme at 2011 har fått øynene mine opp, for første gang. Jeg har funnet ut hvem som er de ekte vennene mine, og ikke minst: hvem som ikke er det, jeg har vært forelska i feil gutt, og såret en annen som fortjener det minst. Jeg har angret på ting jeg ikke burde ha angret på og på ting jeg kanskje ikke burde ha gjort. Jeg har glemt å fortelle mine nærmeste hvor glad jeg i er i dem og jeg har ikke visst hvem jeg egentlig er.

Jeg har kasta ting rundt på rommet mitt, på grunn av mennesker som helst ikke vil se at andre smiler og jeg har stått og hoppa på korsettet mitt, i håp om at det skulle knekke slik at jeg slapp å bruke det. Jeg har grått for mennesker som plutselig skal forandre seg, og jeg har ledd av folk som absolutt må ha noe å endre på, ved alle andre, og ikke seg selv. Jeg har opplevd, sammen med resten av norge - en forferdelig tragedie. Jeg har både vridd og vendet på hjernen min, for å komme frem til "smarte" løsninger.

Jeg har funnet meg flere gode venner, og uansett hvor hardt det har vært å nå bunnen har disse vært her for å reise meg opp. De har fått meg til å le, smile, gråte gledestårer og fått meg til å føle meg verdt noe. Jeg har gjort dumme og minnerike ting sammen med de beste vennene, som får meg til å smile uansett. Hadde noen spurt meg om jeg kunne ha ramset opp 2011 med en kort setning for noen måneder siden, ville jeg svart: Det verste året.

Men om noen hadde spurt meg nå, ville jeg ha svaret: Året jeg har lært mest! Men nå runder jeg av med mine både emosjonelle og dustete setninger, med: TAKK FOR ET KULT ÅR ♥

Også kan jeg ikke glemme å si at jeg er glad i dere mine FLOTTE OG BESTE venner!!!! Dere vet hvem dere er vettu ;-) Litt teit at det er 22.Desember, og at jeg skriver som om det var 2 sekunder til året var over, men her har dere året mitt i ett innlegg.Hva husker dere mest fra året 2011?

Brides Maids

Sorry for dårlig blogging idag, men denne dagen her har igrunn bare gått vekk til ingenting annet enn å være glad og fornøyd med livet!! Haha - Er utrolig fornøyd med 4 i snitt siden jeg omtrent ikke har jobba med skolen det halvåret her, så kunne ikke forventa noe bedre! 

Uansett, nå er det ♥ ferie ♥ og jeg skal egentlig ikke gjøre annet enn å slappe av og kose meg. Nå tenkte jeg å se 'Brides Maids' før jeg skal sove lenge imorgen! Hva skal dere i juleferien?Pernille's "Fest/Jul/Nyttår/Ball-tips"

Siden jeg vet det er en del som sliter litt med å finne kjole og slike ting til skoleball så tenkte jeg å komme med en liten miniguide:

Unngå dette:

1. Om du er bleik i huden - IKKE velg en svart kjole med mindre du vurderer selvbruning og/eller lignende. Den fella gikk jeg i på forrige skoleball, og i ettertid når jeg ser på bilder, ser jeg jo tydelig at jeg ligna på en død nakenrotte... 

2. Om du er lav/ har korte ben, burde du IKKE velge en lang kjole, med mindre du bruker skyhøye hæler i tillegg. Om du velger en kjole som med lengde til litt over knærne, og noen høye hæler i tillegg ser du generelt mye høyere ut og bena "blir" lengre. 

3. Hvor kjedelig er det ikke å kjøpe dyre (og høye) sko når du såvidt klarer å gå i dem uten å vikle føttene? Derfor anbefaler jeg å "lære" seg å gå i høye hæler, før man evt skal bruke dem på et ball for å unngå å se ut som en berusa lama. 

Kjoletips, til under 500,-


Kjolen til venstre finner dere her, den i midten her, og den til høyre her.


Kjolen til venstre her, kjolen i midten her, og kjolen til høyre her.


Kjolen til venstre her, den i midten her, og den til høyre her.


Kjolen til venstre her, kjolen i midten her, og kjolen til høyre her.

Om du vurderer selvbruning, kan disse produktene være et godt valg:


Kan kjøpes HER.

Hva synes dere om tipsene?
Har dere noen ønsker om andre tips jeg kan skrive om?

life is good

Først tenkte jeg å vise dere min outfit akkurat nå:


Hahaha, her er grunnen til ingen outfitbilder og mye svarthvite bilder! Men skal bli flinkere til å ta bilder RETT etter skolen og før jeg rekker å ta på meg slaskeklærne mine. Men her ser dere resultatet etter å ha vært på skolen.

Ellers har jeg akkurat spist sjokoladefondue, noe som smakte himmelsk. Veldig god følelse å tenke at idag var den siste "vanlige" skoledagen vår, hvor vi kun snakket, så på 2 filmer og hadde 1 time fotball - ikke feil, med andre ord! Kjøpte meg også nye sko i dag:Ville også si at jeg er sånn halveis for fullt tilbake med bloggingen :-) På onsdag er det juleferie, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Nesten litt kleint at jeg gleder meg mer nå enn da jeg var 6 år... Haha. Siden jeg er så godt igang med å fortelle hva som har skjedd, så kan jeg jo også vise dere bilder av min nye skrivepult og det nye "favoritthjørnet" mitt på rommet mitt:Hva synes dere om bildene? 

lykke123

Gjett hvem som skal til Rhodos OG muligens London til sommeren? Snakker vi shopping eller?
Gleder meg veldig masse allerede!! Sommeren 2012 skal bli så UTROLIG mye bedre enn sommeren 2011, selv om det ikke akkurat skal så mye til. 

