desember 2012

Skrivebordsbakgrunner

I det siste har jeg fått litt dilla på å lage skrivebordsbakgrunner for å få tiden til å gå (haha), og tenkte at jeg like godt kunne dele de med dere, slik at dere også kan bruke de. Dette er hva dere må gjøre for å få fin kvalitet på bakgrunnen: 

- Gå inn på linken under bildet
- Trykke på det bildet som er der, slik at det kommer i stor størrelse
- Lagre bildet og fikse det slik dere vil ha det som bakgrunn på skrivebordet!Denne bakgrunnen finner dere HER.Denne bakgrunnen finner dere HER.

Denne bakgrunnen finner dere HER.

julen 2012

Heihei! 

Har ikke blogget hele jula, og det er rett og slett fordi jeg ikke har tenkt så veldig mye på bloggen. Har ihvertfall hatt en super jul! Kost meg masse, spist mye, sovet litt mindre osv. Helt sykt å tenke på at det er nyttårsaften imorgen - gleder meg! Har ikke tatt så veldig mange bilder i jula, annet enn med iphonen, så slenger med noen av de:Igår og idag har dagene ikke bestått av annet enn å slappe av helt. Har også shina sminkeskuffen litt i tillegg til at jeg har fått kjolen jeg har bestilt fra Nelly, så nå er nyttårsantrekket i boks! 
"Sneak peek" på kjolen! Haha

Har dere hatt en fin jul?

favoritt scene

Har fått helt dilla på Vampire Diaries i det siste! Slik går det når man ikke gjør annet enn å ligge i senga, se på serier og være syk. Ihvertfall, så tenkte jeg å dele min favorittscene med dere. Får gåsehud hver gang! Favorittdelen startet på 3:00. Flere som er hekta på Vampire Diaries? 

 

bilder fra dagen

Her er noen bilder jeg og Anna tok idag! Ble litt dårlig kvalitet, men siden Anna måtte overføre bildene til meg, så ble det slik. Hadde forresten en liten "makeover" på Anna idag:  Hva synes dere?

stemningHar ordna litt på rommet mitt, for å finne litt av julestemningen, så nå synes jeg det ble koselig :-) Sitter å hører på julemusikk akkurat nå, bare for å sette prikken over i'en, haha. Imorgen skal jeg faktisk til legen, så jeg vet ikke om det blir skole på meg imorgen heller. Blir helt utslitt med en gang og det irriterer meg så mye, vil bli frisk igjen så fort som mulig!! Kan ikke beskrive hvor lei jeg er. Jeg får vel bare krysse fingrene for at legen finner ut hva det er! Det som er positivt er jo at det er ferie på fredag, noe som betyr at denne uken her blir ganske herlig! Livet er tipp topp ♥ Goood natt! 

flower powerFREEEEDAGPå bildene over, ser dere for det meste hva dagen min har bestått av. Er sååå lei av å være syk nå, åååh. I tillegg er jeg så utroolig selskapssyk, haha... Har jo ikke vært på skolen, eller i det hele tatt ute av huset siden tirsdag, så det er egentlig det verste. Jeg klarer jo nesten ikke være rolig heller. En positiv ting er jo at det er juleferie om en uke!! Wihu. Synes det året her har godt så himla fort, at det er sykt å tenke på. Men men, idag er det hvertfall fredag, og nå gjør jeg egentlig ikke annet enn å sitte og vente på at foreldrene mine skal komme hjem slik at jeg får vite hva vi skal ha til middag- haha, dagens høydepunkt!  

Ønskeliste til jul!

wishlist for christmas

 

1. Sølvklokke fra Michael Kors // 2. Nike Free Run Pink Neon // 3. Sminke mappe(r) fra Lulu's // 4. Duftlys fra Yankee Candle // 5. iPhonedeksel fra Marc Jacobs // 6. Diverse pynteputer //
Slik ser for det meste min ønskeliste ut! Haha, kanskje litt sært å ønske seg puter og duftlys til jul, men jeg får virkelig aldri nok av det. Er storforbruker av lys og elsker å fylle opp hele senga mi med puter, haha. Hva ønsker dere, dere til jul?

Mine Favorittprodukter
1. MORROCANOIL
- De fleste har sikkert hørt om denne håroljen, men grunnen til at jeg liker denne så godt er fordi den gjør håret mitt utrolig glatt og mykt. Samtidig reparerer det håret nå som det er kaldt ute, og håret kan bli litt ekstra elektrisk, ihvertfall mitt. I tillegg synes jeg håroljen lukter utrolig godt! 

2. PORES BE PURE SKIN-CLARIFYING MASK, FRA FORMULA 10.0.6 
- Dette er en ansiktsmaske som kan minne litt om gjørme utseendemessig, haha. Den funker veldig bra mot åpne porer og gjør huden silkemyk! 

3. BODY BUTTER, FRA THE BODY SHOP.
- Disse fyldige kremene har sikkert også de fleste hørt om. Jeg kan ihvertfall ikke si annet enn at jeg elsker lukten på noen av dem. Funker også veldig bra for tørr hud. 

onsdag

Hei! Har egentlig ikke så mye å blogge om, men i og med at jeg ikke har blogga ordentlig på en stund, tenkte jeg at det var på tide å gjøre det nå. Har vært hjemme fra skolen idag fordi jeg er syk.. Hater å ha vondt i halsen og ha influensa, så nå venter jeg på at boblebadet skal fylle seg, i håp om at formen blir litt bedre! Ganske sykt å tenke på at det er julaften om under to uker, og at jeg ikke har starta med julegaver enda engang, æææh... Kan ikke si annet enn at jeg ser frem til en helg med masse shopping i Oslo neste uke med Anna ♥Videoblogg


Husk å ta på HD-kvalitet!


Her er en liten video jeg har satt sammen av forskjellige klipp fra forskjellige tider. Håper dere liker den! 

I Was HereAnbefaler alle å se denne videoen. Herregud, får gåsehud og begynner å grine hver gang. Beyonce altsåååå

hits