Denne helga her har vært super. På fredag var Ola til meg, før Elise kom på sleepover. Jeg sovna veldig tidlig fullt påkledd og med sminke, så stakkars Elise måtte underholde seg selv hele kvelden. Igår dro Elise veldig tidlig og på kvelden bestemte vi oss for å dra til Thea Kristine og sove over der. Vi var ute å spiste, før vi koste oss hjemme til Thea med godteri, jentesnakk og masse tull ♥ Nå hører jeg på julemusikk og skal fikse rommet mitt om ikke lenge... Hva har dere gjort i helga?

julegaver: check

Tror ikke jeg har hatt så hjertebank og stresset så mye på lenge idet skolen var slutt og jeg måtte skynde meg opp til stasjonen. Telefonen min hadde "tilfeldigvis" blitt tatt inn og jeg måtte hente den. Lærerene hadde også TILFELDIGVIS "glemt" hvor de hadde lagt den og jeg kjente raseriet koke i meg, og bygget seg opp på raseriet som allerede var der fra før. Når de endelig fant den, måtte jeg ha kappgang/skli-på-isen-konkurranse med meg selv frem til jeg kom til søstra mi, fikk skifta og kunne skli videre til stasjonen. Der møtte jeg søte jenter og vi dro til Lillehammer for å shoppe julegaver:-)

Er faktisk ferdig med alle julegavene og det er jo ganske bra til å være meg. Men det var superkoselig på shopping med jentene til tross for snøregn, sure bussjåfører og glatte veier uansett hvor vi gikk. Alt i alt: SUPERTIRSDAG ♥ For å ikke glemme at jeg fikk 5'er på norsktentamen! Kunne ikke forvente noe bedre siden alt annet enn norsk var i tankene mine den dagen vi skrev den og jeg følte at alt gikk helt ræva. Imorgen får vi igjen mattetentamen og skal jeg tro drømmen jeg drømte rett i natt, får jeg 4'er... Haha, lenge leve sanne drømmer.

cellofanjule(gave)ønsker #1:

1. Jeffrey Campbell sko! Ååh, trenger jeg si mer?

2. Masse sko generelt.3. Gratis is i 1 år. Haha, herregud, er litt FOR glad i is.

4. En sånn en:5. Flytte ut av Norge og til et sted hvor det er sommer så og si hele året:6. Smykker!7. Tatovering som skal se omtrent slik ut som Lady Gaga sin, på håndleddet:Bildekilder: trykk på bildene.
Hva ønsker dere, dere til jul?

trøtt

Hahah herregud. Igår kjedet jeg meg så mye at jeg tok noen bilder med forskjellige klær... Og dette var det beste resultatet. Så tror jeg lar være å legge ut flere. Ihvertfall så har jeg vært på min første julegaveshopping idag, og nå kjenner jeg at jeg gleder meg litt ekstra mye til tirsdag, for da blir det enda mer shopping med jentene ♥

Ellers går bloggingen utrolig dårlig og jeg trives egentlig ganske bra. Bortsett fra da jeg går inn på min egen blogg og ser designet mitt. Skal komme tilbake for fullt så snart et nytt design er på plass! Kanskje jeg skal skaffe meg en ny hobby i mellomtiden? Xbox, playstation e.l? Spiller wordfeud da: add pernillehhb. 

Say aah

Tenkte bare å teste ut bloggingen fra iphonen!

Visste du dette.... Lol

Haha, har spurt vennene mine om hva de synes om meg, som jeg kanskje ikke vet/eller hvordan jeg er istedenfor å skrive ting jeg "finner" på selv, så her er hva de sa: 

- Du er en utrolig venn som man kan stole på og stiller alltid opp.

- Du er ei man alltid har det gøy med, som lyser opp dagen uansett! 

- Du er flink til å si hva du mener!

- Du går etter det du vil ha/ bestemmer du seg for noe, så gjør du det! 

- Du er flink til å hjelpe andre når de trenger det, er flink til å si de rette tingene og ikke redd for å si meningen din.

- Du er utrolig flink til å si meningen din på en utrolig fin måte.

- Du har en herlig latter og et herlig smil.

- Du er utrolig sterk!!

- Du er virkelig noe for deg selv du, Brynild...  Ingen er som deg!! (Hahaha, Eirin ♥) 

- Jeg synes du ser ganske smart ut når du prøver å plukke opp sekken din. (... Sant det)

- Du er (ifølge deg  selv) veldig god til å snekre.

- Du liker å ommøblere rommet ditt, og se på jersey shore.

Og denne er fra meg selv:

- Du ender alltid opp med rare blikk når du tar bilder av deg selv. Fikk en kommentar en gang om at det så ut som et kåtblikk...................Ja.....................................La meg demonstrere: Takk for meg og mine søteste venner!

Min uke

Dette er noen ting som har skjedd i min veldig "spennende" uke:

- Vært ute å spist og kost meg med jentene.
- Blitt ferdig med alle dette halvårets tentamner.
- Vært syk.
- Hatet sure bussjåfører som kjører ifra oss, på en fredag når jeg helst bare vil hjem!
- Flyttet ut halvparten på rommet mitt = Veldig tomt rom.
- Spilt meg vondt i hodet av Early Bird.
- Vært på World Cup med skolen, på en lørdag (!!). Kjedelig, våt og kald...
- Stresset.
- Mistet blogglysten, som sikkert merkes. 
- Ryddet i klesskapet.


Søte jenter på World Cup!

Fått ryddere klesskap, noe som trengtes!


Og dette er meg akkurat nå...

Idag har jeg vært på jobb og nå venter norskframlegget jeg skal ha på tirsdag! Har jeg fortalt at jeg hater helger hvor jeg ikke kan slappe av og hvor en enda mer stressende uke venter på meg? 

hits